Alle innlegg Sukkerforum

Uten en tråd

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Zchnim sø. 5 sep. 2010 00:46

En måned i ny og ne er jeg innom Sukker og blar igjennom matchene mine. Så ser jeg et smil, et par øyne som fanger interessen, også betaler jeg for en måneds VIP konto og sender en håpefull mail.

Tradisjonen tro, blir det ikke noen kontant stjernesmell, så etter en dag eller to, titter jeg på de jeg hadde markert med hjerter fra sist gang. -Er de her fremdeles? -Prøver å huske om jeg sendte de en mail forrige gang, eventuelt hva jeg skrev, også kanskje jeg sender en mail og sier 'Hei, ser du fremdeles er her, tror du vi finner noe å prate om denne gang' og prøver å hooke (lol) med noen velveide ord om noe jeg synes er artig eller spennende fra profilen hennes.

Neste fase, etter en dag til eller to, er å gjøre noen søk, vise bilde i stedet for tabell, og legge på avstand, høyde, kroppstype etc (jeg er 1.70, så dette teller =). Så sende en eller to mailer til, til noen som virker interessante.

Etter 4-5 dager tenker jeg at jeg må jobbe litt med dette her, det gikk ikke så glatt som jeg hadde håpet. Så jeg ser over profilen min, endrer litt her og der, går igjennom spørsmålene og venter på en ny matchliste. Så tar jeg et par timer og går grundig gjennom den ender kanskje opp med 10-12 gule hjerter og et eller to røde.

Kanskje det blir en date, kanskje det bare blir en eller to mail-utvekslinger som ender uten noen avsluttning i løpet av VIP-måneden.

Til slutt leser jeg litt på forumet, kanskje poster noe, som nå, før jeg tenker 'Er det egentllig så viktig', også glemmer jeg nettdating for et par måneder igjen. Når de måneden er omme, tenker jeg 'Hmm, still single! -Kanskje det er på tide å ta en titt på sukker igjen?'...

Er det noen andre som kjenner seg igjen? Jeg tror jeg har vært på og av sukker de siste fire årene, like optimistisk hver gang!
Skal bli spennende å se om jeg logger meg på med en hologram-skjerm-iPhone i 2050, i en alder av 70 år, og tenker 'This time I will find someone!' hihi.

Men, i løpet av måneden har jeg kontaktet kanskje 5-10 jenter/damer. Til gjengjeld har jeg fått, som vanlig, over 20-30 mail og instant messenger forspørsler fra russiske, østeuropeiske og afrikanske gifteklare damer. Det får meg til å tenke, kanskje drukner mine kvalitativt selektive mailer i en flom av mailer fra andre herrer på sukker som satser statistisk på kvantitet? -Noen damer som har noen erfaring med det ene eller andre?

Skjult ID med pseudonym anonym sø. 5 sep. 2010 19:21

Kjenner meg igjen (er jente). Har vært her inne til og fra i tre år, men falt pladask for den andre personen jeg møtte her inne og var kjæreste med ham en stund. Litt mer skeptisk nå.. men ikke gi opp! Jeg anbefaler å arrangere et treff fortest mulig. Men ikke alle som er med på det...