Alle innlegg Sukkerforum

Kroppen betyr ikke alt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 30 aug. 2010 19:08

Jeg synes det er deilig å se profiler der dette står. Men når man samtidig ser at hun oppgir at hun er atletisk, at hun trener nesten daglig og jobber med idrett begynner jeg å lure litt...

Skjult ID med pseudonym Knarf ma. 30 aug. 2010 19:16

Er vel greit at hun holder SIN kropp i orden, men gir f... i din, vel? ;)

Skjult ID med pseudonym Dennis ma. 30 aug. 2010 19:20

Ikke noe å lure på det kompis. Kroppen er laget for å brukes.

Derfor er regelmessig trening en av de beste måtene å være friskere, fjerne stress og få bedre humør og overskudd. At man også ser bedrte ut ovenfor andre blir bare en bonus.

Mange har stillesittende jobber foran pc`en der det blir lite naturlig bevegelse, og da er det nesten en selvfølge å gi kroppen litt tiltrengt bevegelse på fritiden. Det dreier seg om et minimum av selvrespekt og omsorg med seg selv.

Hvis en jente ikke klarer å vise omsorg med seg selv engang, så er hun neppe en jeg vil ha tillit til at har omsorg med meg hvis det komme harde tider da jeg trenger det.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 30 aug. 2010 19:20

Er du ikke litt pirkete nå?
To av faktaene følger jo det tredje: Er jo ikke rart at hun er atletisk og trener nesten daglig hvis hun jobber med idrett...?!
Går an å trene uten å tenke kropp men fordi man liker fysisk mestring og å ta seg skikkelig ut i blant.

Skjult ID med pseudonym Jorun ma. 30 aug. 2010 19:25

Enig med Dennis!

Å trene burde være en selvfølge. Du skal jo ikke trene for å få drømmekroppen, men fordi du HAR en kropp!:)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 30 aug. 2010 19:39

Joda, ser argumentene, men la meg heller begrense meg til å si at det er en noe uvanlig kombinasjon her.

Men, for all del, jeg tar gjerne ei fit, velkledd dame som synes det er helt greit at jeg sitter i sofaen og spiser potetgull, jeg... :-)

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 30 aug. 2010 23:32

Dette er en ting som irriterer meg litt med feltene her på sukker. Jeg er en person som er ganske opptatt av trening for egen del, men samtidig ikke kroppsfiksert. Slik at det å hake av for "trener av og til" blir en underdrivelse, og "ganske opptatt av kropp og trening" blir en overdrivelse. Jeg er opptatt av av trening, men har et avslappet forhold til kropp.

(mann 44 år fra Østfold) ti. 31 aug. 2010 00:13 Privat melding

Neida...kroppen betyr ikke alt, og ekte skjønnhet kommer innenfra og alt det der.

Greit nok, men man skal da like innpakningen også?

Er man selv forholdsvis aktiv og over gjennomsnittlig gira, er det også veldig fint om en mulig kommende partner ikke kommer til å dø av åndenød under første tur med bikkja...

Man hører gjerne folk si det er deilig høre at utseende og krop ikke er så viktig. Hvis man sier og skriver at det ER viktig da? Er DET også deilig? Jeg er kanskje ikke noe fruktfat selv, men jeg HAR en "issue" med mye kroppsfett - jeg ilker det IKKE. Men dette blir jeg nærmes hengt for å si offentlig. Jeg skal helst skamme meg fordi jeg ikke tenner like mye på alle størrelser...

Pføy! Alle liker forskjellige ting, og heldigvis har tilfeldighetene talt slik at vi alle faktisk ER forskjellige, så det er med andre ord håp for ALLE.