Alle innlegg Sukkerforum

Er det lov....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mannedame ti. 7 sep. 10:07

En kan lese mye om kvinner som synes det er mindre gøy å få meldinger fra menn som er eldre, gifte eller usjarmerende eller sitter i rullestol.

Men hva om du som mann har i din profil at du ikke ønsker kontakt med kraftige/store jenter og alikevel opplever at de tar mye kontakt?
Er det en melding i innboksen er jenta garantert kraftig.

Jeg synes det er ubehagelig og de gangene jeg har prøvd på en vennlig måte å forklare min smak og hvorfor det er uaktuelt blir jeg bombadert tilbake om at jeg er en drittsekk.

Det er kanskje ikke lov til å kritisere kvinner slik det er lov til å kritisere menn, men jeg blir trist og får en uggen følelsen i magen når jeg får melding av store jenter og synes det er direkte surt.

Noen andre gutter som er enig?

Skjult ID med pseudonym iEndre ti. 7 sep. 10:08

Da ville jeg heller valgt å ikke svare!

Skjult ID med pseudonym Minthos ti. 7 sep. 10:11

Kanskje det er grunnen til at mange ikke svarer? Det blir bare trøbbel av det? Synd, i så fall.. Jeg synes folk som ikke kan lese bør tåle ærlighet, men et "beklager, ikke interessert" burde holde.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ti. 7 sep. 10:13

Dette har en enklere løsning enn å kaste reklamen som kommer i postkassa i papirinnsamlingsbeholderen... Trykk på Slett-knappen, og vips!

*Dette minner meg litt om de gamle damene som tok opp det gigantiske problemet med nøkkelknipperasling utafor blokka etter 2300 på generalforsamlingen i sameiet....*

Skjult ID med pseudonym Mannedame ti. 7 sep. 10:13

@iEndre
Om jeg ikke svarer får jeg som oftest flere meldinger av de samme.
Nå forstår jeg hvordan jentene her har det........................................
Påfallende hvor agressive store jenter er iforhold til slanke jenter, akkurat som usjarmerende gifte menn er pågående selv om de er gift.

Skjult ID med pseudonym xx ti. 7 sep. 10:57

Trenger jo ikke kritisere noen..
Det beste er lime in den herlige avslag :)
Case closed

Jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym frk.singel ti. 7 sep. 10:58

Er ikke mann, men svarer likevel jeg.
Hvis det går frem av din profil at du ikke vil ha store damer, synes jeg ikke du har plikt til å være tålmodig og høflig. Om du vil respondere gjør som Minthos skriver "beklager ikke interessert" så blokkere.

Her inne er det både kveinner og menn som ikke er helt i balanse, med seg selv eller virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 7 sep. 11:03

Rotte singel være Rotte se dårlig kjærestemulighet dette neste tiår Rotte ubalanse sprø som knekkebrød.

Skjult ID med pseudonym Adso ti. 7 sep. 11:18

Det er en forskjell på å være tykk og gift! Hvis du er tykk har du alt lovet noen å være trofastet mot dem resten av livet, for så å bryte dette løftet ved å gå etter andre jenter. Skjønner at noen synes det er ubehagelig når disse mennene tar kontakt. Er du tykk så er dette bare en estetisk sidet ved deg, som noen kan like eller ikke like. :P

så ikke sammenlign moralske og estetiske spørsmål!

Skjult ID med pseudonym Adso ti. 7 sep. 11:21

å ikke like eldre menn er der i mot noe av det samme som å ikke like tykke mennesker. Det er ikke noe umoralsk ved å ta kontakt med yndre jenter eller gutter så lenge de er voksene. Derfor er også dette helt noe annet enn samlivsstatus, og jeg er enig i at det ikke er noe å sutre over!

Skjult ID med pseudonym Adso ti. 7 sep. 11:22

*i første innlegget mitt skal tykk byttes ut med gift*

(mann 54 år fra Oslo) ti. 7 sep. 11:23 Privat melding

TS skrev: "Det er kanskje ikke lov til å kritisere kvinner slik det er lov til å kritisere menn,"

Er nok enig i det! Jeg tror det har å gjøre med at kvinners kjærlighet og seksualitet er mye mer ønsket av mennene, enn hva mennenes kjærlighet og seksualitet er ønsket av kvinnene. Dette er den urgamle ubalansen. Som i gamle dager trolig hadde å gjøre med frykten for fattigdom og elendighet som alenemor. På Jesu tid var trolig sex utenfor ekteskap den viktigste årsak til fattigdom. Mødre og barn ble uten forsørgere.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 7 sep. 11:25

På den tid noen unnskylde med jomfrufødsel.

Skjult ID med pseudonym Mannedame ti. 7 sep. 11:36

@Sol - Det er ikke interessangt for meg hva du synes da jeg allerede har merket tråden som seriøs, hva gjør du om du f.eks møter en av de du avviser i jobbsammeheng eller lignende? Kan være veldig interessant å vite hva som er riktig og galt.
Det må også være lov for menn å si hva de opplever som ubehagelig når kvinner kan ramse opp mangfoldige grupperinger og til og med anngi enkeltpersoner på forumet som de annser som ubehagelig.
Btw - Alle mine kamerater som er aktive på sukker opplever også størst pågang fra store jenter, selv om de understreker at de liker normale jenter utseendemessig.

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 7 sep. 11:42

@ ts

Svarer ikke på slike meldinger. Jenter/damer som ikke får de svarene de liker - f.eks. at du ber om et bilde før du går igang med mailingen fram og tilbake - kan bli til dels ufordragelige.

Å ikke svare ev. sorthjerte dem blir en grei løsning.

(mann 54 år fra Oslo) ti. 7 sep. 11:45 Privat melding

Hei "Rotte", går du på "Burns" av og til?

Skjult ID med pseudonym Lady Lada ti. 7 sep. 11:48

På sukker er det ikke nødvendig å eksplisitt avvise hvis du ikke er interessert.

På en bar osv. må du jo selvfølgelig svare for å unngå misforståelser, men på sukker går det without-saying at hvis du ikke svarer, så avviser du. Å skrive tilbake at du ikke er interessert blir da bare et ekstra slag i trynet på den som blir avvist.

Om noen ikke gir seg, og sender flere meldinger, selv om de ikke får svar, så er det jo bare å blokkere hvis du virkelig ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym Mannedame ti. 7 sep. 11:54

@Sol - Det er vel den holdingen jeg gjerne vil slippe.
Forstår selvfølgelig at kvinner kan latterliggjøre menn akkurat som de vil.
Slik at det ikke er spesielt korrekt å skulle ha noen mening tilbake.
Eldre menn får meldingene sine publisert her, menn i rullestol blir latterliggjort og kvinner klager over for mange hendvendelser og blottlegger meldinger, navn osv.

En kvinne laget en liste over hvorfor menn på min alder var et dårlig valg som partner og ble hyllet for en god tråd, hun mente også å vite for sikkert at han som svarte i tråden var impotent.

Da må det nesten være mulig å si at en synes det er kvalmende med den tyngre garde når de tar voldsomt med kontakt og hva andre menn synes?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 7 sep. 11:56

Ikke rart jeg ikke skriver til noen.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 7 sep. 12:04

@WillatzH
Nei Rotte ikke gått ut siden 90-tall slikt ikke for Rotte fungere.

Skjult ID med pseudonym Lady Lada ti. 7 sep. 12:05

Min erfaring er også at det aldri er noen vits i å skrive til noen hvis ikke begge har satt hjerte på hverandre.

Skjult ID med pseudonym Mannedame ti. 7 sep. 12:12

@Sol - Du skriver jo nettopp at du synes det er kvalmende med menn som har mange skrivefeil.
Skal du som kvinne ha lov til å ha større ytringsfrihet enn meg siden du har høyere verdi enn meg som mann for det generelle samfunn?
Hvor har jeg skrevet at jeg mener jeg er pen?
Jeg dater og koser meg på sukker og har det godt med det jeg vil betegne som attraktive kvinner, på hvilken måte gjør det meg til en person som overvurderer sitt eget usteende?
Om du har pollenallergi, vil du da ikke lukke vinduet om det er masse pollen utenfor?

Skjult ID med pseudonym Mannedame ti. 7 sep. 12:24

@Sol - Men hvorfor er du ikke Politi i trådene der menn blir slaktet ned som ubrukelige, stygge, impotente, gamle, usjarmerende, selvelskende osv?

Skjult ID med pseudonym Minthos ti. 7 sep. 12:26

*henter popcornet*

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 7 sep. 12:29

Rotte være ubrukelig stygg gammel usjarmerende.
Men Rotte masse potens ha.

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 7 sep. 13:01 Privat melding

Uhhuuuu...jeg var tjukk før...men heldigvis klarte jeg å slanke meg,-da...og godt er det...elllers hadde vel ingen villet datet meg.... Jammen bra at mange menn likte litt runde damer før om åra iallefall.... :O
Alle damer trenger løøøve,-vettu... ;D Det sier Tommy Lee i Motley Crue også.... :O

Skjult ID med pseudonym Minthos ti. 7 sep. 13:32

Løver er fine de, men jeg synes pantere er mer elegante.

Skjult ID med pseudonym Stor ti. 7 sep. 20:34

Selv har jeg noen kilo for mye. Generelt er jeg redd for å ta kontakt, fordi en del menn er veldig opptatt av kropp. Jeg skriver aldri til noen som sier de vil ha en slank kjæreste/at det er viktig at partneren tar vare på eget utseende, eller lignende formuleringer. Derimot kan jeg kanskje skrive til noen som har valgt "ganske opptatt av kropp og trening, siden det er litt uklart om man da er opptatt av egen kropp og trening eller om dette gjelder generelt (det er jo også slanke menn som ønsker en rund kjæreste).

Uansett - hvis en mann avviser meg, så er han i sin fulle rett til dét, og jeg prøver ikke å overbevise ham eller skjelle ham ut. Samtidig ville jeg sette pris på at han sa "jeg er dessverre ikke interessert", fremfor at han stavet ut grunnen til meg og min noget skrantende selvtillit.

(mann 34 år fra Østfold) ti. 7 sep. 21:28 Privat melding

Folkeskikk tar jeg som en selvfølge enten man er slank eller kraftig. De jentene du viser til ,har ingen rett til å bli noe mer sint av å bli avvist en det en mann har overfor en kvinne. Det å avvise er en etablert del av spillereglene her inne, det kan bli vondere om man bygger opp falske forhåpninger. Ellers bør man merke seg at det finnes mange litt kraftige jenter som også er vakkre:)

Skjult ID med pseudonym Mannedame ti. 7 sep. 21:34

@vjo - Jeg synes det er vanskeligere å forholde meg til store jenter i alle sammenhenger siden jeg opplever dem som ekstremt defensive, slik at jeg faktisk ikke vet hva jeg kan si siden jeg tenker de vil bli fornærmet/sinte av absolutt alt. At det skal være så ille å si er sprøtt.

Skjult ID med pseudonym eliseb ti. 7 sep. 21:35

@Mannedame

Noe spesiell grunn til at du føler du må spesifisere overfor disse damene hvorfor du ikke er interessert?

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 7 sep. 21:40 Privat melding

Alle har forskjellig smak. Heldigvis for min del er det en del gutter som liker større jenter også:)
At jeg er stor har jeg ikke noe problem med, men at andre kaller meg tjukk har jeg absolutt et problem med.
Er som at jeg påpeker at noen har en kvise på nesa. de vet den er der, og jeg trenger ikke bemerke det.
Så fort noe blir sagt på en negativ måte er det noen som tar seg nær av det uansett om det er stygg, spinkel, for høy, for lav...
Prøver da absolutt å styre unna de som ikke liker meg. Jeg vil da ikke på død og liv bli avvist.
Men mange tåler det heller ikke. Jeg er enig i at slett og blokker er det beste og ikke et høflig avslag fungerer:)

Skjult ID med pseudonym strandboms ti. 7 sep. 21:48

syns du ser mest søt ut jeg, jenta :-)

(mann 34 år fra Østfold) ti. 7 sep. 22:12 Privat melding

Du har ingen ting å frykte du jenta_79. Du har en flott utsråling og ser vakker ut:)

Skjult ID med pseudonym Veteran ti. 7 sep. 22:50

@Sol er veldig bitter....

Skjult ID med pseudonym Driver ti. 7 sep. 22:55

Jeg liker damer med noen kilo ekstra! De er myke, varme og ofte snille og trivelige. Perfekte damer vil ha perfekte menn, og jeg er ikke perfekt. Ikke det at slanke damer trenger å være perfekte, men de tror ofte det. Gi meg en dame med noen småfeil, så kan jeg få beholde mine småfeil, og kanskje vi kan bli lykkelige sammen på sikt?

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 7 sep. 23:05 Privat melding

Jeg har mange feil, men vet hva jeg liker og hva jeg vil ha:)
For meg finnes det ikke noen perfekte mennesker, og i såfall høres det skummelt ut.
Litt som par som aldri har kranglet. Rart.. Synes jeg:)
Uten de små"feilene" hadde det blitt veldig kjedelig:)

(mann 28 år fra Oslo) on. 8 sep. 00:57 Privat melding

TS:
Det er vel en følge av mange jenters latterlig dårlige selvbilde og usikkerhet. Man er jo redd for å være skyldig i å påtvinge enkelte bulimi eller anoreksi..

Skjult ID med pseudonym SnakkSant on. 8 sep. 21:43

Hvorfor oppgi grunn til at man ikke er interessert? Da åpner man jo bare for diskusjon. Det er ikke alle menn jeg finner attraktive, heller, men jeg syns det holder med et enkelt "takk for interessen, men jeg tror ikke vi passer sammen. Lykke til videre". Det handler om høflighet, og jeg ser ingen grunn til å tråkke på andre når jeg avviser dem.

Skjult ID med pseudonym Knarf on. 8 sep. 21:51

Jeg svarer på alle meldinger jeg får.... Men hvis det er til noen jeg i utgangspunktet ikke er interessert i, så sender jeg bare utroooolig kjedelige svar tilbake ;)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 8 sep. 21:51

Tja, av og til syns jeg det er på sin plass med litt forsiktig opplysning om at man kanskje gaper over for mye. For eksempel når jeg som er 35 får meldinger fra en som er 75 om at vi ser ut til å passe veldig godt sammen. 40 år? Det er da lov, syns jeg, å hjelpe litt til med selvinnsikten. Og det helt uten å trakke på andre. Jeg ville nok heller ikke følt meg spesielt trakket på om jeg henvendte meg til noen og de for eksempel sa at de foretrekker noe mindre jenter. Derimot om de sier, slik som enkelte gjør i tråder her inne og i profiltekster, at fett er turn off, at feite jenter er ekle, at man nesten spyr ved tanken osv, så hadde jeg nok stemplet de som totalt idiot. Det hele er hvordan ting overrekkes og jeg ser som sagt ikke noe problem med å si fra på en enkel og høflig måte.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 8 sep. 21:54

Gammel styrtrik veldig svak helse?

Skjult ID med pseudonym Lady Lada on. 8 sep. 21:57

@SnakkSant, det der er den verst mulige måten å avvise på. For det første er det ikke nødvendig å svare når du er uinteressert (ekstra slag i trynet), så når du allikevel velger å svare bør du i det minste kunne bidra med litt konstruktiv kritikk.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 8 sep. 22:06

@Lady Lada
For meg ville det ikke vært den verst mulige måten å bli avvist på.
Vil tro jeg ikke er alene om å mene det...:-)

Skjult ID med pseudonym SnakkSant on. 8 sep. 22:58

@Lady Lada

Jeg syns ikke det ville være den verste måten å bli avvist på.

For øvrig sier jeg grunnen dersom jeg har fått en hyggelig melding fra en mann som jeg ser er feil for meg med tanke på interesser, ulik personlighet eller annet - og det er det flere menn som har takket for.

Jeg syns det er noe ganske annet å si at jeg ikke finner vedkommende attraktiv av utseende (det er jo avvisning av en med uattraktivt utseende vi diskuterer om her). Hva skulle være konstruktivt ved å si at man ikke liker utseendet? Vil det virkelig gjøre vedkommende godt å høre at "du er for tynn/tykk/muskuløs/utrent/har for stor nese"?

Skjult ID med pseudonym Lady Lada on. 8 sep. 23:16

@SnakkSant, Nei det vil ikke være konstruktivt, og da er det best om du lar være å svare. Synes det er utrolig uhøflig, og ikke minst unødvendig å avvise eksplisitt når man ikke har noe å si. Hvem er det du ønsker at skal føle seg vel når du skrive intetsigende avvisninger, deg selv eller den du avviser? Tipper det er deg selv.

Skjult ID med pseudonym SnakkSant on. 8 sep. 23:48

@ Lady Lada

Nei, jeg svarer ikke for å selv føle meg vel. Jeg regner heller ikke med at noen vil "føle seg vel" med å bli avvist. Å bli avvist er nå engang sårende.

Jeg svarer derimot fordi jeg selv ville sette pris på at en mann svarte meg selv om han ikke var interessert. Jeg syns det er lettere å gå videre på den måten - da kan jeg krysse vedkommende av listen og slippe å gå og vente og håpe. For meg er det både enklere og mer uhøflig å overse henvendelser fra noen som har brukt tid på å lese min profil og skrive til meg, men jeg registrerer at folk på sukker har forskjellige oppfatninger om dette.

(mann 29 år fra Rogaland) to. 9 sep. 00:38 Privat melding

Gir ikke begrunnelse hvorfor jeg avviser noen, annet enn standard "tror ikke vi passer sammen", enten d er bilde eller profil som er "avskrekkende". Har ikke fått noe spørsmål tilbake om hvorfor, men dersom det skjer kommer jeg nok til å være ærlig. På de avslagene jeg har fått(altså de som tar seg bryet med å svare) har jeg ikke fått noen begrunnelse, annet enn at ei sa at jeg bodde litt for langt unna. Det er for meg greitt og jeg prøver videre.

Når det gjelder kritikk mot kvinner eller menn har jeg det inntrykket TS sitter igjen med; at man kan gi mer kritikk på det personlige plan mot menn enn man kan mot kvinner. Kanskje det er feil, men det er nå iallefall det inntrykket jeg sitter igjen med.

Og kudos til Minithos for den beste kommentaren jeg har sett her på forumet=P