Alle innlegg Sukkerforum

Populære menn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nøytral on. 1 sep. 2010 10:45

Har et par attraktive venniner som får 100-200 besøk pr dag og 10-20meldinger pr dag.
Ja vi vet at menn tar kontakt, men dersom det er e noen utrolig bra menn, tar også jenter kontakt.
Finnes det menn som kan skilte med slik respons over tid?

Skjult ID med pseudonym nøytral on. 1 sep. 2010 11:17

Er nesten sikker på hun ikke har like mange meldinger i etter tid. Ei jeg datet hadde 2135 besøk på to døgn og 249 mail på de to dagene. Nå sier hun og et par andre at dem er som sagt nede i 100-200 besøk og 10-20meldinger pr dag.
Men tråden omhandler menn om noen har lik eller tilnærmet lik respons.

(mann 42 år fra Telemark) on. 1 sep. 2010 12:01 Privat melding

Av inlegget ditt kan det virke som om de som ikke får så mange besøk og meldinger ikke er bra menn og kvinner.....håper det bare virker sånn:)

Skjult ID med pseudonym mye on. 1 sep. 2010 16:26

@SteinR
Rar reaksjon fra dem.

@Grumse
Sex selger og det gjør også utseende.
Har en det med seg FÅR en besøk og en FÅR da meldinger!
Og det ser en på meldinger, de flotteste sender dem kjedligste meldingene for dem vet de får svar pga utseende sitt. Enkelt å greit, synd å måtte si det men slik er det. Om en synes det er svært mange bra jenter her inne, så skal det sies at det er like bra menn her inne. Folk er aktive, får en ikke melding eller besøk er det fordi noen andre får det. Pga en er ikke av intresse for vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Ullbein on. 1 sep. 2010 17:36

Stein R:

-Antall mottatte meldinger (387) er neppe førstemeldinger, men antall meldinger inkludert svarene på hennes egne svar. Jeg kjenner veldig pene jenter og de får MANGE meldinger, men så mange har ingen av dem vært i nærheten av her på sukker.

-At du med det bildet ditt, og så mye rart du skriver her på forumet aldri får en førstemelding er ren skjær bullshit. NO WAY JOSE! Bullshit is called!:)

(mann 49 år fra Oslo) on. 1 sep. 2010 19:59 Privat melding

Jeg er alt annet enn populær, og synes det er helt greit.

Jeg er en rimelig seriøs person, og med det mener jeg 1) at jeg er opptatt av helt andre ting enn fjas og sosiale spill og 2) at jeg ikke vil kaste bort tiden min på folk som ikke deler mine interesser og verdier. Da er det helt greit at jeg ikke hører noe fra alle de som bare er interessert i "flørt som kan utvikle seg" eller gnåler om vaskebrettmage eller "ikke ta seg selv så høytidelig." Selv tar jeg knapr kontakt med noen heller. Menneskelig verdighet avhenger av å ikke være svak for noen, og den verdigheten er viktigere enn all verdens forhold.

Det er faktisk slik - for tenkende mennesker - at man ønsker seg en livsparttner som også kan være der når det stormer i ens eget liv. Noen som kan forholde seg til de virkelig vanskelige tingene. Det blir dødsens kjedelig og frustrerende med folk som bare er opptatt av moro og "uhøytidelighet" og stikker så snart alt ikke er rosenrødt og overflatisk.

At det sitter noen oppblåste egoer rundt omkring og tror at de er verdens deiligste fordi de får et lass med mail fra folk som er like grenseløst overflatiske som dem selv, rører meg når sant skal sies midt i ryggen. Når disse damene åpenbart ikke har annen sosial/menneskelig kapital enn et dukkesøtt ansikt (og noen andre kroppslige "herligheter") er jeg glad jeg aldri skal behøve å møte dem.

Skjult ID med pseudonym Jente_31 on. 1 sep. 2010 20:06

Hadde jeg vært litt yngre så hadde jeg funnet meg en som SteinR! Tenke seg så godt han tar vare på jenta si, når man ser hvor godt han tar vare på seg selv;)

(kvinne 38 år fra Hordaland) on. 1 sep. 2010 20:14 Privat melding

@ Mr.X

Hvordan kan du vite at disse jentene ikke har noe sosial kapital? Er det sånn at hvis man har et pent ansikt så er man tom i hodet, overfladisk, og ikke verdt til annet enn å se på?

Jeg kjenner et tonn med vakre kvinner, og fellesnevneren for de aller fleste er at de er interessante, reflekterte mennesker, ofte med brukbar utdannelse.

Sånn som jeg ser det er det du som taper, der du sitter i sofaen din med et kritisk blikk på alle kvinnene her inne, og venter på at HUN DERRE som har hele pakka skal kontakte deg. Lykke til, kansje hun til og med plutselig bare ringer på døra di!

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 1 sep. 2010 20:38

Hmm - kanskje jeg skulle lage en ekstra profil der jeg sier jeg har sittet i fengsel, sånn bare for å luke ut sånne damer...

(mann 29 år fra Oslo) to. 2 sep. 2010 01:52 Privat melding

Med mindre man ser ut som, og er, en Gud - får man neppe en brøkdel av samme respons som de "heite" jentene gjør. Det blir jo litt sånn som på byen. Kjøttmarked, sa folk.

(mann 36 år fra Oslo) to. 2 sep. 2010 03:38 Privat melding

347 besøkende. ikke et eneste brev uten at jeg har sendt først og er vel 2 som har svart... så kjenner meg absolutt ikke igjen i beskrivelsen.. men som nevnt i tidligere tråder er jeg en av de her som må stole mer på personlighet enn utseende

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 2 sep. 2010 19:38 Privat melding

10-20 meldinger hver dag?? shit.. jeg tror jeg har fått 5 totalt siste uka. hvis det er såpass... ikke voldsomt mange besøk heller... mon tro om jeg bør vurdere noen endringer.

Skjult ID med pseudonym bollox to. 2 sep. 2010 20:03

@handervetu: holdt ut nesten en uke uten dere ;o) det skrives jo så mye vås som bare MÅ kommenteres her! hehe

Skjult ID med pseudonym BB to. 2 sep. 2010 20:05

Jeg er mann og i løpet av den første uken jeg var medlem fikk jeg vel i snitt ca 15 meldinger pr. dag. Det avtok i uke 2 til kanskje 5 pr dag. Nå jeg er passiv medlem uten bilde og tekst og får ingen meldinger.