Alle innlegg Sukkerforum

Æhh....er dette egentlig noe vits i ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Freshman to. 2 sep. 2010 15:52

Har et spørsmål til dere som har vært med en stund. Er relativt ferskt her på Sukker, og syntes opplegget i utgangspunktet virker veldig bra. Nå har jeg lest veldig mange av innleggene her på forumet. Innleggene fra "veteranene" har jeg lest ekstra nøye. Det som slår meg er at mange virker resignerte og lei av hele greia. Blir man lei av dette etter noe tid, og hvorfor? Ser at mange sliter med å i det hele tatt få svar på sine henvendelser. Noen har voldsom trafikk på sin profil, men ingen henvendelser. Mange jenter blir nedspylt med det som nærmest er å betrakte som spam. Noen går på date etter date uten å lykkes. Hva er egentlig problemet for de fleste? Er det manglende respons, dustete respons eller skjærings i det virkelige liv? Det er uansett ikke lett å finne seg en partner, selv om mesteparten av Norges befolkning er enslige, og opplegget med nettdating er i utgangspunktet en god ide, eller er det ikke det?
Hilsen optimistisk gubbe i slutten av førtiårene.

Skjult ID med pseudonym Eleni to. 2 sep. 2010 15:56

Jeg tror det er en god idè med nettdating, men man må innstille seg på at det tar litt tid. Det er vel ikke så rart at man må møte en del før det blir full klaff? Stå på, og fortsett å være optimistisk:-)

Skjult ID med pseudonym Driver to. 2 sep. 2010 16:07

Treffer iallefall damer her, og utvider bekjentskapskretsen. At det kan ta litt tid å møte den " rette", er vel bare naturlig. Det er ikke hver dag det slår gnister begge veier...

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 sep. 2010 16:24

Hei Freshman og velkommen til sukker og til forumet :-)

Du stiller mange relevante spørsmål, og hver enkelt av oss vil nok ha ulike svar og potensielle løsninger.

Det som slår deg er at mange virker resignerte og lei hele greia.
Jeg tror det er mange på forumet som skriver i forumet nettopp når de ikke er så aktive på datefronten, enten fordi de trenger en mental pause for å verne seg selv litt (man kan bli litt "tappet" av date etter date) eller fordi det kan føles som om man ikke har sjans og man stanger hodet i veggen med meldinger som ikke alltid blir besvart. Sånn sett tror jeg at forumskrivere er både typiske og atypiske representanter for sukkers medlemmer og norges single befolkning som ønsker seg en kjæreste.

Videre spør du hva problemet egentlig er for de fleste.
For mange er et nok manglende respons, selv om ikke dette gjelder undertegnede. Dustete respons kan nok forekomme, men min erfaring er at det er svært mange over gjennomsnittet oppegående menn på sukker. At mange av disse muligens har skjærings i det virkelige liv for en kortere eller lengre periode, betviler jeg ikke. I tillegg leser jeg at mange føler seg lurt fordi den man treffer ikke er den man har sett for seg eller den vedkommende selv har beskrevet seg som. Om man skal ta dette innover seg, sliter man etter min mening ettersom jeg ser på det som helt normalt å forestille seg noe man virkelig ønsker seg fremfor å vente og se.

Du har selvsagt rett i at det ikke er lett å finne seg en god partner. Nettdating er i utgangspunktet en god ide. Men det er et fora man skal ha et bevisst forhold til slik jeg ser det. Hva jeg vil med dette, hvordan jeg bruker dette og hva dette gjør med meg har jeg klart for meg. Rett og slett for å verne meg selv. Og det trengs til tider om man vil bevare sin egen identitet på den fine og unike måten hver enkelt av oss er...

Du får ha lykke til her inne - håper du vil finne det du søker etter og det håper jeg jammen for egen del også! :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 2 sep. 2010 16:28

Nettdating er selvsagt noe stort tull. Alt var mye bedre i gamle dager da vi måtte sitte i den iskalde telefonkiosken om vi ville snakke med noen og de hadde sånne derre kontakttelefoner der man fniste og lo når man hørte noen puste tungt i andre enden. For ikke å snakke om da de på bøgda gikk på dans og alle hadde med seg noen hjem, for sånt gjorde man på bøgda i gamle dager, da fikk alle seg noe, for da trengte man ikke se på bilder for å finne seg noen. Så derfor er det slik nå, at folk sutrer og klager over manglende ditt og for mye datt. Instinktene deres sier at det skal være sånn som i gamledager, da man hadde dansekort og alle fikk danse og man spritet punsjen med litt ekstra slik at jentene ikke skulle slå gutta på lanken når de tok de på låret, men bare fnise litt, før hånda ble dytta forsiktig vekk. Men slik er det ikke, nå stirrer vi på bilder, det ene vakrere enn det andre og så venter man. På at dansekortet skal fylles. Men så er det ingen som danser lengre. Derfor blir folk gretne.

Men sånn ellers kan du jo bare kose deg på forumet her sammen med resten av oss taperne, som vi så pent blir kalt innimellom. Og funker det så funker det og hipp hurra. Men funker det ikke, så er det faktisk gøy å leke seg her også, mens vi sitter og venter på at medlemsskapet skal bli gratis med denne 10 % reduksjonen hver måned.

Velkommen!

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 2 sep. 2010 16:44

Kan jo bare svare for meg selv, er mann og 47.
Har vært her i noen mnd nå, og sendt og mottatt mailer og vært på noen dater.

Et av problemene for oss "i slutten av førtiårene", er at mange av de jentene som dater egentlig trives for godt som single, eller er livredde for å bli skuffet "nok en gang" og dermed leter etter noe de innerst inne vet at ikke finnes.. "Nesten perfekt mann" er ikke på langt nær godt nok når livet som single jente innebærer at man kan velge og vrake på de fleste arenaer ut fra den dagens lyster og behov. Uten å måtte forplikte seg til noe som helst, eller måtte forsake noe av sin allerede hardt pressede fritid..

Men det skal også sies at jeg har truffet endel veldig hyggelige og reflekterte jenter her, og noen av dem er faktisk på ærlig og oppriktig leting etter en å dele livet sitt med! : )

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 sep. 2010 16:50

Hawiha skriver:
"
Et av problemene for oss "i slutten av førtiårene", er at mange av de jentene som dater egentlig trives for godt som single, eller er livredde for å bli skuffet "nok en gang" og dermed leter etter noe de innerst inne vet at ikke finnes.. "Nesten perfekt mann" er ikke på langt nær godt nok når livet som single jente innebærer at man kan velge og vrake på de fleste arenaer ut fra den dagens lyster og behov. Uten å måtte forplikte seg til noe som helst, eller måtte forsake noe av sin allerede hardt pressede fritid.."

Jeg må oppriktig talt si at jeg ikke kjenner meg igjen i det du nå skriver.
Men jeg registrerer at mange menn mener nettopp dette om mange jenter. Kan det være projisering ute og går?

Skjult ID med pseudonym kit to. 2 sep. 2010 17:00

Det at en har ett greit liv, fører naturligvis til at en blir kresen. En må ikke komme sammen med noen, og da blir vel både menn og kvinner veldig selektive.

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 sep. 2010 17:24

@ Kit
Hva mener du med setningen:
"En må ikke komme sammen med noen, og da blir vel både menn og kvinner veldi selektive" ?

Skjult ID med pseudonym Lewis to. 2 sep. 2010 17:32

Det blir hvertfall ikke bra hvis en har en negativ holdning til det. Jeg tar dette mer som et kontaktsted enn et datested.. Jeg sender noen mailer i histen og pisten fra tid til annen og får noen svar og skriver litt og ser hva som skjer. Jeg har mer følelser for maten jeg lager enn så mye av kontakten her inne. Det er et tidsfordriv og hvis det kommer noe positivt ut av tidsfordrivet, som at man treffer et flott menneske så er det bare hyggelig. Det man leter ikke finner man ikke selv om det er rett foran nesa si, derfor leter jeg ikke.. Tar det som det faller seg.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 2 sep. 2010 17:40

Selvfølegelig er ikke nettdating bare tull!!! La oss gå litt tilbake i tid å se hvordan det foregikk den gangen det ikke fantes diskoteker og et utested stengte klokka 23.00. Da var folk ute allerede 6-7 tida og sånt som vorspiel fantes ikke. Dette gjorde jo at folk kom i kontakt med hverandre ilangt større grad enn vi gjør idag.
Skal vi se på andre potensielle ting som har gjort at folk har mindre kontakt så kan vi jo nevne tv og internet.
Da var det bare naturlig at ettersom folk etterhvert blei mere "innesittende", at de begynte å bruke mediene som arena for kontakt.
Så stå på og gi deg aldri, det finns mange gode grunner for nettdating og noen av de er nevnt i inlegget her:)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 2 sep. 2010 17:43

Jeg har vært her i et og et halvt år nå ca., og det virker som jeg nå er "oppbrukt", selv om det jo kommer nye brukere til hele tiden. Det jeg mener med det er at alle som jeg har øverst på Online-lista har enten vært innom profilen min før, ELLER har aldri vært det fordi jeg er uaktuell for dem utseendemessig, ELLER så har jeg allerede datet dem.

Jeg har nå nesten ingen nye besøkende på profilen; jeg vil anslå det til kanskje tre nye besøkende pr. uke. Folk som er *innom* altså...

Men i starten var det noe annet. Det første året jeg var her var jeg på ca. 15 - 20 dater. Og nesten samtlige etter at disse jentene hadde tatt kontakt på et eller annet vis først. Jeg sendte ut brev jeg også, men det var vel stort sett kun de som sendte meg melding først jeg fikk "napp" hos (altså date).

De få som er innom nå - selv om jeg nå bruker det jeg personlig mener er kanskje det beste bildet jeg har av meg selv som profilbilde - er som oftest uaktuelle av en eller flere årsaker, alt fra utseende til alder til at de røyker eller er svært religiøse etc.

Men noe mer alvorlig er at jeg har begynt å tvile på meg selv; jeg er ikke sikker på om jeg er klar for en kjæreste nå allikevel. Joda - ei søt jente som liker meg for den jeg er, som ikke er gravalvorlig, som innser at andre kan ha feil og mangler etc. Men når jeg leser diverse profiler, føler jeg at jeg ikke strekker til for disse kvinnene. De har høy utdannelse, høye ambisjoner, litt Tårnfrid tendenser, og jeg er ikke der. Jeg er ikke dum, men lang utdannelse har jeg ikke. Pluss et par andre ting jeg ikke har, eller har for lite av.
Men dette kan jo være ting jeg leser inn i andres personlighet; at jeg projiserer min egen usikkerhet.

Men uansett - akkurat nå er det slik at veldig få er innom meg, og de som er innom er stort sett uaktuelle. Den tiden da jentene tok kontakt først ser også ut til å være forbi (for mitt vedkommende), sikkert fordi ansiktet mitt som sagt er 'oppbrukt' her inne. "Åh, er det HAN ja", tenker de sikkert når de klikker seg inn for fjortende gang siden jeg først kom hit. Og en mengde andre venter sikkert at jeg skal ta første skritt, siden jeg er mann. Av og til gjør jeg det ikke fordi hun ikke er noe for meg, andre ganger fordi jeg føler hun er for bra for meg...

Sukker har i prinsippet en hel haug av fordeler, da man kan (i teorien ihvertfall) se litt hva slags menneske man har med å gjøre selv før man treffes, hvilke interesser de har, hvilke vaner og uvaner. Men i praksis.

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 sep. 2010 18:02

Egentlig
Jeg tror du skal legge prestasjonsangsten på hylla. Mange fremstiller seg nok som de ønsker å være eller som de selv oppfatter seg. Men det er jo slett ikke sikkert du ser dem på samme måte :-)

Ved et par anledninger har jeg vært "redd" for å ta kontakt. For perfekt på mange måter. Men så møter du disse menneskene, så innser du at de ikke når deg. Du vil rett og slett ikke ha dem. Du er uinteressert. Så ikke sett andre over deg selv. Det er en stor illusjon som regel. Dessuten: Noen er ment for alle, men alle er ikke ment for alle :-)

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 2 sep. 2010 18:13

Jeg synes Grumse har et godt poeng her - det er ganske mange som sjelden befinner seg i kretser der man kan regne med å treffe "den rette." Jeg har det i hvert fall slik, og siden jeg fortsatt innbiller meg at jeg ikke er en unikt stusselig noksagt, så tenker jeg at andre også må ha det slik. Da er det håp, selv på et sted som dette.

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 2 sep. 2010 18:20

@Z

Vel, jeg har vært på flere dater hvor det etter hvert kom frem at man EGENTLIG ikke hadde verken tid eller lyst til å "ha noe fast"... En av dem hadde faktisk aldri hatt noen samboer, tiden hadde visst ikke strukket til... Før jeg begynte med nett-dating, trodde jeg faktisk at det var GUTTER som holdt hardest fast i ungkarstilværelsen..

Godt mulig jeg tar feil, men jeg er av den oppfatning at det er betydelig flere jenter enn gutter her i landet som mener at single-tilværelsen slår alternativet.

Men jeg VISSTE jo at du Z, (og sikkert en hel del andre også) ikke ville kjenne deg igjen i dette. Derfor de 2 siste setningene i innlegget mitt! : ))

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 sep. 2010 18:22

*Åååååeeeeeeeee!!*

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 2 sep. 2010 18:29

*flirer*

Skjult ID med pseudonym rotte to. 2 sep. 2010 19:22

Rotte heller anbefale Freshman hente kvinne i Thailand Russland med gang.
Eller Rotte anbefale Freshman tålmod dette tid ta kan.
Rotte hørt om par som nettdate og hverandre finne 60-70 år gamle.
Rotte tro Freshman i så fall god tid ha.

Skjult ID med pseudonym Grevling fr. 3 sep. 2010 10:06

Jeg skal helt ærlig: sukker.no er en av de beste ressursene jeg har oppdaget for å komme i kontakt med interessante jenter, selv om jeg også liker å backe det opp med både andre datingsider og sosiale arenaer "i virkeligheten." Og for alle som vurderer å la seg lure av sytepavene her inne, La det være klinkende klart:

Hvis du vet hvordan du skal bruke det effektivt, er nettdating UTEN SAMMENLIGNING DEN BESTE MÅTEN Å KOMME I KONTAKT MED NYE PARTNERE AV MOTSATT KJØNN. Eneste mulige unntak er hvis man har en svært stor og variert sosial sirkel der man er svært aktiv.

Nettdaing er en uhyre effektiv ressurs for å KOMME I KONTAKT. Hva du gjør ut av denne kontakten er totalt opp til deg. Cut the fucking crap please.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 3 sep. 2010 10:16

*Applaus*

Well spoken....søren at jeg ikke klarte å se det og formulere det der selv!

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 3 sep. 2010 10:27

Oooh Rotte helt sikkert til latter spott og spe for alle kvinner igjen.
Sikkert det være 85% kvinne 15% menn i starten. Rotte heller regne med 95% kvisete geek/nerd 5% kvinne?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 3 sep. 2010 10:30

Neida, rotte. Du er tidvis veldig morsom på forumet, men du er nok ikke en man ler av ellers :-)
Personlig kjenner jeg ingen som ville finne på å gjøre noe sånt verken på forspill eller til vanlig. Relax, man...

Skjult ID med pseudonym Grevling fr. 3 sep. 2010 10:43

Helt så ille er det ikke da Stein. Men man må finne en måte å skille seg ut i mengden, få frem sin unike personlighet og stil.

Og det er maaange jenter her inne, og hele tiden strømmer det til nye. Noen jenter får en haug med mail, men det er mange som ikke får veldig mye mail., og de som får masse mail får ofte mail fra de samme spammerne og blir ikke betraktet som seriøse kandidater. Men de jentene du nevner som har det gøy på vors, får innimellom en melding fra en de liker, og da sier de "Åhhh...han var jo litt søt da!", og denne fyren drar hun på date med, uavhengig av om venninnene vet det. Cluet for å lykkes her inne for menn (og tipper noe lignende vil gjelde jenter) er å:

1) Skille deg ut i mengden! På en måte som gjør at noen jenter tiltrekkes og andre frastøtes, skille seg ut på en måte som gjør at DIN SÆREGENHET og dine verdier kommuniseres effektivt. og ja, du må gjøre det på en interessant måte. Her må du rett og slett gå litt i deg sjøl og tørre å være kreativ.

2) Finn de jentene som matcher DEG! Utseendemessig og personlighetsmessig (og ikke stol på matchtallet). Om du har tusen bomskudd og treffer på tusenogførste forsøk, kan det likevel være verdt innsatsen hvis dette er din drømmedame.

3) Når du tar kontakt, kontakt de jentene som fanger DIN interesse, der du tenker "Hun der! Ser ut som kanskje noe for meg! Hun har jeg lyst å finne ut mer om!" Og så formidler du DIN interesse for HENNE gjennom meldingene - alltid litt spørrende og utforskende (fordi du vet jo egentlig lite om henne så langt), og koble det alltid til hvilket inntrykk du har fra profilen hennes. Ja, du må skille deg ut, ja, du må være litt treffende. Men DETTE KLARER DU BROR, DU KLARER DET! Hvis din interesse for henne virkelig er genuin og engasjementet er på plass så vil du klare det! Fordi det er DIN type jenter det er ment å funke på, og DIN TYPE jenter liker din type sjarm når det kommer fra rett sted.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 3 sep. 2010 10:47

Smiler, takker for viktig påminnelse og tar meg en dags pause for å finne vater på datefronten :-)

Skjult ID med pseudonym Grevling fr. 3 sep. 2010 10:50

Og dette er, kort sagt, hvordan nettdating blir en kanonressurs som hjelper deg til å finne noen du kan være lykkelig med.

Men resten av jobben må du gjøre sjæl!

(mann 34 år fra Oslo) fr. 3 sep. 2010 11:21 Privat melding

Her deles det ut multiorgasmer, spruteorgasmer, serieorgasmer, ekstaseorgasmer og kosmiske orgasmer!

Her er det ømme fuktige kyss, myke ord og romantiske måneskinnsturer for de som gjør seg fortjent til det!

Det er muligheter for massasje fra sterke hender som vet nøyaktig hvilke knapper å trykke på for å få kroppen din til å vibrere i nytelse inntil du bare ser stjerner!

Det er masse godt på lager, men etterspørselen er stor og du bør være rask hvis det skal bli noe på deg!=)

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 3 sep. 2010 11:38

Så Z mene Rotte 100% dønn kjedelig i RL?

(mann 34 år fra Oslo) fr. 3 sep. 2010 12:10 Privat melding

- ...unnskyld??? tror dere at det er så lett å gi hvem som helst kvinne en orgasme??????

Er dette et sånt derre, hva er det det kalles igjen...ja, RETORISK spørsmål?

Da kan jeg gi et "retorisk svar":

Er det lett eller er det vanskelig å åpne en dør? Vel...det avhenger av flere ting...hvis døra er åpen er det som regel lett, hvis døra er låst kan det være klin umulig. Men har du en effektiv universalnøkkel som funker på 90% av alle låser, så må svaret på det opprinnelige spørsmålet bli noe sånt som:

"90% JA"