Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er så trist

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trist fr. 10 sep. 2010 21:13

Jeg er så trist ikveld...har hatt så mange dater,-og de som jeg dater med har jo så høye krav virker det som... Jeg får høre at jeg ser pen/søt ut,og jeg har mange venner og er populær ellers...men sukker mennene vil visst bare ha en bedre dame enn meg,-eller de vil ha en elskerinne..... Er litt motløs,-jeg....

(kvinne 38 år fra Hordaland) fr. 10 sep. 2010 21:16 Privat melding

Uffda! Opp med humøret, snart kommer prince charming vandrende lett nonchalant inn i livet ditt, og har kun øyne for deg :)

Hvis ikke det funker, kan du jo alltids ha en skjemme-bort-deg-selv-helg! Treffe venninner, og drite i menn i noen dager?

Anyway, god helg hvertfall :D

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 sep. 2010 21:22

Huff da....dumt at du er trist.

Men vet du hva jeg tror? Jeg tror at det fort blir noe konstruert og unaturlig over dating. De som kjenner meg sier at jeg er flørtete og sjarmerende hjemme i joggebuksa, men når jeg går ut "trekker jeg ned gardina" og gjør meg usynlig. Jeg tror at mange gjør dette også på date: Man flørter ikke!

Man skal møtes, veies og måles, man skal bevise at man duger og at man er den man har gitt seg ut for å være via ord. Man har forventninger til andre fordi man har blitt litt kjent før man treffes. Og da er det ofte vanskelig å starte en flørt som man gjerne gjør ellers.

Folk snakker om den berømte manglende kjemien. Dette er jo fordi man ikke byr på seg selv! Man blir vurdert som på en audition og føler seg mindre fri enn ellers. Manglende flørting skaper ikke ild og gnister....eller kjemi.

...og så lenge mange er ute etter ild og gnister ETTER å ha blitt kjent via ord, men FØR man blir kjent som personer, ja da kan det fort bli litt krevende og uforløst.

Jeg vet at jeg har truffet et par menn fra sukker der jeg vet at vi hadde fått det godt, men der hvor vennestatusen kom i veien for ild og gnister fordi vi begge glemte å flørte som mann og kvinne :-)

Bare en tanke....

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten fr. 10 sep. 2010 21:24

@ Ts
Legg deg godt tilbake i sofaen og nyt det! Plutselig har Mr. Right der og da blir det lite fritid for deg. gå nå ikke i den "elskerinne" fella da. joda både damer og menn har høye krav,så høye at dem forblir single. Tenk på dem du ikke nåde opp til kravene for....er de gutta noe for deg? nope... Verden videre går,og sukker består..

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 10 sep. 2010 21:27

Jeg er også trist, av lignende årsaker som TS.

Z er inne på noe viktig når det gjelder dating tror jeg.

Begge vet at den andre er ihvertfall litt interessert, men paradoksalt nok blir det ofte litt jobbintervju-preg over det?
Ja ja - nå tror jeg ikke jeg kommer til å date mer på en stund uansett, av andre grunner.

Skjult ID med pseudonym skuffa!! fr. 10 sep. 2010 21:31

3:)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 sep. 2010 21:32

Velment tanke til Egentlig......vi er visst to om å ikke date på en stund.

(mann 35 år fra Akershus) fr. 10 sep. 2010 21:34 Privat melding

Selv venter jeg på å oppleve å få svar på ett av brevene jeg sender. Jeg surfer mye, ser på mange og sender brev til et par nå og da men svaret kommer aldri.. Prøvd å chatte litt også uten flaks :P

Greit nok så har jeg bare vært betalende medlem siden i går kveld en gang men har vært "snylter" i en del måneder nå :)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 10 sep. 2010 21:35

Veldig gode poenger, Z.

Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har utvekslet meninger med damer på Sukker om hvor kunstig dette er, hvorpå nøyaktig de samme frasene har kommet fra henne etterpå. Jaja... Mulig jeg skal gå løs på de som har vært her en evighet og som kanskje har kommet tiil samme erkjennelse?

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 10 sep. 2010 21:45

Rotte vente neste date mars/april 2012 Rotte fremskritt håpe klem Rotte hittil bare håndtrykk få.

(mann 42 år fra Rogaland) fr. 10 sep. 2010 21:58 Privat melding

Du er nok ikke den eneste som blir trist og mister helt gnisten. tror nok det er masse av det her på sukker.

Her inne blir det veldig unaturlig og veldig lett å få en nedtur, selv om man har kun ærlige hensikter!

Men for all del ikke gi opp, stå på.

(mann 45 år fra Oslo) fr. 10 sep. 2010 23:29 Privat melding

vel kanskje litt feile dater når de ender opp som jobbintervju.
Jeg synes det er best å dele en flaske vin og man vet man har funnet tonen når man bestiller flaske nr 2.
Ganske enkelt og ganske greit.
Man kan vente med de fleste sånne intervju spm til en eventuelt 2 date når man vet man har kjemi/funnet tonen.

Skjult ID med pseudonym Dude fr. 10 sep. 2010 23:30

TS, bort med de triste tankene! Og senk dine egne krav før du avtaler neste date, da ordner det seg! Jeg tror problemet kanskje er at du sikter for høyt selv?

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 10 sep. 2010 23:47

Rotte også vurdere kravsenke Rotte lete ungdomsskoledropout dum nok til å falle for Rotte.

Skjult ID med pseudonym Mr.Right fr. 10 sep. 2010 23:58

Jeg har tro på å gjøre noe som er bra for begge uansett utfall. Heller en joggetur i skogen enn stirre hverandre i øynene over et bord og et glass.

Skjult ID med pseudonym Eleni lø. 11 sep. 2010 00:02

Interessant det der.. Jeg føler at jeg får bedre kontakt når vi sitter overfor hverandre og prater - og kan se hverandre i øynene, i forhold til når vi går ev. jogger. Så folk er forskjellige.

Skjult ID med pseudonym Love lø. 11 sep. 2010 00:08

@Eleni: Men det er lettere å sjekke ut rumpa til den man er på date med når man går en tur i skogen :-P

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 11 sep. 2010 00:12

Tror egentlig ikke det har noe med "krav" å gjøre i det hele tatt... Jeg tror at mange føler at det som er bygd opp under mailing, ikke kommer til uttrykk over bordet slik man håpet... Kanskje man bør være enge om å "se hverandre" med friske øyne på et eller annet vis idet man møtes første gang? Mitt desidert beste førstemøte hittil var en spasertur oppover langs Akerselva... Vi trodde på det begge to en stund, men kjemien forsvant etterhvert...

Men jeg VET at det aldri hadde blitt det samme om vi hadde gått i "ta en kaffe eller et glassvin"-fella.. De datene er helt håpløse...

Skjult ID med pseudonym Eleni lø. 11 sep. 2010 00:12

Sikkert nok:-) Men hvis du passer på å komme først til daten kan du få et bra inntrykk, når h*n kommer gående;-)

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 11 sep. 2010 00:19

@Eleni

Og når han da skjønner at du allerede har begynt veiing og måling FØR han får satt seg, så føler han seg sikkert bra og klar til å sjarmere deg i senk... Så fort han får satt seg... :D

Skjult ID med pseudonym Eleni lø. 11 sep. 2010 00:22

Nei, jeg har ikke det behovet for veiing og måling. Jeg synes det er koselig å sitte å prate (jeg er en pratemaker). Jeg synes man skal bli kjent gjennom vanlig prat, ikke intervju og testing. Jeg er meg selv, og håper den jeg dater er det samme. Har bare hatt koselige dater hittil, selv om det ikke har blitt noe varig ennå da, dessverre.

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 11 sep. 2010 00:32

@ Eleni

Du har bare hatt koselige dater hittil, men det har ikke blitt noe varig..... Hvorfor ikke?
Kanskje du har hatt det koselig, mens daten din har følt seg målt og veid?
Hallo... dette er et kjøttmarked, og jeg er overbevist om at vi ikke klarer å legge det fra oss når vi møtes heller.

@ Z og Wolfie... fine innlegg.

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 11 sep. 2010 00:33

Jada, er jo ikke så vanskelig å gjøre det koselig! Problemet er å lage en setting som inviterer til litt mer fysisk kontakt for å se om "intimsfæren takler den andre personen" Det å sitte ved siden av hverandre på en benk og dele en pose boller eller gå hånd i hånd i en park og prate gir bedre indikasjon på evnt. kjemi enn det meste av det man får til på en fortauscafe.... Men det fordrer selvfølgelig at begge har lyst til å prøve....

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten lø. 11 sep. 2010 00:42

Hawavia.. ta bolleposen bak en busk,og vis at du er en prinsipp fast mann,du vet det er lett å tilgi hvis det ikke koster noe..

Skjult ID med pseudonym Eleni lø. 11 sep. 2010 00:44

@buddha

Litt søkt å legge hele ansvaret for at det ikke har blitt et varig forhold på meg foreløpig, på meg alene. Det er jo forskjellige grunner til at det ikke blir full klaff på date. Og jeg sier jo at jeg IKKE er opptatt av å måle og veie mannen jeg dater.. Poenget mitt var dessuten at jeg likte konseptet med kaffedate bedre enn joggetur/gåtur. Og det må jeg vel få lov til?

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 11 sep. 2010 00:55

@Mr. Pusten

Den siste der skjønte jeg faktisk ikke i det hele tatt....?

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 11 sep. 2010 00:58

@ Eleni

Jeg leser, jeg tolker, og jeg tenker. Du har hatt det koselig, du er en pratmaker, men det blir ingenting ut av det....

Hva er galt her? Er du for ukritisk når det gjelder å møte opp på date? Prater du for mye, så mannen blir skremt? Er det bare du som har det koselig på den daten, eller syns daten din det samme? Føler daten din at han blir målt og veid?

Poenget mitt er at dette er en konstruert måte å treffes og møtes på, og en date som blir satt opp via nett, fort blir et konstruert intervju der kjemien aldri får en sjans til å få innpass.

Skjult ID med pseudonym Eleni lø. 11 sep. 2010 01:06

@buddha

Ok, du føler det konstruert. Den er grei.

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 11 sep. 2010 01:19

For bare noen dager siden var jeg skråsikker på at man måtte møtes så fort som mulig, for å se om det var kjemi... Jeg har (med litt hjelp), kommet til den erkjennelse at dersom man kjenner hverandre litt bedre fra mailskriving først, "ser" man et helt annet menneske på førstedate enn det man vil gjøre hvis man bare møtes fordi man liker profil/bilde... Dersom møtet kommer fordi man har LYST til å møtes, mer enn at man er nysgjerrig så tror jeg det har mye større sjanse for å lykkes... Dersom man ikke tenker litt på vedkommende mens man sitter i bilkø eller på bussen og får lyst til å sende en liten sms, ikke GLEDER seg til å møtes eller ikke kjenner pulsen øke ved tanken på han/henne er det sannsynligvis enten for tidlig eller helt feil...

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 11 sep. 2010 14:10

Helt enig med Hawiha, jeg var på date med en jeg har snakket med i noen måneder, og følte jeg kjente litt, da var det lett å få praten til å flyte, og det ble ikke så anstrengende. Om jeg vil møte han igjen? Kansje som en venn....?

Skjult ID med pseudonym hmmm lø. 11 sep. 2010 14:28

..og jeg som skal på kaffedate nå!
Feil datemåte kanskje? Ble plutselig nervøs jeg:)

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 11 sep. 2010 14:44

Jeg tror fortsatt det er dumt å vente for lenge. Ikke fordi praten ikke går bedre da, det gjør den sikkert, men man har fått mye mer tid til å bygge opp et bilde av vedkommende, et bilde som nesten garantert ikke vil stemme og man vil kanskje også ha brukt opp standardspørsmålene i tilfelle pinlig stillhet.

For egen del betyr det rett og slett at jeg når jeg, som nå, ikke har anledning til å treffe noen før uti oktober, heller ikke tar noen kontakter.

(mann 45 år fra Oslo) lø. 11 sep. 2010 14:54 Privat melding

Alkohol er bra da det får folk til å senke skuldrene og slappe av.
De fleste er nervøse første gnagen og alkohol løsner på tungebåndet.
Vi nordmenn er desverre litt for stive og reserverte (har fått høre den altfor mange ganger).
Jeg liker mye bedre den engelske fremgangsmåten smask på begge kinnene og dermed så var den intimitetsbarrieren brutt med en gang.
Det er og bedre og sitte ved siden av hverandre ved en bardisk en over bordet da det er et hinder i veien for flørtingen.
Hvis man slapper av og prater på første date istedenfor all den kritiske veiingen får man som regel en hyggelig kveld og selv om det ikke fører til noe mer så hender det at du treffer den personen i et kundemøte eller i et jobbintervju og da er det ikke en så rent liten fordel at en hadde en hyggelig kveld sammen.
Den der gå tur daten synes jeg er ganske så håpløs og jeg ser for meg to pensjonister som rusler der avgårde. Er ikke fult så fan av kaffedater heller men det blir da noen av de.

(mann 33 år fra Akershus) lø. 11 sep. 2010 14:58 Privat melding

Smask på kinnet, en øl og en spasertur langs akerselva. Tror det kan funke.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 11 sep. 2010 14:58

Om en mann må ha alkohol innabords for å tørre å treffe meg, være seg selv på daten og by på seg selv...
...da er han allerede der feil mann for meg. Såpass guts på han ha.

Dessuten gir jeg da alltid en klem først til de jeg skal treffe. Gjør ikke dere? Det er hyggelig, ikke intimt for meg :-)

Skjult ID med pseudonym Minthos lø. 11 sep. 2010 15:02

Det er jo ikke det å tørre, det er å løse opp litt av den inngrodde stivheten.

(mann 45 år fra Oslo) lø. 11 sep. 2010 15:03 Privat melding

En klem er døds kjedelig å så typisk norsk. Men det er da noe man må ta til takke med.
Alkohol er ikke noe en er nødt til men jeg synes det er koseligere og de andre tingene bare koker bort i kål.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 11 sep. 2010 15:07

"De andre tingene bare koker bort i kål?"
Mener du sex med "de andre tingene" her, eller?
Om så er: Hvorfor er dette viktig for deg på første date, og hvorfor må du ha alkohol for å få til det evt?

Om en klem er kjedelig, så skal jeg love deg at jeg ikke gir deg en klem om jeg noen gang skulle treffe deg.
Dessuten er jeg jo typisk norsk på så mange måter! Om en god klem er norsk, så la meg være norsk :-)

(mann 45 år fra Oslo) lø. 11 sep. 2010 15:14 Privat melding

Nei jeg mener at det sjelden blir noe 2 date. Men man blir vel påvirket av det miljøet man vanker i for noen er jo en joggedate idealet. All empirisk undersøkelse blant omgangskretsen er at det enleste og beste er en drink eller en flaske vin. Men folk er forskjellig det som funker for meg trenger nødvendigvis ikke funke for andre og vica versa.

Skjult ID med pseudonym sinnamann lø. 11 sep. 2010 19:39

@ts. Begynn å date menn på ditt eget nivå så slipper du problemet. Her på nettet har kvinner sjangs på menn som er mye flottere enn de selv, men IRL vil også menn ha noen som matcher dem. Sorry, ikke for å være ekkel, men dette er realiteten. DU har nok helt sikkert utelukket mange menn som hadde vært en god match selv.

Skjult ID med pseudonym SMRT lø. 11 sep. 2010 19:56

Alle blir morsommere med litt alkohol innabors. Jeg har ingen problem med å treffe folk uten at alkohol er involvert (bortsett folk fra nettet: jeg dater uansett ikke folk jeg ikke har truffet i RL), men alle er morsommere etter noen par øl eller glass vin.

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 11 sep. 2010 20:21 Privat melding

Feel u Trist.