Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Lurerpå to. 9 sep. 2010 20:29

Hei sukkerspinn! Noen av dere som har call på hva slakket i online-oversikten er? Har nemlig fått en snurt melding om at jeg ikke svarer når jeg er online med folk jeg har litt kontakt med, og at jeg ikke logger meg av når jeg sier. Har oppdaget selv også at det virker som den online-lista har noen timers slakk etter at folk faktisk har logget av. Chat-lista imidlertid virker sharp.

Er det slik eller?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka to. 9 sep. 2010 20:32

Jepp, du kan stå som "online" i ett par timer etter du har logget av..og hvis du bare lukker fanen/vinduet uten å logge av først kan du sikkert stå oppført enda lenger..:S

Skjult ID med pseudonym Lurerpå to. 9 sep. 2010 20:35

Aha, da er det bare å lukke døren etter seg alle steder. Makan til sutring på folk =/
Også burde det kanskje være et poeng av sukker å poengtere at online oppdateres såvidt sjelden. Blir jo rene lureriet det der =)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka to. 9 sep. 2010 20:40

Vel, dette er i hvert fall min erfaring, om det er sånn for alle hele tiden, vet jeg ikke;)

Skjult ID med pseudonym Skorpis to. 9 sep. 2010 20:40

En annen ting er at det virker som om endel tror at bare fordi det står online, så sitter man ved tastaturet.

Det er ofte at jeg bare logger inn, og så forlater jeg maskinen for å gjøre andre ting uten å logge ut. Ser jo ikke ut til at man blir automatisk logget ut (og bra er det).

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) to. 9 sep. 2010 21:04 Privat melding

Noen dager siden la jeg merke til at selv om vi logger av er vi fremdeles online i en halv time. Jeg fikk vite det da en av vennene til brødrene mine var innom her og så profilen min, sendte en del meldinger akkurat den tiden jeg hadde logget av. Han begynte å lure på hvorfor jeg hadde ikke svart. Dagen etter fikk jeg en fremmed melding på mobilen som stod :"Jeg er :) en av vennene til brødrene dine, kanskje du kjente meg ikke igjen da jeg sendte deg noen meldinger på sukker.no i mellom det og det tidspunktet. Jeg har lyst å bli godt kjent med deg.
Jeg hadde svart til ham at jeg hadde logget av i de tidspunktene og hadde lagt meg. Hvis jeg var til stedet hadde jeg svart på meldingene hans. Han trodde ikke på meg. Men vi begge gjorde en test her og så vi at selv om vi logger av er vi fremdeles online lista for andre en halv time, så forsvinner våres profil fra online lista etter det. Etter det ba han om unnskyldning om at trodde jeg ville ignorere ham.

Skjult ID med pseudonym Lurerpå to. 9 sep. 2010 22:27

Ja der ser du, kan bli småtrøbbel av slikt =) Bra dere fikk rettet opp i det da. Er jo ikke noe big deal i det hele tatt, bare greit for folk å vite. Man vil jo ikke forvirre folk unødvendig heller.
Lykke til med :) da!