Alle innlegg Sukkerforum

Avbildet med andre menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann25 sø. 12 sep. 2010 15:24

Ser faktisk ganske mange som har bilder i albumet sitt av seg selv og andre menn. Noen ser ut som kompiser, noen kanskje gamle flammer, mens noen er vel mer eller mindre random. Uansett så må man vel forstå at det har en litt negativ signaleffekt!?
Jeg sier ikke at det er noen big deal, eller at det skremmer meg bort, men det måtte vel vært mye bedre å bare latt være å ta med slike bilder!? Jeg kunne aldri funnet på å legge ut et bilde av meg selv med to jenter hengende rundt halsen min ...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 sep. 2010 20:52

Enig :-)

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 12 sep. 2010 20:54 Privat melding

Mange menn som har damer på bildene også....

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 12 sep. 2010 20:56

Kanskje det også er en måte å selge sin attraktivitet på. Alle klager jo at i dette ensidige forumet så er det vanskelig å vise hvor bra man egentlig er. At man da viser at andre muligens finner en attraktive irl har betydning?

Jeg har egentlig ikke tenkt over problemstillingen tidligere, men jeg har nå sett at det finnes en del menn som også har slike.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 12 sep. 2010 20:59

Ja, det er mange lyse lokker som er med på herrebildene... Og det er ikke noe pluss! Jeg synes det er merkelig å reklamere med "goduttrykket" som skyldtes at man lener seg inntil eksen når man skal forsøke å finne ny livspartner...

I blant er det en hånd med neglelakk på leggen osv. fra sydenturen. ÆSJ. Unansett vei så er det turn off..

Skjult ID med pseudonym mann25 sø. 12 sep. 2010 21:16

For meg blir det hvertfall helt feil. Jeg føler meg ikke skremt av mennene i noen grad. Ikke det det dreier seg om. Mer det at jeg lurer på om det kanskje mangler en skrue eller noe.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 12 sep. 2010 21:19

Merkelig mange menn liker å vise seg selv i liggende positur, gjerne i seng eller sofa...lett påkledd. (Eh...nevnte jeg lett?)
Og jeg tenker som så at det kan jo være den langhårete bikkja jeg ser pelsen til, i den delen som er klippet vekk av bildet. Og når jeg tenker meg litt mer om....vil jeg anbefale å la bikkja være med på bildet.
Man kan lett tro det er noe annet som er fjernet.
;-)

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten sø. 12 sep. 2010 21:32

Har katta i fanget på alle ligge bildene mine jeg, er vel ikke noe galt i det vel?

Skjult ID med pseudonym Nerd sø. 12 sep. 2010 21:58

Ble ikke videre imponert over henne som ble båret på """"gullstol"""" av 12 veltrente gutter i "Napa".

Vel at ferien går til Napa får så være, men at man i tillegg legger ut en masse bilder derfra gjorde valget lett... Jeg blir singel en god stund til.