Alle innlegg Sukkerforum

Automatisk utlogging

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym newbie fr. 10 sep. 18:55

Ble nettopp logget ut av sukker fordi jeg tydeligvis hadde brukt 2 min for lenge på å skrive en lang og gjennomtenkt mail. Når jeg da klikket på send fikk jeg opp at jeg var utlogget, og hele den jævla mailen forsvant. Kan man skrue av det at man skal bli automatisk utlogget etter så så lang tid, eller er det noe sukker har satt opp for å irritere oss som ikke er verdens raskeste til å skrive?

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 10 sep. 18:58

Skriv lange meldinger i et eget tekstbehandlingsprogram - da slipper du problemet.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 10 sep. 19:05

Notepad..?
Word?
Annet? ;-)

Shit happens often, og glimrende innlegg/meldinger havner i cyberhimmelen. "Dårlig kopi følger"...:-)

*Lær av de erfarne*

(mann 32 år fra Akershus) fr. 10 sep. 19:25 Privat melding

Evt. kan du jo sjekke om du fortsatt er logget inn ved å åpne en sukkerlink i en ny tab før du trykker på send. Er du da utlogget kan du logge inn igjen og så er problemet løst.

Skjult ID med pseudonym Minthos fr. 10 sep. 22:51

Takk for komplimentet HDV, ser ikke ut som det fungerer som noen stor jentemagnet foreløpig, men..

Skjult ID med pseudonym nerd85 fr. 10 sep. 22:53

ctrl+c..

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 10 sep. 23:43

Joda.... men de fleste av oss har lært dette "The hard way". Og vi er fortsatt synlige som pålogget.... så dette gir ikke helt mening. Hadde i alle fall vært bra med info om hvor lenge vi er pålogget automatisk - og når vi logges ut.

Skjult ID med pseudonym Minthos lø. 11 sep. 00:58

Selv liker jeg best Newcastle brown, men den siste forsvant forrige helg og jeg har ikke råd til å kjøpe noen nye med det første. Men ellers skulle jeg nok vært med og skåla :)

Skjult ID med pseudonym mann25 lø. 11 sep. 08:40

Skriver jeg en lang melding, kopierer jeg alltid teksten (Ctrl+c) før jeg klikker send. Skulle det da skje noe kødd, som det typisk gjør når man har brukt tid på en melding, så kan du bare prøve på nytt (Ctrl+v).

Skjult ID med pseudonym Lady Lada lø. 11 sep. 10:09

Prøver å huske å kopiere før jeg sender, men det er ikke alltid jeg lykkes. Har mistet noen meldinger ja.

Men dette er kanskje et problem som kan løses teknisk av sukker? Lurer på om ikke finnenvenn.no hadde et system som gjorde at man (i teorien) ikke kunne miste meldingen sin før den ble sendt hvis man hadde brukt for lang tid. At web-siden hvor man skriver meldinger fikk sendt ved en cookie eller noe slikt som gjorde at man slapp å være innlogget for å sende akkurat den meldingen.