Alle innlegg Sukkerforum

Ensomme menn.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sinnamann on. 8 sep. 2010 17:41

En liten oppfølger til sutretråden. Ifølge et enkelt regnestykke skulle det finnes omtrent like mange single menn som kvinner. Da burde ikke menn ha noen grunn til å sutre vel? Vel det er enormt stor forskjell på å være singel og å være ensom. Du er ensom om du UFRIVILLIG er alene. De fleste kvinner her inn får mye mer respons enn de en vanlig mann. Selv mindre pene damer blir sjekka opp på byen. Om de så velger å ikke benytte seg av det er de FRIVILLIG alene. Menn som aldri mottar en en melding her inne eller aldri får napp på byen er derimot ensomme tvers igjennom. Dette er grunnen til at det stort sett er mye værre å være singel mann enn kvinne. Derfor sutrer menn her inn. Jeg har selv valgt bort flere muligheter for forhold og får mye oppmerksomhet IRL. Har derfor lite å klage over selv. Men dette er et enormt problem i samfunnet.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 8 sep. 2010 17:54

Rotte buhu.
Rotte singel etterhvert pling sprø som knekkebrød.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 8 sep. 2010 17:56

Jeg tror alle de "ensomme" mennene sitter og venter på Frøken Perfekt. Så de lite perfekte frøknene, som meg, får sjelden oppmerksomhet fra disse såkalt ensomme mennene. Ergo er de frivillig ensomme de også.

Skjult ID med pseudonym Eleni on. 8 sep. 2010 17:59

Jeg tror du har helt rett, Dragefrukt.

Skjult ID med pseudonym Eleni on. 8 sep. 2010 18:01

Ikke i at du er lite perfekt, men at mennene også er selektive.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 8 sep. 2010 18:05

Ja, jeg mener jo ikke at man skal ta til takke med noe man egentlig ikke ønsker. For meg går det på det mentale. Jeg vet jeg ikke er utseendemessig bra nok til å velge og vrake, men det er heller ikke utseendet som er i fokus. Jeg er sikkert sær som syns at det er veldig mange mennesker som er attraktive og at en del av dem som sier de har utseende over snittet ikke er spesielt attraktive. Men når det gjelder det mentale, så virker det som om graden av "oppegåendhet" i mangel av et bedre ord akkurat nå også stiger med hvor attraktiv man er. De som tar kontakt med meg som ligger på mitt eget nivå, har generelt lite å tilføre en skriftlig samtale her inne. Ergo blir vel jeg også på en måte frivillig alene, som ikke setler for ikke-kompatibilitet på det intellektuelle planet. Og det uten å påstå jeg er veldig smart eller noe, jeg regner meg som ganske gjennomsnittlig på det området.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 8 sep. 2010 18:14

Rotte også vente Frøken Nesten-Perfekt og Frøken Nesten-Nesten-Perfekt.
Rotte egentlig vente på Frøken når Rotte klare tenkt etter.

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) on. 8 sep. 2010 18:16 Privat melding

Ensomhet er ikke akkurat å ha det motsatte kjønn ved siden av seg selv . Man kan være sammen med noen men fremdeles være ensom. Ensomhet er noe man skaper selv eller andre som skaper det for deg.
Jeg var selv i et fohold før men alilkevel følte jeg meg ganske ensom, men nå som er jeg singel føler jeg ikke ensom. Er egentlig her av andre grunner

Skjult ID med pseudonym Z on. 8 sep. 2010 18:25

Vel det er enormt stor forskjell på å være singel og å være ensom, skriver TS. Det er jeg hjertens enig i,
Du er ensom om du UFRIVILLIG er alene, skriver TS videre. Tja, er dette egentlig en sannhet? I så fall hvorfor?

"Selv mindre pene damer blir sjekka opp på byen. Om de velger å ikke benytte seg av det er de FRIVILLIG alene." Mener TS at om jeg ikke slår til med en ravende oldis som sjekker meg opp, så er det min feil at jeg er ensom? :-)

"Menn som aldri mottar en en melding her inne eller aldri får napp på byen er derimot ensomme tvers igjennom."
Er de? Hvorfor det? Og hvorfor tror du at jenter som mottar mail føler seg mindre alene?

Jeg mener ensomhet har lite å gjøre verken med sukker, manglende post eller manglende kjæreste å gjøre. Ensomhet har med et behov, en sårhet innvendig som ikke er oppfylt. Hva som fyller slike tomrom, vil nok være under diskusjon her inne til evig tid, men at det har å gjøre med at andre mennesker skal "fikse" dette, tror ikke jeg personlig noe på. Derfor mener jeg at begge kjønn i alle aldre kan føle seg akkurat like mye eller like lite ensom.

Skjult ID on. 8 sep. 2010 19:17

Har opplevd en slik ensomhet som beskrevet i mer enn ti år. Har ikke selv valgt å være singel, men har aldri hatt noe godt teke på jentene. Egentlig ganske vondt, men prøver å ikke legge til meg for mange ungkarsvaner. Derfor passer jeg bla. på å invitere venner og bekjente (de er stort sett par) til middag og sosiale sammenkomster.

Skjult ID med pseudonym jenta on. 8 sep. 2010 21:53

Nå begynner jeg å gå rimelig lei av tråder der menn hevder at kvinner har det så mye enklere på sjekkearenaen. Det er bare bullshit i min erfaring (som inkluderer min egen samt venninners). Vi har det slett ikke slik at vi kan velge og vrake i tilbud selv om vi er mentalt oppegående og (ihvertfall i egne øyer) minst gjennomsnittelig attraktive. Får slett ikke mange meldinger her, de fleste jeg har fått har vært i duren "skal vi møtes og ha sex?" fra anonyme profiler. Lucky me... Det er kvalitet og ikke kvantitet som gjelder

(mann 29 år fra Oslo) on. 8 sep. 2010 22:09 Privat melding

Dette er langifra tilfelle i sør-øst Asia.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 8 sep. 2010 22:21

Rotte ha plass til både jenta og venninner i Rotte dobbeltseng.

Skjult ID med pseudonym Gimpo to. 9 sep. 2010 11:30

Jeg er mann og mottar meldinger ganske jevnlig.

Men selvfølgelig er menn generelt mer aktive til å sende meldinger enn damer, og damer mottar mer meldinger som et resultat. Dette har med kjønnsroller å gjøre, og er på samme måte som det alltid har vært.

At jenter har det lettere generelt på "markedet" er såklart bullshit og kan gjendrives med enkel matematikk. Men på tross av hvor skrikende irrasjonellt det er å påstå noe sånt, er det typisk for navlebeskuende sytepaver å prestere å tro på slike fantasier.

Folk som bare tenker på sine egne innbilte problemer er nemlig ekstremt dårlige til å leve seg inn i andres situasjon. At sytepavene forblir ensomme er bare en naturlig konsekvens av hvordan de lever.

De legger selv opp til det med sin grunnleggende egosentrerte holdning til livet.

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 sep. 2010 11:53

Ler......du bruker ikke løskrutt i dag, Gimpo ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 9 sep. 2010 12:09

Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i åpningsinnlegget, og jeg gjenkjenner svært få menn i det også. Jeg tror vi alle kan føle på ensomhet iblant (i større eller mindre grad), og at det har med andre faktorer å gjøre. Opplevelsen av ensomhet tror jeg som Z beskriver, handler om behov man har som oppleves udekket. Og det kan være alt fra nærhet og trygghet...til følelsen av å "være alene" rent sosialt.

Jeg tror ikke at ei melding eller to på Sukker kan dekke dette behovet...
Jeg tror ikke at opplevelsen av å være attraktiv på byen kan dekke dette behovet...
Jeg tror ensomhetsfølelsen handler om noe helt annet enn å være attraktiv generelt hos det andre kjønn.
Jeg har opplevd å være dønn ulykkelig og ensom i forhold...jeg har opplevd å føle meg ensom blant venner i sosiale lag...jeg har opplevd å være ensom selv når mennesker rundt meg står i kø for å være sammen med meg.
Og jeg synes ensomhet er en vanskelig følelse å beskrive...fordi den kan slå til når jeg minst forventer det. Når jeg selv opplever jeg ikke har noen reell grunn til å føle meg ensom i det hele tatt.
Jeg tenker også at det er forskjell på å FØLE seg ensom...og å VÆRE ensom.

Så hva skal til for å endre en følelse? En fysisk situasjon kan jo endres, men kan man endre følelsen som ligger bakenfor? Jeg mener ja...og for min egen del trenger jeg å ta kontroll over hva jeg tenker og føler.
Kanskje det er det dette handler mest om? Kjenne behovene sine, og finne ut hva man trenger å gjøre for å dekke dem? Evt la seg synke ned i det sorte følelseshavet av selvmedlidenhet, og la ting være som de "er".
:-)

*Jeg tror jo...som sagt så mange ganger...at løsningen finner vi i oss selv.*

Skjult ID med pseudonym Gimpo to. 9 sep. 2010 12:11

Ok, det er litt harde ord, men det er mye sannhet i det.

Det betyr ikke alle som klager litt er inngrodde egoister, men jeg påstår hardnakket at det er en klar sammenheng mellom tendensen til å klage og syte (uten å se etter en løsning), og å være helt likegyldige til hvordan andre har det.

Og at det er en sammenheng mellom en klagende og sytende mentalitet, og å frastøte seg kvinner. det er harde ord, men det er den enkle sannheten:

Sytepaver er ensomme fordi de legger opp til det selv.

(mann 42 år fra Rogaland) to. 9 sep. 2010 12:27 Privat melding

Online dating er en helt annen verden, man kan velge å sitte bak en falsk fasade, som flere velger. Det er et spill, og man må legge opp til en strategi som er veldig ulik det virkelige livet.

Som #SteinR sier, kan man være populær i det virkelige liv men heller det motsatte online. Det er dessverre ikke noe fasit siden vi alle er forsjellige og bagateller spiller en stor rolle online, noe som ikke nødvendigvis ville gjort noe utslag face to face!

Så er vi nordmenn veldig spesielle på alle måter, vi er i utgangspunktet skeptiske, liker å holde oss til det kjente og som oftest veldig negative i forhold til nye folk. Nå sier jeg ikke alle, men storparten har det bare i kroppen.

Jeg mener at kvinnene bør frigjøre seg fra tradisjonen at menn skal være jegeren! Kvinner i 2010 liker å se på seg som frigjorte, selvstendige og fremadstormende i dagens samfunn! Hvorfor er det ikke slik online?

Jeg mener at kommunikasjon er nøkkelen til et forhold, hvorfor kan det ikke gå begge veier?

Skjult ID med pseudonym Labo to. 9 sep. 2010 12:35

Hvorfor mener du at menn i den seksuelle underklassen har det verre i Norge enn andre steder, Stein?

Det er da ikke så vanskelig å finne seg en villig jente bare man tar litt initiativ.

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 9 sep. 2010 12:53 Privat melding

Jeg tror heller ikke at det er så mye enklere for oss kvinner enn det er for menn forøverig...har mange venninder som sliter&som ikke når opp til skjønnhtets&tynnhets-idealet... menn kan være heeelt nådeløse på den måten. I tillegg blir vi kvinner utsatt for mye alders-diskriminering har jeg inntrykk av...

ikke glamorøst å være dame i dag :(

Skjult ID med pseudonym Knerten to. 9 sep. 2010 16:09

Hmm..

Flere jenter jeg kjenner sier det er lettere for jenter enn for gutter på nettet. Det er jenter/damer i alle fasonger. Ikke at det er lettere å finne kjæresten, men at det er lettere å holde motivasjonen oppe.. Gutter svarer som regel (ikke alltid), og jentene merker at de får lett mer brev enn sine kompiser, og da tenker jeg normale brev fra helt ok mannfolk.

Skjult ID med pseudonym Meatball to. 9 sep. 2010 16:31

jeg får selv jevnlig ganske mange 1. brev på sukker, uten at jeg vil karakterisere meg som spesielt pen, er heller ikke fra oslo som mange mener skal gjøre det lettere.

Min erfaring:

Gutter sender brev om utseendet til jenta er over hans krav
Jenter sender brev om utseendet til gutten tilfredsstiller hennes krav, og han
i tillegg har en morsom og interessant profil som SKILLER SEG UT!

Det er her mennene svikter. Velg det bilde der du ser best ut, og ikke ha A4 profilen

Skjult ID med pseudonym petita to. 9 sep. 2010 16:31

Vi har i lang tid hatt en femininisert småskole og barnehage hvor spesielt gutters muligheter for naturlig utfoldelse hemmes av tanter som ikke forstår gutters behov.

Dette her er faktisk ikke sant i det hele tatt. "Hemmes av tanter som ikke forstår gutters behov", når snakker man om da? 50 år siden? Der jeg jobber har vi nesten lik fordeling av kjønnene innad personalet. Og når det kommer til å forstå behov så er man meget klar over at de er ulike FOR HVERT ENKELT BARN, og at det gjelder å se individet, uansett om det er gutt eller jente.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 9 sep. 2010 20:15

Rotte undre om gutter må sitte tisse?

Skjult ID med pseudonym SMRT to. 9 sep. 2010 20:33

@Meatball

"Kvinner sender melding til menn som tilfredsstiller hennes krav".

Det betyr ikke at ikke også kvinner av og til skyter langt over mål, for det er ganske stor spredning hva utseende angår på jentene som tar kontakt med meg. Fra pene til utseende som gir meg dårlig samvittighet fordi jeg finner det så lite tiltalende. Alle disse jentene har sendt melding til profilen med samme bilde. Så enten er det noen som går langt under sitt krav, eller noen som går et stykke over. Hmm, det første hadde jeg ikke tenkt på. Kanskje det er de pene jentene som tar kontakt som egentlige er de rare. Kanskje de sliter med noe mentalt og derfor tar kontakt med en som er langt under dem. *tilbake til tenkeboksen*

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 9 sep. 2010 20:42

Eller kanskje vi rett og slett har ulike preferanser, pene som ikke pene? Det er vel ikke gitt at alle pene jenter er sammen med bare pene gutter og omvendt? Og det samme for mindre pene. Når man ser et par så kan man jo av og til undre på hvorfor de valgte hverandre når man kun ser på utseendet, mens andre kanskje syns at de passer helt fint sammen? Jeg tror altså ikke det er noen mal på noe som er så vanvittig personlig som ens smak. Folk kan snakke om symmetri i øst og i vest, men mindre vakre mennesker kan vel også være symmetriske?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 10 sep. 2010 13:54

Jeg ser ikke noe poeng i at du henvender deg til meg, da du tidligere har bedt meg om å ligge unna deg her på forumet.

Skjult ID med pseudonym Blahblah fr. 10 sep. 2010 14:04

En sannhet med modifikasjoner mener jeg da SteinR, da enkelte kvinner som mine kompiser synes er attraktive, synes ikke jeg er attraktive i det hele tatt. Men attraktivitet er jo objektivt... til en viss grad.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 10 sep. 2010 14:06

Rotte ønske url til kronikk SteinR nevne.