Alle innlegg Sukkerforum

Hva er du mest nervøs for før første date?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jenta on. 1 sep. 2010 22:47

Så den tidligere tråden vedrørende det å bli skuffet over datens utseende, og følger opp i litt samme lei her. Jeg blir alltid ganske nervøs før første date. Dette skyldes ikke at jeg er redd for hvordan den andre personen er, jeg tenker som så at jeg alltids kommer meg gjennom en date, og i min erfaring er de fleste mennesker hyggelige. Dét som gjør meg mest nervøs er hva han tenker om meg, om han blir skuffet når han møter meg irl... Det skal legges til at jeg mener at jeg har en ganske ærlig profil, med nyere bilder og bilder som viser hele kroppen, men virkeligheten er nå uansett noe annet enn bilder.

Hvordan er det med dere, er dere mest nervøs for om dere blir skuffet av h*n eller om dere skal være en skuffelse for den andre parten?

(mann 55 år fra Akershus) on. 1 sep. 2010 22:56 Privat melding

Driver ikke med dating jeg da. Men skulle jeg gått på en date så ville jeg nok tenkt mest på hva den andre tenker og synes om en.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 1 sep. 2010 22:57

Jeg er mest nervøs for at hun faktisk skal like meg, jeg, men det skjer heldigvis svært sjelden... :-P

Nei, seriøst, det varierer veldig fra date til date. Noen av dem man kommer i kontakt med får man veldig god kjemi med på nettet, og da blir jo fallhøyden mye større, og med det nervøsiteten for at jeg ikke skal leve opp til forventningene. Andre ganger har jeg ingen forventninger og går ut fra at hun heller ikke har det, men at det like fullt kan være et trivelig treff.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 1 sep. 2010 23:04

Rotte forvente neste date mars/apr 2012.
Rotte sikkert bygge opp masse nerver i forkant allerede nå.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff on. 1 sep. 2010 23:05

At jeg skulle få et drypp og ta i mot date-råd her på forumet ;)

Skjult ID med pseudonym Z on. 1 sep. 2010 23:06

*humrer*

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 1 sep. 2010 23:07

Ikke tenk så mye, er det beste rådet jeg kan gi... Sannsynligvis blir det mange første-dater, se på det som trening, og regn med at det IKKE blir kjemi. Det er tross alt det vanligste, og gleden blir desto større om det ER noe der... Jeg har fått høre alt fra "du ser jo myyye yngre ut i virkeligheten", til "bildet ditt er bare sååå bra!* (sikkert underforstått at virkeligheten var en skuffelse.... : ) Vi er alle forskjellige, vi ser med våre egne øyne og hører med våre egne ører...
Og føler du at du blir "avskrevet" før du har fått en reell sjanse IRL, så er h*n nok bare nok en overfladisk tulling du ikke har bruk for i livet ditt uansett.. Og det skader aldri å lese gjennom mailene man har utvekslet før daten for å vise at man faktisk har fått med seg noe av det den andre har skrevet... LITT frustrerende å registrere at alt man har brettet ut om seg selv har gått inn gjennom det ene øret og ut gjennom det andre.. Når daten knapt nok husker navnet ditt, da aner man hvor mye vedkommende har lagt av sjel i det... : )

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 1 sep. 2010 23:12

Er overhode ikke nervøs for en date. Men så er jeg også en kald og følelsesløs person.

Det eneste stedet jeg har opplevd å være nervøs i mitt voksne liv har vært i politiavhør og juridiske tvister. Man vet jo aldri hva motparten legger frem av beviser og om man har husket å få med seg nok detaljer til å kunne motsi disse bevisene. Særlig når motparten stiller med advokat kan det bli tøft å stå alene. Men jeg har vunnet frem hver gang til nå, så det burde ikke være noe å være redd for lenger. *sitter å forbereder meg til ny sak nå*

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 2 sep. 2010 00:02

Jeg har enda ikke vært nervøs foran en date jeg heller. Og jeg er en varm og følelsesfull person, påstås det. Men de "andre" kan jo ta feil. ;-)

Og jeg tenker som så:
*Hva er det verste som kan skje?
Så tenker jeg:
*Hva er det beste som kan skje?
Og så ser jeg frem til det istedet....:o))

*Og aldri har jeg noengang tenkt tanken på at noen kunne sammenligne en date med et politiavhør...;-)*

(mann 40 år fra Oslo) to. 2 sep. 2010 01:02 Privat melding

Date er og blir skummelt, men det er skummelt i positiv forstand så jeg blir ikke nervøs men mer spent ;)
Jeg har sikkert 100000 tanker som surrer rundt i hode mitt før en date og ofte inn i de første minuttene av en daten.
Uansett, det verste som kan skje er jo at det ikke blir flere dates og da er det hennes tap, for hun går glipp av en fantastisk person ;)

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 2 sep. 2010 01:05

Haraball:
Uvanlig positiv innstilling til forumet å være... :-P

Selv hender det jeg desperat prøver å finne på en unnskyldning i timene før vi skal treffes, men det er vel bare én gang jeg har tenkt at jeg skulle ønske at jeg ikke møtte henne (da hun syntes bladene som var lagt ut på kafeen var mer interessante enn meg).

Skjult ID med pseudonym troll to. 2 sep. 2010 08:44

Bra skrevet Tingeling :)
Den skal jeg huske!!

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 sep. 2010 09:34

Jeg er ikke nervøs på førstedater. Det skal mer til for å gjøre meg nervøs.
Men det hender jeg er litt spent på hvem jeg treffer. Men hvem som ikke liker hvem tenker jeg ikke så mye på.

(mann 40 år fra Oslo) to. 2 sep. 2010 11:21 Privat melding

qwerty : Er for fersk på Sukkerr til at jeg har blitt negativ ;)
Etter å ha lest litt rundt på forumet så skjønner jeg at det sikker ikke tar så lang tid før jeg også begynner å sutre ;))

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 2 sep. 2010 11:38

Det verste som skjer er at vi ikke finner hverandre blant mange andre mennesker.