Det oppsto en tråd med mye dårlig Karma her. Folk hev seg på og rakket ned på matchtallet uten å forstå hva det egentlig er. Vi følte derfor at vi måtte forklare dette nærmere, for at andre lesere av forumet ikke skulle bli villedet til å tro at de de skrev var riktig.

Matchtallet er ikke magi. Det er kun et tall som oppsummerer hvor godt man matcher på de 70 parameterene som også er vist på treet. Ettersom hver person kan vekte hvert spørsmål og hvor viktig det er å matche på akkurat dette spørsmålet, vil matchsystemet være et effektivt verktøy for å finne en som matcherpå sikt i et forhold. Matchtallet forteller altså noe om sannsynligheten for å lykkes hvis man først har funnet god kjemi.

Det er ikke slik at høy match automatisk gir god kjemi, men sannsynligheten for at man er på "bølgelengde" øker.

Hvis man har følt seg tiltrukket av en med 70 i match så er dette helt normalt, men så er det heller ikke tiltrekkning vi forsøker å matche folk på. Generelt er det jo slik at alle som er unge vil ha noen som er eldre, og de eldre noen som er yngre. Men det blir jo ikke noe greie på det!? For å ta hensyn til hva som er praktisk mulig (og at alle skal få) har vi valgt å ta hensyn "matchende" alder og "matchende" høyde. Så får man lete så godt man kan innefor der.
God natt og date på! :)