Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Chill ti. 24 aug. 2010 18:37

ok, så x'en på et par bilder nå nettopp..

HUN ER STYGG, hun er virkelig ikke attraktiv, har vært litt små bitter nå en stund med i dette øyeblikk sitter jeg og smiler fra øre til øre.. det var liksom ikkke bare et bilde men et par fra flere forskjellige settinger utover sommeren !! men jaja alt dette er bra osv

men har jeg vært sammen med et slikt menneske i over ett år? jeg kan virkelig ikke huske at hun så slik ut, hun var jo søt!

Skjult ID med pseudonym jente 28 ti. 24 aug. 2010 18:53

vi alle har vel våre små meninger om eksene våres,men noe må det jo ha vært med de siden de våre ekser,selv har jeg eksen min igjenom 9 år hvor jeg tenker ehhh way??:)hehe

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 24 aug. 2010 19:07

er det nå man skal si at man har hatt stikk motsatt opplevelse i etterkant ;-p

(mann 55 år fra Akershus) ti. 24 aug. 2010 19:17 Privat melding

Jeg har ingenting vondt å si om eksene mine annet enn at dem er fortid.
Men jeg skjønner hva Chill mener... La til en som jeg var vannvittig forelska i på FB,for et par uker siden.. Sletta henne på lørdag,eeeehhh,DEN dama gikk jeg bukseløs gjennom hovedgata i Haugesund for i januar!!?? bare for å få frem et smil.. Jepp sa det i en annen tråd vi mennesker endrer oss hele tiden,ubevisst. Men la meg si det sånn at dette ikke høres ut som svartmaling av ekser,tenker på alt det positive jeg har gjort og opplevd med dem,og kan se på fortiden og le av den. Det negative hiver man bare i forsvinnboxen,så ble det noe positivt ut av eksene og.. ;-)

Skjult ID med pseudonym olsen ti. 24 aug. 2010 19:24

Kom ganske godt overens med eksen min inntill jeg ble fortalt at hun var utro. Nå hater jeg henne som pesten og vil aldri det grusomme ansiktet igjen. Rart hvordan et menneske kan være vakkert inntill en hendelse vrir om på hele bildet. ;)

Skjult ID med pseudonym Chill ti. 24 aug. 2010 19:24

enig hva du mener om andre x-ser.. hun ene er det mest fantastiske menneske jeg har møtt, men ikke den siste :) haha jeg er glad, jeg klarer meg meeega bra om dagen og hun er stygg og det digger meg :) hahahaahhaha

Skjult ID med pseudonym Jada ti. 24 aug. 2010 19:35

Kjærlighet gjør blind vøttø :P

(mann 55 år fra Akershus) ti. 24 aug. 2010 19:38 Privat melding

Tullball,Chill! Dem er ikke stygge,da er du bitter! dem er bare ikke den du vil leve livet med videre,mao.FORTID,kommer aldri tilbake den,og den får du aldri gjort noe med,men det får du med fremtiden..

Skjult ID med pseudonym Z ti. 24 aug. 2010 19:40

Personlig ser jeg ingen grunn til å snakke stygt om noen som har vært min nærmeste i fortiden min. Og egentlig ser jeg ingen god grunn for å bruke energi på ting jeg ikke kan gjøre noe med heller...f,eks utseendet til en eks!

Skjult ID med pseudonym SMRT ti. 24 aug. 2010 19:41

Har du sjans på noe bedre, da?

Hæ, der fikk jeg deg til å tenke, kan jeg tenke meg.

Skjult ID med pseudonym lureper ti. 24 aug. 2010 19:42

Jeg fant eksen med den mest løgnaktige profil her for ikke så lenge siden. Ble slutt mye på grunn av hennes avhengighet av eks.mann og eks.svigermor (skrekk og gru) OG at hun ikke ville flytte på seg 7 mil. ...
I profilen lå hun med status ferdig med alle ekser og hun skrev at hun var villig til å flytte på seg.... Bildet var 3 år gammelt og tatt av meg (!) på vår første kjærlighetsferie.... Ble i allefall kvitt det siste av følelser jeg hadde for rypa kan man si....

Skjult ID med pseudonym kameliedam ti. 24 aug. 2010 19:53

Hehe - hun ville nok provosere deg lureper. Hørte akkurat om en lignende historie om en jente som ble forlatt av kjæresten (på telefon uten forklaring...etter et år....) Vips var han på sukker med feriebilder fra deres "kjærlighetsferie" og med masse løgn og tull i profilteksten. Det gode var at hun ( først) da forsto at han var svært lite å sørge over!!

Skjult ID med pseudonym kit ti. 24 aug. 2010 19:59

Jeg er helt enig med Z. Hvorfor kaste bort tid på å ergre seg over fortiden og noen som tross alt var en veldig viktig del av livet den gang da? Angrer en da også på livet en levde? Det kan umulig være sunt for sjelen.

Skjult ID med pseudonym rampen ti. 24 aug. 2010 21:12

@lureper : Damen var nok noe bitter? Finne noen som iallefall er ferdig med eks sin eks eks.svigermor da - l.o.l
men fra spøk til #%6&4¤ man er nok ikke kommet noe videre selv ...-om man lar seg provosere av noe sånt

(mann 55 år fra Akershus) ti. 24 aug. 2010 21:14 Privat melding

@ Z og @kit
man kan vel ikke angre på ekser...det var godt,det var kjærlighet,det var oss det var ALt! Men......det var før for lenge siden...FORTID!!!! Ikke tenk på den,det er det dummeste du gjør... Se fremover,og det positive i alt du har opplevd..

Skjult ID med pseudonym Z on. 25 aug. 2010 15:33

Mr. Pusten.
Klart man skal se fremover! Og klart man skal leve i nåtiden!
Men klart jeg også ser på fortiden med et smil. Det har jo vært så mange flotte mennesker på min vei, inkl. ekser :-)
Ergo er jeg uenig med deg: Det er ikke det dummeste jeg gjør å tenke på alle personlige bidragsytere i livet mitt...

Skjult ID med pseudonym mannen on. 25 aug. 2010 18:41

@Z .... kommer nok helt an på hva slags brudd det var og på hvilken måte det ble gjort.... jeg ble bedratt av dama i et halvt år (vi var sammen i ett....) - kan umulig noen gang se tilbake på noen gode stunder da vet du! Har kanskje ikke opplevd svik du da!

Skjult ID med pseudonym Z on. 25 aug. 2010 20:45

Mannen.
Jeg har ikke for vane å utlevere verken andre eller egne erfaringer så konkret som du gjør på en side som dette. Jeg synes ikke det er så relevant, egentlig...

Men alle har vi nok hatt våre drita dårlige stunder og der er nok ingen av oss unike, dessverre.
For meg handler det nok ikke alltid om hva som har skjedd, men hvordan vi forholder oss til det som har skjedd...
Og der har vi alle et valg og et ansvar for oss selv.

Skjult ID med pseudonym mannen on. 25 aug. 2010 21:50

@Z ... men da må du ikke hugge så på de som helst IKKE vil minnes eksen vet du. Vi har alle vår historie - noe vil vi huske, og noe vil vi (og bør vi) glemme. Og jeg har ikke utlevert noe som helst - men sier at det er LOV å få lov til å GLEMME eksen - vi er ikke i svart/hvitt verden? er vi vel?

Skjult ID med pseudonym Z on. 25 aug. 2010 22:07

@mannen
Jeg mener selv at jeg ikke har hugget mot noen, men mulig du leste meg litt personlig? Om du leser det jeg skriver en gang til vil du se at jeg skriver i jeg-form. Dette er altså mine tanker og de trenger absolutt ikke å være dine :-) Jeg har bestemt meg for at det som skjer i mitt liv er erfaringer jeg skal ta med meg videre som på sikt vil gi meg noe, lære meg noe eller utvikle meg på en eller annen måte som menneske.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 26 aug. 2010 00:09

Noen ganger kan det være sunt å skue tilbake.

For med etterpåklokskapens eksakte vitenskap tilgjengelig hender det man ser at personen bare var "helt vanlig" - kanskje man ikke engang passet så godt sammen - og det kan gjøre det lettere å gå videre og treffe en ny, enn om man bare dyrker fantasien om hvilken fantastisk person man tapte.