Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym ? ma. 11 des. 2006 19:05

Hvorfor er det så mange som legger ut landskapsbilder på profilen sin. Det er da totalt uinterresant for oss som besøker en profil hvor fint det er i Tibet eller på en strand i Thailand. Er til og med noen som har bilder av leiligheten sin. (er det mulig?) Det er de som har profilen vi vil se bilder av. Ikke alt annet graps.. Så det så:)

Skjult ID med pseudonym Gunny ma. 11 des. 2006 22:34

Det lurer jeg også på. Kanskje jeg kan legge ut bilder av våpen og håndgranater. "Denna har jeg skutt med", og "disse har jeg kastet"... Sikkert like interessant.

Skjult ID med pseudonym tja ma. 11 des. 2006 22:53

Synes det er spennende å se om folk er gode fotografer! Det sier litt om folk dersom de er flinke til å fange øyeblikkene og har øye for noe som er vakkert og spesielt!

Folk som er avbildet av seg selv med våpen blir umiddelbart slettet. Det blir også folk som er avbildet i uniform, enten det er Forsvarets uniformer, pilot-uniformer eller legefrakker.

Skjult ID med pseudonym Nja ti. 12 des. 2006 09:32

Jeg tror det er fordi det er så masse feite folk her inne som ikke vil vise seg frem ;)

Skjult ID med pseudonym oki.. ti. 12 des. 2006 12:24

Det er greit å ha med noen landskapsbilder så lenge man også har av seg selv. Det kan jo si noe om en person hva man legger ut og hva man vil bli identifisert med. Lurer på en ting...Hva syns dere om de som ikke legger ut bilder i det hele tatt? Er de interessante?

Skjult ID med pseudonym <3 ti. 12 des. 2006 12:39

De som ikke legger ut bilde i det hele tatt ser jeg ikke på.. Kanskje litt dumt, kanskje jeg går glipp av drømmeprinsen, men... Vanskelig å skrive men noen du ikke har en fjerneste anelse om hvordan ser ut! Så svaret er vel ja, det er uintrerressante de uten bilder!

Skjult ID med pseudonym J32 ti. 12 des. 2006 12:49

Jeg gir helt klart profiler med bilde mest oppmerksomhet, men titter også på profiler uten. Har både møtt folk med og uten bilde på profilen, og de jeg har truffet som ikke har bilde har slett ikke vært mindre attraktive utseendemessig.

Skjult ID med pseudonym oki.. ti. 12 des. 2006 15:02

Emig, de med bilder ser jeg klart mest på. Men innimellom er det en og annen beskrivelse som er interessant uten bilde. Høres ut som dere møter mange av dere får kontakt med på sukker? Har ennå ikke truffet noen her, men har en som har veldig lyst å treffes. Har holdt litt igjen til nå, litt ny i dette gamet..hehe

Skjult ID med pseudonym juliet ti. 12 des. 2006 15:21

Jeg er også ny i gamet..men møtt 1..det var utrolig hyggelig, men skremmende før jeg møtte ham. Greit å møtes så man får et skikkelig intrykk.

Skjult ID med pseudonym oki.. ti. 12 des. 2006 15:29

Høres bra ut. Jeg får vel takke ja til tilbudet om at han kommer på besøk (bor i forskjellige byer..) på vei hjem til juleferien. Da blir det en kveld først heldigvis. Syns det er kjipt når det er snakk om litt avstand og en ikke kan ta en øl og stikke etter en time om det blir helt feil.

Skjult ID med pseudonym J32 ti. 12 des. 2006 16:08

Skjønner godt at terskelen for å møtes blir litt høyere når man bor i forskjellige byer, og det ikke er så lett å gå for retrett dersom ting bare føles feil.
Min erfaring er at det uansett er fint å ha litt tid sammen når man først møtes (les: f.eks en kveld), da det å møtes på den måten er litt uvant for de fleste av oss, og det tar litt tid før man blir varm i trøya og helt greier å være seg selv. Så såkalte kaffedater synes jeg ikke noe særlig om. Men det er min mening.

Og du får ha lykke til, "oki"!

Skjult ID med pseudonym oki ti. 12 des. 2006 16:28

Takk J32! Får vel kaste meg litt mer ut i det. Heller begynne å treffe litt mer folk. Er ikke av den sjenerte typen, men ennå litt skeptisk til sjekking på nett. Det er jo mye bra menn her på sukker. Det er nå mitt inntrykk (spørs bare om alle er så seriøse..hehe)

Skjult ID med pseudonym romeo ti. 12 des. 2006 19:12

Åh min Juliet, hvor har du vært i hele mitt liv... jeg ønsker å treffe deg...
Kyss og klem fra din Romeo.

Skjult ID med pseudonym juliet on. 13 des. 2006 08:28

Så søtt da;) Jeg er jo rett her!