Alle innlegg Sukkerforum

meldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym irritert ti. 12 des. 2006 01:38

Når man skriver en mel til ei man liker profilen til, så i det minste kunne man ha vært såpass voksen å svare tilbake å si att dette ikke er noe for meg... det kal klare, men ikke slike barnselige sprell der de prøver tie deg vekk.
Trodde skulle være voksne folk her jeg... heller

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 12 des. 2006 16:50 Privat melding

Men ofte får man jo mail som 'jeg ville bare si hei, skriv tilbake om du vil'.. Hvorfor skal man da sende en mail der man skriver 'Hei, takk for mailen. Jeg er dessverre ikke interessert...?'
Jeg svarer på mail der det blir spurt om noe uansett om jeg synes personen er spennende eller ikke, (og selvfølgelig hvis jeg er interessert :)), men ellers synes jeg ikke man har noen forpliktelser overfor folk som ser ut til å bare ville si hei (de får det heller ikke til å høres ut som de er spesielt interesserte).

Jeg kan godt svare på alle mailer jeg får hvis det er en felles forståelse for at det skal man gjøre uansett, men er det egentlig det??? Dette virker som det har vært diskutert i mange tråder tidligere, og jeg synes det virker som folk flest mener at 'får man svar så får man svar'?
Hva skal man i så fall skrive i en slik svarmail?

Kan jo forstå deg, 'irritert', hvis du har skrevet til mange jenter og sier at du liker profilen/vedkommende og likevel får du ikke svar. Det er jo litt kjipt å gi av seg selv uten å få noe tilbake.. Men samtidig; da har du jo fått svaret, om enn ikke det du ville.. Ikke la det at du føler deg avvist gjøre at du skyter vilt rundt deg om at andre er så barnslige!

Skjult ID med pseudonym ChitChat on. 13 des. 2006 01:43

Litt enig med 78mie. Av alle steder er i hvert fall sukker en plass hvor man må lære seg å takle avslag.

Hva er egentlig den reelle forskjellen på å se "Lest" (men intet svar), og "Sorry, det meste er rett hos deg men jeg blir ikke fristet av bildene". Det eneste jeg kan se er at sistnevnte vil gjerne være mer sårende. Bare et eksempel.

Derimot er det teit å avslutte en "lengre" meldingsutveksling uten å si et ord - bare ignorere det som måtte komme. Personlig er det ikke noe stort problem for meg, jeg er for stolt til å mase, så om jenta ikke svarer på en melding gidder jeg sjelden følge opp - da skal profilen virkelig se lovende ut!

Skjult ID med pseudonym latter on. 13 des. 2006 15:27

Har Michi stått opp med feil fot idag mon tro? ;)