Alle innlegg Sukkerforum

Åpent brev til de som vil lese

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 6 sep. 2010 20:52

jeg ligger i sengen min og føler meg tom. jeg er kjempe lei meg mens jeg er glad og "lett".. aner ikke hva som går av meg omdagen. jeg tror kanskje jeg søker litt mennesklig kontakt, ikke bare med hvem som helst men med en som faktisk bryr seg skikkelig om meg og forstår meg. jeg har vært mer i forhold enn singel de siste 5 årene av mitt 20 år gammle liv har vært singel snart et år og jo a har hatt det kult men jeg savner å bli forstått! jeg savner å ha en jente jeg kan ringe å snakke med i times vis om ingenting.. jeg vil ikke at dette skal være noe suttre brev men jeg lar bare tankene flyte. jeg er lykkelig og smiler alltid men savner å bli forstått, er ikke som jeg er en komplisert person, men du som lesere dette skjønner kanskje hva jeg mener som jeg ikke finner ord for. jeg håper egentlig at folk på denne siden vet hva de ser etter og finner det en dag.. har ikke heeelt troen på dette her men koselig å snakke med mange her. jeg tror kanskje jeg trekker meg nå en av dagene herifra men jeg vil si at jeg har fått ett annet syn på ting etter denne siden..

har funnet ut en ting med meg selv etter en hendelse for noen mnd siden, og det er at jeg liker å skrive ned tankene mine.. ikke offentlig men privat, og det er helt sykt befriende. jeg aner ikke hvorfor jeg poster denne men kos deg for de som gidder :)

ønsker alle her lykke til, jeg har bestemt meg for at jeg skal ha ett åpent sinn fremover og ta ting som det kommer !

(mann 40 år fra Oslo) ma. 6 sep. 2010 20:55 Privat melding

Du er 20 og har livet foran deg.

Selv om ting virker komplisert og håpløst nå, så ordner deg seg etterhvert. Antakelig ordner det seg flere ganger også. Dvs. at du mest sannsynlig kommer til å få både store oppturer og store nedturer i kjærlighetslivet i løpet av de neste 10 årene.

Nå hørtes jeg litt ut som mamma første gangen jeg hadde kjærlighetssorg, hehe :D

Skjult ID ma. 6 sep. 2010 21:01

hehe, smilte litt av den, har ikke hjertesorg bare ble litt dyp og grepet i øyeblikket. men du har helt rett, det er the golden age :) hehe

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 6 sep. 2010 21:03

Frankhj:
Du tok ordene ut av tastaturet på meg!!!

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 6 sep. 2010 21:23

Rotte til TS si bare glem det TS ikke forstå og ikke bli forstått brydd om og etterhvert det bare nedover gå.