Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ti. 31 aug. 2010 18:02

Jeg bare lurer og er veldig nysgjerrig hvor viktig utseende er for gutter og menn. Altså mener jeg ikke bare ansikter men jenters kropp

Skjult ID med pseudonym Alfa ti. 31 aug. 2010 18:17

Alt er vel relativt... for MIN del så har utseende en god del og si, men på langt nær alt. Jeg har sagt før, og står for det enda - at det er som regel utseende som trigger meg nok til å ta kontakt for å bli kjent med en jente, mens det er personligheten hennes jeg evt faller for og blir glad i... verden er nok mer full av klisjeer enn mange liker å tro.

Nå mener jeg ikke at jenta må være "modellvakker" (for å bruke et uttrykk) for at jeg skal fatte interesse, men jeg liker jo å være litt stolt av den jeg evt holder i hånda når vi vandrer omkring...

Overfladisk? Noen mener kanskje det, men tror egentlig ikke det selv...

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ti. 31 aug. 2010 18:19

Det kommer vel an på personen du spør. Og alder på den personen.

Utseendet er jo veldig viktig, fordi det er det første vi forholder oss til når vi treffer et annet menneske. Men det ligger vel litt imellom linjene her at spørsmålet egentlig er "hvor viktig er det at jenta er så nærme modellkropp og -ansikt som mulig?".

For meg er ikke DET så viktig. Forelsker jeg meg i ei jente så liker jeg et eller annet ved utseendet hennes, men det betyr ikke nødvendigvis at alle andre ville se det samme som meg i henne. Og har jeg først forelsket meg, så godtar jeg henne som hun er.

Men for all del - fint med slank og litt trent kropp, men det tar jeg som en eventuell bonus om så skulle være. Bli glad i henne og tenne på henne vil jeg gjøre uansett.

Blitt for gammal og desperat til å pirke på sånt. :p :D

Pluss at jeg ikke er perfekt selv, har jeg funnet ut...

Skjult ID med pseudonym Knarf ti. 31 aug. 2010 18:21

Det varierer vel fra person til person. I'm an ass man ;) Spiller ikke så stor rolle om den er lita eller stor, bare formen er riktig :D

Akkurat vekta er ikke jeg så nøye på, så lenge vi ikke snakker skikkelig overvektig eller skikkelig radmager her.

Det viktigste for meg ang. kropp er faktisk proporsjonene. At alt liksom passer med hverandre. Store pupper og "ingen" rompe ser liksom litt rart ut.

Men samtidig er det jo sånn at dess bedre kjent jeg blir med ei jente, dess mindre tenker jeg på hvordan kroppen hennes ser ut....

(kvinne 36 år fra Vest-Agder) ti. 31 aug. 2010 18:56 Privat melding

står støtt jeg,heller verken foran eller bak:P hehe

Skjult ID med pseudonym SMRT ti. 31 aug. 2010 19:01

Det er mye viktigere her inne enn i real life. Her inne må du til og med være fotogen. Det er flere jenter her inne som ikke har nådd mine virtuelle krav, men som jeg på byen har prøvd meg på. Og da med fortjent manglende uttelling.

Skjult ID med pseudonym Titten Tei ti. 31 aug. 2010 19:08

Det er relativt! Noen ser bra ut på bilde, men faller litt når du treffer dem irl. Andre har mindre bra bilder, men ser desto bedre irl. Vanskelig å si noe før du faktisk treffer dem fordi personligheten også er med på å forme utseende:)

(mann 29 år fra Oslo) on. 1 sep. 2010 01:00 Privat melding

Det er så viktig at man burde være gjensidig tiltrukket av hverandre. Ergo er alt relativt. To feite kan bli sammen. Eller en feit som liker tynne, og en tynn som blir kåt av feite mennesker. Alle skal få.

Skjult ID med pseudonym Lewis on. 1 sep. 2010 02:54

Faller mer for søt enn sexy..

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 1 sep. 2010 10:56 Privat melding

Alle skal få.. ellers så kan man stikke å kjøpe det.. Husk å se deg rundt hjørnet etter polti da! ;P

Skjult ID med pseudonym wolfie7 on. 1 sep. 2010 14:44

Er bare å se seg rundt på gata det smak er som baken den er delt. hvis en ser bort i fra oslo og ser på de som har reprodusert seg så lurer en på hvordan det gikk til.

Kompis A : Muskuløs og svært attraktiv liker små nette damer som jeg vil kalle for små grå mus men som ikke bryr seg om hva/hvordan dama ser ut som og har dratt hjem alt mulig i alle aldre.

Kompis B Liten tynn spjæling som ser på madonna som sitt ultimate kvinneideal og har en stunning nabojente som er høy blond og modellaktig og sikler på henne i allefall 10 år før han setler for ei med en god del kilo for mye som er høyere en han.

Kan nevne flere men av egen erfaring tror jeg vi setler for der vi kan få noe og samtidig ha en viss indre balanse og kontroll.

Selv er det hva jeg tenner på og liker ganske forskjellige damer og veldig veldig mye har med hvor selvsikker jeg føler meg den dagen. Fremtoning har veldig mye å si for meg mer en utseendet. At kroppen noenlunde er proposjonal er viktig og ikke for tynn ( sex med for tynne jenter er bare irriterende da det er null muskler der nede og du stanger mot bein hele tiden) Og for meg selv så er deffa muskler ala bodybuilder damene et stort turn off. Kroppen bør være spenstig i forhold til alder og høyde.

Men mest av alt er det de små ting som tiltrekker tror jeg. Hvordan hun smiler, ler, beveger seg hvordan håret faller når hun tilter hodet mot deg.

Så jeg vil si at utseende ikke er så viktig i det hele tatt når det kommer til real life da er det fremtoning og selvtillit som er det viktigste.

Skjult ID med pseudonym mye on. 1 sep. 2010 16:17

Utseende betyr mye. Tenner en ikke på det og ønsker ikke å kysse samt sex med vedkommende blir det aldri mer enn venn.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 1 sep. 2010 16:48

Kjekt å ha A og B venner :P