Alle innlegg Sukkerforum

Desperat vs. aktiv

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Chris to. 16 sep. 2010 14:50

Sitter å lurer på en ting. Riktignok virker man jo kanskje en tanke desperat når man lager seg en profil på et sted som dette. Hva er galt "med gamlemåten"? etc. Men blir man stemplet som desperat bare fordi man kanskje er litt for ivrig? og Hvor går grensen mellom desperat og aktiv? Tenker det er innenfor normalen når man er aktiv her inne i gjennomsnitt annenhver dag. Noen andre som har noen tanker om dette? Er jeg en desperat ungkar på vei mot evig medlemskap i den lokale ungkarsforeningen?

Skjult ID med pseudonym Krølle to. 16 sep. 2010 15:13

Du er ikke desperat fordi du legger ut en profil her. Det går heller ut på hvilket forhold du kommer til å ha på sukker, sitter du her hver eneste dag? Blir du irritert hvis ingen svarer deg, blir du sint hvis du blir avvist?
Det beste er å ta det som det kommer, ta kontakt med folk som virker interessante.
Viser de ikke den samme interessen tilbake, så går du videre. Lykke til :D

Skjult ID med pseudonym Z to. 16 sep. 2010 16:06

Desperat er et ord som defineres subjektivt her inne, og det samme gjelder for det å være aktiv, tror jeg. Selv mener jeg at jeg er litt smådesperat, men mine venner sier jeg er aaaltfor laidback og at jeg burde være mye mer despo. Det sier vel litt om hva hver enkelt av oss legger til grunn for slike ord.

Desperat er egentlig et ord jeg forbinder med å trenge, med å måtte ha noe. Slik føler ikke jeg. Jeg MÅ ikke ha.

Desperat blir også gjerne brukt om man kontakter noen for fort etter en date, om man er litt frampå. Takk i så fall for desperate menn om ordet blir brukt på den måten. Jeg digger menn som VISER at de liker, og som står for det!
Men igjen: Det er mange som ikke får puste og som ville løpt.

Ergo: ________________________ (fyll ut det svaret du selv mener passer)

(Aktiv kan jo være aktiv på forumet, aktiv til å date. Men dette har ikke nødvendigvis noe med desperasjon å gjøre)

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) to. 16 sep. 2010 22:29 Privat melding

Desperat betyr jo på en måte når man tenker på noe som man har stor behov for, og jeg inrømmer selv etter å ha vært singel en god stund har jeg stor behov fra en som er motsatte kjønn. Det er egentlig normalt og naturlige for alle single.
Om dagene er man aktiv og har masse ting rundt seg slik at man ikke tenker på det i hele tatt. Det er mest om kveldene som er rolig og stille begynner å skjønne hvor stor behov man har av det motsatte kjønn ved siden av seg selv for selskap og andre ting.
Jeg synes det er helt normalt og naturlig at fleste single mødre som melder seg på nett stedene og tar seg god tid for det rette, for de er mer strenge for livet pga stor ansvaret de har for barna. Selvsagt andre folk som melder seg på slike nett steder, for de er bitt lei av å lete etter den spesielle personen i byen.
Inrømmer byen er ikke akkurat riktig sted spesielt for mødre som vil ha et skikkelig seriøs forhold. Jeg har selv prøvd og har sett bare fæle gutter og menn. Selv om her inne er ikke enkelt heller. Det er en av meste grunnene som jeg synes er ikke verdt å bli frustert eller grådig. Man må være tålmodig spesielt når man har i tanken for å finne akkurat det rette personen. Halv parten av skjebnen er det vi mennesker som skaper selv, resten er det tiden eller Gud som gjør det. Hvis det kommer noe fælt ved skjebnen din da må vi klandre tiden eller Gud. Fordi den vil ikke ha oss noe vondt. Det er vi som har skapt det for oss selv
Så lenge man viser innsatsen til seg selv at man prøver å finne den spesielle eller rette personen er nok, for kjærlighet er ikke noe man kan gå å lete etter den. Den vil komme til oss etter hvert av tiden.