Alle innlegg Sukkerforum

Søk etter brukere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fersking ti. 7 sep. 2010 19:24

Hei!

Er helt fersk på sukker. Fikk en mail i dag om at en bruker hadde satt min profil som interessant. Men når jeg prøver å søke opp nicket til vedkommende under "søk kallenavn" får jeg ingen treff! Har man ikke mulighet til å søke opp alle brukere på sukker, eller kun de med en viss match?

Når jeg går inn på "hjerter, flørt og notater" finner jeg heller ikke noe.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 7 sep. 2010 19:27

Hei og velkommen til sukker :-)

Hmm...det var rart synes jeg. Kanskje vedkommende har slettet seg i løpet av dagen?
Har du eksakt nick? I så fall burde det komme opp.
Du kan også søke ved å skrive halve nicket og så * etterpå ,da vil alle lignende nick komme opp.
Om du i mellomtiden har tatt en ny test og dere har under 70 i match, vil du ikke kunne se profilen :-)

Lykke til!

(mann 45 år fra Oslo) ti. 7 sep. 2010 19:28 Privat melding

samme skjedde her
Er endel damer (eller menn) som gjør det og så sletter de profilene sine.

Skjult ID ti. 7 sep. 2010 19:48

Det samme skjedde meg i dag! Når jeg skulle finne nicket 2 gangen så var den slettet. Men ikke så stress siden etter at jeg var inne på profilen første gang i dag så var det ingen bilder eller tekst.

Skjult ID med pseudonym Fersking ti. 7 sep. 2010 19:49

Takk for det :-)

Antar at nicket som sto i mailen fra sukker er eksakt... Prøvde å søke med bare starten av nicket også som du foreslo, uten at jeg fikk treff.

Har ikke tatt noen ny test etter at jeg registrerte meg for første gang her forleden. Men kanskje personen som sendte ut hjertet har match under 70 med meg, og har valgt å ikke la profilen være synlig for de med matchtall under 70?

Virker jo litt rart å sende ut hjerte, for så å deaktivere profilen synes jeg... Men aldri godt å vite... Får konkludere med at matchen var for lav til at det uansett ville vært noe poeng i å kontakte vedkommende :-)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ti. 7 sep. 2010 19:49

Har også opplevd dette, men nicket står jo i e-posten. I mitt tilfelle hadde jeg vært så heldig å få et rødt hjerte fra ei østeuropeisk skjønnhet, som sannsynligvis egentlig var en bleikfeit, hårete gubbe med tjukke briller som ville tjene en slant. Så Sukker hadde sletta den profilen før jeg kom hit.

Men koselig å få hjerte da; selv om det var en bleikfeit hårete gubbe fra Polen så valgte han jo MEG å sette hjerte på....

Ehem....

Skjult ID med pseudonym Z ti. 7 sep. 2010 19:51

Det kommer nok andre og seriøse jenter som står for hjertene de sender ut, Fersking! Men ting kan bare ta litt tid...

:-)

Skjult ID med pseudonym pølse-per ti. 7 sep. 2010 19:58

det skjer av og til at det kommer røde hjerter fra tomme profiler som forsvinner etter en kort stund. fakes, eller noen idioter som leker seg. ikke noe å bry seg om men veldig irriterende når man tror at man endelig har fått mail fra ei bra dame :-)

Skjult ID med pseudonym Ensomflink ti. 7 sep. 2010 20:15

Til TS: Var nicket idinaccokk ? Dette var en profil som gav seg ut for å representere en dame i Norge. I virkeligheten var det en person bosatt i Russland som hadde profilen. Jeg sa fra til Sukker om at denne profilen gav seg ut for noe annet enn den er. Og de har fjernet den. Dette er trolig russiske ekteskapsbyråer av verste klasse. De vil ha single nordmenn til å gå inn i brevveksling med noen i Russland (som utgir seg for å være en flott dame i passende alder). Formålet er økonomisk. Merk at slike e-post-damer bosatt i Russland aldri bor i Moskva eller St Petersburg. Byrådamer bor alltid en flyreise øst for de store byene, gjerne en lang flyreise. Da kan de som står bak "damen" få nordmannen til å sende reisepenger til "damen" med det ønske at hun ordne seg flybillett og kommer til Moskva for å møte nordmannen. Reisepengene behøver selvsagt ikke bli brukt til reising. De kan gå rett i lommen på de som har skrevet mailene.

Skjult ID med pseudonym Fersking ti. 7 sep. 2010 20:17

Nei, det var et annet nick, som jeg vel ikke bør oppgi her.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 7 sep. 2010 20:21

Jeg har også fått sånt fra "menn som ønsker seg en flott, norsk kone å overøse med kjærlighet". De blir også, poff, borte.

(kvinne 41 år fra Troms) ti. 7 sep. 2010 20:32 Privat melding

for det første,velkommen til sukker:-)

det er nok ikke helt uvanlig at man får både mail og hjerter fra profiler som er fake...
kjennetegn foruten dårlig oversatt norsk,er at de vil snakke på msn... ingen sender mail adr i første mld:-)
lykke til og kos deg på sukker:o)

Skjult ID med pseudonym Fersking ti. 7 sep. 2010 20:40

Takk for det :-)