Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange er faktisk ute etter en date?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym RescueMe to. 26 aug. 2010 22:45

Jeg har diskutert dette med venner som også har brukt Sukker uten at vi har blitt noe klokere. På både meg og dem virker det som svært mange av jentene her inne ikke er spesielt interessert i å date eller møte noen. Min påstand er at kanskje 1 av 4 er interessert i noe, resten er her for å snoke eller få boostet selvtilliten gjennom hjerter og meldinger.

Dette er på ingen måte vanskelig å forstå. Og det bekreftes av de jentene jeg har i vennekretsen, de er mest innom Sukker for å sjekke markedet. Så hvor store forhåpninger skal en da ha til steder som Sukker? Mitt syn er at det er mest for morro skyld, så får en ta det som en ren bonus om en faktisk skulle finne noen som er spennende.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 26 aug. 2010 22:51

Rotte date vil.

Skjult ID med pseudonym Binders to. 26 aug. 2010 23:01

Nei, jeg er ikke ute etter en date. Jeg er ute etter en kjæreste! Det er altså på ingen måte målet, men middelet for å komme videre...

Noen leser boligannonsene selv om de ikke skal flytte, og det finnes sikkert de som går på visning også bare for å holde seg orientert om markedet... Lite å få gjort med det...

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 26 aug. 2010 23:02

Skulle gjerne sluppet alt som har med dating å gjøre. Ser det som et nødvendig onde man må igjennom om man ikke vil forbli single.Tar gjerne imot tips om hvordan man hopper over hele den prosessen.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 26 aug. 2010 23:04

Pgmp:
Tvangsekteskap?

Skjult ID med pseudonym pippi to. 26 aug. 2010 23:06

Jeg vil gjerne på date - men som noen nevnte: Målet er å finne en kjæreste! Altså må man ha tro på at det er "vits" å treffe vedkommende - ellers bruker jeg både min og hans tid til liten nytte ;)

Skjult ID med pseudonym Alfa to. 26 aug. 2010 23:26

Jeg er mann, og deler ikke synet til TS. Det er klart mange som ikke svarer på post, men kan ikke annet enn å tolke det dithen at det rett og slett bare ikke er meg de er ute etter...

Bruker heller tiden på de som svarer, enn å prøve å finne årsaker til at enkelte ikke svarer....

Skjult ID med pseudonym Miyata to. 26 aug. 2010 23:41

Å finne årsaken til at noen ikke svarer kan fort bli et maraton løp som ikke noen orker å gjennomføre, ta tiden her inne som en lekse av livets goder på godt og vondt - og ha tolmodighet. Kanskje ikke alle her inne har lært å skrive ;-)

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 26 aug. 2010 23:43

Qwerty
Takk. Tar du ansvar?

Skjult ID med pseudonym Miyata to. 26 aug. 2010 23:47

Glemte helt spørsmålet, jeg er ikke ute etter en date - men plusser man på en r og kanskje det fører til et fast og trygt forhold som gir begge nærhet og lykke - så er jeg i den gruppen

Skjult ID med pseudonym wolfie7 to. 26 aug. 2010 23:51

Er jo mye bedre å bli kjent over en flaske vin eller noen drinker. Meldinger har jo som mange klager på en tendens til å dø ut. da vet en jo umiddelbart både om personen er som på bildene og om det er noe kjemi der.
Hvis ikke det er noe kjemi kan man jo ha det hyggelig en liten stund og så har man hatt en hyggelig kveld på byen. Er det kjemi så ja jeg skal ikke skrive historien for dere.

Skjult ID med pseudonym Miyata to. 26 aug. 2010 23:53

@wolfie7
;-) kjempe

(mann 40 år fra Oslo) fr. 27 aug. 2010 00:16 Privat melding

Finnes mange jenter som er seriøse på sukker.... Har møtt flere av dem... og alle har vært seriøse...... Faktisk like seriøse som undertegnende....

Skjult ID med pseudonym Smartypant fr. 27 aug. 2010 01:44

Om å gå ut og ta en øl eller en drink kvalifiserer til å være en date, har jeg ennå tilgode å ha fått avslag på det her inne.

Skjult ID med pseudonym kit fr. 27 aug. 2010 09:21

Målet mitt er ikke å ha mest mulig halv interessante samtaler. Date er middelet for å komme videre. Så, TS har rett, jeg er ikke interessert i date i seg selv.

pgmp, tvangsekteskap kan bli litt vanskelig, men jeg tror jeg kunne ordnet ett arrangert ekteskap... :)

Skjult ID fr. 27 aug. 2010 09:46

er ikke ute etter å date ,men en kjæreste men en plass må man jo begynne:) å da er jo dateing en god start på noe som kanskje kan være den kommende kjæreste:)