Alle innlegg Sukkerforum

Valgfri tittel

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jan to. 2 sep. 2010 17:55

Vet ikke hva jeg skal skrive for å ikke få så mye pes, som skjerp deg og tralala. Men gjør et forsøk.
Jeg prøver å gå inn i meg å finne ut hvorfor jeg ikke "tenner" vil ha sex med ei jeg dater som har personligheten og alt en måtte ønske seg. Ja det såkalte daiten som blir til vennine. Men det er jo ei slik en vil ha, bare at det blir fysisk også med. Hun vil, jeg stopper. Oppsumerer om jeg faktisk føler meg litt "skremt". Hun er nesten litt høyere, veier mer, hofter er bredere, lårene er større enn seg selv.

Lurer på om det er noe der som skurrer at mannen skal liksom være størst og føle at han dominerer. At det er det som gjør det at nå er hun den dominerende. Gi f i dominas sex greier nå folkens. Og i tillegg har hun høyere utdannelse, bedre jobb, høyere inntekt og bedre bolig enn en selv. Noen gutter som kjenner seg igjen? Hva gjorde dere? Hva kan en gjøre? Tror sjansen er relativt liten at noen klaffer så bra som dette gjør utenom den fysiske biten, hun er ikke stykk og feit, men ikke helt tiltrekkende heller noe pga klessmaken passer ikke meg helt heller. Men lurer på om overstående skremmer veldig egentlig.

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 sep. 2010 18:10

Dette har jeg ikke noe erfaring med, jeg er tross alt jente.
Men uansett om hun er høyere enn deg, har større lår enn deg, har bredere hofter enn deg så kan jeg love deg at innvendig føler hun seg ikke mye større enn deg. Hva med å gripe fatt i den delen? Jeg er overbevist om at du kan føle deg som MANN for henne alt du bare orker om du får tilliten hennes, sårbarheten hennes og hjertet hennes.

Men om det fysiske står i veien og du ikke klarer å "få tak i henne", så får du gå videre. Det er helt sikkert andre menn som evner å gi henne nok til at hun vil vise andre og mer personlig flotte sider av seg selv :-)

Men for all del: Ikke PRØV å få lyst på henne. Har du ikke det, så har du ikke det og det beste for begge er bye...

Skjult ID med pseudonym jan to. 2 sep. 2010 18:19

@Z har liksom litt lust på henne, er lenge siden med sex, ser for meg at jeg blir så "liten" i forhold. Og er stillinger som har fristet men ikke fungert pga høyden, nå er høyden der, men det er noe som holder igjen. Kunne aldri ha løftet henne liksom. Har noen ganger håpt hun hadde tatt seg en tur i buksen min. Vi har kysset noen ganger, men har liksom ikke vært sånn det burde vært. Vet hun vil alt. Og hun viser sider av seg. Er jeg som holder tilbake, nettopp pga det jeg skriver om. Er ikke en som tenker kun på mine behov, da hadde vi hatt sex for lenge siden. Så holder liksom tilbake, for om jeg ikke klarer å komme over denne kanskje sperren, synes jeg det blir dumt av henne å føle seg brukt.

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 sep. 2010 18:25

Mitt forslag er at du lar henne gå og at du unner henne en mann som vil ha hele henne OG som tenner på henne.

Hvorfor jeg sier dette? Fordi du skriver setninger som:
- Har liksom litt lyst på henne, er lenge siden sex
- Stillinger har fristet og nå er høyden der, men....
- Kunne aldri ha løftet henne (ergo noen stillinger du ikke kan utføre med henne....)

Did I make my point?
Slipp dama fri, og la henne få en mann som har helt andre verdier enn de du later til å ha i forhold til henne :-)

Skjult ID med pseudonym Minney to. 2 sep. 2010 18:33

Det er mange damer som har bredere hofter og større lår enn mennene sine ;)
Jeg er lav, så jeg har enda til gode å date en fyr som er lavere enn meg. Men jeg har nok også til gode å date en fyr med bredere hofter og bredere lår enn meg :P

Skjult ID med pseudonym jan to. 2 sep. 2010 18:36

Jeg sier at det er det som utestår!
Det er jo slikt som skiller vennine til kjæreste. Om du fikk med deg alt det andre så er jo det kjempe bra. Det er det en vil ha. Trivs kjempe godt sammen med henne. Kan være det er noe som må løsne for at alt skal falle på plass. Ser poenget ditt. Men er dumt om det er noe som ubevist ødelegger for meg. For jeg har ikke behov å late som om en er sammen eller vil ha et forhold for at jeg ikke klarer singel tilværelsen. Kanskje det denne gang gikk så lett, var ikke noe å anstrenge seg etter. Ble for enkelt liksom. Selv om ikke det heller skal ha noe betydning. Kanskje det er for at nå styrer jeg det liksom, føles slikt. At dersom hun blir litt fravikende må jeg gi mer av meg selv og dermed tennes følelser og interessen på andre nivå. Er jo usikker, ikke vært i en slik situasjon. Er mer vant til at enten så vil jeg eller vil jeg ikke, nå vil jeg men det er et men.

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 sep. 2010 18:42

Du vil ha alt bortsett fra noe ved henne. Sorry, Sir, men det holder ikke.
Og om du er mer opptatt av selve spillet enn hva du faktisk er heldig å FÅ av denne jenta...holder ikke.

Om en mann hadde sagt eller om jeg hadde skjønt at han tenkte sånn om meg så hadde han ikke hatt sjans i havet.
Sånt orker jeg nemlig ikke! Og da fortjener han ikke nøkkelen til min inngangsport verken fysisk eller emosjonelt.

Men det er meg. Kanskje det finnes jenter som synes det er ok å bli likt sånn passe, bare ikke helt. Hva vet jeg?

Skjult ID med pseudonym jan to. 2 sep. 2010 18:45

Det er ikke ok, Dumt du tror jeg spiller et spill. Da leser du bare det du vil lese. Og om det ikke blir bedre, så går jeg videre. Er viktig at det er gjensidig.

Skjult ID med pseudonym wolfie7 to. 2 sep. 2010 18:46

Her tror jeg ikke det er dama som er problemet men at du bør gå noen runder med deg selv.
Ikke tenk tanken på avanserte stillinger før du er i et forhold som er sikkert men tenk på å behage dama så kommer dette av seg selv.
Når det kommer til sex er mange damer like kåte som oss gutta og tenker de samme tankene.
I de fleste tilfellene vil hun faktisk være mer avansert en deg og da damer har lettere tilgang til sex en det vi menn har og har gjerne prøvd ut en del ting før.
Hvis du tør være åpen med dama om sex så vil dette komme av seg selv og glem ideen om at du ikke kan løfte henne det fins da så mange andre stillinger dere kan prøve.
Nå er det jo ikke akkurat at bestemte stillinger er det viktigste heller men at dere tenker på hverandre og gir hverandre glede ved sex.
Vær ærlig å si at du har lyst på henne men er usikker på veien videre så har du gitt henne et valg enten så går hun eller så har dere sex og du kan løfte en byrde fra skuldrene dine.
God sex handler like mye om kommunikasjon som om kjemi.
Av og til fører et ONS til et langvarig forhold og av og til fører håpet om et forhold til kun ONS det er bare en av livets realiteter da vi er både komplekse og enkle individer.

Skjult ID med pseudonym Z to. 2 sep. 2010 18:49

Jeg sier ikke at du spiller et spill. Jeg sier bare min mening, og selvsagt leser jeg med mine øyne.
Du spør oss, og jeg er en av dem som svarer og sier min mening - selv om den ikke er forenlig med det du vil høre.

:-)

Lykke til uansett da!

Skjult ID med pseudonym MrSpiff to. 2 sep. 2010 19:03

Så.... planen er å poste et innlegg her, for å finne ut hva som gjør at du ikke tenner seksuellt på en jente du dater?

Det ser ut for at du ikke bør skippe medisineringen din...

Skjult ID med pseudonym BB to. 2 sep. 2010 20:26

Jeg tror du svarte på ditt eget spørsmål:

"hun er ikke stykk og feit, men ikke helt tiltrekkende heller noe pga klessmaken passer ikke meg helt heller."

Er hun ikke helt tiltrekkende for deg, så er hun ikke det. For egen del så har jeg klare preferanser og jenter som ligger for langt unna disse preferansene klarer jeg ikke å ha lyst på. Slik er det bare.

(mann 55 år fra Akershus) to. 2 sep. 2010 21:29 Privat melding

@ TS
Var det slik at jeg bare hadde litt lyst på dama,hadde jeg skippa hele opplegget. Klarer ikke å løfte henne? Fan skal du løfte henne for? Er vel 103 andre stillinger,du kan vel knulle uten at dama skal henge og slenge oppe i lufta? Du får trene armene dine da.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 2 sep. 2010 21:45

Rotte anbefale solid takfeste helbundet dame suspendert ned fra tak.

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 2 sep. 2010 21:45

Hvis løting er veldig viktig, kan du jo spørre henne om å løfte deg innimellom...........? *LER*

(mann 55 år fra Akershus) to. 2 sep. 2010 21:58 Privat melding

Hehehehehehehehe,ja DEN burde vi jo sett,Hawavia hehehehe

(mann 44 år fra Østfold) to. 2 sep. 2010 22:24 Privat melding

Hang meg litt opp i denne jeg; "...i tillegg har hun høyere utdannelse, bedre jobb, høyere inntekt og bedre bolig enn en selv."
-SO? Hvorfor er så mange menn redd for driftige kvinner som har lykkes i sine disponeringer?

JEG har en superhemmelig drøm om å treffe en sinnsykt vellykket kvinne med god jobb, fet bolig og masse penger, som kan forsørge oss så jeg kan holde på med skriving og produktutvikling, uten å lure på om det jeg gjør skaffer nok penger til mat i morgen. En kvinne som er sterk og dominant utad, men som VIL være min underdanige hjemme...

Aaaah, liflige drøm. Som nok forblir en drøm...

Skjult ID med pseudonym Eleni to. 2 sep. 2010 22:27

@Haeggis
Det er jo lov å drømme, da. Og drømmer kan faktisk gå i oppfyllelse:)

(mann 44 år fra Østfold) to. 2 sep. 2010 22:47 Privat melding

Ja, vet du om noen slike kvinner..send dem over ;)

Skjult ID med pseudonym vibe to. 2 sep. 2010 22:51

Jan, jeg får en forenmmelse av at du faktisk er litt tent eller nysgjerrig på henne, men at hun kanskje ikke svarer til det bildet du hadde i hodet av hvem du ville ha. Dvs at testosteroninstinktene dine vil ha henne, men fornuften er reservert. Kanskje du kan komme forbi den barrieren?
Selv om hun er en ressurssterk dame, så kan hun også være liten og svak og trenge noen. Men tro meg, det er nok du som er mest opptatt av størrelsen; det er som Monney sier mange kvinner som er større enn mennene sine, i den ene eller andre retningen. Bare se til Hollywood. Tom Cruise, Dustin Hoffman, Sylvester Stallone m.fl. har vel latt opptil flere damer ligge en halvmeter alene. Men det er også mange kvinner som ikke liker små menn / selv å være større enn mannen, det før dem til å føle seg store. Men det sitter vel egentlig i hodet.

Men går vel an å prøve da? Du har jo seriøse intensjoner, noe mer kan man vel ikke forvente; det er vel ingen som vet om det funker før man har prøvd og går det ikke, så er du ikke første på kloden som mente alvor uten at det ble noe mer en vennskap. Jeg tror mange, både kvinner og menn, som er interessert, heller ville hatt sjansen og sett om det funket, enn å ikke få sjansen basert på antakelser.

Skjult ID med pseudonym Twiggy to. 2 sep. 2010 23:02

Har du forsøkt champagne og en tur på byen med henne? Dumt å gjøre det til en vane, men det kan jo gi startskuddet!