Alle innlegg Sukkerforum

Beskrivelse

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 31 aug. 2010 00:44

Lurer på om når vi beskriver oss selv i profilen er det noe vi egentlig er eller noe vi har lyst å være . Jeg går rundt og leser mest profilene enn å se på bildene. I de fleste profilene står at de er" utadvendt, åpen, sosial, fleksibel, omsorgsfull osv ".
Også har jeg spørsmål til utlendinger som er her. Jeg forstår jo at de fleste her er norsk statsborger og er på en måte norsk. Hvorfor skriver du da du er en norsk person når familie bakgrunnen din er fra et andre land?
Nordmennene og norsk jenter vil gjerne vite hvor du er opprinnelig fra.

Skjult ID med pseudonym hun ti. 31 aug. 2010 05:40

Jeg kan bare svare for meg selv og ikke for alle andre utlendinger som er her. I profilen min står hverken at jeg er norsk, eller at jeg er norsk statsborger! Når du leser hva som står på: morsmål, skulle det være svar nok synes jeg. Og så legger du 2 og 2 sammen og vet hvor jeg kommer fra.

Ellers er jeg enig med deg og tror også at mange skriver i profilen sin det de gjerne ha lyst å være. Oi da kommer jeg på noe. Må forandre profilen min og skrive at jeg er veldig sporty ;-)

Skjult ID med pseudonym ricardinho ti. 31 aug. 2010 11:22

Jeg har nok skrevet det jeg er i profilen min, og ikke så mye det jeg vil være. Ingen av ordene du nevner finner du i profilen min...

Skjult ID ti. 31 aug. 2010 11:32

Jeg skriver det jeg er, ikke det jeg har lyst til å være. Men har stort sett ikke lyst til å være noe annet heller - med noen få unntak, som at jeg kanskje kunne ønske noen ganger at jeg var mer utadvendt og sosial enn jeg er. Men egentlig ønsker jeg ikke det heller, for det er jo fordi jeg ikke føler for å være det, at jeg ikke er det... :)

Poenget med å beskrive meg selv i en profil, synes jeg må være å gi et mest mulig realistisk bilde, slik at jeg (forhåpentligvis) tiltrekker meg personer jeg passer best mulig sammen med. Men nå liker jeg stort sett bedre å beskrive meg selv i form av hva jeg gjør, liker å drive med osv., enn i form av karakteristikker av meg som person. Målet er å finne noen som har noenlunde samme livsstil og preferanser for hvordan hverdagen med en kjæreste skal være. At jeg - og partner - er "ærlig", (noenlunde) "intelligent", "omsorgsfull" osv., føler jeg er litt overflødig å nevne, for det er en selvfølge at man ikke kan være sammen med en som ikke er det, og man oppdager/fornemmer det oftest raskt om en person ikke er det. Ingen vits å skrive at han må være fysisk tiltetrekkende i mine øyne heller, for det sier seg selv at man ikke kan være sammen med en man ikke finner attraktiv.

Skjult ID med pseudonym frk.singel ti. 31 aug. 2010 12:18

Tror nok det er en del som rett og slett mangler selvinnsikt. For mange år siden leste jeg profilen til en eks, han påsto han var utadvendt. :-) han er vel det mest innesluttede menneske jeg har vært borti både på privaten og i sosiale lag. Men han trodde selv han var utadvent han ;-)

Selv håper jeg at jeg fremstiller meg selv slik jeg er. Fått den kontrollert av ærlige venner også. Synes ikke noe om å late som jeg har egenskaper jeg ikke har.

Men dårlig kjemi på en første date, kan gjøre at man virker annerledes enn man er med god kjemi, og kan da fremstå som en person med lite selvinnsikt

Skjult ID med pseudonym popkorn10 ti. 31 aug. 2010 12:46

"Morsmål" er kjønnsdiskriminering synes jeg.
Nordmenn- og kvinner her i Norge er selvfølgelig ikke "Utlendinger" i Norge.
Selvbeskrivelser er formålsløst da det er opplevelsen av oss som er interessant for de vi evt dater, og opplevelsen av oss vil variere fra folk til folk ut i fra dagsform og sinnsstemning.

Selv har jeg utelatt at jeg er en kverrulantisk faen, for det er jeg på tirsdager sånn rundt klokka halv ett - ett, og da har det ingen avgjørende betydning for summen av min opplevde personlighet, håper jeg.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ti. 31 aug. 2010 14:14

Er man født og oppvokst i Oslo så ER man fra Oslo og Norge, uavhengig av hvor ens foreldre eller besteforeldre er fra.

At man har foreldre/besteforelder som har flyttet til Norge får eventuelt komme i beskrivelsen om personen.

Forøvrig så har jeg i min profil skreve at; ""Kan til tider være litt for påståelig og mene at jeg vet best/har rett"" Det er nå engang min dårligste side så jeg tror ikke jeg sånn sett har noe skjemmes over for de andre tingene er selvsagt for småplukk å regne ;-p

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 31 aug. 2010 16:54

TS:
Hva da med eksen min, med nederlandsk mor og fransk far, født og oppvokst i Norge - hva skulle hun kalt seg her, mon tro?

Føler man seg norsk så er man norsk, så enkelt er det.

(kvinne 46 år fra Hordaland) ti. 31 aug. 2010 17:00 Privat melding

Profilen min er nok ganske beskrivende for hvem jeg er.
Det står ikke i den at jeg er utadvendt, selv om jeg er det, da.