Alle innlegg Sukkerforum

Tett forhold til eksen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym thesecond fr. 10 sep. 2010 20:20

Var godt i veg med en nydelig og hyggelig sukkerdame her siden juletider, jeg har barn selv og ekskone også (som jeg samarbeider med om barna men ikke noe mer). Min "dame" (etterhvert offisiell kjæreste) har vært skilt i to år, men ser ut til å ikke kunne gi slipp på det som var. Alle familiebursdager og sammenkomster i hennes eks.famile "måtte" hun stille på, (var aldri snakk om å ta med meg) - det er hyggelig ovenfor barna (jeg snakker /treffer av og til eks.svigers selv men....)
Ble egentlig drittlei av hele eksen og eks familien hennes og den tette kontakten , syns det var kjipt å sitte der alene fordi hun stadig vekk skulle på noe sammen med sin eks.mann. Hva tolereres her? Man har en fortid javel, men prioriterer man eksfamillien foran en etterhvert etablert kjæreste. ? Orket ikke mer jeg da. Det ble bare et stort turn.off! Noen med erfaring her?

(kvinne 38 år fra Hordaland) fr. 10 sep. 2010 20:25 Privat melding

Kansje du skulle gitt henne litt mer tid? Jeg syns det taler til hennes fordel at hun stiller opp for barna sine på den måten, og har et godt forhold til sin tidligere svigerfamilie. Men det er nå bare meg og min mening da....

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 10 sep. 2010 20:40

Jeg syns jo du kunne blitt invitert med etter hvert. Men at hun har et godt forhold til eks, svigers og alt sånt suns jeg bare er supert. Siden juletider er ikke så veldig lenge, jeg hadde nok såvidt introdusert deg for ungene selv, sær som jeg er. Man må ha litt tålmodighet og så går det jo an å ha balanserte samtaler om sånt.

Skjult ID med pseudonym thesecond fr. 10 sep. 2010 20:46

Ja, ungene var introdusert for lengst. Og det var alvor for oss begge to trodde jeg. Men hun hadde veldig respekt for eks.mannen og hans familie (men det var hun som gikk) jeg fikk for meg at hun ikke var helt ferdig jeg da ja. Barna er tenåringer så jeg forstår bare ikke at man må opprete samme forhold når det gjelder eks. familien som da man var gift, spessielt ikke når man har ny kjæreste. Fikk bare avsmak til slutt.

Skjult ID med pseudonym stjerne62 fr. 10 sep. 2010 20:50

Feirer selv alle høytider med x-en...der barna er innvolvert.
Svigerfar bor hos meg og barna når han er på besøk.
X-en har med seg sin nye av og til....
og vi har vært skilt i 10 år..
ps
Min mor og far som også er skilt og har ofte med seg sine respektive..og vi feirer t.o.m julaften i sammen
........ alle sammen.
Ser ikke problemet..er vel bare positivt det da?

Skjult ID med pseudonym stjernesme fr. 10 sep. 2010 20:50

Om du ga uttrykk for at du syntes det var kjipt så syns jeg til en viss grad at hun skulle tatt hensyn til deg ja! Fint at man er venner men ett sted går grensen! Blir litt bjørnetjeneste ovenfor barna også å "late som om ingenting var skjedd" ! Har man valgt å gå fra hverandre så er det endel ting man gir avkall fra b.l.a eksfamilien.
Been there done that, og aldri mer!

(mann 55 år fra Akershus) fr. 10 sep. 2010 20:52 Privat melding

Jeg hadde samme problemet ,men motsatt... Det er bare tullball og drive på sånn.og det er ungene som lider for det til slutt. Men det er noe med det å innse at et forhold er over,og at dagene som har gått er fortid,dem får du aldri igjen,uansett hvor mye du ønsker det.

Skjult ID med pseudonym thesecond fr. 10 sep. 2010 20:53

@stjerne62 : Jo men jeg får jo ikke være med! Om jeg hadde det så!

Skjult ID med pseudonym sooky fr. 10 sep. 2010 20:58

Kansje litt lite toleranse ute og går?

Min ex-svigerfamilie har vært som min familie i 10 år, og jeg er veldig knyttet til de alle, så jeg forstår ikke at det skal være så gale å dra på besøk jeg da...

Skjult ID med pseudonym stjerne62 fr. 10 sep. 2010 21:00

Hmmm..Ungene som får lide til slutt??? Den skjønte jeg ikke. De lider jo absolutt ikke...

@ thesecond.. klart du skulle ha fått være med!!!!!
Men halvt år er kanskje litt tidlig å introdusere deg for hele familien?
Hadde du truffet hennes familie enda da?

Skjult ID med pseudonym karlene fr. 10 sep. 2010 21:03

Nei sooky og stjerne62 : Det er da stor forskjell på om man tar med sin nye partner eller ikke. Min samboer (etter at jeg var gift) holdt også på sånn en stund, og hans eks hilste ikke en gang når vi støtte på hverandre, så da ble det umulig at jeg kunne bli med ham på disse "tilstelningene" og det ble etterhvert veldig vondt for meg. Han hadde nok mye dårlig samvittighet for at det var han som ville skilles, så han holdt på, selv etter at vi flyttet sammen. Etterhvert så forsto han min side og det begrenset seg til barnas bursdager.

Skjult ID med pseudonym thesecond fr. 10 sep. 2010 21:07

@Stjerne62:Jeg hadde truffet hennes famillie flere ganger ja! Men det var som knappen ble "slått av" når det skulle foregå noe med eks. sine... og det ga vel ikke så mye til forholdet etterhvert!

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten fr. 10 sep. 2010 21:15

nei,@sooky,så lenge alle er venner og det ikke er "tvungent"at man stiller opp,og so @karlene sier når din nye venn blir behandlet som luft. Da syns jeg det hele smaker av arroganse,ikke av forstålse,respekt og vennskap..
Det blir rett og slett vondt,og noe en gruer seg til,i stedenfor å være glad og happy...

Skjult ID med pseudonym mariguld fr. 10 sep. 2010 21:16

@stjerne62: Kan hende dette blir litt rart og kunstig for barna om kontakten er der bare på grunn av dem tror jeg. Skilsmissen har vært vanskelig nok for seg selv, om ikke de skal stå å se på "spill for galleriet" p.g.a dem! Noe helt annet er det selvfølgelig om eks og hennes famillie hadde vært inneforståt og hadde godtatt at han hadde en ny ! Skjønner TS godt jeg. Det ER turnoff å se på at hans/hennes eks ikke vil vite av deg mens han pleier omgang med hans/hennes familie. Dømt til å mislykkes spør du meg...

Skjult ID med pseudonym frk.singel fr. 10 sep. 2010 22:10

Sånne settinger er ukjent for meg. Skilte lag med min datters far da hun var 2 år. Vi har hele tiden hatt helt flott samarbeid og omgang. Vi har også, når vi har hatt lyst og det passet seg slik feiret jul sammen som stor familie. Vært invitert til runde bursdager til hverandre, våre respektive nye partnere har alltid også vært invitert.

Jeg må vel si at jeg blir en smule skeptisk når du blir så utelukket fra samværet. så mye som det du beskriver. Rikitgnok kommer det litt an på hvor lenge dere har vært sammen
Noe overgangs tid må man påregne.
Det viktige er at barna tar minst mulig skade. For meg er de voksen underordnet, det er barnas ve og vel som er viktigst. Barna lider ikke veldig om de voksne kjører klare åpne linjer og oppfører seg. De tåler ganske fint at familien blir utvidet med nye medlemmer og ekser osv osv. Avhenger rett og slett av den voksnes måte å takle det på.
Hvis din nye madam ekskluderer deg, så spørs det om ikke hennes barn også vil arve den holdningen. Sammtidig som det også egentlig burde gi deg et hint om at ikke tingense tilsatand er som de bør, litt avhengig som sagt av hvor lenge dere har vært sammen.

Skjult ID med pseudonym XX fr. 10 sep. 2010 22:29

Kommer jo an på hvor mye og hva en feire sammen med.. skole jul og bursdag er jo ok.. men er det exsvigers sin navnedag eller fødselsdag eller en eller annen hagefest...not..

Datet selv en dame fra her som "måtte" svare på hver sms fra exen innen ett minut ellers hadde det vært krise.. latterlig at sånne damer er på en datingside i det hele tatt