Alle innlegg Sukkerforum

Flere som har det sånn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Saudonym. on. 15 sep. 2010 19:52

Du har skrevet en melding til ei/en du har fått litt kontakt med, alt virker topp og meldingene så langt har gått glatt.

Denne nyeste meldingen du har sendt blir lest.

Og så begynner tiden å tikke....

Og jo lenger tid det tar før du får svar, desto mer begynner du å tvile på meldingen du sendte.

- Da du sendte den, syntes du den var helt fin og grei; det var det du tenkte på der og da, du svarte på et par ting, slengte inn et par litt dårlige poenger kanskje... men joda - en fin melding! :)

Men så altså, når tiden går uten svar... så begynner du å tenke. "Hva var det jeg egentlig skrev der? Hvordan formulerte jeg det? Kan det misforstås? Var det teit?".

Man får en graf som ser omtrent sånn ut:

http://i52.tinypic.com/2hx8sns.jpg

Noen andre?

Skjult ID med pseudonym Awesome on. 15 sep. 2010 20:13

Ja.

Derfor venter jeg med å sende meldinger jeg er litt usikker på¨til neste dag. Samme hvis det er til en jeg er veldig interessert i.

Du ser fort om melding er ræva om du leser den i sitt fulle etter å ikke ha rørt den på en stund. Så skriv svar -> la den hvile litt -> sjekk om den er ræv. Rinse and repeat.

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 15 sep. 2010 20:20

Skjønner jo hvorfor, men blir ikke "rinse and repeat" litt vanskelig å gjennomføre i det daglige om dere blir et par...? Jeg mener, dersom ikke mottager er såpass "rund i kantene" at h*n skjønner at det ER noe der utfra det du har skrevet NÅR du skrev det, vil ikke vedkommende bare bli skuffet den dagen man ikke lenger har muligheten til å perfeksjonere sine uttalelser og meninger....?

Skjult ID med pseudonym Tja on. 15 sep. 2010 20:21

Hvorfor så usikker? Jeg er kjempenysgjerrig og leser ofte mailer jeg får uten å svare med en gang. Noen ganger fordi jeg rett og slett ikke har tid til å formulere svar på alle spørsmål, eller at jeg rett og slett ikke helt vet hva jeg skal svare. Ting tar tid :)

(mann 40 år fra Oslo) on. 15 sep. 2010 20:22 Privat melding

hehe, har vel skjedd et par ganger ja. Men men, er kjipt når de plutselig ikke svarer lenger men ikke så mye å gjøre med. Ta lærdom eller noe å gå videre. Hadde dog vært fint med ett svar da, synes igrunn det er litt uhøflig å bare plutselig stoppe.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 15 sep. 2010 20:25

Er man interessert er min erfaring at det ikke er de dype og lange formuleringene som betyr noe, da er meldingsutvekslingen bare et "forspill" til faktisk å treffes.

Skjult ID med pseudonym Z on. 15 sep. 2010 20:26

Njææææ.....igrunn ikke.

Skjult ID med pseudonym turtle on. 15 sep. 2010 20:27

Hvis jeg mailer med en som er online og han har lest min mail, så forventer jeg tilbakemld. rimelig raskt ellers er det over og ut, en som er interesert venter ikke med å svare. Kun en ting å gjøre BLOKKER!!!

Skjult ID med pseudonym ? on. 15 sep. 2010 20:34

@turtle, utrolig rask å være for et langsomt dyr :) Blokkere fordi man ikke får svar med en gang? Er ikke det litt strengt da? :)

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 15 sep. 2010 20:37

Man kan skrive i det vide og det brede i lang tid, og plutselig dumper man innom et tema hvor det er full kræsj. Da er det 2 ting som skjer, enten blir man enige om å være uenige uten at resten av det man har felles mister sin verdi, eller så blir man ansett eller anser den andre som uaktuell pga denne ene detaljen. Dersom JEG mister kontakten pga en slik detalj, skjønner jeg at hun ikke var det jeg trodde likevel...

(mann 44 år fra Østfold) on. 15 sep. 2010 20:38 Privat melding

Tåpelig, turtle...
Hva om en håpefull kar får svar av deg, og blir helt satt ut av glede? Sommerfugler i magen - han føler seg som en fjortis...i redsel for å skremme vekk dette anstrøket av mulig Nirvana, avventer han sitt svar en stund. Tenker grundig gjennom hva han skal skrive, osv, osv...

For all del; JEG skravler tvert fra levra, og det fører ikke meg nærmere Nirvana, så kanskje disse "tregingene" du blokkerer hadde fortjent en sjanse? Jeg mener; ingen svarer usiviliserte skravlebøtter som meg - det ville sikkert ikke du heller - og det får være greit. :D
Men du risikerer jo å miste en suveren kandidat fordi du med dine primadonnanykker forventer svar PROMPTE! Svarer du umiddelbart på alle brev selv?

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 15 sep. 2010 20:39

Hawiha:
Hva slags ting er det dere kommer inn på når det blir kræsj?

Skjult ID med pseudonym turtle on. 15 sep. 2010 20:50

@?/Haeggis
Blokkerer ikke så sjapt da..gir det jo litt tid ihvertfall 1 time ca. hehe. Jeg har ingen primadonnanykker i det hele tatt, men skjønner teksten når folk ikke svarer skjønner du Haeggis.=)

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 15 sep. 2010 21:00

Det kan jo være hva som helst da! "jeg hater "mopedister" som legger seg ut til høyre og kjører forbi i bilkøer" er for eksempel en killer dersom dama har lang fartstid i Hells Angels.... *ler*
*Har ikke spesielt sansen for froskespisende sør-europeere som ikke kan engelsk" er jo kroken på døra dersom dama er frankofil... "Det finnes fem mrd. mennesker på denne kloden, og sikkert to hundre forskjellige religioner og guder. Og alle tror de kommer til hver sin himmel..." Denne funker dårlig dersom dama er pers. kristen...
"de som tror på spøkelser og gjenferd må være skrullete". Denne er livsfarlig, da de fleste norske jenter elsker alternative religioner og mystikk og engler og samtaler med døde og healing og krystaller og indianske fjærpynteting og reiki og slikt... :D

Dette var KUN ment som eksempler, jenter! *ler*

Skjult ID med pseudonym Avania on. 15 sep. 2010 21:24

Handervetdu: "Eller skriv at: Med forbehold om at denne mailen mulig er litt forhastet skrevet, så bare gi meg en sjanse."
For all del: IKKE skriv noe sånt! Ugghh! (sånn tenker jeg i det minste, men tror det gjelder for de fleste jenter?)

Hawiha: Jenter kan ikke bli medlemmer i Hells Angels, det BURDE du da vite :)

Skjult ID med pseudonym Pølsa on. 15 sep. 2010 21:27

@turtle: Du vet at det er diverse ting som kan gjøre at man ikke har tid til å svare der og da? Om man man er online eller ikke betyr ikke så mye, man kan ha logget på og gått fra PC'en f.eks. ;)

Jeg har det f.eks. sykt hektisk for tiden med oppstart av egen bedrift og bla bla bla; hadde tenkt til å ta meg tid til svare en jente som virket hyggelig som sendte meg en melding for noen dager siden nå, men jommen hadde hun ikke blokkert meg!

Haha.... folk liker å finne fornærmelser der det ikke er noen.

Skjult ID med pseudonym Avania on. 15 sep. 2010 21:39

Ah, unnskyld i såfall, HDV :) Jeg har faktisk opplevd mer enn én gang å få lignende mailer nemlig, noen menn er bare såååå redde for å si eller skrive noenting 'feil' eller upassende eller støtende eller what not. Og sånn usikkerhet blir jeg rett og slett sint av...

Skjult ID med pseudonym Hawiha on. 15 sep. 2010 21:46

@Avania

Jeg skrev "fartstid" kjære, ikke medlem.... :P

Skjult ID med pseudonym Avania on. 15 sep. 2010 21:49

Okei da, Hawiha, det får passere for denne gang..

Skjult ID med pseudonym turtle on. 15 sep. 2010 22:10

@Pølsa
Her snakker jeg om når man sitter å mailer fram og tilbake kontinuerlig, hvor det plutselig er stopp fra motparten.
Du går vel ikke fra en samtale sånn midt i uten å gi beskjed, eller?

Hvis jeg ikke har muligheten for å snakke mer, så sier jeg bare ifra, da vet man jo hvor man har hverandre å slipper den usikkerheten som man snakker om her.

Jeg er aldri online, hvis jeg ikke har tid til å skrive uansett. Så er jeg på så svarer jeg med engang.
Ingen tid å miste her, hvis man ønsker seg en kjæreste nemlig.:)

(mann 34 år fra Rogaland) on. 15 sep. 2010 22:23 Privat melding

rart om en har skrevet over lengre tid å plutselig ikke svarer vertfall, har aldri opplevd det

Skjult ID med pseudonym Jill on. 15 sep. 2010 22:27

Hei, min venn! Fra meg er alle brev sendt i kjærlighet. De som får mine brev er verdt det. Noen ganger er det mange og så stopper han...kvinnen i hans liv kom spaserende forbi... eller mange fra meg.... og så kom bare mannen i mitt liv .... Han jeg trodde var mannen i mitt liv...eller en til... en til...

En gang er det HAN,- MANNEN! Til det, så vit at om jeg skirver til deg så skriver jeg i kjærlighet... fordi jeg tror du er han.

Får jeg din e-post og om jeg kjenner at du ikke er han, MANNEN... etter en stund... så blokkerer jeg... Ikke for å være OND...men du tilhører en annen (smiler og blunker).