Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfesten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym elisabeth sø. 5 sep. 2010 14:28

Dette er til sukker ang festen 25. september.
Ser at dere finner de 18 som matcher best i forhold til alder og 70 andre kriterier.
Er dette etter alderen vi har oppført som ønsket alder eller er det den alderen dere mener vi passer best med?
Jeg ser på matchtreet at om en mann er 5 år yngre enn meg så er blomsten halvvissen og at vi da kanskje ikke passer så bra sammen og om han er over 10 år eldre så er det en bra match. For min del blir det feil, eller det har vært feil hittil i livet, men det kan så klart dukke opp en på 50+ som passer meg.....eller ikke...

(mann 56 år fra Oslo) sø. 5 sep. 2010 14:39 Privat melding

Tror tankegangen til Sukker uttrykkes klart i det som Admin på Sukker postet i en annen tråd her den 2. september, jeg siterer:

"Grunnen er, at da vi bygde matchingsystemet var vårt overordnede mål å få laget så mange vellykkede par som mulig. Og som holder på lang sikt. Det er ingen tvil om at konkurransen på kjønnsmarkedet i dag er hard og at utoskap, og det at folk hopper ut av et forhold forekommer hyppig. Alt blir på en måte kortsiktig. Deilig her og nå, morgendagen får vente. Vi tror at dette ikke gir like mye glede på sikt.

På grunn av forplantningsbiologi er mannen disponert for å tiltrekkes unge kvinner, men fordi også unge damer i dag vil leve livet en stund er det fåfengt for mannen å konsentrere seg om en som er 20 når han selv er 30. Dette er grunnen til at vi ikke eksponerer de eldre mennene for de yngste kvinnene.

For å unngå at man går glipp av en som matcher ekstremt godt på resten av tingene, gir vi trekkpoeng (hvis begge øn på matchtallet slik at ytterpunktene (også de yngste og eldste) kommer med.

Asymmerien oppstår når damer nærmer seg overgangsalder og godt før dette når de merker at nå bør de få barn fort. Spillereglene blir da forandret og når "bli-kjent" fasen kortes ned blir menn lett stresset.
Hvis en dame på 40 ønsker en mann på 34, så får hun dette i sjelden tilfeller. Problemet blir bare at når han er 37 og hun er 43 så har mannen ofte sjans på en dame på 28 og der er der problemet lett kommer inn.

For å skåne damer fra å komme inn i dette problemstillingen som mange ufrivillig havner opp i, vurderte vi det slik at eneste løsning var å lage en assymetrisk alders anbefaling (ikke hensyntatt hvis begge svarer ikke-viktig). Denne blir mer assymetrisk når man nærmer seg og runder 40. Forbedringer vil komme etterhvert.
Damer i den aktuelle alder kan likevel trøste seg med at hvis matchen på tross av dette er ok, så er det veldig god match ellers :)

Talleksemlene deres over er ikke helt representative og grunnen er nok at det er interessemessige ting som også reduserer matchtallet betraktlig. For det ER tross alt som oftest store forskjeller på hvordan en 30 år gammel mann og en 40 år gammel dame tenker.

Det som er viktig å huske er at vi har gjort det slik som dette for å unngå mest mulig lidelse. Det er vondt å bli forlatt og spesielt av en mann som man har håpet å få barn med, når man selv ikke lenger er er "en ungdom"."

Skjult ID med pseudonym elisabeth sø. 5 sep. 2010 17:42

Nå er jeg over 40 og ferdig med å få barn og jeg tror det er mange av oss. Jeg søker kun menn som har barn da jeg ikke helt tror på de uten barn som sier "barn er ikke så viktig".
Men det er veldig omtenksomt av sukker å skåne oss "eldre" damer for å bli forlatt av en yngre mann...... ha ha