Alle innlegg Sukkerforum

Ære være menn med folkeskikk! :o)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Huldreblom to. 9 sep. 2010 09:37

Ja, her er mangt og mye av menn: Han som uten varsel gjør profilen sin usynlig midt i en hyggelig(?) dialog, han som "glemte" å fortelle at han var i forhold og nettopp var blitt far, han som lyver ti år på alderen ("fordi han er yngre i kropp og sinn") osv. Ingen av dem noe tap fordi jeg uansett ikke ønsker en slik mann. Og jeg har endelig lært å ikke legge særlig følelser i det før vi har truffet hverandre. Motløs og oppgitt kan man likevel bli i perioder - og miste litt av troen på at folkeskikk fremdeles er en levende verdi hos oss.

Men så opplever jeg også noe helt annet. Prøver å svare på alle henvendelser: hjerter, flørter og meldinger. De fleste er avvisninger fordi jeg mener jeg ikke er den de søker eller vice versa. Mange hører jeg da ikke mer fra, og det er greit nok. Men mange sender også noen ord tilbake, det setter jeg pris på, og det er disse jeg nå ønsker å gi en felles honnør til. For her er folkeskikken høyst oppegående. Jeg har ennå til gode å få et surt svar på en avvisning. Bare hyggelige ord og hilsninger over hele linja, og det er da jeg vil si: Ære være alle dere menn med folkeskikk! :o)

Skjult ID med pseudonym rotte to. 9 sep. 2010 09:42

Og ære være alle kvinne med folkeskikk.
Rotte se mye kjent.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 9 sep. 2010 09:43

Rotte nå tenkt å behandle alle kvinne som dritt fordi det de sikkert ønske fortjene.
Rotte ikke komme vei pent behandle nå oppgitt nå annet gjøre.

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 9 sep. 2010 10:34

Tar til meg æren

Og sender Rotter etter uærlige kvinner.

Skjult ID med pseudonym snuppeline to. 9 sep. 2010 10:57

Syns også menn får mye kritik på forumet. har samme erfaring som huldreblom at de felste menn på sukker er veldig OK:-)

(mann 29 år fra Oslo) to. 9 sep. 2010 14:41 Privat melding

Er nettskikk og folkeskikk en og samme ting?

Skjult ID med pseudonym Huldreblom to. 9 sep. 2010 14:59

hmmmm.... Et interessant spørsmål, JarlH. Det har jeg faktisk aldri tenkt over - bare gått ut fra at nettskikk burde være det samme som folkeskikk ellers. Eller finnes det forskjeller som er akseptable?

Ikke gi opp Rotte med å vise folkeskikk - eller skrive på forumet. Eneste innvending jeg har er at jeg synes du verdsetter kvinner fra Asia og Russland lavere enn oss fra Norge, det skurrer for meg hver gang jeg leser det. Og forsåvidt de med lav eller ingen utdanning også. Slike nedsettende sterotyper synes jeg ikke om - men for øvrig: skriv i vei for min del :o)

(mann 29 år fra Oslo) to. 9 sep. 2010 15:03 Privat melding

Jeg skiller iaf sterkt mellom disse to - uten at det nødvendigvis trenger å være store forskjeller.

Skjult ID med pseudonym Huldreblom to. 9 sep. 2010 15:04

Vil du utdype med noen konkrete eksempler?

(mann 29 år fra Oslo) to. 9 sep. 2010 15:25 Privat melding

Nope.

Skjult ID med pseudonym Freshman to. 9 sep. 2010 18:14

Jeg opplever det samme med mange kvinner her på Sukker. Et klassisk eksempel er at noen nettopp har brutt i et forhold, og derfor ikke er helt "klar" ennå. Men hvorfor...... ? Eller ikke har tid til "dette" akkurat nå. Eller det som oftest skjer: at damen leser meldingen, men ikke svarer. Da er det umulig å vite om man skal gå videre eller bare la henne være i fred. Det er bedre å få en knapp, standarisert avvisning enn ikke å høre noe i det hele tatt. At ikke min profil er interessant for de fleste er helt greit.
Dette går vel begge veier tenker jeg, men i litt forskjellige former.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 9 sep. 2010 18:46

Grunnen til at mange ikke svarer er at enkelte ikke klarer å ta et nei for et nei, men forsøker å "overtale" henne (eventuelt ham, men det er nok fler menn som opptrer slik overfor damer enn omvendt) ved å fortelle hvor stygg, frekk og utakknemlig hun er. Og selv om de fleste ikke reagerer slik på et avslag har jeg full respekt for at det er en fare man ikke vil utsette seg for.

Derimot synes jeg det er verre om man seiler under falsk flagg her. Oppgir man at man er ute etter et langvarig forhold bør man faktisk være det. Det betyr ikke at det langvarige forholdet nødvendigvis skal være med meg, men når man plutselig ikke har kommet over eksen likevel eller egentlig vil prioritere det neste året helt annerledes synes jeg man bør være ærlig. Selvsagt, i noen tilfeller kan det være en feig måte å unngå å si at man ikke er interessert på, men i noen tilfeller stemmer det nok også. Og da lurer jeg på hvorfor man likevel søker et langvarig forhold.

Skjult ID med pseudonym ;) to. 9 sep. 2010 18:57

Jeg svarer alle - men av og til så leser jeg på vei ut eller i seng, men svarer når jeg er pålogget.
Livet er tross alt på utsiden av SUKKER.no