Alle innlegg Sukkerforum

Hva skjer etter en herlig date?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MOB ma. 30 aug. 2010 17:40

I helgen dro jeg av sted for å spise lunsj med en mann jeg hadde mailen med i noen uker. Vi hadde god og spennende tone på mail og den gjensidige interessen var åpenbar. Han gav inntrykk av å være varm, åpen og definitivt ute etter et seriøst forhold. Vi bor et stykke fra hverandre, så vi avtalte å treffes i en hyggelig by midt i mellom våre bosteder. Lunsjen var veldig hyggelig og ingen av oss tok initiativ til å ville avslutte. Til slutt ble vi enige om at dette var så hyggelig at vi hadde lyst til å spise middag sammen også, så vi fant oss et hotellrom og planla å tilbringe kvelden sammen. Vi hadde kjempe morsom kveld og pratet og lo til langt på natt. Vi delte mye informasjon om livet, utfordringer, savn etc og vi fant fellesnevnere på mange områder. Deretter delte vi noen hyggelige opplevelser av mer intim karakter (uten at vi "went all the way"). Dagen etter var det fremdeles hyggelig og intim stemning, dog preget av dagen derpå og lite søvn. Jeg var imidlertid ganske så sikker på at gleden over å "connecte" så bra med en annen var gjensidig og at det skulle foranledige en prat om å treffes igjen. Men da dette ble tema ved avreisen greier han plutselig ikke å svare på om han vil treffes igjen. Og når jeg hinter om at det uansett hadde vært veldig hyggelig å ha kontakt, så drar han på det også (!). Da må jeg innrømme at jeg ikke skjønner noen ting!!! Er det virkelig sååå skummelt å treffe et nytt menneske at man ikke engang tør å ha kontakt? Er det bare menn som er så redde??

Skjult ID med pseudonym katte ma. 30 aug. 2010 17:58

Nei, jeg regner med at usikkerhet er utbredt blant begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym jaeja ma. 30 aug. 2010 18:06

kanskje ett tips å ikke hoppe isenga første daten da?

Skjult ID med pseudonym hmhm ma. 30 aug. 2010 18:20

Både menn og kvinner kan bli litt *sprø*etter en sånn date. Tror at man trenger å summe seg litt, for det gikk jo litt fort i svingen her hehe. Tror ikke at om man hopper til køys på førstedate, er avgjørende for videre kontakt.

Du skal se at dette kommer til å bli bra MOB, gi det litt tid.:) Skulle du komme til å bli vraket av denne mannen, så glem han faderlig fort..ikke verdt en tåre slike duster. Dessuten er havet fortsatt fullt av fisk, heldigvis.=)

Lykke til

Skjult ID med pseudonym havguden ma. 30 aug. 2010 18:25

Ikke noe galt i å tilbringe natten sammen.. @jaeja - de gjorde jo ikke det du tror. Noen ganger liker 2 personer hverandre så godt at de ikke har lyst til å skilles der og da. Ser ikke problemet i å dele en seng da. Var jo slik for meg og min eks... farlig, men herlig -HERLIG!

Skjult ID med pseudonym hun ma. 30 aug. 2010 18:26

Tror at det er ganske så vanlig....dessverre

Nå hopper jeg ikke i senga på første date med hvem som helst. Nei, men har også lagt merke til at menn er feig når det kommer til stykket. Setninger som: vil ikke skrive i alle evigheter, vil ha et møte fort..........og så er det taushet når jeg foreslår et møte er ikke sjelden. Eller det er voltsomt mye interesse for å begynne med, og så er det taushet er også vanlig...... menn er menn.......verre er det ikke

Skjult ID med pseudonym MOB ma. 30 aug. 2010 18:32

For oss voksne mennesker over 40 så tror jeg ikke senga første date eller ikke er avgjørende. I mitt tilfelle ble det jo en praktisk løsning siden det hadde kostet skjorta å ha to hotellrom (med fare for at vi hadde havnet på ett og samme uansett etter 12 timers intens samtale, smil og latter.) Heller dessverre også til tanken om at menn er mer redde for å "love seg bort" enn kvinnene er. Pussig, fordi ingen kan jo love noe som helst på et så tidlig stadium. Problemet er jo at redselen står i veien for å oppleve mer av det som var herlig!!??? Nei, livet er for kort til å holde på sånn. Og tilbøyelig til å være enig med HmHm....må koble han ut av systemet ganske så fort hvis ikke han kommer på banen i løpet av noen dager. Da er han jo ikke noe for meg uansett, fordi SPILLET....det er jeg ferdig med!!

:-)

Skjult ID med pseudonym X-Reveur ma. 30 aug. 2010 18:48

Dropp det tullet om at senga på en første date er skummelt og farlig. Det er så tullprat at det er ..... dumt. Still heller direkte spørsmål - om dette var alt - eller om det er noe mer. En real gutt/mann, jente/kvinne - burde være i stand til å svare ganske greit om veien videre. Om man møter en vegg av tausehet - så tolker i alle fall jeg det slik at dette ikke er liv laga. Det handler rett og slett om evne til å kommunisere. Også etter sex, eller nesten-sex..... som i dette tilfelle. Btw. for nye lesere av forum - jeg er mann.

Skjult ID med pseudonym MOB ma. 30 aug. 2010 19:01

@ X-reveur
Takk for det innspillet!! Det gir meg jo grunn til å håpe at det faktisk finnes menn der ute som ikke ville løpe av gårde uansett dersom kjemien er god, verdiene nogenlunde de samme, tiltrekningen på plass og latteren sitter løst i fellesskap. Jeg må jo bare fortsette å tro at det finnes noen "skikkelige" menn der ute selvom vi har rundet 40 og har bakrommet fullt av bagasje. Folk får rydde i "bodene" sine, spør du meg, - kaste gammel bagasje, riste av seg gammelt gruff og tørre å se et nytt flott menneske i hvitøyet også dagen etter ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 30 aug. 2010 19:16

MOB; helt utrolig.
Kan godt skjønne at du ble månebedotten.
Noen menn er jo - helt uten grunn - veldig "innbilske" og tror jentene er interessert i å gifte seg med dem helt uten videre, så da er det tryggest å la være å bli kjent med dem. Om en fyr var så vinglete og lite smidig i en alder av nærmere 40 at han ikke engang kan inngå en løs avtale om å ta en date til, ville det punktert min begeistring på flekken. Selv om han skulle ombestemme seg.
Ellers prinsipielt enig i at i voksen alder, har ikke sengen noe å si - forutsatt at fyren du møter er voksen. Men det er mange som ikke er det.

Skjult ID med pseudonym MOB ma. 30 aug. 2010 19:26

Vibe, - godt å høre dine synspunkter!
Og så feil kan man altså ta. En ting er at man kanskje får kontakt med at kjemien kanskje ikke var 100 % eller at det er noe ved den andre som tilsier at det ikke er noe å gå videre med selvom det døgnet man hadde sammen var både morsomt og fint.
MEN det å være voksen (43 år i dette tilfellet) og ikke engang svare på en uforpliktende mail hvor det takkes for et hyggelig og morsomt møte - nei, det er beyond me!! Da er vi helt nede på vanlig folkeskikk osv..... Og det som er så innmari rart er at mannen var så god og varm som person hele veien......
Hm, må ha skremt vannet av ham ;-)))

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 30 aug. 2010 19:42

Han er ett av de sjarmtrollene som sier hva som helst for å sjarmere deg i senk, så for å ha seg på første (og siste) møtet. Det finnes mange av de her inne på nettet, cluet er å ikke ha seg første natten, da siler man de fort ut fra de vanlige dødelige ;)

Skjult ID med pseudonym snupp ma. 30 aug. 2010 23:37

Hmm...skulle ikke forundre meg om han er gift og bare ville ha litt spenning i hverdagen.
Det finnes dessverre noen av de her inne :(

Skjult ID med pseudonym RollyJoger ma. 30 aug. 2010 23:43

Vent med sexen til 2. eller 3. daten neste gang snupp, så unngår du lett å gå i fella... : )

(mann 40 år fra Oslo) ma. 30 aug. 2010 23:43 Privat melding

@sooky: Det å generalisere å si at det å ha seg på første date er galt - eller skaper usikkerhet.... synes jeg bare er dumt. Mulig det er en teknikk for dere damer å sile ut ved å se om dere er verdt å vente på.... men når alt ligger til rette for det så ser jeg ikke problemet med å ha sex på første date.... De forholdene jeg har vært i som har vart over tre mnd. dvs. minst 2,5 år og opp til 8 år.... har startet med en prat - endt i senga på første date...... så å hevde at sånne som meg er for useriøse å regne - det er å skjære alle over en kam - og jeg er ikke noe særlig spesiell av meg.... tror jeg.... går mange av meg på dusinet....

Jeg sier ikke med dette at det bare er å hoppe i seng med hver og en som man treffer - men jeg sier er at det er en dårlig fremstilling å si at det er GALT å la seg rive med på første date... Føler meg litt truffet når du skal generalisere.... (blir som en drittunge som ikke får viljen min.... skikkelig sur.... hehe)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 30 aug. 2010 23:45

Jeg har aldri hatt sex på første date, men damene liker meg visst ikke likevel... :-(

(mann 55 år fra Akershus) ma. 30 aug. 2010 23:46 Privat melding

Og der kom dødsskvadronen ut med sablene sine,hehehe
Stakkar mannen var vel bare veldig usikker på seg selv og fikk kalde føtter,sånt skjer uten at en er gift eller bare ute etter et ligg.

Skjult ID med pseudonym Engbein ti. 31 aug. 2010 11:34

Jeg er sånn at hvis det faller seg naturlig å ha sex på første date, men at jenta "holder igjen" fordi hun ønsker noe mer seriøst, så mister jeg interessen. Kan det ha vært noe sånt her?

Det er det at det er veldig turnoff for meg å bruke sex eller å holde igjen sex som brikke i et spill. Men det her er litt vanskelig å forklare...det er på ingen måte sånn at vi må ha sex første kveld heller.

Men hvis hun bruker det å "holde igjen" (skjønner du hva jeg mener?), som et MIDDEL for å få meg som kjæreste...f.eks at hun er redd for å miste meg hvis hun gir etter for tidlig (men hadde det vært en kort flørt så hadde hun ikke hatt noe problem med det)... DA vil jeg nok ofte miste interessen.

Men alle menn tenker jo ikke som meg heller, selv om jeg vet om mange som gjør det.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 31 aug. 2010 15:59

Tror Sukker bør velge en ny avsjekkingsboks der man krysser av for om man har sex på første date - og bare folk som svarer det samme her får match over 70.

Skjult ID med pseudonym MOB ti. 31 aug. 2010 18:28

X-reveur og Engbein - glad for at det finnes menn som dere her inne. Det handler jo om å være så trygg på seg selv at man har kommet forbi dette spillet som liksom tilsier at man må holde igjen, eller gi så og så mye på første og andre daten.... og deretter skal man liksom ikke spørre om å treffes igjen, og man må for all del vente i x antall dager før ny kontakt tas...??? Nei, dette SPILLET er jeg ferdig med. Jeg bare ønsker at de jeg treffer hadde vært modne nok til å si til meg at de bare er ute etter en flørt.....(i stedet for å spille skuespillet) eller modne nok til å si at "dette var kjempehyggelig men jeg har likevel en følelse av at vi ikke er full match og derfor vil jeg ikke gå videre". Det er da virkelig lov å føle sånt, men hvorfor kan man ikke være tøff nok til å si det??

Tviholder på troen om at det finnes flere alrighte, åpne, modige og skikkelige menn der ute og at jeg en vakker dag skal treffe en av dem ;-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 18:36

Engbein
Mener du virkelig at du mister interessen for en jente om du ikke får ha sex med henne første gang du ser henne?
Ja, da får du la sliker som meg bare fare......og jeg får la "slike som deg" bare fare....DET er uinteressant, det! :-)

Skjult ID med pseudonym MOB ti. 31 aug. 2010 18:42

Jeg oppfatter ikke at det er det Engbein sier.
Han sier at "dersom det faller seg naturlig" å ha sex første daten........
Og falle naturlig er jo når begge har lyst og det forøvrig ikke er noe i veien for det..... Det er da han ikke liker "spillet"...

Oppfattet jeg deg riktig, Engbein?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 18:56

MOB
Nei, han sier ikke "dersom det faller seg naturlig å ha sex på første daten"

Han sier: "Jeg er sånn at hvis det faller seg naturlig å ha sex på første date, men at jenta "holder igjen" fordi hun ønsker noe mer seriøst, så mister jeg interessen."

Derfor mener jeg det meg mener og står for det. Jeg kaller det nemlig ikke for noe spill å ikke ønske å ha sex første gangen jeg ser et menneske - uansett hvor godt jeg måtte like vedkommende. Jeg kaller det...normalt.

Skjult ID med pseudonym realist ti. 31 aug. 2010 19:26

Sukker er som byen... Bruk sukker for å få noen nye venner, kjæreste må man nok finne et annet sted. Alt for mange useriøse aktører her...

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 19:27

Om det er en sannhet, er det trist, realist. Og jeg er dessverre redd for at det kan være noe i det du sier...

Skjult ID med pseudonym MOB ti. 31 aug. 2010 19:32

Ja.....trist....
Noen forslag til andre arenaer? Byen er jo ikke noe alternativ!!

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 19:43

Aner ikke. Men kanskje de som er seriøse ikke må bli smittet av de useriøse om ikke annet.
Selv merker jeg at jeg må kjempe litt for naiviteten, tilliten, engasjementet, tiltroen, og troen på det virkelig gode for tiden. Jeg tror ikke det er bra for alle, og heller ikke slike som meg i lengden, å være så mye på sukker. Samtidig er jeg uendelig glad for mange av de jeg har møtt, for flotte møter og for gode opplevelser jeg ikke ville vært foruten.

Skjult ID med pseudonym MOB ti. 31 aug. 2010 20:11

Hear hear, akkurat som jeg skulle sagt det selv, Z.
Jeg ønsker virkelig å fortsette å tro at det finnes skikkelige menn der ute som er verdige vår tillit og vår tro på det gode. Men det sliter på innimellom.
Derfor fint å kunne "lufte" kjipe opplevelser her inne i forum og få feedback som gir en litt troen tilbake igjen :-) Jeg VET at det finnes noen "juveler" innimellom her, men hvordan finne dem i mylderet av halvseriøse og useriøse....?

I mens jeg venter, planlegger jeg å sette meg på en barkrakk på sukkerfesten og observere...... Kanskje får jeg øye på noen da? ;-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 20:13

Jeg tror egentlig det finnes svært mange seriøse menn på sukker, jeg. Men jeg tror også at det er en del av dem som er her inne som trenger å finne sæ sjæl....igjen. Mange ekser spøker og har "ødelagt" dem litt :-)

Men nåla i høystakken har alltid vært vanskelig å finne.....uansett hvor mange nåler som er i høystakken!

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 31 aug. 2010 20:20

Jeg vil mer enn gjerne finne meg en annen arena enn Sukker, men:

- Dømmekraften min er nok ikke på topp 3.30 natt til søndag.
- Jeg er alt for sjenert til å sjekke på bussen eller på butikken.
- Jeg ser ingen single på jobben som kunne vært aktuelle.
- Jeg har fortsatt ikke truffet single venniner av damene til kompiser jeg kunne tenkt meg.
- Jeg har få kvinnelige venner.
- Jeg er verken medlem av Den notske turistforening eller Bårdar danseakademi.

Da blir det smått...

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 31 aug. 2010 20:24

Det handler mest om å ikke gi opp, og om å se seg rundt med nye øyne innimellom tror jeg...

Den som gir opp, har i allefall tapt! :)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 20:28

Det er umulig å gi opp, Hawiha. I alle fall ikke for meg :-)

Men å endre fokus bort fra edle herremenn i en periode, vil ikke skade noen...

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 31 aug. 2010 20:57

Si ifra om du deaktiverer eller sletter profilen din da kjære, så jeg slipper å bruke så mye tid på å lete rundt til ingen nytte her inne! :D

Og forresten, vi er veldig mange her inne som ville savne dine velformulerte små og store ytringer... : )

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 21:06

Takk for det, Hawiha. Men du må ikke ta munnen for full og snakke for veldig mange her nå da ;-)
Jeg sier ikke at jeg skal legge ned, jeg sier bare at jeg trenger å stille spoten en litt annen retningi en periode.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 31 aug. 2010 21:10

*lager morsomme skyggefigurer på veggen bak spoten til Z* : )

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 21:11

(Avsporing: Trodde du hadde funnet en svært spennende dame jeg, Hawiha?)

Skjult ID med pseudonym Engbein ti. 31 aug. 2010 21:17

Mob: Du oppfattet poenget helt riktig!:) Det er nettopp dette unødvendige spillet jeg ikke liker.

Noen jenter er sånn at de kunne lett hatt sex med en fyr de ikke var interessert i noe seriøst med, men hvis de ønsker noe seriøst så "holder de igjen" fordi de er redd for å miste ham, SELV OM hun er seksuellt tiltrukket. Jeg vet bare: jeg vil ha en dame som ikke fokuserer på sånnt tull.

En jente som er sånn "Ja, jeg kan godt knulle en fyr jeg ikke bryr meg om på toalettet etter et minutt, men han der liker jeg for godt og kunne tenke meg noe seriøst med, så her må jeg holde igjen så og så lenge for at han ikke skal tro at jeg er lett på tråden og bla bla bla (selv om jeg egentlig er det, men skjuler det når jeg prøver å oppnå noe mer seriøst med en fyr)..." = Major turnoff!

Sånne teite spill er mye lettere å gjennomskue enn dere jenter tror. Gjør livet lettere ved å bare droppe det. Er du en jente som aldri har sex med noen gutt før du kjenner ham godt, helt fint. Er du en jente som ikke har noe imot at ting går seksuellt raskt dersom kjemien og settingen funker, gi faen i å prøve å late som noe annet for å lure fyren til å tro du er skinnhellig!

Han gutten som passer for deg vil like deg for den du er og ikke henge deg opp i sånt. Sånne teite spill er bare hykleri og BORTKASTA TID.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 21:20

La meg spørre deg helt konkret, Engbein:

Om jeg treffer en gutt jeg liker supergodt og samtidig tenner på ham men velger å ikke ha sex med ham første gangen jeg overhodet så fyren, mener du da at jeg er hyklerisk og at jeg kaster bort noens tid?

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 31 aug. 2010 21:24

Det trodde jeg også en stund Z, men ikke alle prioriterer den fritiden man har sammen likt... Sannsynligvis fordi "jeg savner ham"- følelsen mangler...

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 21:26

Akkurat, Hawiha.
Selv synes jeg det er noe stort tull at man skal måle følelse utfra savn.
Om man har et godt liv selv, fine venner og verdifull både jobb og fritid, hva er det som sier at man skal savne?
Man kan glede seg over hverandre, og se frem til å være sammen. Men savne tror jeg er misforstått...dessverre.

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 31 aug. 2010 21:27

Jada, TS. Hvis du har truffet en mann det er noe "galt" med, så kan du trygt gå ut fra at alle menn er sånn, og at det bare er menn som er sånn. Det er et helt logisk resonnement!

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 31 aug. 2010 21:29

Det er nok den "men velger å ikke ha sex med ham" setningen som skaper hodebry hos enkelte Z.. Vi gutta begriper ikke hvordan jenter greier å velge å holde igjen om de har så lyst at de nesten sklir av stolen..... : )

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 21:31

Nei nei....dere om det. Om dere ikke forstår at jeg velger å ikke hoppe i halmen på første møte, så er det sånn :-)

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 31 aug. 2010 21:32

Neida @Z, du sier nei men mener ja.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 21:34

Jaha? Så er jeg vel bare en gammal, moralsk kåne med kyskhetsbelte. My mistake.

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 31 aug. 2010 21:35

:-) Kødda :-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 21:36

.......og jeg som trodde at jeg fikk enda en grunn til at jeg føler at jeg er på feil klode og trenger en mannepause!

*Men....så ensom som jeg er om å ikke knulle første kvelden med en jeg liker, fikk jeg årsaken uansett*

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 31 aug. 2010 21:37

Mener du at det er tullete å savne/lengte etter den man er glad i...?? Er man hodestups forelsket ser jeg på det som HELT naturlig at man gjør nesten hva som helst for å få til tid sammen... Jeg er nok fryktelig gammeldags...

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 31 aug. 2010 21:38

Jeg savner ikke ungene mine når de er borte. Burde jeg la dem gå?

Skjult ID med pseudonym MOB ti. 31 aug. 2010 21:38

Ha ha, Hiwiha,.....den var god. Ja, noen ganger har vi så lyst at vi sklir av stolen ;-) Det er ganske herlig de få gangene man treffer noen som det klaffer så mye med på så mange plan at akkurat den følelsen kommer.... OG livet er etter min mening for kort til da å legge opp strategier om å holde igjen osv :-) Livet er altfor kort!

@ Engbein: Vi er helt på linje her - selvom du er gutt og jeg er jente ;-) Det i seg selv gir meg troen tilbake ;-) Takk!

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 31 aug. 2010 21:39

Kan vi ikke bare møtes den andre eller tredje kvelden da da?

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 31 aug. 2010 21:42

@Dragefrukt

Tipper jeg feil når jeg sier at du ville savne dem så du nesten ble syk etter et par tre uker ...? : )

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 21:43

Men om dere liker noen så godt at dere både nesten forelsker dere og er så kåte at dere nesten sklier av stolen, hvorfor i all verden er dere ikke sammen med de dere har disse opplevelsene med? Jeg forstår ikke....

Og er det bare meg som ikke liker å stå løpet helt ut om jeg virkelig liker en type? Jaja...rart jeg er singel?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 31 aug. 2010 21:44

Ja, Hawiha, du tar feil.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 21:45

Jeg tror ikke jeg mente å si at man ikke skal savne, Hawiha.
Jeg mente i alle fall å si at kjærlighet sidestilles ofte med grad av savn, noe jeg mener er en stor misforståelse.

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 31 aug. 2010 21:46

Neida, Z.

Skjult ID med pseudonym Engbein ti. 31 aug. 2010 21:49

Spørs hva motivet er.

Som sagt: hvis du generelt aldri føler for å ha sex med noen så raskt og du heller ikke gjør det her, så er det helt greit og naturlig. Hvis settingen er sånn at det ikke helt passer, er det helt greit og naturlig også.

Det som blir feil er f.eks hvis settingen passer og du vanligvis ikke har noe stress med å ha sex med noen raskt og du tenner på ham, og den eneste grunnen til at du venter er fordi "du liker ham for godt" og er "redd for å ødelegge". Det som blir feil er å tenke mindgames i en situasjon der det er naturlig å lytte til magefølelse og instinkter.

Det er litt vrient å helt definere hvor grensen går fordi enhver situasjon er ulik, og samtidig er jeg sikker på at du skjønner godt hva jeg mener her.

Jeg påstår: menn gjenkjenner denne typen spill mye lettere enn jenter tror, og for mange er det en major turnoff når de merker at jenter forholder seg til "sex-eller-ikke-sex" på en kalkulerende og unaturlig måte.

Det finnes områder der mindgames hører hjemme og det finnes områder der mindgames ikke hører hjemme.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 31 aug. 2010 21:49

Det er så mye annet som må klaffe Z, og det vet du... Om du velger å stå løpet ut eller ikke er ditt valg, dine følelser og din måte. Og du er langtfra alene om din måte, sex på første date er egentlig noe som ødelegger litt av mulighetene for å bli kjent med hverandre som mennesker først. Kanskje derfor det er lettere å ha sex med noen man ikke er så veldig interessert i å ha noe langvarig forhold til...?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 21:51

Men du sier at det er turnoff om hun har lyst, men ikke har sex på et førstetreff.
Men hva er egentlig galt i å vente litt helt uavhengig av årsaken hennes?

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 31 aug. 2010 21:55

DET er jeg enig i, hvor MYE man savner sier absolutt ingenting om hvor mye kjærlighet man har for noen. Men på den annen side, dersom savnet ikke er der i det hele tatt...?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 21:56

Om dere noen gang ser meg vandre ut av lokalet omslynget av en eller annen type fra en sukkerfest, kan dere være ganske bombesikre på at vi aldri blir et par. Det heter fyll og "vil ha nå". Intet annet. Og det er ærlig.

Om det BETYR noe for meg, verner jeg om hjertet mitt for min egen del og gir desto mer av meg selv den dagen jeg velger å ville dele mer enn et knull med denne heldige og tålmodige mannen som ikke ble provosert av meg og mitt behov for å ikke knulle ham på første kvelden. Dette handler ikke om spill. Det handler om ekthet. For meg.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 31 aug. 2010 21:58

Ja, hva da, Hawiha, har det å si om man ikke savner i det hele tatt?

Skjult ID med pseudonym Avania ti. 31 aug. 2010 21:59

Litt nysgjerrig på eksakt hvordan Engbein mener han kan avsløre snill-pike-mindgames såpass tidlig i bekjentskapet (første gang du treffer henne?)

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 31 aug. 2010 22:02

Den som med hånda på hjertet kan sitte her inne å si at h*n aldri har følt eller føler savn av noe eller noen man er glad i, juger. Punktum.

*Kan noen forklare meg veien tilbake til jorden?*

Skjult ID med pseudonym Z ti. 31 aug. 2010 22:03

Ingen påstår da det, Hawiha!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 31 aug. 2010 22:05

Du kom med en påstand, Hawiha, at man er et eller annet om man ikke savner. Hvorfor? Eller mener du det ikke likevel?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 31 aug. 2010 22:08

Jeg synes Z snakker om kjernen i dette spørsmålet når hun skriver:
"Men hva er egentlig galt i å vente litt helt uavhengig av årsaken hennes?"
:-)

*Finnes det riktig og feil årsaker for å vente? Jeg mener det er helt opp til hver enkelt, helt enkelt.
Og så er det vel ikke helt feil å snakke om ting heller, kanskje? ;-)*

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 31 aug. 2010 22:10

Den var til Drage, Z...

Fikk en merkelig følelse her nå... *en klem til Z, fordi hun fortjener det* : )

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 31 aug. 2010 22:11

Som vanlig er enkelte full av vissvass.

*går og legger meg uten å kikke inn til ungene, fordi jeg ikke ser det zpezielle i unger som zover og er nok dermed en ond og fæl person*

(mann 45 år fra Oslo) on. 1 sep. 2010 15:17 Privat melding

Siden jeg ikke kan svare for han så må jeg sette meg selv i den situasjonen.
Jeg ville nok sagt ja hvis det ikke var helt klinsj men det var det jo ikke her.
Men jeg ville ikke likt det og kansje ikke møtt neste gang da du ville tatt fra meg sjansen til å suge på den karamellen av opplevelsen med usikkerheten om hun vil se meg igjen. Jeg synes det gir meg spenning og man blir mer gira på å se deg igjen. vi menn liker å jakte og du tok i fra ham den muligheten.
Er noe med jakt og at dyret stiller seg rett foran børsa og sier skyt som ikke helt stemmer.
Jeg mener ring etter 3 dager er en god regel da begge parter har fått tid til å bearbeide de tanker og ideer som har oppstått.

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 1 sep. 2010 19:00

Jeg liker jenter som vet hva de vil og sier ifra om det, jeg... Trenger man noen dager for "å tenke litt og kjenne etter", så sier man det. Ingen grunn til å leke katt og mus, det kan man evnt. heller gjøre sammen! :D

(kvinne 38 år fra Hordaland) on. 1 sep. 2010 20:46 Privat melding

Men X- dreamer da! Jeg skjærer ingen over samme kam, og jeg visste ikke at du var så hårsår. Jeg skrev at sånn siler man ut de ( som kun er ute etter sex, men ikke har guts til å være ærlig om det), fra de som søker kjæreste/samboer/ektefelle, som TS ønsker seg.

Det er for all del ikke noe gale med å ha sex på første date, men hvis hun vil møte han igjen, og er usikker på hans hensikter, lønner det seg å vente. ;)

Skjult ID med pseudonym sooky on. 1 sep. 2010 20:52

@ engbein

det har jo INGENTING med et spill å gjøre, hvis du tror det har det, så har du misforstått grundig! Og hvis du tenker at en kvinne som ikke ønsker sex på første date, ikke "gir etter", ja da må jeg le. Er det det vi gjør når vi er kåte og vil ha et knull, gir etter? Gir etter for hva da? Vår frigiditet? Hehe, ler ennå.....

(mann 55 år fra Akershus) on. 1 sep. 2010 21:14 Privat melding

Slapp av,sooky...det hender at jeg gir etter jeg og en gang iblandt,så dere er ikke alene om det :-)