Alle innlegg Sukkerforum

Å ikke ønske seg barn...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :) ma. 23 aug. 2010 21:34

Har lagt merke til at de fleste vil ha barn (enten de har fra før eller ikke)
Er det fordi de virkelig ønsker flere barn, eller er det for å få flere treff/brev etc?
Selv har jeg to barn, og ønsker meg absolutt ikke flere. Den andre må mer enn gjerne ha unger selv, det gjør meg ikke noe da.
Men virker som om det begrenser seg kraftig å finne en partner når en ikke vil ha flere selv... Er man automatisk ekskludert fra datingen og forholdets gleder av den grunn?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 23 aug. 2010 21:38

Ville du syns det var greit å treffe mann/dame som ikke ville ha flere barn, om du selv hadde ingen og ville ha?

Unger er en stor del av livet for ganske mange, enten nå eller i fremtiden en gang. Prokreasjon er noe veldig mange ønsker og da er det jo temmelig naturlig at man ekskluderer pga feil match når det gjelder barn.

Skjult ID med pseudonym :) ma. 23 aug. 2010 21:44

Jeg skjønner godt de som ikke har fra før.
Men det virker som de fleste vil ha flere, selv om de har fra før.

Skjult ID med pseudonym Jada ma. 23 aug. 2010 21:46

Dette er jo opp til hver enkel hva man ønsker. Du treffer noen som synes dette er greit. :))

Jeg ønsker meg gjerne barn, og jeg har innsett også at, jeg kan møte en mann med barn, noe jeg synes er helt greit. Men jeg vil være helt sikker på at det blir noe mellom meg og den jeg møter, før jeg treffer barna. Får jeg tror det er en del forvirrede barn der ute. Hørte om ei lita jente som ville melde pappaen sin på bonderomantikk. Og pappaen fortalte at jeg har jo kjæreste. Da svarer datteren: at du kan jo ha to for det har mamma.....

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 23 aug. 2010 21:46

Jeg er ferdig med å få barn. For min egen del. Men om jeg tilfeldigvis skulle treffe den store kjærleiken og han ikke har, så er det selvfølgelig noe jeg ville diskutert. Jeg ville aldri valgt vekk barn og da kan jeg ikke forvente at noen skal velge det vekk heller. Så på dette treet så vet jeg nå ikke om bladene alltid viser riktige ting.

Skjult ID med pseudonym hmhm ma. 23 aug. 2010 21:49

Skjønner godt de som ekskluderer de som ikke vil ha barn, eller ha fler. De fleste ønsker seg jo det når de enda ikke har opplevet å få det av forskjellige grunner.

Da vil de vel ikke kaste bort mer tid på en ny partner, som ikke har den preferansen. Det er da naturlig nok.

(mann 45 år fra Oslo) ma. 23 aug. 2010 21:58 Privat melding

Du kan vel date så mye du bare orker og ha det forholdet du vil ha, barn er vel ingen hindring for det.
Det er vel mer hensyn og ta men det tror jeg ikke jeg er kvalifisert til å svare på det.
Men for egen del ønsker jeg meg et barn eller to og da blir du liksom uaktuell for meg ut i fra det selv om du helt sikkert er en kanon dame.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 23 aug. 2010 22:39

Jeg har ikke barn, men vil gjerne ha og er nok derfor litt avmålt til i hvert fall folk som kategorisk avviser muligheten for å få barn. Når det er sagt så har jeg også krysset av for at jeg ikke søker en partner med barn, så da er vi jo i utgangspunktet i samme båt.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 23 aug. 2010 22:40 Privat melding

Jupp. Jeg har ingen som helst planer om å sette nye mennesker til verden, og det er ingen tvil om at feltet dermed snevres temmelig godt inn. Men det er lenge siden jeg innfant meg med det, jeg er rett og slett ikke superstressa med å på liv og død bli sammen med noen. Det blir som det blir, og uansett har jeg et temmelig toppers liv :o)