Alle innlegg Sukkerforum

Har du noen gang..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ?????? on. 1 sep. 2010 11:39

dratt på en date, og møtt den stygge jenta/mannen, du trodde var mye flottere, hva gjorde du, sa du, forsatte du daten??

Skjult ID med pseudonym Knarf on. 1 sep. 2010 12:55

Senest for et par dager siden.

Men man er da veloppdratt, så når folk har først har satt av noen timer så holder man jo litt ut. To timer, to øl til meg, en latte til henne. Rask klem og ha det bra og "vi snakkes vel..."

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 1 sep. 2010 13:08

Alle fine damer har en stygg venninne.... Kanskje det er igjennom den stygge man finner de fine?
De gangene utseendet har skremt meg på date har det vært ansiktet som har vært det avskrekkende. Det var en gang jeg konsekvent har måttet se en annen vei igjennom hele daten.... Men ellers tror jeg jeg har klart å være passe høflig med alle.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 1 sep. 2010 13:42

Jeg går bare ut med ting på k. F.eks kvinner, konserter og kit

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 1 sep. 2010 13:45

Men altså; skjønner ikke folk om dere syns de er fæle? Siden jeg har god erfaring med inattraktivitet, så vet jeg jo når jeg må være så edel at jeg frafaller fra et treff der motparten tydelig er ukomfortabel. Da tar jeg frem all min kvinnelige riddelighet, siden de fleste mannfolk ser ut til å ha mistet denne et sted og sier; nå kan du få lov til å gå. Da trekkes det lettelsens sukk og de nærmest løper avgårde og jeg kan sitte tilfreds igjen og småflire.

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 1 sep. 2010 13:57 Privat melding

Så snille dere er da... arme folk som ikke når opp til idealene...

Skjult ID med pseudonym arne on. 1 sep. 2010 13:58

Har ikke vært på en date hvor virkeligheten var langt fra det man så, men har vært på date hvor man nesten måtte dra ting ut av dama da hu ikke hadde noe å si. Greit jeg er skravlete av meg, men det var et slit. Heldigvis var det under fotball VM og jeg kunne bruke neste kamp som unskyldning for å komme meg unna....

Skjult ID med pseudonym kit on. 1 sep. 2010 14:01

Tyril, det er ikke å leve opp til idealene. Poenget er at vedkommende har gitt ett feilaktig bilde av hvordan vedkommende er.

Og jeg går kun på ting på p, piker picnic og pgmp

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 1 sep. 2010 14:05

Jeg har vært på dater der utseendet var annerledes og gjerne et hakk eller to "under" det jeg hadde forestilt meg på forhånd ut i fra bilder, men jeg har alltid fullført daten; jeg vil gjerne se det an ettersom daten går sin gang.

Jeg gir også folk flere sjanser (med mindre det er HELT skjærings og de rett og slett har løyet, da) fordi jeg vet at jeg ser veldig forskjellig ut på forskjellige bilder selv, og jeg er faktisk ikke helt sikker på hvordan andre oppfatter meg og mitt utseende. Jeg skjønner altså at jeg selv ikke er feilfri, og er derfor villig til å se om det kan være noe der allikevel, dersom utseendet skuffer meg noe.

Men ren løgn er noe annet. Da tror jeg nok jeg ville tatt det opp og sagt at jeg hadde forestilt meg noe annet p.g.a. hva hun hadde sagt og vist på forhånd. Om jeg så blir sett på som overfladisk og "dum" av henne av den grunn så vil ikke det bry meg, for HUN har løyet og gitt meg feil inntrykk.

Men det har heldigvis ikke skjedd ennå.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 1 sep. 2010 14:43

Herlig Kit :D

Skjult ID med pseudonym Kinders on. 1 sep. 2010 15:07

Hehe.. Veldig bra! ;-)

Til temaet:

Jeg har i en sjelden gang bedt om flere bilder og oppdaterte bilder (når jeg får litt følelsen av et "stilet" gammelt bilde). En gang var det en som sa han skulle legge ut flere bilder, men han fikk aldri gjort det. Jeg håpet det ikke var han som kom gående... Men det var det. Han lignet nada null på profilbildet. Pen var han ikke. Men vi hadde da en veldig hyggelig kveld likevel! Praten gikk lett fra 19-02.

Det er så liten sjanse for full klaff likevel, at jeg giddder ikke bli sint for at noen ikke er så pene som jeg trodde. Er man veldig bekymret for det, er det jo bare å be om uredigerte oppdaterte bilder. Får man ikke det, kan man kanskje gjette at det er ugler i mosen...

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 1 sep. 2010 15:29 Privat melding

Hmm.. Dette er merkelig å lese... Nettdatet en del før 2005, er ganske "ny" på å møte folk igjen nå etter "nysingelstatusen". Men på den tiden følte jeg det var en del av gutta som skrøt på seg det ene og andre. Og at de hadde slike og slike intr. Og bildene var tydlig tatt enten fra glansdager, elller en av 100 som kanskje ble bra.

Jeg ble ganske flink å si det som det var. "Beklager, men du er ikke den du gav deg ut for å være, ikke etter mitt inntrykk". Den er kanskje litt kald, men høflig nok til at de burde tenke at utseende og det de faktisk sier om seg selv burde stemme litt. Da lærer dem vel kanskje til neste gang har jeg tenkt.

Jeg har i flere tilfeller på den tiden, selv om jeg iherdig vil gi et riktig intrykk av mitt utseende til folk, møtt dem som trodde kanskje jeg var litt mer "berte/babe" enn det jeg egentlig var. Aner ikke hva folk har ignorert ved meg da. For når jeg sier jeg er formfull så er jeg det. Og når jeg sier jeg er ikke feit, så er jeg heller ikke det ;-p

Det er vanskelig å bedømme dette.. Men det er klein å møte mannfolk som man skjønner ikke er helt der man skulle ønske de var. Og omvendt.

Man får gjør det beste. Og være ærlig.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 1 sep. 2010 15:59

Rotte ikke tilby mer enn noe ekkelt.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 1 sep. 2010 16:50

Rotte holde ord. Rotte holde seg til ord.

Skjult ID med pseudonym Tirill on. 1 sep. 2010 17:24

Vært på en dårlig date. Var ikke utseendet som var det verste men hele fyren. Ble sittende til jeg var ferdig med vinglasset og takket høflig nei til et glass til...

Skjult ID med pseudonym jaeja on. 1 sep. 2010 17:41

Når jeg drar på date så forestiller jeg meg det verste. så av alle sukkerdater jeg har vært på. så har jeg data personer som jeg i utgangspunktet ikke synes var særlig heldig på bildet, men som jeg har fått en sykt bra kjemi med. og når jeg går med innstilling om at de ikke ser så bra ut, så har jeg blitt positivt overrasket på ALLE de 4datene, ALLE, har sett mye bedre ut i virkeligheten, og jeg kan prise meg lykkelig over det =) kjemien har også vært like bra om ikke enda bedre irl, så mulig jeg er flink til å sile ut folk, eller så er jeg veldig lett å bli kjent med. Så heldigvis så ingen som har vært 50kg for mye for min del, og jeg er da jente.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci on. 1 sep. 2010 18:44

"Beklager, men du er ikke den du gav deg ut for å være, ikke etter mitt inntrykk"
Hva er dette? Er personen ikke den h*n gav seg ut for å være, eller er det inntrykk og egne drømmende tanker om hvordan denne personen ser ut, som ikke står i stil?

Tråd:
Jeg har møtt flere menn som ikke på noen som helst måte likner på den de utgir seg for... men vi har da alle et hektisk liv, og har noen satt av noen timer til meg...kan jeg fint gi en time eller to, en kaffekopp eller to...
selv om det ikke blir noe mer enn det...:) Så viktig er jeg ikke at jeg ikke kan hygge meg med noen...

Ps...den som blir skuffet, er den som har ALT for høye forventninger... senk forventningene litt, så kan du kanskje kan bli positivt overrasket en dag:):):)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 1 sep. 2010 18:44

Jepp, det har skjedd èn gang. Og det ble med EN kjapp kaffe, gitt.
Jeg gir regelrett pokker i om jeg sårer den personen som har villedet meg med hensikt, i tillegg koster det med lite å si fra om at jeg føler han har kastet bort tiden min. (Men jeg evner selvsagt å si dette på en tydelig og grei måte, da) Gjentar...dette har skjedd èn gang. Og det var et såkalt hurtig, spontant blinddate-treff.
Hva jeg har lært? Jeg er mindre blind og spontan. ;-)

*Sånn er det med den saken*

Skjult ID med pseudonym Z on. 1 sep. 2010 18:47

Selvsagt!
Hadde mennene jeg har truffet gjennom min tid på sukker vært som de fremstilte seg (eller for å være mer korrekt: måten jeg ser dem når de fremstår i en profil), ville jeg da vært ute herfra for lengst!

Faktum er at bilder juger. Faktum er i tillegg at fantasien vår løper løpsk i vårt ønske om å treffe den rette. Hver gang. Ja, jeg har kjent igjen de jeg har truffet utfra bilder i album eller profil, men de har ikke vært i nærheten av lik det bildet jeg har skapt dem til i mitt indre hode. Og hvorfor i all verden skulle de være lik min fantasi? Så lenge det er umulig å la være å danne seg et bilde av noen på forhånd, vil det alltid sprike mellom "inntrykk" og fakta - enten i positiv eller i negativ retning.

Men at jeg skal være uhøflig og ikke oppføre meg ordentlig stort sett pga mine egne antagelser blir for dumt :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 1 sep. 2010 18:53

Ja, den fantasien er merkelig. Jeg foretrekker de realitetsorienterte.

Skjult ID med pseudonym Z on. 1 sep. 2010 18:54

Man kan være aldri så realitetsorientert. Uansett vil man danne seg et indre bilde av noen man ikke har truffet...

Skjult ID med pseudonym Slem on. 1 sep. 2010 18:55

Har hent flere ganger, stort sett så får jeg tlfnr. i fylla og kontakter de så i ettertid. Møter de og finner ut at jeg må ha vært full da jeg tok i mot nummeret til den jenta. Noe som også selvfølgelig stemmer. Stort sett så gjør jeg en liten innsats for å få pult de når de allerede er der, og et funker som oftest. (Inviterer stort sett til hjemmedates :-) )

Skjult ID med pseudonym arne on. 1 sep. 2010 19:04

Jeg fikk veldig bra kontakt med ei på byen engang (og jeg var langtfra edru!). Hu var fantastisk til å kysse og jeg syntes hu var kjempeflott. Så jeg lirte av meg noe om at jeg ikke ønsket å dra noen steder, hverken hjem til henne eller til meg. Derimot ville jeg ha telefonnummeret hennes slik at vi kunne møtes igjen...det fikk jeg. Hu skulle desverre på en 2 ukers ferie dagen etterpå så hu dro uten at jeg fikk møtt henne. Holde jevnlig SMS kontakt og vi skulle møtes når hun kom hjem.

Jeg må si at jeg var forholdsvis nervøs når tiden nærmet seg, hvor full var jeg?? Det viste seg at jeg ikke hadde vært full i det hele tatt, dama var flott! Desverre gikk det opp for meg etter date nr.3 at dama var forholdsvis (om ikke veldig) kjedelig :-( En viss kjemi var det, men hun var kjeeedelig så kunne bare ikke fortsette å treffe henne.

Det var min "usikkerhet i fylla" historie ;-)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 1 sep. 2010 20:34

Jeg tror faktisk jeg har opplevd det motsatte flere ganger - at hun har vært flottere enn jeg har fått inntrykk av fra vildet. Husker en gang i nettdatingens barndom, da man ikke hadde bilder på profilene, at jeg nesten avlyste en date da jeg fikk bilde av henne, men da jeg traff henne var hun jo mye flottere - og det resulterte i at vi datet i noen måneders tid. Og hun er ikke den eneste.

Samtidig er det som Arne skriver - det er oftere at kommunikasjonen kræsjer enn at det er utseendet som gjør det. Og det spiller igjen inn på hva man assosierer med vedkommendes utseende.

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) on. 1 sep. 2010 20:49 Privat melding

I min opplevelse og erfaring den som avviser havner med en person som er verre enn den forrige daten. Og avviseren kommer til å havne med en bedre person

Skjult ID med pseudonym Glibly on. 1 sep. 2010 20:56

Jeg chattet med en i lengre tid, og måtte svelge et par ganger da jeg fikk bilde, for det var laaangt fra drømmeprinsen! Han var ikke vakrere da vi traff hverandre, men heldigvis så klarte jeg å se forbi dette, fordi det skjedde "noe" mellom oss. Vi var samboere i tre år. At forholdet ikke holdt, hadde garantert ikke med utseende å gjøre!

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 1 sep. 2010 20:59

Problemet er jo at det ikke er uattraktive kvinner på Sukker, i hvert fall ikke i min matchliste. Joda, det er profilbilder jeg ikke finner tiltrekkede, men det handler mer om at de peprer seg fulle av sminke slik at man knapt ser hvordan de egentlig ser ut.

(mann 55 år fra Akershus) on. 1 sep. 2010 21:10 Privat melding

En gang i fordums dager ringte jeg en off.instans sendt på fredag og fikk en meget hyggelig og hjelpsom jente med en utrolig vakker stemme på tråden,ble jo helt forstyrret bare av å høre henne snakke. Samtalen varte og rakk og dreide seg etterhvert om oss helgen og planer for den.Ikke vet jeg helt hvordan det skjedde men plutselig hadde jeg en date med jenta. Ble litt heftet i trafikken så jeg kom litt sent til møtestedet på Torshov et sted. Der vi skulle møtes var det 3 stoooore vindu mot veien og jeg tok en runde forbi og titta inn det var kun en jente der,og hvilken dundre! og helt stikk motsatt av den typen jenter jeg faller for,jeg frøs på ryggen av synet,3dje gangen jeg gikk forbi satt hun og fikla med tlf"n og det begynte å ringe i lomma mi. Da stakk jeg! Jeg hadde mareritt om denne jenta flere ganger etterpå. Måtte jo le av meg selv og...det var ikke måte på den fantasidama jeg så for meg når jeg dro for å møte henne. Har aldri og kommer aldri til å møte noen usett etter den gangen,en forferdelig opplevelse...

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 1 sep. 2010 21:20

TENK på hva du kan ha gått glipp av ved å løpe din vei den gangen Mr. Pusten..? : ))

Hadde ikke hatt hjerte til å løpe engang jeg, har man en avtale så HAR man en avtale! Man lar da ikke andre mennesker i stikken på den måten?? Selv har jeg et par ganger i den første brøkdelen av det første sekundet på en date skjønt at "nei, dette er ikke noe for meg".. Og da er det bare EN ting å gjøre, oppføre seg som en gentleman og gjøre kvelden til en så hyggelig opplevelse for henne som man greier!

(mann 55 år fra Akershus) on. 1 sep. 2010 21:34 Privat melding

Var vel ikke så mye gentlemann i meg på den tiden... Men helt ærlig,jeg hadde nok skrudd forventningene og forhåpningene til himmels og latt fantasien få fritt spillerom. Men inn til hun...niks,never jeg klarte bare ikke. Er/var ikke skyggeredd men feiga ut fullstendig. Opplevde det samme med ei jeg bare hadde sett ansiktsbilde av og noen år etter,men da stod jeg daten ut uten problemer. Når det ser helt for svart ut,så nytter det bare ikke ,Hawavia..

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) on. 1 sep. 2010 21:41 Privat melding

Det kan skje på noen stevnemøter man finner ikke den motsatte kjønnen intressant som den typen du vil ha som kjæreste/elskede, men man kan jo bli venner med de.
Det har skjedd for meg men til slutt ble de enig å være venner med meg. Allikevel har jeg funnet noen gutte venner. Og vi er faktisk gode venner med hverandre.

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 1 sep. 2010 21:44

Det er vel hovedgrunnen til at man bør møtes så raskt som mulig.. Jo flere mailer frem og tilbake, jo større sjanse for kortslutninger og skyhøye forventninger...

Dette burde være et av standardsvarene: "Hei, jeg liker profilen din også! En spasertur i ettermiddagssolen i morgen for å se om vi har lyst til å bli kjent?"

Skjult ID med pseudonym yyyy on. 1 sep. 2010 21:51

Kunne ikke vært mer enig Hawiha.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 1 sep. 2010 22:02

Jeg er litt både-og her, jeg. Joda, å snu i døra er bare frekt, men er man i utgangspunktet ikke interessert er det heller ikke bra å gjøre det til en all-nighter, som mange gjør her. Det skaper unødige forventninger.

(mann 55 år fra Akershus) on. 1 sep. 2010 22:10 Privat melding

Helt enig jeg og,Hawavia. Treff så fort som mulig.

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 2 sep. 2010 22:31

@pgmp
Kameleoner? :-)

(mann 32 år fra Østfold) to. 2 sep. 2010 22:50 Privat melding

Folk er forskjellige, men en må ta dem som dem er, viss du er usikker på vedkommende kan du jo be om og snakke litt p cam så ser en jo fort om vedkommende snakker sant eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 sep. 2010 22:54

Njaaa....alt er relativt!
En gang fikk jeg en mail der det sto: Lunsj? Jeg svarte: Om 20 min? Han sa: Kult. Og sånn ble det.
Det er vel en av de mer pussige møtene jeg har hatt i mitt liv. Men jeg lærte noe viktig også av denne lunsjen.

*Og jeg legger til at fyren var heldig og skrev til meg på en dag jeg var loaded av fandenivolskhet*

(mann 32 år fra Østfold) to. 2 sep. 2010 22:54 Privat melding

Folk er forskjellige, men en må ta dem som dem er, viss du er usikker på vedkommende kan du jo be om og snakke litt p cam så ser en jo fort om vedkommende snakker sant eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 sep. 2010 22:56

Martin1985
Om jeg er usikker på om noen snakker sant eller ikke, dropper jeg dem. Følger intuisjonen min klokt og blindt...

Skjult ID med pseudonym vibe to. 2 sep. 2010 23:29

Det har skjedd flere ganger (feks skrønt på høyde, bilde er ugjenkjennelig etc), men ofte føler jeg at vedkommende vet det selv, og da synes jeg litt synd på ham. At noen skal skjemmes over utseende og føle at de må pynte på sannheten for at andre skal treffe dem, er jo helt forferdelig. Jeg er nesten ekstra hyggelig med dem, selv om det ikke er match. Og ofte blir slike dater veldig hyggelige da, fyren blir jo ivrig når man selv er hyggelig (og ikke furten for å ha blitt "manipulert" som jeg ser at noen blir).

Det jeg derimot ikke liker, er når jeg føler at fyren ikke har gjort seg det grann flid, men heller demonstrer seg selv litt på "det verste" (for å teste "ta meg som jeg er?").Det virker litt likegyldig og jeg vil ikke ha en mann som er likegyldig, i alle fall ikke til meg. Jeg synes altså man ka være noenlunde stelt og ren og pen i tøyet, og vise at man gjør en innsats for å gjøre et godt inntrykk.

Men ellers hatet jeg å være på date med noen jeg merker er helt feil, føler det er så vanskelig å avrunde. Derfor dater jeg nesten ikke, barrieren blir bare større.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 3 sep. 2010 21:18 Privat melding

@vibe - enig med deg -jeg også har truffet noen som ser ut som de kom rett fra senga.
Ikke akkurat sjekketriks.

Jeg har møtt noen få - svært få jeg gidder møte. Faller fort fra når man skraper litt på overflaten,
Men traff en, greit nok fant ikke tonen. Men kjenner jeg blir barnslig provosert når man ikke klarer å
sende en sms med takk for kaffen etc. Også si rett ut at nå blir jeg borte...¤%&%¤#¤%&
Så barnslig av en voksen mann.
Selv sier jeg alltid hva jeg mener, så det er liten tvil. Men på en høflig måte, kommer tross alt fra
et møblert hjem.

Det er faktisk menn her som ligger med 15 år gml bilder - hva tenker de med ?
Hmmm jo det må være med det lille hode ;)

(mann 55 år fra Akershus) fr. 3 sep. 2010 21:26 Privat melding

Jeg slår av 25 cm på høyden,pynter meg litt,og hehehe,barberer meg så hopper vi over daten,Vibe.. Var det deg somløp så jævlig nedenfor Romsdalstind i sommer? Bare tenkte oiiii der er vibe,ja

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 3 sep. 2010 21:36

Haha, Mr Pusten, det var nok ikke meg, nei:) Men skjønner jeg skulle vært der, flott fjell på den kanten. Men nå blir det fjelltur om noen dager da:)

spring4, en fyr som stakk av uten å si noe? Hørt om det før. Noen folk er ubegripelige. Tenker de ikke at what's goes around comes around? Tenk om han neste gang faller for en venninne av deg. Da hadde det jo vært ålreit om du kunne si; nei, ingen match mellom oss, men har virket da som en gentleman.

(mann 36 år fra Østfold) lø. 4 sep. 2010 17:57 Privat melding

Kansskje både jentene og gutta her inne bør skru ned forventningene til en eventuell partner.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 4 sep. 2010 18:25

Vjo:
Hva? Og slå beina under hele Sukkers forretningskonsept? :-P

Skjult ID lø. 4 sep. 2010 18:26

Har aldri møtt noen som er "stygge", og synes sjelden noen er det. Men 90-99 % av alle menn, har IKKE et utseende som gjør at jeg får lyst til å hoppe til køys med ham (selv om mange sikkert ville sagt at han er kjekk). Jeg synes uansett ikke det noe vanskelig å gjennomføre en date, hvis det er en hyggelig person (og før jeg møter noen for en date, har jeg stort sett "snakket" nok med ham på nettet til at jeg vet han er det). Det er ikke noe vanskelig ha en hyggelig samtale med noen fordi om jeg ikke ser kjærestepotensiale i ham. Er jo bare å prate seg gkjennom møtet, og så, når man bryter opp/skilles, si noe a la "jeg føler ikke at du er en jeg kunne hatt et forhold til, men det var hyggelig å treffe deg".

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 4 sep. 2010 18:29

SkjultID:
Jeg skulle ønske flere var så ærlige på første date, jeg. Jeg har i hvert fall aldri opplevd at noen har sagt rett ut at de ikke tror det er noe der. Derimot har jeg flere ganger hørt at, wow, dette må vi gjøre igjen, før jeg når jeg har tatt kontakt med sikte på det et par-tre dager senere har fått beksjed om at, nei, jeg er visst ikke noe for henne.

Mye bedre å bare si det med én gang, så slipper man å bygge seg opp forventninger.

Skjult ID lø. 4 sep. 2010 18:44

Qwerty:
Ja, jeg er enig med deg, og mye av grunnen til at jeg (skjult ID kl. 18:26) gjør det på den måten, er at jeg er temmelig sikker på at det er det beste/mest hensynsfulle for den andre personen (i tillegg føles det bedre for meg). Det er også slik jeg foretrekker å bli behandlet selv hvis den andre ikke er interessert. Synes det veldig ekkelt med unnvikende typer som liksom bare prøver å skli umerkelig ut bakdøren (ikke at jeg egentlig har møtt noen slike i datingsammenheng). Det er bare egnet til å skape "paranoia", tror jeg ("Er jeg så "ille" at h*n ikke engang kan gi meg en skikkelig beskjed?")..

Når det er sagt, har det hendt at jeg først har sagt at jeg kan tenke meg å møtes for en 2.-date, for så å gi kontrabeskjed litt senere, slik du beskriver at folk har gjort med deg (da har jeg riktignok ikke sagt "Wow!" og uttrukt vill begeistring først, men allikevel). For min del har jeg da, idet jeg først sa ja til 2.-daten, vært usikker, eller ikke kjent noen tiltrekning, men tenkt at kanskje jeg kan bli det. at jeg må gi det en sjanse...men det funker aldri - ikke for meg iallfall.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 4 sep. 2010 19:08

SkjultID:
Jeg lærte meg ganske raskt at det å begynne å snakke om en date nummer 2 på første daten er et blindspor, selv om jeg har lyst på det selv, jeg sender heller en melding senere på dagen eller dagen etter der jeg forsøker å oppsummere daten, lodde stemningen. Så de tilfellene jeg snakker om er altså der hun har sagt at hun gjerne vil treffes igjen for så å gi kontrabeskjed senere når jeg har kontaktet henne. Og jeg snakker heller ikke om avskjedshilsener av typen "Vi snakkes", men direkte oppfordringer av typen "Dette må vi gjøre igjen!" eller "Har du lyst til å finne på noe på tirsdag?" - og som har kommet fra jenter jeg faktisk vil treffe igjen også.

Skjult ID lø. 4 sep. 2010 19:22

Qwerty (fra samme skjult ID som sist);

Det blir jo veldig ubehagelig hvis de sier det på den måten, og så trekker seg ja...Huff...

Men du er sikker på at de ikke har trodd at DU ikke er så interessert? Jeg mener, hvis du ikke har sagt noe om en 2.-date på 1.-daten, mens hun/de på sin side da ga uttrykk for å ha lyst til å treffe deg, kan hun/de ha oppfattet deg som likegyldig/uinteressert, følt seg avvist og dermed mistet lysten/motet? Og så når du tar kontakt for å lodde stemningen, gr hun kontrabeskjed? Kanskje jeg misforstod noe, men jdet var en tanke som slo meg (for jeg vet med meg selv at hvis daten ikke viser at han har lyst til å treffe meg, mister jeg også lysten).

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 4 sep. 2010 19:39

SkjultID:
Hvis hun tar det opp og jeg er interessert, så sier jeg det selvsagt, men jeg tar det ikke opp selv og jeg prøver heller ikke å avtale alt for mye der og da. Men kanskje det nettopp er det man burde?

Skjult ID lø. 4 sep. 2010 19:52

Qwerty
Tror du bør/må vise/uttrykke interesse for å treffes igjen - altså ta det opp, som du sier - for at hun/de skal oppfatte det ja! Og det er nok viktig for at hun skal få/beholde lyst og mot til å treffe deg :-) Man risikerer alltid å bli avvist når man gjør det, men tror det nesten er nødvendig for at det skal gå bra :)

Kan nesten se ut som du "avviser deg selv" litt i stedet for å ta sjansen på at hun gjør det?

Hvis du er veldig redd for å bli avvist, tenk på dette, Hvis mange jenter/damer (og for den sakens skyld gutter/menn) er slik at det tross alt er et fåtall av den mannlige befolkningen de kunne ha giftet seg med eller ha et langvarig forhold med, fordi det faktisk er ganske mye som skal "klaffe" da, så trenger du ikke å ta det så "personlig" hvis du blir avvist. Du bør tvert imot regne med at ganske mange ikke faller for akkurat deg. Det betyr ikke at noe er "galt" med deg, og det er bare å gå videre til neste "kandidat" :-)

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) lø. 4 sep. 2010 20:10 Privat melding

I min egen mening ingen gutter/jenter i hele verden er stygge i det hele tatt, bare vi menneskene har forskjellige meninger og smak.
kanskje denne jenta var stygg for deg på daten men er ganske pen for en annen.
Forestill deg selv på en date sammen med en som du synes er vakker/kjekk og tiltrekkende men for hennes/hans del er det muligens du er stygg for hun/han. Noen ganger verden er akkurat det motsatt det man forventer seg.
Den som har god selvtillit, selvsikkerhet og trygg på seg selv vil aldri bli deprimert eller frustrert og vinner alltid. Ingen tvil om det!!!

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 4 sep. 2010 20:13

Hehe - er man redd for å bli avvist bør man holde seg laaaaangt unna en tjeneste som Sukker...

Men min erfaring er at jeg, hvis jeg, uten at hun har tatt initiativ til det, spør om hun vil møtes igjen allerede på daten, så er svaret så godt som alltid et ja. Men det ja'et betyr sjelden noe som helst. Har faktisk testet det ut et par ganger, med dater som har vært helt mislykkede, og når jeg har spurt om hun vil treffes igjen, så har hun faktisk svart positivt på det. Derfor tar jeg det ikke opp selv - men om hun spør om det og jeg vil, så svarer jeg selvsagt ja. Problemet er at det ofte også blir møtt med en "Sorry, men...". Det er da jeg begynner å lure.

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 4 sep. 2010 20:19

Kvinne forskjellig smak ha men ingen ha smak for Rotte.

Skjult ID lø. 4 sep. 2010 20:26

Qwerty:
Ja, det er sikkert fort gjort at hun/de svarer ja selv om hun/de ikke mener det , hvis du spør så direkte.Kanskje du i stedet for å spørre om hun vil treffes igjen, kan si du har lyst til å treffe henne? F.eks. "Det hadde vært hyggelig å treffe deg igjen" og evt. legge til at hun kan kontakte/ringe deg hvis hun har lyst til det. Da vet hun i hvert fall hvor hun har deg, samtidig som hun ikke "tvinges" til å svare på om hun vil det samme.