Alle innlegg Sukkerforum

Min beste venn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lalala sø. 12 sep. 2010 23:55

Har blitt singel.
For ca et halvt år siden var jeg skikkelig forelska i han, vi hang sammen hele tiden, og endte at han fikk følelser for meg og, så vi trakk oss litt bort fra hverandre, fordi han hadde dame.
Nå er han blitt singel, og jeg må innrømme at å sitte godt i armkroken hans igår å se film var akkurat som å komme hjem...
Jeg er visst orntlig gla i han enda jeg.
Skjedde ikke annet enn at vi så på film og slappa av i armkroken da. -Det er jo ikke så veldig lenge siden han kasta ut dama (de har slitt leeenge, og før vi fikk følelser for hverandre i vinter, og det er ikke pga meg det er slutt mellom de)

Så kommer spørsmålet da... hva skal jeg gjøre?
Vente og se og håpe at kanskje han føler det samme?
Spørre han rett ut? eller kanskje bare fortelle at jeg fremdeles er like glad i han?
Jeg kan jo sikkert ikke gjøre så mye helt enda, siden bruddet er enda litt ferskt, men guuud så godt det var å komme "hjem"

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 sep. 2010 00:31

Eh......jeg tror nok jeg hadde latt det bero ørlite granne...

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 13 sep. 2010 02:42

Ja, og for all del, ikke snakk sammen på MINST 2 år!! ; )

Men for å være seriøs.. Det er bare DU som har svaret. DU vet hvordan han er, hvilke følelser han evnt. fremdeles har for eksen, hvilke følelser han har for deg, hva han ønsker av fremtiden osv osv... Og hvis du IKKE vet "alt" om ham, er det bare EN måte å finne ut ting på. Snakk sammen, bli GODT kjent med hverandres tanker og følelser. Hvis det viser seg at dere begge føler at dere har "kommet hjem", har dere kanskje funnet en soulmate i hverandre. Skjebnen teller aldri "karanteneuker".
Men uansett hva du gjør, er du LITT usikker på hvor godt du EGENTLIG kjenner ham, ikke still deg i en slik situasjon at du i ettertid kan risikere å føle deg lurt eller brukt.

Skjult ID med pseudonym lalala ma. 13 sep. 2010 07:58

@hawiha
han har ikke følelser for eksen sin. Har ikke hatt det på lenge, det var derfor han gjorde det slutt. Det har vært dødt en stund. Jeg vet han er glad i meg, og jeg vet han har vært forelska i meg tidligere, men ikke om han er det enda.
Kjenne hverandres tanker og følelser, vel... det er vel han som kjenner meg aller best, og jeg han. Jeg kjenner han bedre og vet ting om han som ikke engang eksen hans vet om. Som sagt, vi er bestevenner, og har vært det en stund.
Jeg er sikker og trygg på han, det eneste jeg ikke vet sikkert er om han er gla i meg som en venn, eller om han ser for seg at det kan bli noe mere nå. Jeg vet at om det ikke hadde vært for eksen hans, så hadde vi blitt sammen i vinter....

Skjult ID med pseudonym skuffa!! ma. 13 sep. 2010 08:17

Jepp mange store tenkere har gjort det før... lagt opp ferdigløste matematiske floskler som de jo allerede visste svaret på.. Ikke for at de egentlig lurte på løsningen, men for at de ville "imponere" tilskuere ved å åpenbare svaret som gav seg selv og allerede forelå.. HALLELULJA!

*litt morragretten*

Skjult ID med pseudonym skuffa!! ma. 13 sep. 2010 08:21

lol takk:))

Skjult ID med pseudonym L fartstid ma. 13 sep. 2010 09:02

Hm!
Min beste venn,halvt år, følelser, hadde dame. Kanskje jeg er skeptisk, men la det få en sjanse og finn ut av hva dere vil. Kjærlighet er uansett noe vi alle trenger, en uke eller 100 år med kjærlighet er bedre enn ikke å ha prøvd det ;-)
Lykke til

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 13 sep. 2010 14:15

Du må kunne spørre din beste venn og forvente et ærlig svar.

Skjult ID med pseudonym lalala ma. 13 sep. 2010 20:57

joda, jeg får ærlig svar om jeg spør han :)
Men tror jeg skal vente litt før jeg tar det :)

(mann 39 år fra Oslo) ma. 13 sep. 2010 21:05 Privat melding

Tror du er inne på noe der... Bare tilbring mye tid med hverandre, se film, spis middag hos hverandre, kos dere litt hvis det passer seg sånn ;)

Så en kveld sier du bare "Du? Jeg tror jeg er forelska, jeg...."

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 13 sep. 2010 21:08

Du, dette er det strengt tatt bare du som kan svare på. Hvis du leter etter moralske betenkeligheter kan ikke jeg se dem i hvert fall, men du risikerer kanskje å miste en god venn? Jeg vet ikke...

Skjult ID med pseudonym Nerd ti. 14 sep. 2010 00:15

Nå har jeg bedt venninner på "date" som en "greie". Altså ikke noe seriøst over det. Du kunne jo gjøre det på ordentlig... Ta han med på noe flott og dersom han ikke synes noe om ideen om en ordentlig date, fortsett å vær venner og forsøk å dropp følelsene.

Singel Nerd