Alle innlegg Sukkerforum

Hei du mann 48-58

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 29 aug. 2010 21:15

Jeg har lenge undret meg på hvorfor det er slik at menn søker yngre damer (kan strekke seg til sin egen alder)? Mens vi damer må "nøye" oss med eldre enn oss selv.
Jeg er 54, aktiv, trener mye, er i jobb, sosial... Et vanlig utseende, får ofte høre at jeg ser hyggelig ut. og at jeg er attraktiv Jeg tar godt vare på det ytre og indre.
Damer ønsker seg også yngre menn, men er fornuftige nok til å skrive ca pluss- minus 5. Vi lever i 2010 og myten om at damer skal være yngre burde være over. De fleste menn over 45 har barn, så da burde ikke dette være hinder.
Håper at jeg får svar. På forhånd takk.

Skjult ID med pseudonym Arne sø. 29 aug. 2010 21:20

Vel når vi gutta er 20-25, eller 15-25 for den saks skyld, så var vi ganske ofte uinteressante for jenter på samme alder. Så "what goes around, comes around" ;-)

Forøvrig så er det jo ikke en myte, det ser vi her inne og i ganske mange andre settinger hele tiden. Det er et faktum at kvinner ofte går for eldre menn, noe som henger greit sammen med at menn ofte går for yngre kvinner. Det ligger nå tildels innprentet i vår DNA. også for begge kjønn

Skjult ID med pseudonym Exposure sø. 29 aug. 2010 21:26

Enig med Arne! Det er en omvendt problemstilling:)

Skjult ID med pseudonym MM sø. 29 aug. 2010 21:28

Svaret er vel at hver og en må få bestemme hvilken aldersgruppe de søker. Vil menn søke etter yngre kvinner, så la dem det. Du kan mene hva du vil om saken, men det endrer ingenting. Dersom du ønsker deg yngre menn så skriv det i profilen din, ingen grunn til å late som noe annet.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 29 aug. 2010 21:28

Tror mange vil ha kull nummer to med barn, jeg, eller i hvert fall liker å leve med tanken om det. Dessuten er det mange damer rundt 30 som oppgir at de søker menn opp mot og over 50 år - så det er kanskje håp for dem også.

Jeg skjønner det ikke, men det får nå være så sin sak, kan ikke skjønne alt heller.

Skjult ID sø. 29 aug. 2010 21:28

Dårlig svar. Jeg synes faktisk det er flere damer som ser mer ungdommelige ut enn menn

Skjult ID sø. 29 aug. 2010 21:36

Jeg syns jeg blir kontaktet både av menn som er 10 år yngre og 10 år eldre (og noen 20 år eldre), jeg...

Hilsen kvinne, 30 år

Skjult ID med pseudonym kit sø. 29 aug. 2010 21:36

Hvis målet er, som qwerty skriver, å få barn holder det ikke å se ungdommelig ut. En må faktisk ha muligheten til å produsere barn. Noe menn på 50 ofte kan mens få kvinner klarer.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff sø. 29 aug. 2010 21:39

Og hvor befinner de seg @Skjult ID?
Og hvordan vet du at det er flere damer her inne, som ser mer ungdommelig ut?

Skjult ID sø. 29 aug. 2010 21:45

Jeg synes at alle må få søke den aldersgruppen de selv vil. Når det er sagt, tror jeg ikke mange kvinner som ønsker seg barn, vil ha en på 50 år som pappa til barna sine..

Skjult ID sø. 29 aug. 2010 21:49

Det har vært flere damer i dette diskusjonsforumet som har spurt om det samme, Single veninner og bekjente sier også at de ønsker seg yngre menn

Skjult ID med pseudonym Blahblah sø. 29 aug. 2010 21:57

hehe
"Ser hyggelig ut"

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 29 aug. 2010 22:00

@ ts (seff anonym)

Vet du, det der har jeg alltid lurt på også! Og jeg vet heller ikke svaret.

Skjult ID med pseudonym Ensomflink sø. 29 aug. 2010 22:10

Slutter meg til Arne. Selv er jeg 48 og er så freidig at jeg ønsker meg et barn. Kan godt være jeg ikke lykkes, men jeg prøver. Det er på grunn av barneønsket at jeg foretrekker en dame som ikke er eldre enn 40. Jeg har utmerket helse, ser adskillig yngre ut enn alderen min og kan fint ta ansvar som familiefar.

Jeg ser likevel TS' problem. Hun er 54 og veltrent, hvorfor skal hun nøye seg med en gubbe på 60? Spesielt for kåte damer på TS alder, er dette trolig et problem. Etter at damene er 55 er det for mye damer i forhold til menn, og en del menn har gitt opp kroppspleien sin, de røyker, drikker og trener ikke. Kåte damer fra 55 og over erfarer kanskje noe av det samme som kåte menn gjør når de er 15 til 25?

Min mening er at hvis vi kutter ut disse romantiske drømmene om et presentabelt kjæresteforhold, så ville vi alle få mer muligheter. Vi trenger nye normer og idealer. Kongen burde i sin nyttårstale oppfordre middelaldrende damer om å ta seg en single ung mann til elsker. "Middelaldrende dame: Gjør ditt for likestillingen og ha det hyggelig samtidig!!"

Det er den store utilfredsstilte sexhungeren hos yngre menn som gjør at de blir opptatt av å skaffe seg penger, prestisje, kjendisstatus og makt. Når den unge mann opplever en ekstrem mangel på et kvinnelig begjær som matcher hans eget, da lærer han betydningen av penger, prestisje, kjendisstatus og makt. Dette påvirker hans senere adferd og fører ikke til likestiling mellom kjønnene. Det er sexmangel i formative år som er nøkkelen.

Jeg snakker av erfaring også. Ingen ville ha meg til kjæreste da jeg var ung, så jeg leste heller mange bøker og tok doktorgrad. I dag har jeg god jobb og super helse. Jeg synes ikke synd på de damene som ikke ville ha meg den gang da vi alle var unge. De ville ha noen andre da. Nå sitter mange av dem og er skilt og har fått alle de barna de skal ha. Og sliter på kjærestemarkedet. Men, det var sånne som meg som de avviste da de var unge.

Skjult ID med pseudonym miyata sø. 29 aug. 2010 22:24

Det er viktig å kunne ha et avslappet forhold til alder, mister man evnen til å leke og ikke tør å leve ut leken, så tror jeg vi alle blir gubber alt for tidlig. Vi må alle tørre å være ærlige om hva vi vil ha, jeg for min del har ikke noe problemer med kvinner som er eldre enn meg, selv om jeg har satt nedre alder som 40 og som kanskje er litt ungt. Men det er ikke jeg som skal bestemme hva kvinner vil ha, det får de gjøre selv .

(kvinne 61 år fra Oslo) sø. 29 aug. 2010 22:31 Privat melding

Tusen takk til "ensom flink". Et seriøst og reflektert svar. Glad det finnes menn som deg. Klem

Skjult ID sø. 29 aug. 2010 22:33

Der kom jo bildet mitt med, ikke meningen. Men nå ser dere meg som ikke vil ha eldre menn:)

Skjult ID med pseudonym sjøstjerne ma. 30 aug. 2010 00:51

Jeg er helt enig med deg, Milla!

Jeg er et par og femti og ønsker helst å treffe en som er like gammel eller et par år yngre. Det virker nokså håpløst syns jeg. Finner ingen logikk i at menn skal ha yngre damer. Etter statistikken lever vi lengst, derfor ville det være naturlig å ha en yngre mann.

Til deg mann på 48 -hvorfor sliter de skilte damene på kjærestemarkedet? Jeg har ikke vært gift og har ingen barn, men jeg kan ikke tenke meg at menn ser min vei av den grunn. Hm?

(kvinne 57 år fra Oslo) ma. 30 aug. 2010 06:23 Privat melding

@milla54, Jeg ønsker heller ikke en mann over min egen alder, men spørsmålet er jo hvor lett er det å finne det?
Min erfaring her inne sier meg et det ikke blir lett. Menn på vår alder er veldig vanskelig å dra opp hehe, de synes nok at vi er for *modne*og ønsker seg nok noe annet enn vi kan tilby i vår alder og hva er det mon tro!;-)

Skjult ID med pseudonym Potent 50 ma. 30 aug. 2010 06:52

Jeg tiltrekkes ikke av kvinner som har passert 45 som regel. når kvinnene passerer 45 skjer det "noe" med kvinnen og kvinnekroppen. De beste damene er de som er fra 35-45,de er vakre,kåte og har et godt utseende.Etter fylte 45 går det raskt nedover med damene.De vil jo gjerne være unge,men kjerring alderen innhenter dem og kropp og utseende forfaller. Det finns jo selvfølgelig untak. Så lenge jeg klarer og sjarmere damer som er opptil 20 år yngre enn meg står jeg på.

Skjult ID med pseudonym sol ma. 30 aug. 2010 08:31

Synd for deg Potent 50, hvilket jeg ikke er så sikker på du er, stygt sagt, men en erfaring hos de fleste damer, så er de ikke særlig potente i din alder, men finnes *untak* blæ=)

Skjult ID ma. 30 aug. 2010 17:42

Potent 50. Helt utrolig at en mann på 50 tenker slik, tenk å være så umoden.. Hva med mannskroppen, den blir i alle fall ikke bedre med årene!!!!
Tror du at damer ønsker barn med en 50 åring!!! Hold deg til din egen alder, det går fort nedover med din kropp også!!!,

Skjult ID med pseudonym Ensomflink ma. 30 aug. 2010 22:50

Det hakkes på potent 50 og jeg kan forstå at noen damer gjør det. Men, prøv å se dette fra en manns synsvinkel. Hvis man er sammen med en dame som har et tiltrekkende utseende, da opplever man gjerne at ens egen seksualitet fungerer veldig fint. Men hvis man er sammen med en som man egentlig ikke synes er så tiltrekkende, kan ens egen seksualitet oppleves som dysfunksjonell.

Selv klarer jeg ikke få orgasme med en dame hvis jeg ikke opplever henne som fysisk tiltrekkende. Da hjelper det lite at noen står og roper om at " det er det indre som teller". Å ligge å pumpe og pumpe på en dame i evige tider og ikke en gang være i nærheten av orgasme, det er ganske flaut. Jeg har opplevd dette med damer som jeg ikke var tiltrukket av.

Hvorfor gikk jeg da i seng med dem? For å prøve om jeg kunne være sammen med en som hadde valgt meg.

Skjult ID ma. 30 aug. 2010 23:47

Helt enig, men det er uavhenig av alder.
En kan falle for noen hele livet (nesten i alle fall.) Lidenskapen må være til stede. Jeg synes bare det blir feil når potent 50 sier at han ikke er tiltrukket av damer over 45.

(mann 55 år fra Akershus) ti. 31 aug. 2010 00:02 Privat melding

Selvfølgelig er det feil å "diskvalifisere" etter alder, det er bare det at vi gjør det alle sammen her inne...

Har konstatert for lenge siden at f. eks. jenter på 20 helst vil date gutter på rundt 30. Jenter rundt 30 kan gjerne tenke seg en på 40. De fleste jenter på rundt 40 ser derimot på det som uaktuelt å date noen som nærmer seg 50... Jenter på 50 skyr 60-åringer... Og jenter på 60... Nei, får vel stoppe et sted vel... :D

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) ti. 31 aug. 2010 01:26 Privat melding

Jeg giftet med en gang med en som var 17 år eldre enn meg. Livet var ikke noe fint for da den tiden som jeg var fremdeles kona hans giftet han seg med to andre jenter som var yngre enn meg. En av de var 6 år og den andre var 9 år yngre enn meg.
Detter er helt sykt. I min egen mening alder må bety noe

Skjult ID ti. 31 aug. 2010 11:26

@Ensomflink
Poenget er vel at det samme gjelder for damer. Vi trenger også å være tiltrukket av mannen vi har sex med..

(kvinne 46 år fra Hordaland) ti. 31 aug. 2010 16:53 Privat melding

Men atte. Menn på 50 som synes damer på 45 er inattraktive. Når dere selv er 75, forventer dere at dere da fortsatt skal ha sjans på damer som er 45? Eller er tanken å finne en 15-åring nå, sånn at hun fortsatt er attraktiv når dere er 75?

Selv foretrekker jeg menn som er noen år eldre enn meg, såfremt de holder seg godt. Likevel oppfatter jeg meg ikke som inattraktiv for menn som er ti år yngre enn meg. De tar i alle fall kontakt, både her inne og ute i livet ellers. Det handler vel bare om preferanser.

Til trådstarter vil jeg bare si at mange menn får et oppblåst selvbilde når de befinner seg trygt bak en dataskjerm. Noen av de som tar kontakt stiller seg jo helt fullstendig uforstående til at de ikke blir møtt med stor entusiasme. Det er nesten som om de tenker at dersom de tar kontakt, har ikke den som sitter på andre siden av mailboksen anledning til noe annet enn å velge ham.
Du står såklart fritt til å kontakte menn som er yngre enn deg!

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 31 aug. 2010 16:56

En liten ting til; å få barn når man er 50, inneærer at man har en tiåing når man er 60 og en tenåring eller to når man pensjonerer seg. Ta hensyn til de ufødte barna deres, som opplever at far dør mens de fortsatt er unge.

Skjult ID med pseudonym Einstein ti. 31 aug. 2010 17:49

@malinka

Tror du ikke de barna heller ville bivåne sin fars død enn å ikke bli født i det hele tatt?

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 31 aug. 2010 17:57

Det burde vi jammen spørre dem om, Einstein.
Forøvrig handler det også om å ha kapasitet til å oppdra en tenåring når man er pensjonist. Det er ikke alle som har denne kapasiteten.

Og hva med mor, som kanskje blir alene som femtiåring, fordi hun valgte en tjue år eldre mann? Såvidt jeg forstår har hun dårlige odds på singelmarkedet, dersom hun ikke velger en mye eldre mann enda en gang? Og hvem gjør det? Hennes sytti år gamle mann døde og så skal hun finne seg i at det kun finnes et marked med nye sytiåringer til henne?

SELVSAGT kan damer gå for yngre menn, også av samme årsaker som menn vil ha yngre kvinner; de finner det inattraktivt med menn som er eldre og lar kropp og sinn forfalle.