Alle innlegg Sukkerforum

Vellykede menn...

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Østfold) on. 1 sep. 2010 01:36 Privat melding

Jeg ble litt inspirert av denne tråden;
"Utseende ---Jeg bare lurer og er veldig nysgjerrig hvor viktig utseende er for gutter og menn. Altså mener jeg ikke bare ansikter men jenters kropp"

Så jeg snur på det, og spør kvinnene her inne; hvor viktig er det at mannen har flotte muskler, god økonomi, et vakkert ansikt og en sterk sosial posisjon?

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci on. 1 sep. 2010 07:01

For min del:

Muskler.... trenger ikke være flotte, bare det er muskler der inne et sted:):)

God økonomi er relativt, men han bør kunne passe på seg selv:)

Beauty is in the eye of the beholder:)

Sterk sosial posisjon... Han bør nå iallefall ha noen venner:)

Så... sånn sett så er det viktig, men.... Absolutt ikke viktig å være muskuløs, rik, pen og "kjendis"!:)

Men det er nå meg, da:)

(mann 44 år fra Østfold) on. 1 sep. 2010 07:33 Privat melding

Det mest irriterende akkurat nå er at det slitne tastaturet mitt ikke registrerte mer enn én "k" i vellykkede, og jeg har ingen mulighet til å redigere det. Ser noen admin'er dette; VÆRSÅSNILL - legg inn en "k" til før jeg får krupp. Jeg skriver IKKE feil. :s

Skjult ID med pseudonym frkfryd on. 1 sep. 2010 08:50

Han bør ta vare på seg selv, men trenger absolutt ikke være noen muskelbunt!
God økonomi, og sterk sosial posisjon er ikke viktig i det hele tatt.
Et vakkert ansikt, tja...heller en med glimt i øyet, og humor...da er han nemlig kjekk i mine øyne;)

Skjult ID med pseudonym sydenkupp on. 1 sep. 2010 09:22

Du kan faget Dølle!

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 1 sep. 2010 10:53 Privat melding

Hmm... merker jeg tenker veldig anneledes her...

Jeg SKAL ha en fyr med orden på økonomien. Trenger ikke å tjene enorme summer osv osv. Men har sitt på stell, mulighet å legge av til en tur iblandt, eller for en regnværsdag for seg selv.
Dette baserer jeg fordi jeg har vært det økonomiske støttepunktet i mitt forrige forhold.
Og venninnene mine kalte meg dumsnill. Jammen hva med alle de dumsnille mannfolka der ute som betaler for kjærringas stæsj og regninger.. Both ways baby.

Kropp er viktig. At man tar vare på helsa si. Muskler shmuchkler.. Må jo ha noen for å kunne leke med meg! Jeg er ganske sterk dame ;p Men 6pack mage... neeh.. gir meg ikke noe glede.. Armer og brede skuldre er vel det jeg og venninneflokken er enig om er viktigere, noe med trygghetsfølelse bla bla
Og pen rumpe.. ! Dont ask us why.. vi aner ikke hvorfor annet enn vi liker det.

Sosial posisjon.. litt oppgradert kan man jo være. Innesitter og neiseier er negativt.

Og ansikt.. vel for meg er det uhyre viktig.. Pene tenner har jeg en greie for.. Og glimt i øya og alt det derre som jenter generelt liker..

Men igjen som jeg skriver på dette forumet. Vi har ALLE forskjellig smak og behag ang valg av "partnere" så det er ingen fasit.

Skjult ID on. 1 sep. 2010 12:12

@DølleDuck
Jeg er kvinne, og jeg opplever stadig at men tar kontakt pga utseende mitt. Men så forteller jeg en spesiell ting om livet mitt (ikke noe sjokkerende/alvorlig), og det blir helt stille..

Så min erfaring er at menn siler på litt mer ennn utseende, de også..

(mann 44 år fra Østfold) on. 1 sep. 2010 14:05 Privat melding

(Skjult ID med pseudonym DølleDuck) - ons 1 sep 09:06:
"... --- Hvis dette var nytt for deg så var det vel det... ---"

Intet nytt for meg, og manglende kunnskap var ikke bakgrunn for tråden. Jeg ville ganske enkelt høre med kvinnene HER hva som trigger respons hos dem, da jeg får like liten respons på profilen min uansett hvordan jeg sette den opp...

"Hvorfor trur du badboys trekker damer, og selv om du leker badboy får du ikke napp?"

Insinuerer du noe her? Jeg LEKER absolutt ingenting. Jeg er meg, og klarer ikke være annet... Og jeg er såvidt meg bekjent ingen "badboy"...

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 1 sep. 2010 14:13

Jeg undres på dette, jeg...
Er det slik at "vellykkede menn" har flotte muskler, god økonomi, et vakkert ansikt og en sterk sosial posisjon?
Er dette en karakteristikk for vellykkethet?
:-)

*Tingeling...som funderer mye på disse båsene vi putter hverandre i...*

(mann 39 år fra Oslo) on. 1 sep. 2010 14:50 Privat melding

Om meg:

Flotte muskler: Njaaa.... Er nok ingen kroppsbygger, men slett ingen slappfisk heller. Klarer da en god del push-ups på en god dag ;)

God økonomi: Vel, hva vil det si? Fast jobb, eier leiglighet, betaler alltid låneavdrag i tide, bruker sjelden kredittkort, klarer å spare litt hver måned?

Et vakkert ansikt: Mamma og mormor sier da jeg er kjekk, hehe :) (Selvironi - check!) (Men seriøst: Jeg har hørt jeg ser bra ut når jeg smiler og ler på en naturlig måte, men kanskje ser litt kjedelig og alvorlig ut ellers)

Sterk sosial posisjon: Hva er det? Ja, jeg kjenner mye folk. Leder for festkomiteen på jobben. Skravler gjerne med folk jeg egentlig ikke kjenner (men ser ganske ofte) i heisen på jobben. Har 184 facebook-venner. Har grei oversikt over utestedene i Oslo sentrum. Gjerne en av de som tar initiativ til å samle gjengen i ulike anledninger. Er det sånt som teller, eller?

Skjult ID med pseudonym Minney on. 1 sep. 2010 15:32

Flotte muskler har ingenting å si. Men han bør ha en kropp som kan holde opp trappa uten å bli andpusten :)

God økonomi har heller ingenting å si. Bare han har styring på de pengene han har, og betaler regninger i tide, har penger igjen til mat på slutten av måneden, osv.

Et vakkert ansikt er et must :) Men med det mener jeg vakker i mine øyne, ikke nødvendigvis vakkert i alle andre sine øyne. Et par snille øyne kan mange ganger være nok til at et ansikt blir vakkert :) Men mange av mine mannlige venner har snille øyne, og dermed et vakkert ansikt.....men jeg tiltrekkes ikke dem på noe annet vis enn kun venner likevel.

En sterk sosial posisjon har ingenting å si det heller. Det er langt mer viktig at fyren er trygg på sin egen posisjon i livet, og tør være seg selv. Og at han tør drite seg ut, og ikke tar seg selv høytidelig :) Samt har egne meninger.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 1 sep. 2010 15:57

Rotte uvellykket mislykket.

Skjult ID med pseudonym Ullbein on. 1 sep. 2010 17:28

Dølle Duck: Lol... Alt du skriver lukter billig community-retorikk lang vei.

Dere tror dere har skjønt åssen dere tiltrekker dere jenter, og likevel er det nesten alltid dere som går hjem alene fra byen, og dere er jo ute og jakter hver bidige torsdag, fredag og lørdag så det burde ikke mangle på treningen.

Og det er dere som ikke ser igjen de fulle damene dere av og til får lurt i seng, fordi når hun går derfra neste morgen føler hun seg av gode grunner brukt og dere utstråler "gutta-som-bare-er-ute-etter-en-ting" i ti mils radius, fordi deres FMAC-modeller bare er en mer nerdete variant av nøyaktig samme fenomen.

Et erketypisk community-tegn er bullshittet om at de fleste menn bare er opptatt av jentas utseende. Dette er rett og slett ikke korrekt. I virkeligheten er jenters utseende en viktig del av en helhetsvurdering, akkurat som gutters utseende er en viktig del av jenters helhetsvurdering.

At dette er vanskelig for dere å forstå, kan ha noe med at de fleste menn er interessert i jenter av andre grunner enn bare å skrive anonyme skryterapporter på nerdeforumer for å imponere andre despogutter til å gi dem en følelse av status. For å indikere hvor på bærtur du er kan du få et lite stikkord: Kjemi.

Selv om dette begrepet kanskje er tilnærmet uforståelig ut fra deres nerdeterminologi, er det ganske mange utenfor deres magiske lille sirkel som legger stor vekt på det. Look it up. Til og med personlighet, kroppsspråk, sjarm, humor og klesstil er blandt de tingene mange gutter legger stor vekt på for å vurdere hvor attraktiv en jente er. Det er helhetsvurderingen som avgjør, og de ulike variablenes vekt er, nettopp, variabel.

Gutters utseende er mye viktigere enn du tror, men kanskje av andre grunner enn for menn. Jenter er sykt opptatt av hva venninnene tenker om han de står sammen med, og sin egen sosiale posisjon generelt. På tomannshånd kan de lett ha sex med en fyr de på et utested aldri hadde kunnet vurdere å snakke med.

Jeg er ikke uenig i alt du skriver. Men du hadde nok hatt mye igjen for å være svært kritisk til teoriene autoritetene i miljøet du er inspirert av forfekter, inkludert hvilke økonomiske motiver som ofte ligger bak disse spekulasjonene.

Skjult ID med pseudonym Slem on. 1 sep. 2010 19:29

haha, flott levert ullbein. Av erfaring så vet jeg selv at disse karene som leser seg opp på alt som er av sjekkebøker sliter mye mer enn meg på byen med å få seg noe. Har noen bekjente som er hissige på dette. Ikke for at jeg ser så sykt bra ut, men jeg mistenker at de stort sett blir gjennomskuet da de driver dette innøvde spillet.

(mann 36 år fra Oslo) on. 1 sep. 2010 19:32 Privat melding

@Ullbein
Flott post!
Kanskje dette forumet ikke er på vei nedenom å hjem allikevel :)

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) on. 1 sep. 2010 20:07 Privat melding

Jeg har erfaring og kan enkel og greit si hater å leve i rikdom der du har alt du vil ha fra denne verden, Et stor hus som en slott med svømmebasseng, alt inne i huset og i hagen slik at du ikke trenger komme ut og få det fra samfunnet rundt deg. Men det var alltid to ting som manglet.
" Gode venner som kunne støtte deg når du hadde behov og kjærlighet!!"

Skjult ID med pseudonym Corinna on. 1 sep. 2010 20:17

Så lenge man tar vare på kroppen sin så er ikke jeg kranglete, trenger ikke å ha super økonomi men må jo greie seg selv. Et vakkert ansikt styrer jeg unna, ikke noe fan av såkalte pene gutter. Heller en som greier å montere en kommode da;) Sterk sosial posisjon er jeg ikke så opptatt av, men han bør ha noen egne interesser og venner.

Skjult ID med pseudonym Ullbein to. 2 sep. 2010 21:00

Vet ikke om de blir direkte gjennomskuet, men det er noe med at hvis du prøver å spille en rolle som er uvant, så spiller du den ofte dårlig. Og jentene føler intuitivt at noe ikke stemmer, og hele greia blir bare litt merkelig. De blir ofte en underholdende men litt rar type de ikke helt føler tillit til og de ikke svarer på melding til dagen etter.

Mer konkret er det følgende: de prøver å spille rollen som en seksuellt attraktiv mann som kan velge og vrake mellom damer, mens de i virkeligheten ofte er ganske seksuellt frustrerte og har liten tillit til sin egen attraktivitet. De prøver å gi inntrykk av at de vurderer om hun er bra nok for dem, mens de egentlig tenker på hvordan de kan imponere henne. De prøver å være "The Prize", mens de samtidig definerer hele interaksjonen med en jente som et spill der det høyeste målet er SEX. Å ha sex med henne kalles: "CLOSE" eller "FULL CLOSE".

Mao: hele terminologien deres har som et grunnleggende premiss at det å ha sex er det overordnede målet med en interaksjon med en jente. Og da er mitt spørsmål: Er dette noe en gutt med mye tilgang på sex ville gjort? For å ta en analogi: Ville en fyr som var i oslo, laget innviklede systemer og terminologier og strategier som gikk ut på hvordan man kan komme seg til oslo?

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 3 sep. 2010 17:38

Rotte ikke vite men Rotte vite Rotte ikke tiltrekke damer damer damer Rotte vite Rotte ille være.
Rotte håpløs bli sprø sprø sprø.

(kvinne 65 år fra Rogaland) fr. 3 sep. 2010 18:52 Privat melding

Jeg legger merke til glimt i øye, må like det jeg ser.Når det gjelder resten så må noe av profilene stemme så noen lunde. Få bilder gutter for da er blir dere lagt merke til.Virker som guttene foretrekker kvinner som er 10-15 år yngre, da er det ikke enkelt for oss som har bikket 55 og oppover.