Alle innlegg Sukkerforum

Slutt med all klagingen

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 10 des. 2006 01:19 Privat melding

Det er så mye negative innlegg her. Da spesielt om menn som "lurer" oss damer og bare er ute etter sex, gidder ikke svare på meldinger, kommuniserer godt lenge - så blir det stille osv osv. Mennene svarer at vi er ikke noe bedre osv osv.
Nå har jeg flere gutte venner som også er inne på denne siden. Og vi damer er faktisk ikke noe bedre, de opplever det samme. Jeg har hørt så mange historier av de at jeg blir flau over å være dame faktisk.
Nå har jeg vært inne på denne siden i ett par mnd, og er ganske aktiv.
Har vært på noen dater. har stort sett bare fått hyggelige meldinger, de jeg har datet har vært hyggelige menn. (selv om jeg ikke har funnet drømmeprinsen).
Og noen er her for å finne en kjæreste, andre for å bare ha det gøy med flest mulig.
Jeg har tidligere også vært på andre ligenende sider, og det er det samme opplegget over alt.
De fleste er hyggelige, og er vi alle ærlige om hva vi er ute etter, så er det ikke noe problem. Og vi velger selv hvem vi vil ha sex med av disse vi dater.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 10 des. 2006 01:32 Privat melding

Hehe, enig med trådstarter.
Sukker er stort sett hva du gjør det til.

(kvinne 58 år fra Oslo) sø. 10 des. 2006 12:55 Privat melding

Ja, Chania, enig med deg. Derfor prøvde jeg også å sette i gang en Gladlenke her inne i stedet. Så langt har ingen villet være med å dele gode tanker eller erfaringer i den lenken.... men det er snart jul så kanskje det dukker opp noen smil etterhvert... :-)

Ha en kjempefin dag!