Alle innlegg Sukkerforum

Høflig avslag

Vis siste innlegg
(kvinne 38 år fra Oslo) fr. 10 sep. 2010 14:12 Privat melding

Nå jeg har igjen blitt superbruker her, og den første tiden etter oppgraderingen ramler det alltid inn et par meldinger ekstra. Har alltid syns man bør svare alle, enten med et høflig avslag (ikke nødvendigvis malen fra sukker), eller selvsagt med en hyggelig melding om vedkommende er noen jeg kunne tenke meg å bli bedre kjent med. Men det har jeg nå sluttet med, da jeg flere ganger har fått ufine meldinger tilbake etter at jeg har sagt til noen at jeg ikke er interessert.

Jeg har lest flere tråder hvor det blir klaget over manglende svar, og jeg skjønner nå hvorfor. F.eks: At jeg ikke vil ha en mann på 1.70 (er 1.81 selv), burde ikke være grunn til å hente frem skjellsord og ufine kallenavn.

Hva er deres erfaringer og anbefalinger?

(mann 39 år fra Oslo) fr. 10 sep. 2010 14:22 Privat melding

Jeg synes nå det er mye bedre å få et "Vi passer nok ikke sammen, lykke til videre!" en taushet.

Da er det nemlig bare å svare "Takk for svar! Lykke til videre til deg også!" og blokkere vedkommende sånn at jeg ikke roter meg inn på den profilen igjen.

Taushet fører bare til dager med spekulasjon om det kommer et svar snart før man innser at det gjør det nok ikke...

(mann 33 år fra Akershus) fr. 10 sep. 2010 14:34 Privat melding

Jeg setter stor pris på hyggelige avslag, da blir jeg inspirert til å skrive til flere. Det er litt demotiverende å by på meg selv og ikke få noe som helst respons. Synes det er rimelig teit at folk skal være stygge tilbake når noen prøver å være hyggelige, det ødelegger stemninga for alle andre.

Skjult ID med pseudonym SMRT fr. 10 sep. 2010 15:25

Selv er jeg slank, og har skrevet i profilen at jeg ikke liker damer som er større enn meg. Nevnte selv til en dame at hun ikke var av interesse da hennes bmi var 26 (min er 23). Og jaggu skal ikke de feite damene kommentere det! Hva er greia med det, lizzom.

Skjult ID med pseudonym kit fr. 10 sep. 2010 15:34

Det greieste er vel å gi ett avslag uten noen angitt grunn. Alltid noen som skal krangle på det, og prøve å argumentere for hvorfor det ikke er viktig eller at en er overfladisk som fokuserer på det

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 sep. 2010 15:49

Jeg prøver stort sett å svare.
Jeg liker alltid å få svar.
Det er kun en eneste person som har sendt meg ufine meldinger etter et avslag i løpet av min tid på sukker.

(mann 45 år fra Oslo) fr. 10 sep. 2010 17:02 Privat melding

@smrt skal ikke så mye til å få hennes bmi ned til 24 da.
26 var ikke veldig mye da.

Skjult ID med pseudonym mann25 fr. 10 sep. 2010 17:20

Prøvd å svare de fleste selv, men merker at dersom jeg høflig avslår, så tenker dem alltid at det handler om utseendet; "er jeg ikke pen nok, slank nok" osv ...
De tenker ikke at det kan være andre ting i profilen jeg føler krasjer med meg og mitt.
Blir noe av det samme som å dra opp rasismekortet hver gang en mørkhudet får avslag på jobbsøknad. Det hender det finnes andre grunner enn overfladiske.
Derfor gidder jeg ikke lenger alltid å avslå.

Skjult ID med pseudonym Finn fr. 10 sep. 2010 17:22

Bruk for all del ikke det idiotiske standardavslaget.

Du kan heller skrive noe som er med i tråd med virkeligheten:

"Det skjer såpass mye nå at jeg ikke er klar for å involvere meg med noen ny akkurat nå. Håper du finner det du søker her inne og har en fortsatt fin sommer / høst ...etc"

Eller gjøre det enkle og velprøvde svaret: Taushet. Taushet betyr at man ikke er interessert der og da, uten å gi noen begrunnelse. De som sier de er sure over å ikke få svar er bare sure fordi de føler seg lite attraktive. De er sure fordi de ikke for positive interesserte svar, og hadde blitt enda surere for avvisninger. dette har også en haug med jenter verifisert. det beste (og enkleste) er derfor:

TAUSHET

Skjult ID med pseudonym SMRT fr. 10 sep. 2010 17:56

@wolfie.

Du ga meg en god ide!

"Kom tilbake når bmi-en er under 24" er nå lagt til i profilen. Rett etter: "din personlighet er som bamsemums og ostepop: du gjør meg kvalm, men jeg klarer likevel ikke å holde meg unna".