Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 61 år fra Oslo) sø. 29 aug. 2010 23:29 Privat melding

Jeg har lyst til å være med på festen på Soria Moria. Er det mange på min alder der? (54)

Skjult ID med pseudonym !!!! sø. 29 aug. 2010 23:53

Hvem bestemmer om trådene er rare?? det må være lov å spørre. ok med en pr. mld, men å si sånt handler vel litt om mangel på respekt. Eller er jeg helt på jordet?

Skjult ID med pseudonym !!!! ma. 30 aug. 2010 00:11

Ok handervetu,
Den kjøper jeg. Beklager min raske bedømmelse, men det må være plass til oss alle her inne. Så forhastende kommentarer som min kan vi jo droppe - når andre prøver å hjelpe og har velmenede ord :-)

(kvinne 65 år fra Rogaland) on. 1 sep. 2010 19:07 Privat melding

Hvilke Hotell anbefaler dere for mennesker som kommer fra andre kanter av landet? Dere må vel ha tenkt på det,da dere arrangerer disse fester. Eller er disse festene bare ment for Østlendinger,som meste parten er fra.Har veldig lyst å gå på den festen siden det er min bursdag,så det hadde vært koselig å få litt mere innformasjon hvilke Hoteller som ligger like i nærheten av der festen skal være.Jeg har ogso skrevet noen innlegg,men de er ikke kommet med.

Er det en seriøs side dette? Synes mange menn er uten bilde og når en ber om bilde,så får en til svar at vi bør bli bedre kjent først før de viser bildet av seg. Tror de at vi utleverer oss til en vi ikke kan se hvem er..Ja det må da være mange teite menn her da.