Alle innlegg Sukkerforum

Seriøst stor Sukkerfest!

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Oslo) to. 26 aug. 2010 14:56 Privat melding

Foreløpige påmeldingstall viser at Sukkerfesten den 25.september blir den desidert største vi har hatt så langt. Per i dag er det hele 45% flere påmeldte enn på samme tid før storfesten i mai og da kom det nær 1000 gjester!
I forbindelse med dette må vi minne på to viktige ting:

Husk å komme tidlig!
Køen vil bli lang og alle skal komme igjennom fotostasjonene. Vi har tre fotostasjoner og disse er aktive fra kl. 19.00 til kl. 21.30. For at dette ikke skal gå over "stokk og stein" må stasjonene ta unna i full fart, hele tiden. Ettersom køen vil bygge seg opp tidlig og trolig bare bli lengre, oppfordrer vi dere til å komme tidlig.
Hvis dere som kommer sier deres kallenavn tydelig, og raskt setter dere ned å smiler uten å spørre for mye, så er vi veldig glade for det! Vi skal jo gi ut disse fotomatchkortene mellom 23 og 23.30 og printingen tar tid.

Enorme lokaler med god plass
Plassen vi har til rådighet er enorm og det vil alltid finnes steder der det er romslig med plass. På Soria Moria restaurant ( inn til venstre når du kommer inn) er det flere etasjer og koselige avdelinger, og ikke glem dette hvis du synes det er trangt på Cosmopolite. Så vidt vi vet så blir dette Norges største singelfest hittil, men lokalet er også stort nok til at dette skal bli fantastisk for alle!
Mer om programmet finner du her: http://sukker.no/index.php?page=partyinfo&party=1526

Vi sees den 25.september!
Hilsen oss i Sukker.no

Skjult ID med pseudonym Krølle to. 26 aug. 2010 15:28

Tør ikke, er ikke så glad i for store forsamlinger. Men jeg skal absolutt stå utenfor og observere :D

(mann 36 år fra Oslo) to. 26 aug. 2010 15:38 Privat melding

Som jeg har nevnt til sukkersupport, så heter ikke hun som skal synge Vivian Jørpeland, men Vivian Sørmeland. Bare sånn FYI

Og til dere som ikke har opplevd Playlife, er det alene verdt pengene :)

Skjult ID med pseudonym Mr.Right to. 26 aug. 2010 22:36

Kult! Gleder meg. Sukkerfolka må jo få fiksa den navneforvekslingen der ;-)

Skjult ID med pseudonym Binders to. 26 aug. 2010 22:48

Blir sikkert bra! I tillegg likte jeg den nye måten å vise dere fram her på forumet på. Nå er det ingen tvil om hvor informasjonen kommer fra! Bra!

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 26 aug. 2010 22:57

@Sukker
Gratulerer med ny profil!

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 27 aug. 2010 21:03

Takk for det. Problemet er jo at vi kan jo ikke bombe siden med den store plakaten der. Vi har gjort det slik at ingen andre enn oss i Sukker kan skirve under med sukker eller sukker.no så det får være godt nok :)

(mann 32 år fra Oslo) fr. 27 aug. 2010 21:10 Privat melding

@Sukker.no
hva med å løse "problemet" generelt? (dvs også for andre brukere), f.eks ved å legge til en checkbox i tillegg til "Vær anonym" under "svar på innlegget" for "ikke vis bilde" eller lignende?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 27 aug. 2010 21:15

Jo det kunne vi ha gjort. Køen over ting som skal gjøres er dog lang, og det viser seg at de fleste forstår det etterhvert. Det fine er jo at da kan man bli kjent med de nye før de anonymiserer seg. Det er egentlig ikke noe stort problem heller. Vi synes det er hyggelig at folk viser sitt ansikt her :)
Det er jo kun når man banker inn en serie innlegg i en tråd at det kan bli litt mye.

Skjult ID med pseudonym K_F fr. 27 aug. 2010 21:26

Hehe, kjenner til problemstillingen. For øvrig en god tengeseriestripe som er passende i så måte http://www.kfwebs.net/debug .

Men ville trodd det skulle være enkelt med en checkbox som setter et flagg i tilhørende meldingsrad, og dermed bare en <?=($visbilde==1) ? "<img src=..........." : ""; ?> i selve tråd-koden...

Problemet med å bare anonymisere med nicket er jo at hvem som helst da kan utgi seg for å være personen, kontra å ha en ekstra sikkerhet ved at man skriver under profilen.

men det går i hvert fall i riktig retning på siden her :)

Skjult ID fr. 27 aug. 2010 21:39

hvis alle har ett profilnavn og ett fast "anonymt navn" så er problemet løst.
Da kan man være anonym, samtig så kan ingen andre bruke ditt navn.