Alle innlegg Sukkerforum

Liten besøk, lite brev

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Krølle lø. 28 aug. 2010 09:56

Vi har til nå lest utallige innlegg om at mange brukere her inne får lite besøk på profilene og lite eller ingen brev i innboksen. Det kan være mange grunner til dette.

Det jeg lurer på er hva dere gjør for å skille dere ut i mengden? Og hvor flinke er dere til å holde samtalen igang?
Jeg må ærlig innrømme at jeg synes mange av guttene her inne er ganske... A4, og at profilene er GANSKE like.

Jeg får en melding, og går inn på profilen deres og sjekker og ser at de kun har skrevet 3-10 stikkord om seg selv, mange skriver ingenting. Jeg er en sånn person som fokuserer først og fremst på teksten. Er han flinkt til å beskrive seg selv? (Bruker han f.eks setninger istedenfor stikkord ) Bilder har fint lite å si for min del, hvis det enste som står i teksten er "Snill, glimt i øyet, morsom, spør hvis du lurer på noe".

Når det gjelder brevskriving har jeg ofte endt opp å svare på spørsmål som "Hva skal du i helga?" "Hvordan går det med deg?"
- Jo takk, det går veldig bra. Men når jeg svarer på det samme spørsmålene om og om igjen blir det ikke mye spennende.
Når jeg selv prøver å stille spørsmål eller bytte tema, blir det stille.

Jeg mener ikke at dere skal være noen klovner å underholde oss hele tiden, eller være supermorsomme i hver eneste brev. Jeg tror dette handler om å skille seg ut. Jeg har lest noen få profiler som er virkelig flotte og skiller seg så veldig ut fra mengden. Disse er det ikke vanskelig å ta kontakt med selv heller. Jeg har fått brever som er spennende å lese og det er lett å svare og holde kontakten.

Har dere noen teorier om dette?

Skjult ID med pseudonym mann lø. 28 aug. 2010 10:08

Jeg har bilder, setninger og prøver å skille meg ut ifra mengden.
Mulig skriver jeg for mye som gjør at hun ikke vet hva hun skal spørre om for det står jo allerede og en vil jo ikke være den som spør om noe som allerede står der

Prøver å sende ut unike og hyggelige meldinger, og legger med et spørsmål, kanskje er det for dypt og for tidlig. Men det er for å vise at jeg ikke er ute etter sex og at det i stede er for å prøve å skille meg ut. Som f.eks hva gjør deg glad? Prøver da å se hva en svarer, fordi jeg ser for meg at da kjenner en seg selv og vet hva som skal til osv.
Men den kan vel kanskje bli et for vanskelig spørsmål, så da blir det vel enklere med hva gjør du? Også fikk en ikke til en unik melding likevel.

(mann 39 år fra Oslo) lø. 28 aug. 2010 10:21 Privat melding

Hvordan skal jeg skille meg ut fra mengden når jeg ikke vet hva mengden driver med? Jeg har aldri sett en annen manns profil her inne, og aldri lest noen meldinger de har sendt til kjærsteemnene sine. Eneste jeg ser som jeg kunne gjort for å skille meg ut, var å opprette falske jenteprofiler for å sjekke ut mengden. Da ville jeg i så fall visst om jeg var en av mengden nå, eller om jeg skilte meg ut allerede.

Forresten så tipper jeg at folk flest her inne er ganske A4. Ville vært rart om folk flest ikke var relativt gjennomsnittlige.

Mitt tips er å være seg selv. Er ikke sikkert du får like mange treff og hjerter, men de du får kan fort vare livet ut :)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 28 aug. 2010 10:29

Jeg får høre at jeg skiller meg ut. Det tror jeg er nettopp fordi jeg ikke prøver å skille meg ut.
Det eneste jeg virkelig kan, er å være meg. Så da får jeg prøve å vise meg så godt jeg kan, da...
Om andre er som meg, synes jeg ikke er så viktig. Det viktige må vel være troverdigheten i det du er og formidler.

Derfor synes jeg det er et godt tips å være seg selv som du sier ricardinho :-)

(Et lite tips: Ikke skriv "Det er jammen ikke lett å beskrive seg selv". Klarer du ikke det, vil nok mange gå videre)

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 28 aug. 2010 11:35

@ricardinho

Du kan gå inn på mannsprofiler ved å skirve et hvilket som helst stjernetegn i "søk kallenavn". Da får du opp en lang liste og du ser hvem som er mann og kvinne. Enkelte har sperret for de under 70 i match (altså alle fra eget kjønn), men mange har åne profiler. De vil ikke kunne se at du har kikket på profilen deres.

Ellers er en typisk mannsprofil slik: (Skrevet kun fra hukommelsen, ikke noe klipp og lim her)

Beskrivelse av seg selv:
Oj. Det er ikke lett å skulle beskrive seg selv! Men mine venner omtaler meg som empatisk, snill, morsom og lyttende. Jeg liker å reise, men du finner meg ikke på en strand med en sangria i hånden hele dagen. Foretrekker eksotiske reisemål, og en annen topptur prøver jeg å få med meg. Har eget hår og ser yngre ut enn jeg er. Tror ikke utseeende mitt har skremt noen... ;-)

Drømmedama:
Det vet jeg jo ikke før jeg møter deg, da det er den berømte kjemien som avgjør! Jeg vet det når jeg ser deg! Men jeg tror du er passe slank, sporty, snill, har egne meninger, og glimt i øyet. ;-) Du liker å pynte deg litt, og holde deg i form, og du har en jobb du trives med. Fint om du har noen egne interesser, slik at vi kan gjøre litt hver for oss, men at vi også kan gjøre ting sammen. Jo- også er du modig nok til å skrive til meg først! PS. Jeg biter ikke!

Interesser:
Alt fra turer i skog og mark til peiskos med rødvin (og forhåpentligvis deg!). Bortoverski og nedoverski brukes flittig. Har akkurat fått green card og trener på sats 3-4 g. i uken. Jeg er ferdig med å fly på byen hver helg, men en pubtur i ny og ne eller en kino er heller ikke å forakte. God mat og drikke hører med. Kos å lage mat sammen.... ;-) Hører jeg fra deg?

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 28 aug. 2010 11:41

Profilteksten over et et klassisk eksempel på å IKKE SKILLE SEG UT fra mengden.
Den sier meg veldig lite om en person. DVs. Jgg innbiller meg at den egentlig sier mye - fordi personen bak teksten ikke klarer å gi meg den informasjonen jeg trenger for å bli trigget. Her blar jeg videre uten å se på evt. bilder i albumet!

For mange jenter er sikkert fine bilder viktigst. For meg er en god tekst viktigst.

Og vet dere hva?

De som er gode til å skrive, svarer veldig mye oftere!!! Tror rett og slett det koster dem mindre å hive seg over tastaturet! Kanskje noe å tenke over hvis man er lei av å ikke få svar?

Skjult ID med pseudonym strandboms lø. 28 aug. 2010 11:51

Ja men...

Binders og Z er to eksempler på de som virkelige kan å skrive og formulere seg... da er det lettere å gi en interessant beskrivelse av seg selv og også gi gode svar/meldinger. Så rådene som dere gir vil nok virke fornuftige på dere men realiteten blant de fleste her er ikke slik. Det er ikke bare å knipse og så kan man plutselig formulere seg som en gud...

Ellers må jeg si binders at du traff utrolig godt på den typiske profil her inne (denne går det MANGE av også på jentesiden)

Skjult ID med pseudonym ricardinho lø. 28 aug. 2010 12:01

@ Binders
Som aleccore skriver, det der er jo en A4 jenteprofil. Med unntak av eget hår og golf... Mulig jenter og gutter er likere enn man antok for 50 år siden.

@ TS
Er det en mulighet her at de vakreste menneskene ikke legger så mye i å lage profilteksten? Og at disse samtidig blir mest lest, og derfor tror alle at alle profiltekster er kliss like?

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 28 aug. 2010 12:02

Jo men Strandboms...

Det handler ikke BARE om feiende flotte potiske setninger og god syntaks. Det handler faktisk om EMPATI:
Empatske mennesker klarer å sette seg i den andres sted. Og om man selv ikke synes du får særlig mye nyttig informasjon av profilteksten over, så får man unngå å gi de samme opplysningene selv. Så enkelt er det!

Vi er ikke såååå like alle mann og kvinner som man får inntrykk av når man leser profiltekster. Så hva skal man skrive?

Skriv mer om verdier. Eksempler fra livet ditt f.eks. En gang var det en mann som skrev at han hadde brukt 6000 kr. hos veterinæren - for å operere undulaten til ungene... ! DET sa meg mye om den personen! :)

(mann 43 år fra Oslo) lø. 28 aug. 2010 12:04 Privat melding

Det er nok ikke til å komme fra at profilbildet har MYE å si, samt albums bildene. I det store og det hele er det det som sjekkes ut først før de fleste går videre til teksten. Det finnes selvsagt hederlige unntak, men de er nok few and far apart.

Forvørig så ER det en unisex profil som beskrives over her. Jeg kjenner meg litt igjen i enkelte elementer i teksten, samtidig som jeg går noe utenfor det. Enkelte har det bare sånn er det. Selv prøver jeg i stor del å satse på humor når jeg skriver brev og har ALDRI prøvd på disse lange "dype kjærlighet/filosofiske" mailene som oftest er prefabrikerte mailer som sendest til gud hver mann.

MEN det er mulig at menn fortjener å bli dissa, men damene er ikke så veldig mye bedre selv. Veeeldig mange har ingenting i tekst og mailåpningene er ikke akkurat Shakespare. Eksempel på førstemailer som ligger i min innbox;

- Jeg liker profilen din
- Fint bilde du har
- Du var en riktig sötnos
- Flørt: :)
- Flørt: likte bilde 2
- Hei leste profilen din og kjente meg igjen
- Hei God helg
- Hei! Har du lyst til å bli kjent?
- Hei! Står til med deg?

Dette er vel slike ting vi titt og ofte ser damene klage på her, er det ikke det? ;-p

Skjult ID med pseudonym Tazoslo lø. 28 aug. 2010 12:08

Glemte en ting;

Ref i forhold til at noen ganske enkelt "har" det når de skal skrive. Han her hadde nok lagd en racer av en profiltekst...bør leses;

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=23980080

Skjult ID med pseudonym amadeusM lø. 28 aug. 2010 12:17

@ Krølle.. du må legge ut din profilbilde igjen i profilen..nice lady du nemlig

Skjult ID med pseudonym SmartAss lø. 28 aug. 2010 12:26

- Jeg har et profilbilde som selv venner som sjeldne gir komplimenter omtaler som veldig bra (viser ansiktet godt og er av god kvalitet)
- Jeg skriver aldri selvfølgeligheter i meldinger, kobler alltid det jeg skriver til profilen
- Jeg prøver å kombinere å være morsom, vise interesse og kanskje en frekk kommentar dersom profilen til jenta er vinklet sånn

Hva får jeg igjen for det?

- 1 av 10 svarer på meldingene
- 1 av 4 jeg sender melding til går inn på profilen
- Nesten samtlige jeg får svar fra svarer ikke på andre meldingen
- Selv personer som har satt hjerte på meg dropper faktisk å svare

Jeg har i det lengste prøvd å være selvkritisk for å se om jeg gjør noe feil, men faller uansett ned på at 90% av jentene her har ett mål for øyet; å booste sin egen selvtillit og kunne føle seg attraktive

Skjult ID lø. 28 aug. 2010 14:48

Skriver du til jenter i 20-årene, SmartAss?

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 28 aug. 2010 14:57

SnartAss:
Merkelig, det. Selv ser jeg ut som en blanding av George Costanza og Marve Fleksnes, men jeg opplever likevel å få svar på 30-40 prosent av meldingene jeg sender. Kanskje det har noe å gjøre med hvem du sender til?

(mann 45 år fra Oslo) lø. 28 aug. 2010 15:13 Privat melding

Det er mange typer fisk her inne og da må du spørre deg om etter en del ting.

Hva fisker jeg etter (Hvilke damer/menn er det jeg ser etter)
Har du selvinnsikt nok til å gå for de damene/mennen du virkelig liker sikter du for høyt eller for lavt.
Hvor fisker jeg.
alle steder er fiskesteder, byen, sukker over grønnsaksdisken etc og alle har sin kodeks finn ut av denne.
Har en liten følelse av at mange menn her inne som skriver på forum kanskje har misforstått denne
Har jeg riktig utstyr( profil bilde slike ting)
Her tror jeg at det er mye rom men vår selvkritisk er et krevende strøk du skal fiske i, men mange kommer langt med en enkel stang og vanlig sluk.
Bruker jeg riktig agn ( sjekkereplikken din)
Bruker du mark der du burde bruke flue og bruker du for stor eller liten sluk.
Håndtering og landing av fisk (hvordan følger du opp et svar)
bruker du formange meldinger blir du for fort intens virker du desperat etc.
Konsumering av fisk ( sier seg selv) tatt med mest for moro.

Ps av og til hender det at fisken går på land rett ved føttene dine og (lucky guy) skjedde i virkeligheten med meg selv 5 laks går rett opp på plasssen jeg står å fisker i alle på mellom 1-3 kg.
Har skjedd i metaforisk sammenheng og

Skjult ID med pseudonym SmartAss lø. 28 aug. 2010 15:20

Hørt om avsnitt og setningsbygging wolfie?

Og ja, jeg skriver til jenter i 20-årene i Oslo, mest fordi jeg er i 20-årene selv og bor i Oslo.... burde jeg heller skrevet til fjortiser og gamle damer? Virker som det er det de som skryter av mye respons gjør!

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 28 aug. 2010 15:49

Ricardinho, no worries, din profiltekst er god den - får i alle fall et mer spsifiosert inntrykk enn det veldig gode eksempelet fra Binders på en intetsigende tekst.

Men når det gjedler TS' sprøsmål, om kommunikasjon, så har jeg samme erfaring - det er jo ganske uinteressant å bare utveksle en setning her og en setning tilbake. Man blir ikke kjent på den måten, ogd a konluderer jeg egentlig med at fyren ikke ønsker å bli kjent.
Det kan være fordi han
a) melder fordi han kjeder seg og jeg er et tilfeldig offer
b) ikke har noe i knotten
c) er lat
d) er uten evne eller mot til å faktisk bli kjent med ukjente, men liker å tro at han er på sjekkeren og det å utveksle ioneøliners gir ham den illusjonen at han er der ute
e) er desillusjonert og har for ofte erfart at god og oppriktig korrespondanse ikke fører til noe og derfor er bortkastet tid.

Dessverre er det bare e) som kunne vært noe for meg, men han "ser" meg jo ikke; at jeg "ikke er sånn".

Skjult ID med pseudonym wolfie7 lø. 28 aug. 2010 16:56

Måtte jo lage en kvinneprofil for å teste ut dette da.
Au da der fikk selvtilliten en aldri så liten knekk.
Var jo hunks i flertall så konkuransen ser ut til å være beinhard bare å finne frem treningstøyet her.
Så får vi se man får mange medlinger der.

Fakeprofiler

fikk melding fra ei at hun ville treffe meg og at det var slutt med typen og kunne kontakte henne på email.
laget meg en fake email og sendte en email og får svar fra e-kontakt. Morsomt.

(mann 45 år fra Oslo) lø. 28 aug. 2010 18:19 Privat melding

Der tok under 2 timer før en itnetsigende profil av en par og 20 åring fikk melding og ut ifra profilen og meldingen virket det som krompelompen

Skjult ID med pseudonym mann lø. 28 aug. 2010 18:40

Hva gjør deg glad.
Og eventuelt lignende spørsmål som faktisk gjør at en må tenke seg litt om.
Eller blir slikt tolket som dust, det som gjør meg glad er vel akkurat det samme som gjør deg glad.
Er det for tidlig å spørre om i en første melding?

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 28 aug. 2010 19:11

Hva gjør deg glad?

Det krever et gjennomtenkt og nokså langt svar.

Og det er helt greit. Når du vet at personen er interessert i å ha en dialog med deg. Ikke før. Så Ja, det er for tidlig i første melding.

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 29 aug. 2010 15:58

Kjenner meg veldig igjen i lista til Vibe (om enn med motsatt kjønn da ;-) ). Dagsform har enormt å si, dama som kunne fanget meg lett den ene uka har ingen sjanse neste uke, hvorfor skulle ikke det samme være sant om "brev" her inne?

Jeg tror nok jeg heller aldri har sendt spørsmål av typen "hva gjør deg glad" her inne, det ligger på at nivå de fleste (men sikkert ikke alle) unngår i det skriftlige forum og først tar når vi møtes.

Skjult ID sø. 29 aug. 2010 16:12

- "Du er pen, jeg liker deg!"
- "Hei og takk for det:) Du har hverken bilder eller tekst i profilen din?"
- "Det kommer snart! Hva skal du i dag da?"
- "Beklager, men jeg synes det er vanskelig å skulle skrive med noen jeg ikke har noe inntrykk av."
- "Jeg ser bra ut altså!"

haha:P

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 29 aug. 2010 16:16

Ei venninne fortalte at flere typer her inne hadde skrytt av at de før hadde vært sammen med pene jenter...

Jeg ser ikke helt salgsargumentet jeg... ;-D

(mann 44 år fra Østfold) ma. 30 aug. 2010 13:11 Privat melding

Slenger inn den samme jeg skrev i en annen tråd her, jeg;
(Bittelittegranne lat i dag)

Jeg HAR bilde, jeg HAR profiltekst, jeg har en ÆRLIG profiltekst, jeg skriver stort sett skikkelige brev, jeg er vakker som en drøm, jeg har utrolig spennende interesser, jeg er fysisk og psykisk sterk, jeg er unomalt god i senga, jeg har mange bilder i fotoalbumet, jeg er lynende intelligent, kort sagt er jeg alle guders samlede gave til kvinneslekten...

..allikevel har jeg ikke fått en eneste "førstemail", og knapt nok svar på noen mailer. Det må legges til at jeg i frustrasjon sendte ut en del "standardbrev" for å se om jeg kunne vekke interesse og for å melde min tilstedeværelse - det hjalp heller ikke.

Hva er DA greia? Skjønner ikke noe, jeg... (Det kan selvfølgelig ha noe å gjøre med mine preferanser, men det kan ikke være hele svaret)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 30 aug. 2010 21:51

Huff, ser statistikken min ryker, tre brev ut, ingen i retur...