Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Jente30år ti. 24 aug. 2010 01:02

Er det sånn at de fleste guttene her kun er ute etter å "kose" som de sier?
Jeg har ingen puppe eller lår bilder fremme, men de som viser interesse er de som vil treffes for sex.
Har ikke en useriøs profil, og er tydelig på at jeg ikke er ute etter noe elsker forhold.

Kan det likevel være noe som gjør at jeg kun blir ønsket på den måten, eller er det sånn for alle jenter?

Skjult ID med pseudonym Knerten ti. 24 aug. 2010 12:31

Er kanskje ikke rart det blir sånn.. Av de guttene jeg kjenner, så er det kun de som søker bare sex som faktisk får noe særlig til glede ut av steder som dette, og de holder derfor ut.

De jeg kjenner som søker noe varig klager konstant over sure/overlegne jenter og responsen, og gir opp og/eller tar pauser for det går utover humøret å bruke så mye tid på å få så utrolig lite tilbake.

Bare en tanke :p

(mann 36 år fra Oslo) ti. 24 aug. 2010 12:40 Privat melding

jeg er her ikke med sex som motiv.

forøvrig virker det som det knerten sier er veldig riktig

Skjult ID med pseudonym Dandy Andy ti. 24 aug. 2010 12:42

De som er de største skjørtejegerne er nok de som sender ut flest meldinger. Dermed kan det sikkert virke som om andelen er større enn den egentlig er.

Mange slike "kosegutter" er nok på jakt etter drømmedama selv om det ikke virker slik. Men, hun er ikke lett å finne. Samtidig har man et kontinuerlig behov for nærhet og sex. Om du ikke fremstår som drømmedama, vil du likevel kunne være en som kan dekke nærhetsbehovet.

Og når hun først dukker opp er det lettere å beholde drømmedama dersom man har den tryggheten og selvsikkerheten som tidligere erfaring med mange damer gir en.

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 24 aug. 2010 13:53

Hva "de fleste guttene" er ute etter kan jeg ikke svare på, i og med at jeg ikke har lest noen andre gutteprofiler enn min egen - men selv har jeg en seriøs profil og er kun ute etter en ting ("drømmejenta").

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 24 aug. 2010 15:04

evt bytt ut "gutt" med "mann" og "jente" med "dame" i det jeg skrev ovenfor. veit aldri helt hva jeg skal skrive, så det blir forskjellig hver gang.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 24 aug. 2010 15:13

Hvis kun sex på sukker så istedet bruke erotikksites til dating kjæreste finne?

Skjult ID med pseudonym Jen ti. 24 aug. 2010 15:54

De jeg har hatt kontakt med/ møtt her har nesten utelukkende vert ute etter å finne seg kjæreste. Men man lærer vel kanskje å peile seg inn på de som vil det samme som en selv, og styre unna de som vil noe annet.

Vet ikke om jeg er enig med deg Dandy Andy... de jeg har pratet med som har hatt erfaring med mange damer har ikke virket særlig selvsikre og trygge, heller tvert imot. Opplever at de som har "passelig" erfaring med damer og gjerne har vert i seriøse velfungerende forhold har den selvsikkerheten og tryggheten som skal til for å holde på drømmedama.

Skjult ID med pseudonym voksen ti. 24 aug. 2010 16:33

Har lang erfaring fra nettdating, og sitter nok igjen med litt dårlige erfaringer på det der ja. Svært mange er her for å slikke potene etter en eller annen samlivskrise eller et ferskt brudd. Oppbyggelig for selvtillitten en stund (hadde selv det som motiv i starten) ... men etterhvert et tomt liv. ... Se opp for de som kommer rett ut av et forhold/ekteskap sier nå jeg! Man lærer til en vissgrad å sjalte dem ut etterhvert... tynn profil uten profilbilde, og logget på 24- 7 er et som regel dårlig tengn! Men jøss det finnes seriøse mennesker her inne også, og synd at de spenningssøkende trekker ned totalintrykket av alle her inne til mindre seriøse... brent barn her - not again. Take care!

Skjult ID med pseudonym jente33 ti. 24 aug. 2010 16:34

Jeg er i hvert fall så heldig å få nesten utelukkende seriøse henvendelser, så jeg tror absolutt ikke at alle her er bare ute etter én ting. Jeg aner jo ikke hvordan din profil er TS, men det kan jo kanskje være verd å eksperimentere litt med hva du skriver og hvilke bilder du viser? For å se om det blir en bedring? Poenget er vel å framstå som en "bra dame" som er kunne være en potensiell kjæreste og ikke bare elskerinne.

Skjult ID med pseudonym hufsa ti. 24 aug. 2010 16:52

Hm @jente33 hvordan kan du vite at henvendelsene er seriøse,,,,, ?det som desverre ofte skjer er at de tar kontakt under lys av at de vil ha en kjæreste - men så når de har hatt et par treff med sex så er det rett på sukker igjen og sånn holder de på ... dessverre både min og venninders erfaring .... snart bort herfra jeg ....

Skjult ID med pseudonym einar ti. 24 aug. 2010 16:58

@hufsa
kansje en ide å ikke ha sex på de 3-4 første datene, så ser man fort hvem som er seriøse eller ikke....

Skjult ID med pseudonym einar ti. 24 aug. 2010 17:08

poenget er at de som kun er ut etter moro ikke gidder å vente 3-4 dater før de får noe.
Det var jo disse hufsa ville unngå....

Skjult ID med pseudonym hufsa ti. 24 aug. 2010 17:10

nettopp! men ikke alltid nok det heller... min beste venninde var orntlig og datet en fyr 5-6 ganger før hun ble med ham på hytta - der kom det frem at han var gift! .... var bare "et tidsspørsmål før han skulle skilles sa den kåte mannen ;-) Så der blant konas saker og ungenes leker trodde fyren at hun skulle hygge seg og ha sex med ham for første gang... hun forlangte å bli kjørt til nærmeste buss hjem og det ble hun. Men for all del skal ikke generalisere men all grunn til å gjøre nøye undersøkelser :-)

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig ti. 24 aug. 2010 17:15

Hvis du har problemer med dette går det ikke an å skrive i profilen at du ikke er ute sex, men derimot en å dele livet med?

Skjult ID med pseudonym kit ti. 24 aug. 2010 17:21

Spørsmålet om ønsket lengde på forholdet bør holde. Kort forhold indikerer hovedsaklig sex, mens langvarig en del mer. Har en veldig forskjellig farge på det bladet, bør det ringe noen bjeller.

Skjult ID med pseudonym hufsa ti. 24 aug. 2010 17:21

@fornøyelig : Det ene utelukker vel ikke det andre! Har selvsagt skrevet at jeg er ute etter et langvarig forhold som de fleste andre her inne - poenget er at mange av dem som skriver det mener det ikke! Spesielt de gifte og separerte som bare vil ha opmerksomhet (ja det finnes kvinner av den sorten også) så som jeg sier etter endel erfaring - Take care - sjekk, dobbeltsjekk og trippelsjekk!

(mann 44 år fra Østfold) ti. 24 aug. 2010 17:23 Privat melding

Problemet mitt, slik jeg ser det, er at jeg faktisk er ærlig i profilen min. Jeg er en dominant, sadistisk jævel som kanskje har litt andre måter å vise kjærlighet på en sukkerklumpene. Når det er sagt, kan selvfølgelig jeg også kose, gi blomster og alt det der, men jeg er IKKE sofakosebamsen mange kvinner tydeligvis drømmer om.

Mange jeg har snakket med (ikke her) sier de tror det blir vanskelig for meg å finne noen når jeg skriver som jeg gjør i profilen min, men det får så være. Man kan ikke LATE som man er noe annet for lettere få napp, vel?

Men jeg tror andelen kvinner som ønsker et forhold med en slik som meg er større en mange våger innrømme.
Problemet er at mange tror det kun er en seksualpreferanse, hvilket er feil. Sexen blir gjerne noe outrert, ja - men det er som FØLGE av måten man er og lever på, ikke årsaken...

Så fordi det er vanskelig å finne noen til noe mer enn sex, blir det lett at man bare leter etter det. Ikke at det blir så fordømt mye av det heller, ettersom jeg ikke lenger gidder å gå på byen og sjekke fulle førkjer...

Men innerst inne vil jeg, som sikkert de fleste andre, møte DRØMMEpartneren. Sjelefrenden om passer så godt at en ikke engang lurer på hvordan det ville vært uten den andre... Men jeg tror ikke lenger hun finnes. Så vi er vel dømt til å sause rundt i en gjørme av halvgode alternativ, alle sammen...

Bill.mrk; "Vanskelig mann søker underdanig kvinne"

HAHAHA

Skjult ID med pseudonym jente33 ti. 24 aug. 2010 17:36

Vel, TS får tydeligvis en del henvendelser hvor de som skriver gjør det ganske klart hva de er ute etter (i hvert fall tolker jeg innlegget hennes slik). Det gjør heldigvis ikke jeg.

Ellers er det da også i relativt stor grad mulig å lære seg å skille dem fra hverandre. Og de fleste menn vil faktisk gi deg signaler om hva de egentlig er ute etter gjennom måten de behandler deg på. Det er bare det at vi jenter ofte lager unnskyldninger for hvorfor han brukte så lang tid på å ringe, hvorfor han så sjelden sender tekstmelding først, etc.

Men så er det også slik at en del menn starter med å tenke at du kanskje er den rette, men så oppdager de etter hvert at det ikke var tilfelle.Og det samme skjer jo faktisk den andre veien også. Da hadde han jo egentlig gode intensjoner og så faktisk etter en kjæreste, men fant ut at den aktuelle kvinnen ikke var ms right. Det må jo være lov?

(kvinne 32 år fra Telemark) ti. 24 aug. 2010 18:12 Privat melding

Vær tydelig på hva du vil ha så slipper du sånne problemer. Men du må jo ta det som ett komplement at mannfolk vil ha deg da :-)

fortell hva du vil ha så får du det sikkert :-)
Hevrtfall så er sjangsen større for suksess da..
det er min erfaring hvertfall!

(mann 55 år fra Akershus) ti. 24 aug. 2010 18:55 Privat melding

Det er jo slik at her svever det en del gifte/samboende menn og kvinner rundt og noen er ærlige på det,andre drar det dem kan få ut av en som "henger på kroken" før dem slipper sannheten ut av sekken.
Alle ønsker jo seff sex,noen med en dem håper kan bli drømmepartneren,enkelte knuller med en date kjapt,andre trenger lengre tid før det skjer,noen er gifte/sambo og er åpen på at de ikke får "hjemme"og er kun ute etter det. Alt dette syns jeg er som det skal være. Så kommer dem jeg ikke liker men som du aldri kommer unna på nett;dem som kun er ute etter et uforpliktene eventyr,det er vanskelig å få silt ut dem i det hele tatt. Magefølelse,erfaring og kjipe spørsmål kan nok avsløre dem,men ikke alltid. Vi som legger oss ut på nett må bare finne oss i at "dem"(av begge kjønn) er her og vil forbli her. Siden psykriatien ligger nede i Norge for tiden er tullingene over alt!
Støtter et innlegg ovenfor,ligg langt unna de nyskilte/ferske brudd ... dem er ikke her for seriøst forhold,nope..

Skjult ID med pseudonym Ensomflink ti. 24 aug. 2010 23:16

Jeg frykter at Knerten og Haeggis har rett. Men, mitt svar til TS er:

Vi som er her er ikke sjekkeeksperter på byen. Hvorfor skulle en sjekkeekspert gidde å være her? Men de fleste av oss savner sex og sikkert kjærlighet også. Så finner man ikke drømmedama (match 96 svarer aldri...), men man kommer i prat med en eller annen som er ganske langt fra drømmedama (match 82). Hva gjør den vanlige mann da? Han begynner å tenke: Hun blir ikke min samboer, men kanskje vi kunne være elskere? Elskere for en kortere eller lengre periode.

Jeg synes det er helt logisk at mange menn tenker slik. Det betyr ikke at de har gitt opp drømmen om et seriøst forhold med en de virkelig ønsker fullt ut i livet. Betyr bare at livet også må leves på kort sikt.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 24 aug. 2010 23:32

De på bunn som Rotte tenke Asiabrud skaffe.

Skjult ID med pseudonym looking ti. 24 aug. 2010 23:38

Det er endel her inne ja som kun er ute etter sex, og de som mener hele tiden som tror at gresset er grønnere på den andre siden - har en til de tror de har funnet en bedre......Er jo litt slik med nett dating da at noeen blir litt for mye sjarmert ovrer at de har kontakt med fler enn en som de kanskje har møtt på byen......-og de kan ikke legge fra seg denne nettdatinga..
Tror nok det er mange ja som er her og har ventesex til de finner noen.. Og gjerne lyver om at de ikke er det også.

Kjenner endel som er på nett...både som har fått de tilbud og gir de tilbud

Skjult ID med pseudonym sydenmann on. 25 aug. 2010 00:03

Sangen fra Klovner i kamp -Damer.. sier mye om sånne karer som er ute etter en ting.. eller er det forhold de er ute etter, men vet ikke hvordan, så de bruker det de kan best.. sex replikker..

Skjult ID med pseudonym rotte on. 25 aug. 2010 07:44

Rotte syne det ok ikke trenge skrive ventesex ønskelig.
All mangel på kontakt ødeleggende skadelig mens kontakt bra fin trening være.

(kvinne 57 år fra Oslo) on. 25 aug. 2010 07:46 Privat melding

Helt greit at han/hun er ute etter bare sex, så lenge man er åpen om det til den man dater.

Skjult ID med pseudonym Dandyman on. 25 aug. 2010 14:49

Jeg traff en slik "åpen for en kort flørt"-dame i slutten av 20-åra. Høy og lys, utseendemessig helt middels. Hun var veldig glad i sex... hun hadde faktisk på seg sexy undertøy på den første daten. Og hun var veldig klar for å treffes igjen. Det utgikk for min del. Jeg nevnte for henne at jeg så for meg at det måtte være en ganske smal sak for henne å finne et nytt "tent og villig offer" på nettet - og det kunne hun bekrefte. Men hun var blitt ganske sikker på sin egen smak, og det å finne noen hun faktisk tente på, det var ikke lett. Hun var nok mest på utkikk etter en elsker over tid, tross alt.