Alle innlegg Sukkerforum

Paranoid?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pippi sø. 5 sep. 2010 22:45

Vil gjerne høre hva andre (av begge kjønn) mener:
Er jeg paranoid når jeg ikke vil gi mobilnr mitt til en fyr jeg har skrevet en fire-fem korte mailer til? Han ville bytte nr og sms-e utover i uka....Er det ikke nettopp derfor vi skriver til hverandre her inne, for å kunne være anonyme? Ihvertfall til et evt treff er avtalt?
( Dette er forøvrig mitt eneste telefonnr både privat og i jobbsammenheng, og jeg har hatt det siden -96. )
Dessuten: I det noen får nr ditt kan en søke opp navn, adresse, google deg....rett og slett stå på døra di, helt plutselig...

Skjult ID med pseudonym skuffa!! sø. 5 sep. 2010 22:47

ho ho spennende:)
Neida seriøst, tydeligvis så er du såpass usikker framdeles at du drøyer med å gi nr en stund til..for d er sant d du sier...

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 5 sep. 2010 22:53

Jeg fikk nummer i 3. melding her om dagen. Det er veldig ubrukt.

Skjult ID med pseudonym Krølle sø. 5 sep. 2010 22:56

Jeg gir ikke ut nr selv etter kun noen meldinger her inne. Jeg synes det er alt for tidlig å gi nummeret til noen man ikke kjenner en gang.

Som du sier, ved å gi ut nummeret kan han finne ut mye om deg, be om litt tålmodighet. Hvis han kun er interessert i nummeret ditt og ikke har lyst til å bli mer kjent med deg, hva er da baktanken?

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 5 sep. 2010 22:59

Jeg får stadig et telefonnummer i første melding. Og for min del er det faktisk litt turn-off....
De skriver at de ønsker hurtig kontakt, muntlig kontakt og slikt...men jeg er faktisk så reservert ang mitt nummer så jeg avskriver alle slike. Mulig jeg er sær...mulig jeg er for tilbakeholden....mulig jeg er FOR paranoid (og jeg er ikke redd for å bli stalked, altså....for slikt VET jeg at jeg takler fint)
Men...tlf.nummer har jeg alltid vært en smule tilbakeholden på, og det vil jeg at skal respekteres.
Kanskje vi rett og slett ser forskjellig på dette?
:-)

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) sø. 5 sep. 2010 23:02 Privat melding

Jeg foretrekker selv å bli godt kjent med personen først via hotmail eller yahoo messanger. De stedene er jo mye bedre enn å gi tlf nr som er noe privat.
I alle fall hvis begge deler har webcam, høytaler og mikrofon for å kunne se hverandre direkte og høre stemmen og ikke bli lurt!!

Skjult ID med pseudonym SnakkSant sø. 5 sep. 2010 23:04

Vær forsiktig, ikke gi ut tlfnr til nen du ikke har møtt ! Første gang man møtes kan man avtale på forhånd, det burde ikke være noe stort problem for ham. Han forstår helt sikkert at en dame må være litt forsiktig - i alle fall hvis det er en bra fyr...

Selv kuttet jeg ut en jeg skulle møte. Han ville møtes i marka første gang. Og han hørte ikke etter da jeg sa jeg ikke ville møtes der første gang og foreslo andre steder. Da tenker jeg at det er ett av to:

1. Fyren mangler antenner, og da er han ikke lenger interessant for meg. (Enten det er fordi han ikke hører etter eller fordi han ikke forstår at jenter må være litt forsiktige)
2. Er en skummel fyr

(mann 45 år fra Oslo) sø. 5 sep. 2010 23:05 Privat melding

Er jo greit å gi ut i det sdere avtaler å møtes så en kan si ifra om noe skulle oppstå.
Hvis du er redd for det nummeret du har hatt hele tide så få deg et kontantkort og så har du fikset den biffen.
Vi alle har vel flere gamle telefoner luskende rundt i en eller annen skuff.

(mann 33 år fra Akershus) sø. 5 sep. 2010 23:06 Privat melding

Jeg er ikke anonym et øyeblikk her inne. Og hvis noen vil ringe meg, så værsågod. Send meg melding eller legg meg til på facebook for å få nummeret mitt, tror ikke man finner meg i telefonkatalogen.

Skjult ID sø. 5 sep. 2010 23:14

hvis dere først skal være paronoide, så får dere passe på å ikke bruke samme profilnanvn her på sukker som andre steder. Mange som gjør det og da klarer man å finne ut masse info uansett :)

Ser ikke helt problemet med ett telefonummer, men skjønner godt at man bør møtes på ett litt mer offentlig sted i første gangene.

Husk forøvrig å ta ned navnet på postkassa i samme slengen. Ikke godt å vite hva som kan skje hvis postmannen finner ut hvem som bor hvor :)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 5 sep. 2010 23:25

Jeg pleier å dele ut mob.nummer dagen før en date. Sjelden før. Det nummeret jeg deler ut til ukjente kan ikke spores til meg, og om det skulle dukke opp en som går amokk med ringing og sms der det fort gjort å bytte det med et annet.

Skjult ID med pseudonym Hawiha sø. 5 sep. 2010 23:46

Pleier å gi fra meg fullt navn og nummeret mitt dagen før avtalt date, med klar beskjed om at det ikke er for å få hennes fulle navn eller nummer i retur jeg gjør det. Det er KUN for at hun skal kunne sjekke at jeg ikke er etterlyst eller har rømt fra noe sted... Og evnt. for å kunne ringe meg om det blir behov for det i forbindelse med daten dagen etter, om hun føler for å ringe.. Tror de fleste jenter setter pris på det! : )

Skjult ID med pseudonym frk.singel sø. 5 sep. 2010 23:51

Føler du deg ikke trygg på å gi bort ditt nummer, så ikke gjør det!
Om han ikke respekterer det er han ikke ok etter min mening.

For eget vedkommende er det helt forskjellig fra gang til gang hvordan jeg gjør det.
Mener selv jeg har veldig gode følere for om det er ok å gi bort nummeret eller ikke. Og har så langt ikke vært utsatt for noe ubehagelig.
Får jeg fra han først og nummeret ikke er søkbart. Da får de ikke mitt :-)

Jeg liker å ta kjappe møter fremfor mailing. Og derfor har jeg også avtalt anonyme treff, dvs avtalt sted og tid.
Ser ikke problemet i det. En sjeldent gang kan noe skjære seg men det er en sjanse man tar når man bruker den oppskriften.

Var en som maste veldig på å få nummeret, han mente alt ville bli så mye greiere. Han fikk det ikke, kjente det var ubehagelig.

Stol på egen magefølese, en skikkelig fyr vil respektere det.

(mann 44 år fra Østfold) ma. 6 sep. 2010 01:34 Privat melding

Call me; 1-800-PERFECT

:D

Skjult ID med pseudonym 2376 ma. 6 sep. 2010 09:43

Eller ikke...

Skjult ID med pseudonym bollox ma. 6 sep. 2010 11:57

har hatt samme erfaring her. en fyr som nekta å bli kjent her inne fordi han heller ville ha mitt nr for at han kunne ringe. han virka som en real fyr, men når man nekter å bli kjent her, og kun insisterer på å få tlfnummer, da ringer alarmklokkene mine.
han ga fra seg sitt nummer uoppfordret i melding nr 3.
jeg er IKKE komfortabel med at en fyr jeg ikke kjenner får mitt nr og ergo også min adresse og fulle navn.

konklusjon: du er ikke paranoid (isåfall er jeg det også ;o)

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 6 sep. 2010 12:00

Rotte opplyse om at tlfnr ikke trenge oppført i opplysningen være.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 6 sep. 2010 13:20

De fleste som gir nummeret sitt med en gang, har nummer som ikke kan spores til dem. Å insistere på å få et privat nummer i retur da er merkelig.

Om jeg trenger å ringe, så har jeg ved en anledning valgt å ringe, men å skjule nummeret mitt før jeg traff personen. Jeg har gitt det fra meg i forkant også, når jeg har følt meg velødig trygg på en person. Og av og til har avtalen vært at vi sjekker på Sukker i forkant av daten tilfelle noe dukker opp. Mange får jo sjekket nettet fra mobilen, så da blir nesten som en SMS. Alt kommer an på personen og situasjonen.

Men man bør ha respekt for andres grenser...

(mann 34 år fra Oslo) ma. 6 sep. 2010 14:18 Privat melding

Egentlig er det utrolig at noen tør å vise seg i det offentlige rom.

Tenk på hvor mange som ser deg hele tiden når du f.eks sitter på bussen eller går i butikken eller sitter på en cafe. Kanskje en psyko følger etter deg og kaster bananskall foran føttene dine et øyeblikk du ikke passer deg.

Jeg skjønner heller ikke at noen tør og gå ut av døra si dagslys, tenk på alle som kanskje ser deg og nå vet de hvor du bor.

At du noen tør å puste er nesten ubegripelig - vet du hvor mange andre som har pustet i samme luft???

Utrolig at noen tør å leve faktisk, så mye frykt vi får banka inn i systemet fra vår daglige dose massemedia.