Alle innlegg Sukkerforum

Populære menn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nøytral on. 1 sep. 10:45

Har et par attraktive venniner som får 100-200 besøk pr dag og 10-20meldinger pr dag.
Ja vi vet at menn tar kontakt, men dersom det er e noen utrolig bra menn, tar også jenter kontakt.
Finnes det menn som kan skilte med slik respons over tid?

(mann 31 år fra Oslo) on. 1 sep. 10:48 Privat melding

387 meldinger kunne en jente jeg datet vise til etter 3dager(hun viste meg antall mottatt mailer fra sukker.no varsel om ny melding) så 20mld pr.dag er fremdeles ikke så veldig mye iforhold til de som får mest.

Skjult ID med pseudonym nøytral on. 1 sep. 11:17

Er nesten sikker på hun ikke har like mange meldinger i etter tid. Ei jeg datet hadde 2135 besøk på to døgn og 249 mail på de to dagene. Nå sier hun og et par andre at dem er som sagt nede i 100-200 besøk og 10-20meldinger pr dag.
Men tråden omhandler menn om noen har lik eller tilnærmet lik respons.

(mann 40 år fra Telemark) on. 1 sep. 12:01 Privat melding

Av inlegget ditt kan det virke som om de som ikke får så mange besøk og meldinger ikke er bra menn og kvinner.....håper det bare virker sånn:)

(mann 31 år fra Oslo) on. 1 sep. 12:09 Privat melding

nøytral - Jeg skrev for morroskyld at jeg hadde sittet i fengsel i profilen min bare for å se om det var noe respons før jeg ble superbruker og da fikk jeg vel noe lignende ala det du beskriver, pluss tilbud om gaver og lignende hehe.
Nå er jeg bare ærlig og har aldri fått en melding først.

Skjult ID med pseudonym mye on. 1 sep. 16:26

@SteinR
Rar reaksjon fra dem.

@Grumse
Sex selger og det gjør også utseende.
Har en det med seg FÅR en besøk og en FÅR da meldinger!
Og det ser en på meldinger, de flotteste sender dem kjedligste meldingene for dem vet de får svar pga utseende sitt. Enkelt å greit, synd å måtte si det men slik er det. Om en synes det er svært mange bra jenter her inne, så skal det sies at det er like bra menn her inne. Folk er aktive, får en ikke melding eller besøk er det fordi noen andre får det. Pga en er ikke av intresse for vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Ullbein on. 1 sep. 17:36

Stein R:

-Antall mottatte meldinger (387) er neppe førstemeldinger, men antall meldinger inkludert svarene på hennes egne svar. Jeg kjenner veldig pene jenter og de får MANGE meldinger, men så mange har ingen av dem vært i nærheten av her på sukker.

-At du med det bildet ditt, og så mye rart du skriver her på forumet aldri får en førstemelding er ren skjær bullshit. NO WAY JOSE! Bullshit is called!:)

(mann 48 år fra Oslo) on. 1 sep. 19:59 Privat melding

Jeg er alt annet enn populær, og synes det er helt greit.

Jeg er en rimelig seriøs person, og med det mener jeg 1) at jeg er opptatt av helt andre ting enn fjas og sosiale spill og 2) at jeg ikke vil kaste bort tiden min på folk som ikke deler mine interesser og verdier. Da er det helt greit at jeg ikke hører noe fra alle de som bare er interessert i "flørt som kan utvikle seg" eller gnåler om vaskebrettmage eller "ikke ta seg selv så høytidelig." Selv tar jeg knapr kontakt med noen heller. Menneskelig verdighet avhenger av å ikke være svak for noen, og den verdigheten er viktigere enn all verdens forhold.

Det er faktisk slik - for tenkende mennesker - at man ønsker seg en livsparttner som også kan være der når det stormer i ens eget liv. Noen som kan forholde seg til de virkelig vanskelige tingene. Det blir dødsens kjedelig og frustrerende med folk som bare er opptatt av moro og "uhøytidelighet" og stikker så snart alt ikke er rosenrødt og overflatisk.

At det sitter noen oppblåste egoer rundt omkring og tror at de er verdens deiligste fordi de får et lass med mail fra folk som er like grenseløst overflatiske som dem selv, rører meg når sant skal sies midt i ryggen. Når disse damene åpenbart ikke har annen sosial/menneskelig kapital enn et dukkesøtt ansikt (og noen andre kroppslige "herligheter") er jeg glad jeg aldri skal behøve å møte dem.

Skjult ID med pseudonym Jente_31 on. 1 sep. 20:06

Hadde jeg vært litt yngre så hadde jeg funnet meg en som SteinR! Tenke seg så godt han tar vare på jenta si, når man ser hvor godt han tar vare på seg selv;)

(kvinne 36 år fra Hordaland) on. 1 sep. 20:14 Privat melding

@ Mr.X

Hvordan kan du vite at disse jentene ikke har noe sosial kapital? Er det sånn at hvis man har et pent ansikt så er man tom i hodet, overfladisk, og ikke verdt til annet enn å se på?

Jeg kjenner et tonn med vakre kvinner, og fellesnevneren for de aller fleste er at de er interessante, reflekterte mennesker, ofte med brukbar utdannelse.

Sånn som jeg ser det er det du som taper, der du sitter i sofaen din med et kritisk blikk på alle kvinnene her inne, og venter på at HUN DERRE som har hele pakka skal kontakte deg. Lykke til, kansje hun til og med plutselig bare ringer på døra di!

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 1 sep. 20:38

Hmm - kanskje jeg skulle lage en ekstra profil der jeg sier jeg har sittet i fengsel, sånn bare for å luke ut sånne damer...

(mann 31 år fra Oslo) on. 1 sep. 23:58 Privat melding

Ullbein - Det var jeg som spurte av nysgjerrighet, bare rett ut...hvor mange meldinger får du!? Men hun hadde visstnok ikke svar på så mange av dem så da er det vel litt sannhet i ordet førstegangsmeldinger hehe.

Og det var ikke ment som klaging, det er bare sukker før og nå..det er flere studinner/urbane jenter som vil ha den rufsete ubarberte buksen litt langt nede studen/surfe typen, ingenting jeg klager over.
Bare forteller det slik det er :) F.eks når Vin Diesel var poppis ville jo alle jenter ha en med litt store armer, så det går vel i bølger. Så ja har aldri fått en melding først med min sanne profil.

Jente - Det var hyggelig skrevet, men jeg er langt mer glad i øl, god mat og det gode liv enn jeg kanskje du tror antar, samt liker jeg at du som gutt har et ansvar for jenta er trygg og føler seg verdsatt selv om det ikke akkurat er et pluss om du er en 25år gammel norsk jente i et hav av jenter som er lei av å få høre de samme komplimangene om og om igjen osv....

(mann 28 år fra Oslo) to. 2 sep. 01:52 Privat melding

Med mindre man ser ut som, og er, en Gud - får man neppe en brøkdel av samme respons som de "heite" jentene gjør. Det blir jo litt sånn som på byen. Kjøttmarked, sa folk.

(mann 34 år fra Oslo) to. 2 sep. 03:38 Privat melding

347 besøkende. ikke et eneste brev uten at jeg har sendt først og er vel 2 som har svart... så kjenner meg absolutt ikke igjen i beskrivelsen.. men som nevnt i tidligere tråder er jeg en av de her som må stole mer på personlighet enn utseende

(mann 31 år fra Oslo) to. 2 sep. 12:11 Privat melding

Jarlh - Har en liten rund gresk kamerat som er restauranteier i Oslo og da er han unntaket ihvertfall, 45år og slesk og ikke akkurat en kjekkas og han har flere unge jenter enn HIO.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 2 sep. 19:38 Privat melding

10-20 meldinger hver dag?? shit.. jeg tror jeg har fått 5 totalt siste uka. hvis det er såpass... ikke voldsomt mange besøk heller... mon tro om jeg bør vurdere noen endringer.

Skjult ID med pseudonym bollox to. 2 sep. 20:03

@handervetu: holdt ut nesten en uke uten dere ;o) det skrives jo så mye vås som bare MÅ kommenteres her! hehe

Skjult ID med pseudonym BB to. 2 sep. 20:05

Jeg er mann og i løpet av den første uken jeg var medlem fikk jeg vel i snitt ca 15 meldinger pr. dag. Det avtok i uke 2 til kanskje 5 pr dag. Nå jeg er passiv medlem uten bilde og tekst og får ingen meldinger.