Alle innlegg Sukkerforum

"Fy" å søke noen med ok økonomi, når en selv har en grei inntekt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym FrkFryd fr. 17 sep. 2010 12:03

Jeg har brukt mange år på å endelig jobbe med det jeg alltid ville. Og nå tjener jeg greit. Sånn 600 i året..
Er det dumt av meg som kvinne ønske en fyr som har litt økonomiske ambisjoner..? (driter i BI gutta, de er pappadalter oftest) Men en fyr som er intr i å ha noe til overs etter regningene og hushold er betalt.
Jeg har vært i et forhold der jeg betalte for 90% av faste utgifter, pluss innkjøp av husholdning, evt turer og faktisk hans klær (han hatet å shoppe som mange andre menn) Han var en drømmer, men ikke en handlingskraftig fyr. Så jeg lærte av dette, Og nå vil jeg ha en fyr med ambisjoner, som tar tak i dem, og får det til. Og tjener greit. Slik at jeg kan nyte av at jeg tjener greit. Så at vi kan får det greit sammen.

Er dette feil?

For når jeg var en fattig kunstner (som jeg kaller det) så ville jeg ikke la meg betales for. Jeg var for stolt for det. Men hva er det med menn i dag, som har mistet evnen til å ville oppnå noe. For de lar seg glatt betales for.. Og jeg er ikke lettlurt. Men jeg er ikke gnien heller..

Skjult ID med pseudonym Z fr. 17 sep. 2010 12:33

Hva som er en grei/ bra/høy inntekt skal jeg ikke begi meg utpå. Der blir vi aldri enige uansett :-)

Men for å svare deg: Om noen synes det er fy, så la dem synes det. Du velger selv hvordan du vil leve livet ditt!
Og nei, jeg kunne selv aldri tenke meg en gutt som totalt mangler "drive" til å utrette noe på ett eller annet plan.

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 17 sep. 2010 12:40 Privat melding

Jeg syns at det viktigste er at en mann g-j-ø-r noe,- dvs. at han jobber,tar en utdanelse o.l.. hva han tjener spiller mindre rolle egentlig.. hvis jeg f.eks skulle blitt sammen med en kjempe-fin fyr som tilfeldigvis jobber som barnehage-assistent,-har jo inntekten hans absolutt ingenting å si...
Jeg kjenner forøverig menn som tjener meget godt,-meeen pga høyt forbruk,-så går jo allt ut allikehvel...easy come easy go liksom..

Men jeg liker ikke snylte-pettere jeg heller...fins grenser... hehe ;D.

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 17 sep. 2010 13:12

Man velger jo selv hvor mye man ønsker å "dele" med partneren.
Mange har særeie på hver eneste krone (deler alt).
Og for andre blir det unaturlig å "telle" kroner, man skal jo være sammen uansett liksom.

Enig med @Tiril
Mere viktig hva man har i forbruk i forhold til hva man tjener.

Skjult ID med pseudonym Default fr. 17 sep. 2010 13:17

Jeg vil personlig ikke ha en sosialklient eller en som tjener under normalen. Det stopper også meg i å gjøre de tingene som jeg ønsker å gjøre. Jeg har over tid jobbet knallhart og ikke sett noe resultat av mine overtidstimer fordi de har gått med til å dekke hans innteksunderskudd. ALDRI MER! Hvis jeg velger å ha ett forhold til en som tjener "lite" må selvfølgelig aktiviteter planlegges nøye, slik at vi faktisk kan dra på helgetur sammen eller besøke hans eller min familie som trolig bor på hver sin side av landet. Utover denne planleggingen ønsker ikke jeg at hans økonomi skal avgjøre hva jeg kan bruke mine hardt tjente penger på, være seg turer, klær eller spa, uten at det skal skape misunnelse. Jeg har liten tro på at ett forhold mellom mann og kvinne, der mannen må vri og vende på krona for å kunne bidra til husholdningen, vil vare. Det tar fra mannen rollen som provider og beskytter. Rollene byttes og det er noe få trives med. Jeg har selv erfart å måtte låne bort mitt bankkort før vi går inn i butikken og handler, slik at han skal få litt selvfølelse fordi han for en gangs skyld kan si så dama bak kassa hører det: "Gå og pakk du jenta mi. Jeg betaler" . For meg er dette patetisk uansett hvor mye ambisjoner mannen har...
Jeg kunne ikke vært mer enig med TS:) Vi vil ikke ha drømmere, men handlekraftige menn med drømmer er noe helt annet. Kvinner har også stolthet. Men jeg må si at når jeg har datet en kar 10 ganger og betalt for meg selv hver gang i tillegg til ham ett par ganger og han ikke engang tilbyr seg at "jo søta, den kaffen spanderer jeg" så har han fått nok sjanser og får ikke flere.

(mann 56 år fra Oslo) fr. 17 sep. 2010 13:33 Privat melding

Synes absolutt ikke det er dumt og sette krav til ordnet økonomi.. Er det noe er som kilde til mange krangler er det penger.. Selvfølgelig måles ikke følelser etter kontoen, men jeg ønsker i alle fall ikke å være ”forsørger” lenger. (om ikke det er en helt spesiell grunn til det da)

Hvem som tjener mest er revnende likegyldig, det viktige er å dele etter beste evne..

Skjult ID med pseudonym hingsty fr. 17 sep. 2010 13:34

Å begrense søk etter økonomi vil muligens være å skjære alle litt over en kam..

Greia er nok å prøve ut mulige "kjemiskre kandidater" og vi snakker utover en lang kveld da.

Hingsty hang med ei berte i mill-sjktet for en tid siden.

Vi kunne konversere avslappet "i to relevante ytterpunkt" om ganske så meget fortrolig samt lystige rampete ting.. og det ble positivt fremevet av henne..

Når dyret ser seg tilbake handler det nok mere om å "gi positiv oppmerksomhet utfra det en kan utøve..
(om det så er på krykker og trygd).. ironisk sett.

Som et eksempel har mer moderate hingsty ( i en herreutgave) påkostet et bad og en ny vinterhage,
og er stolt av å kuppe og freshe litt ut fra normalt mannlig syn som singel, men kune alltid flytte eller tilpasse seg om det er relevant. Det er vel så relevant å reise litt utenlands å leve litt uten at en må oppå skyene hele tiden... det er dyret litt lei av.

Hingsty ville foretrekke en blakk noe laid-back frøken som skrøt litt fremfor en litt mer "skeptisk" rik frøken for å si det sånn.. og sånn ble det i dette tilfelle (flere essenser var i tillegg avgjørende men de får sensureres.)
mellomtingen er nok optimalt..

DERFOR LETER HINGSTY BLANT ALLE GRUPER

Litt generellt så ikke den det gjelder skal føle seg litt truffet:

95% handler om avslappet positiv våken adferd og kjemi.

Skjult ID med pseudonym fulládrit fr. 17 sep. 2010 13:37

For meg gjelder det andre veien. Jeg tjener godt og vil ha ei dame som tjener godt og. Ingen ønsker vel å fø på noen andre. Når det kommer til handlekraftige menn... ja, tjo, jeg har kommet meg dit jeg vil fordi jeg er en _praktiker_ først og fremst. Når det kommer til å forfølge drømmer så innebærer det også å risikere det man allerede har... Derfor vil noen drømmer muligens forbli nettopp drømmer.

Skjult ID med pseudonym Default fr. 17 sep. 2010 13:54

Life is a bitch SteinR, and then you die....singel eller ikke. Same shitt.

Skjult ID med pseudonym hingsty fr. 17 sep. 2010 14:21

Støtter deg der SteinR.
Singeltilværelsen har sine gode sider..i perioder.

Det finnes mange "kapteisfruer" i nød.. når man kommer under huden de.

Og arogante selvutnevnte selvgode kapteiner der oppe...kan jo få som fortjent iblant uten at de vet de selv..

Gode minner. regner med at du har noen slike også steinR

(mann 55 år fra Oslo) fr. 17 sep. 2010 15:01 Privat melding

Er helt enig med frk.fryd, SteinR og Default. Jeg mener også at dersom den ene parten i et forhold skal bære lite av den økonomiske byrden, da går det bare hvis den som bærer lite også er en del yngre enn paymaster. Er du moden mann med yngre kjæreste eller Cougar med yngre mannlig kjæreste, må du forvente at du må bære mer av byrden.

Skjult ID fr. 17 sep. 2010 15:33

Ingen ting i veien for å lete etter den man vil ha

Skjult ID med pseudonym S.Vindel fr. 17 sep. 2010 16:12

Jeg er i samme situasjon som trådstarter her tror jeg. Er en mann på 33 som nå har litt over en million i inntekt nå,men har hatt definitivt hatt mine år hvor jeg var blakk. Når jeg sier blakk,vil det si at det jeg hadde var det jeg hadde i lommeboka,som ofte ikke var mye.
Jeg må være så ærlig og si at å blitt sammen med ei jente som har tjener vesentlig under gjennomsnittet, er uaktuellt. Jeg har jo mine drømmer om en vakker dag å selge leilighetene og skaffe meg et standsmessig hus. Da hadde det jo vært veldig behagelig å kunne kjøpe det sammen med en dame. Og at man ikke da nødvendigvis fordeler det 80/20. Det tror jeg fort kunne blitt grobunn til litt turbulens.

Skjult ID med pseudonym Nerd fr. 17 sep. 2010 17:38

Selv jobber jeg i det offentlige og tjener rundt 550. Nå tjener de fleste av de jeg kjenner som jobber i det private vesentlig mer og jeg har derfor midt på treet på sukker scalaen. (For økonomistatusen går vel etter alder?)

Jeg har ikke noe problemer med at hun tjener vesentlig mer eller mindre og at ting ikke nødvendigvis blir rettferdig. Derimot har jeg ett problem dersom hun vil ha en "andel" av leiligheten uten å betale til fulle for det. Vil hun på død og liv være i eiendomsmarkedet får hun evt. kjøpe seg en kåk og leie ut. Men igjen hun trenger heller ikke å flytte sammen med meg dersom hun har egen kåk.

Hilsen

30+

(mann 55 år fra Akershus) fr. 17 sep. 2010 17:48 Privat melding

Etter at @ Stein R fikk meg til å spise en helvetes msse ris og olivenolje som bare fikk meg til å bli tjukk som en julegris på rekordfart har jeg ikke tatt den nissen der seriøst.
Men nå Stein R er jeg helt enig i det du sier,din jævla mat gjøk,hehehehe

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 17 sep. 2010 18:21

Snakk om å lage seg ekstra problemer...

For min del kan hun være både trygdet og arbeidsløs så lenge jeg er forelsket i henne.

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten fr. 17 sep. 2010 18:46

Seriøst helt enig med deg @ qwerty,penger,status og et vellykket yttre. hva i helvete betyr det,hvis man er ulykkelig inni seg. Sjelden vi er så enige qwerty....

Skjult ID med pseudonym Singel:) fr. 17 sep. 2010 19:08

@ Steinar

Hvorfor er du på sukker, hvis du er synes det er digg å være singel?

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 17 sep. 2010 19:14 Privat melding

Jeg syns det er trist at man blir målt og veid mht. hva slags yrke en har,-og hvor mye man tjener,-enten en er mann eller kvinne,-ung eller eldre....
det sier kantsje noe om kriteriene som blir stillt i dagens samfunn...jeg har jobbet en del i eldreomsorg i mange år,-(lavstatus-yrke-hjelpepleier....som de fleste vil si er et viktig yrke,-som samfunnet sårt trenger..) Jeg har jobbet mye med krigsgenerasjonen,-og gamle ektepar... Hva la de til grunn for kjærlighet i en tid/ungdomstid med sparsommelighet,nødsår og mangel på det meste av det vi er vant til å omgi oss med...
Og likevel,-hadde de det bra og greide seg godt med det de hadde og tok vare på hverandre uansett...
Selv om mannen var i jobb,-og kona hjemmeværende husmor...

Krever vi egentlig for mye av en evt potensiell kjærste? Er vi blitt for kravstore&egoistiske&overfladiske?
Bare noen tanker jeg gjør meg av og til....

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 17 sep. 2010 19:21

Tyril:
For å svare på spørsmålene dine: Ja og ja!

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten fr. 17 sep. 2010 19:22

Jeg synes det du skrev nå @ tyril var kjempebra!

Skjult ID med pseudonym FrkFryd fr. 17 sep. 2010 19:24

Hehe... her er det masse gode svar... Enig med de fleste av dere.

Noen tror her at jeg kun ser etter fyren med økonomien i orden. Self ikke. Men man har jo lyst å gjøre ting sammen. Reise og nyte. Jeg har jobbet veldig for å komme der jeg er. Så orker ikke en som ikke har samme intr som meg. Om noen synes det er greit for dem, (og finne noen som ikke har samme intr) så fint for dem.
Men jeg er en flott og ganske deilig dame (om jeg får lov å si det) , med de fleste "hestene" inne og en kanon jobb, og masse fritid med jobben min. Og ikke desto mer masse fantasiske venner rundt meg. Jeg unner meg og da om jeg skal gi slipp på (enig med Stein R her) mitt behagelige singelliv, en fyr som har samme mulighetene som meg selv. Men for all del. Vil ikke ha noen snobbete arvefyr, eller noen som har mistet fotfestet.
Jeg er takknemmelig at mine ambisjoner er møtt, selv om jeg fortjener det. For mange får ikke sine møtt, selv om de jobber hardt med det.

Og Mr.Pusten:
Alt for mange mennesker nyter ikke nåtid, ser kun fortid og fremtid. Du blir ikke uten problemer i livet. Og du vil aldri nyte det gode uten å kjenne på det ikke fullt så gode. Jeg har et kanskje litt flåsete motto om meg og livet mitt. "Jeg er perfekt med mine feil". Betyr ikke at jeg skal finne meg i å drite i hva folk synes om meg, og være oppstanasig når jeg vil. Bare at man må ikke fokusere så mye på det negative i ens liv.( spesielt om det er bagateller) Gjør man det, blir man ulykkelig.

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 17 sep. 2010 19:32 Privat melding

Jeg tror at det er viktig å se et menneske som en hel-het....En sum av mye egentlig....
Og jeg tror det er lurt å fokusere på sunne kjerneverdier...som f.eks;
-snill
-humør
-sosial

Enkle verdier,-men ikke desto mindre viktige...når det kommer til stykket... :D

Skjult ID med pseudonym FrkFryd fr. 17 sep. 2010 19:36

Tyril: Ja det er jo en selvfølge!

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 17 sep. 2010 19:40

Tror alle ønsker noen som er snille, humoristiske og sosiale, men det er veldig subjektive verdier. Materiell rikdom, derimot, kan måles, og derfor er det nok en lettere faktor å ta utgangspunkt i.

Selv vet jeg i hvert fall én ting - jeg vil ikke ha en trofékjæreste!

(mann 45 år fra Oslo) fr. 17 sep. 2010 19:52 Privat melding

Jeg håper da selvsagt at dama har god økonomi slik at vi kan reise en del sammen.
Men det utelukker jo ikke at en kan treffe ei som har en litt mer utfordrende økonomisk hverdag men så lenge hun jobber og greier å forsørge seg selv er det ok.
Trygdemottakere etc er rett ut uansett hvor stunning hun er og hvor god sexen er det funker i 3 måneder så vil man ha litt mer substans.
Dette tror jeg man får hvis man har noenlunde likt med utdannelse på antall år og en noenlunde lik økonomi.
Vel jeg kunne vel sett bort i fra økonomi hvis jeg viste at dama om 3 år ville tjent en del men er under studier nå.
Men som en av svært mange her inne er jeg og ute etter ei å reise litt rundt i verden med og da forutsetter det jo at vi begge har råd til det.
Men penger handler jo og om prioritering. en kollega klagde voldsomt på at hun hadde lyst å reise på ferie men hadde ikke råd og så kjørte de begge to splitte nye audier. Så penger handler jo også om prioriteringer i hverdagen.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 17 sep. 2010 19:57

Wolfie:
Hvorfor er det uaktuelt med en trygdemottaker? Det er faktisk ikke slik at alle som mottar trygd er kvapsete, kjederøykende damer som bare sitter foran fjernsynet. Som regel har det vel heller med sykdom å gjøre, og sykdom er noe vi alle kan utsettes for.

Men, for all del, jeg tror gjerne at livet som trygdemottaker kan være kjedelig og at man lett går på veggen - det opplevde i hvert fall jeg i de månedene som gikk fra jeg var ferdig med studiene til jeg fikk meg jobb. Dét er imidlertid noe annet.

Skjult ID med pseudonym FrkFryd fr. 17 sep. 2010 21:12

Spiser lite ris.. men derimot alt annet godt i råvareutvalget! ;)

<---- Dyktig hobby gourmet...

Trygdemottaker som har en utdannelse, blitt syk eller avskjediget pga nedganstider.. heelt ok.. men ikke stopp å prøve å få ny jobb, eller få helsa på plass..
Men om du ikke prøver, så får du ikke prøvd meg! Så lett er det. ;P

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 17 sep. 2010 21:16

@TS
Det at en mann har ambisjoner, vil ikke nødvendigvis si at det er snakk om mer penger inn.
Fikk litt inntrykk av at det var penger det dreide seg om i første innlegg.
Men tid sammen og økonomisk trygghet er ikke feil å ønske seg.

Skjult ID med pseudonym FrkFryd fr. 17 sep. 2010 21:24

Takk kameleonen ;)

Penger er desverre viktig i vår tid. Før var det evnen til å jakte, evnen til å behandle slaktet, så var det bytte "varer" "tjenester". Nå er det penger som gir deg mulighetene til å nyte mulighetene.. oftest.

Men, jeg sier ikke nei til en kategori snill fyr, bare han er litt pen, høy nok og har ambisjoner hehehe.. dette er en standard som jeg aldri vil gå ned på.. Selv om jeg kanskje havner singel pga det i alder 40, 45 , 50 + + +....

Skjult ID med pseudonym katte fr. 17 sep. 2010 21:36

Det høres litt ubehagelig ut.
Minner om andre forumgjengangeres fremtidsperspektiver.

(mann 55 år fra Akershus) fr. 17 sep. 2010 21:36 Privat melding

@ Stein R
Da sa du feil sist eller jeg tolka det feil,hadde ikke nubbings til å spise det var klar over at jeg trente litt lite.. men fan jeg knalla på med,og tvang i meg 250 gram ris med tilbehør som du beskrev som ok, Men du hva er galt med reker? det er knallgodt i ris...

Skjult ID med pseudonym hingsty fr. 17 sep. 2010 21:44

Wolfie-boy..
Du må begynne å se løsninger fremfor begrensninger...
Å reise vedren rundt å nyte er jo en positiv greie.. og din bekymring var jo at en evt partner ikke hadde råd til slik lxus..

så får du bestille 1 stk 1 klasse jorden til deg selv..

og har du råd får du kanskje spøtte- i 50% av en plass "bak gardina" til din håpefulle..

og det er nok endel som deg i vdt begrep om det er noen trøst. til trisk med berenset utviklet empati igrunn..
men men.. for hingsty er det nevneverdig likegyldig..som slett ikke jakter den gruppen..

Skjult ID med pseudonym wolfie7 fr. 17 sep. 2010 21:52

@qwerty
Hvis du leser hele posten min sier deg seg selv.
samt Been there done that damavar hot sexen var bra men det varte i 3 måneder fordi man har da så lite tilfelles samt at hun kun er ute etter å bli forsørget så blir det bare feil. for ordens skyld hun er ikke på sukker og det er en del år siden.
Kompisen min er i en sånn situasjon nå der han må betale alt og ikke blir de med på tur da hun ikke har råd og han er lei av å betale alt.

Skjult ID med pseudonym FrkFryd fr. 17 sep. 2010 22:00

wolfie7: Han må droppe henne om hun ikke prøver å fikse litt mer for å bli med på ting. Jeg brukte 4 år på å sose bort penger (betale for hans og felles utgifter) på en fyr som ikke engang var seksuell nok.. Fikk ikke tilbakebetalt i natura nok engang. Det som gjør meg glad nå, er at ingen jenter han dater holder ut nå fordi han ikke er seksuell nok. Så da var det hvertfall ikke meg det var noe galt med ;)

(mann 36 år fra Oslo) fr. 17 sep. 2010 22:16 Privat melding

skjønner ikke hvorfor det er inntekten som bestemmer om man har ambisjoner eller ei....

Skjult ID med pseudonym hingsty fr. 17 sep. 2010 22:20

"antennene" og "den gode skolen" ifølge omgangskretsen..om så fra barns- alder..
har nok endel å si @hoxen.
Noen evner å utvikle og forbedre de mindre gode.. andre..drasser på de..uten utvikling på veg til topps..

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 17 sep. 2010 22:27

@wolfie
Lik inntekt = like interesser og god sex? :-)
@Frk Fryd
Når man har vært uheldig med en mann økonomisk, betyr det ikke at man vil gjøre samme feil igjen.
Du kan møte en mann som tjener mye mindre enn deg, som har økonomisk frihet og ønsker å bruke fritiden sin på deg :-)

(mann 36 år fra Oslo) fr. 17 sep. 2010 22:28 Privat melding

det jeg mente var at TS her mener man må tjene over 600 for å ha ambisjoner her i livet. vel jeg selv har vært abisiøs og jobbet hardt for å komme dit jeg er i dag. og har ambisjoner om å¨bli bedre i eget fag og gjøre mye annet. men jeg tjener langt under 600 i året og kommer sannsynligvis aldri til og tjene 600 med mindre jeg jobber masse overtid. det jeg er opptatt av er ambisjonsdefinisjonen til en del mennesker.

(mann 55 år fra Akershus) fr. 17 sep. 2010 22:31 Privat melding

Dæææven! DET var en dårlig deal frk.fryd...

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 17 sep. 2010 22:32

Tror det er en viss forskjell på en lykkejeger og en som faktisk, av en eller annen grunn, er arbeidsudyktig.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 17 sep. 2010 22:49

Jeg registrerer at god økonomi og bra sex er viktige kriterier for flere her.
For min egen del ville jeg ikke godtatt å være i et forhold i flere år på tvers av mine verdier, for så i etterkant å klage over situasjonen jeg var i. Valget om å være i forholdet er jo uansett mitt, er det ikke?

@frkFryd
Så når du gleder deg over at eksen din ikke lykkes med de jentene han treffer...hva legger du i det? Du virker på meg som opptatt av å ditche han, og poengterer i tillegg at "Så da var det hvertfall ikke meg det var noe galt med ;)" Hvilken glede gir det å se noen man har vært glad i ikke lykkes med ting i livet sitt?

*Og Tingeling ser mer på engasjement, drømmer og fremtidsmål....fremfor bankkontoer og karrierestiger*

Skjult ID med pseudonym FrkFryd fr. 17 sep. 2010 23:36

Tingeling: Self gjør du det. Med dine erfaringer gjør du det. Mine er at jeg er glad i exen min.. vi er gode venner faktisk. Men når man er i et forhold som man ikke skulle vært i. Pga forskjellige evner til å ville gi av seg selv. Da får man min måte å tenke på.

Jeg ditcher ikke en fyr med ambisjoner og lav inntekt totalt. Men nå er jeg der med min erfaring. At jeg vet hva jeg vil ha, og åssen jeg vil ha det. Og ønsker en fyr som vet hva han vil ha, og åssen han vil ha det ;)

missliker sterkt mennesker som skryter om hva de har jobbet med, hvem de har jobbet med, og hva de skal jobbe med, hva slags bil de har, hva de betalte for leiligheten sin, for hva de har på seg og hva de spiser for å vise de er supersunne, osv osv osv...
Men jeg liker spesielt mennesker som gjør det de har lyst til ang jobb (fordi vi må jobbe for å oppnå fritidsønsker, de fleste av oss) Og slike MENNesker tiltrekkes jeg nå av fordi jeg har den erfaringen jeg har.

Jeg er kravstor, men ikke slem.. helt sant ;)

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 18 sep. 2010 00:22 Privat melding

Bare så d-e-t er sagt,-så betyr ikke det med å ikke ha høy utdannelse at man nødvendigvis er u-skolert,-altså...ville bare nevne det sånn i forbifarten... og mange av oss blir kantsje alldr ferdig med skolebenken...
Jeg for min del leser drøssevis av alle mulige bøker og er vel det man kaller "selvstudert"...hehe ;D
Ble tvunget til alltfor mye pugging i oppvekstårene av en streng lærer-mor...så...ja...jeg har vel et litt anstrengt forhold til å følge et fast pensum..og pugging.. ;D
Dessuten syns jeg at å jobbe med mennesker er spennende... ;D
Mulig at jeg tar videre utdannelse som godt voksen også...er jo mye mer motivert nå...hehe ;D
Men in the end er jo en jobb bare en jobb...du får lønn og betaler regningene...og er deg selv uansett..
Tror ikke jeg ville hatt noe imot å bli kjæreste med f.eks en mann som var uføretrygdet heller,-jeg...hvis det var en god grunn for det,-og han var aktiv mht.å hode seg i en viss aktivitet/trene f.eks....

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 18 sep. 2010 00:28

@FrkFryd
Så da oppfatter jeg deg til å mene at de som har lik erfaring som deg, tenker som deg?
"Men når man er i et forhold som man ikke skulle vært i. Pga forskjellige evner til å ville gi av seg selv. Da får man min måte å tenke på."

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 18 sep. 2010 00:30

@Tingeling

Hvis man leser FrkFryd i beste mening, kan man lese at hun er glad for at hun har funnet ut at det ikke var henne det var noe feil med... IKKE at hun er glad for at eksen mislykkes...

(mann 45 år fra Oslo) lø. 18 sep. 2010 00:34 Privat melding

@ kamelonen
Nei det er ikke sikkert men de på mitt utdanningsnivå og lønn så henger det nok sammen og kanksje det er min subjektive mening eller så prøvde man og feileit og lærte under studietiden men sexen er da jamen bedre med jenter som har studert kontra de ikke.
Om det fins noen sammenhenger vet jeg ikke men av erfaring kan jeg konstatere det. Mulig det henger sammen med at når man har det komfortablet på andre områder så slapper en mer av og nyter livet.

(mann 45 år fra Oslo) lø. 18 sep. 2010 00:35 Privat melding

@frkfryd
Har jeg sagt til han 1000 ganger og hun vet det så eg er ikke den mest populære der i gården.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 18 sep. 2010 00:37

Joda, Hawiha.
Men jeg reagerer på ordvalget. Som veldig mange andre her inne...er det eksene som får gjennomgå eller datene eller "de andre". :-)
Og er det virkelig slik at det ikke er en selv som påvirker også? Hvor er selvinnsikten?

Det er ikke noe galt med meg, men jeg mener heller ikke det er noe galt med min eks. Poenget er at jeg kan kun endre meg selv, og ikke min eks. ;-)
MÅ det være noen som har rett...som har feil? Som skal ha "skylda?
Seriøst?

Skjult ID med pseudonym hingsty lø. 18 sep. 2010 00:38

Tyril, du er inne på endel vesentlige greier, "en god skole" vil ikke alltid være noen garanti for at man fungerer optimalt såvel i arbeid eller privat., Bare så synd at ikke alle oppdager slikt i tide..

Selv hingsty kjenner et tragisk tilfelle, en etterkommer av "et godt skolert høyt utdannet men dog meget konservativt hjem" med en vakker fasade.

Hingsty og gjengen forsøkte å ta han med på livet i gymnastiden men...

Ikke bare ble "gutten uføretrygdet pga svinktende selv-tillitt...trist skjebne... og karriere-fedrene tja...

hingsty grøsser av slike mangefulle utviklede personligheter ...eller personer men magefulle sjels-evner..

godt skjult bak sin ære og vakre fasade..

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 18 sep. 2010 00:40

Som hovedperson i sitt liv så vil man fort møte veggen dersom man ikke får en ordentlig prügelknabe for det som går galt her i livet.

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 18 sep. 2010 00:40

@wolfie
Tror IKKE vi skal lage sannheter om utdannelse=bra sex her altså... Karriereklatrere har i allefall etter min erfaring ofte en mer hektisk hverdag med klokka som øverste sjef &lystbarometer enn de som jobber for å leve... Men å lage bombastiske slutninger blir nok å dra det LITT langt....

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 18 sep. 2010 00:49

@Tingeling

Man må vel som regel selv "ta skylden" for det som skjer en her i livet... Men avogtil blir man negativt overrasket underveis av den man trodde man kjente, og da er det lett å ikke legge skylden på seg selv, er det ikke...?

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 18 sep. 2010 00:51

@Wolfie
Jeg har aldri tenkt at det finnes en sammenheng der.
Men mulig "de bemidlede" har flere av de egenskapene du ser etter, og at det stemmer på den måten.

(mann 45 år fra Oslo) lø. 18 sep. 2010 00:54 Privat melding

@Hawiaha
Hvodan kan du komme frem til at det er bombastisk jeg selv benekter jo empirien og sier det er en subjektiv mening basert på egen erfaring.
Poenget er kanskje at når man da tar seg tid som karrieremenneske så gir man alt fordi man ikke har tid til dårlige ting i livet.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 18 sep. 2010 00:54

Bedre sex med jenter som har studert, enn de som ikke har studert? ;-)
*ler litt her, og ser for meg hvordan DEN undersøkelsen har foregått...*

@Hawiha
Er det? For meg er det ikke, så nei...jeg kan ikke si det er lett å legge skylden på "de andre".
:-)

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 18 sep. 2010 00:59

@Tingeling

Dersom du kjører langs veien, og plutselig møter noen som kommer mot deg i feil kjørebane.... Hvem har skylden når det smeller? DU, som var ute å kjørte? Den ANDRE, som har gjort noe som var totalt uventet? Eller ingen av dere, rett og slett fordi du ikke klarer å legge skylden på andre....? ; )

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 18 sep. 2010 01:00

Og der ble jeg uaktuell for FrkFryd.
Mine øk.ambisjoner er å ha råd til å pensjonere meg på 35års dagen.

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 18 sep. 2010 01:02 Privat melding

pgmp: HEHEHHE.. balettdanser eller?? hoho.. dæven.. håper du vil reise eller noe når du pensjonerer deg da.. for ellers får du det driiitkjedelig med ambisjonsløsheten ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 18 sep. 2010 01:03

@Hawiha
Det blir vel en litt søkt sammenligning, synes du ikke? Å krasje med en som kjører på feil side av veibanen versus f.eks å bo på årsvis i et forhold under premisser man egentlig ikke vil ha? ;-)

Skjult ID med pseudonym FrkFryd lø. 18 sep. 2010 01:04

Pensjonere seg før 35 år! Hva jobber du med? Og du må jo ha noen drømmer etter dette vel??

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 18 sep. 2010 01:06

Jo, for såvidt.... Men mange kjører rundt i årevis og håper at vedkommende tilslutt skal endre sine uvaner.... :D

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 18 sep. 2010 01:09

@Wolfie

Jeg mente forsåvidt at mine egne erfaringer ikke skulle legges til grunn for bombastiske konklusjoner... Men min erfaring så langt i livet er at det finnes ting som LETT kan nedprioriteres for dem med karrierejaget i blodet...

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 18 sep. 2010 01:15

Å håpe andre skal endre sine uvaner er som å vente på at julenissen skal komme. Waste of time & energy...;-)

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 18 sep. 2010 01:16

@Frk Fryd
Han skal pensjonere seg slik at han kan realisere drømmene!

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 18 sep. 2010 01:19

@Tingeling

Jeg vet også det NÅ da! Noen av oss er bare litt mer tålmodige enn andre skjønner du! *ler*

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 18 sep. 2010 01:22

@Kvinne81
Jeg vil absolutt ikke reise! Jeg dro hjemmefra mandag kl 6.30. Kom hjem for et par timer siden, og søndag morgen er det avreise igjen og jeg aner ikke om jeg får muligheten til å stikke hjemom noe mer denne måneden.

Jeg skal bygge takterrasse med utsikt over fjorden og bli sittende der til taket råtner! (Tiden blir altså bestemt av en intetanende håndtverker)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 18 sep. 2010 01:23

Jåååååådda!
Men da kan man jo ikke annet enn klage (evt skryte) på sin egen evne til å leve i håpet, vel? *ler*

*Så alt for mange snakker om fortiden slik: "Hvis bare...så hadde...blabla." Poenget er jo at det ikke BLE slik!*

Skjult ID med pseudonym FrkFryd lø. 18 sep. 2010 01:29

Jeg snakker NÅTID.. jeg fikk til det jeg ville! Nå vil jeg mer i andre ting mens jeg driver med det jeg ville ;)

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 18 sep. 2010 01:35

@Tingeling

DER er vi helt enige! Man MÅ sette en strek, og se fremover. Lære av egne feil, og prøve å ikke gjenta dem. Men allikevel være åpen til sinns. Altfor mange bruker fortiden som en effektiv brems, slik at de blir sittende "trygt" i (sukker)limbo-land. "Jeg vil ikke ha det SÅNN, ikke SÅNN, og ihvertfall ikke SÅNN! Og SÅNN blir det HELT sikkert med h*n, det ser jeg faktisk utfra profilbildet! ; )

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 18 sep. 2010 01:49

Nettopp!
Jeg leser lite her inne om hva folk faktisk VIL ha. De snakker hele tiden om alt de IKKE vil ha...og da er jo ikke fokuset endrer det minste grann. Hvordan kan man finne det man ønsker seg, dersom man ikke er istand til å formulere hva man VIL ha?
*beats me*

For å unngå å gjøre de samme feilene gang på gang, trenger man å endre sin egen tankemåte og atferd. Det blir det samme som å bake en sjokoladekake...og man kjenner oppskriften godt. Man gjør det samme hver gang, og det blir en sjokoladekake. Man kan ikke plutselig en dag forvente at det blir en blåbærpai uten at man endrer ingredienser og fremgangsmåte. ;-)

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 18 sep. 2010 01:55

*Fikk lyst på blåbærpai......* : ))

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 18 sep. 2010 01:56

Er mye lettere å si hva man ikke vil ha - da er det mye lettere å sjalte folk ut.

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 18 sep. 2010 02:05

De fleste TROR vel at de vet hva de IKKE vil ha, men ANER ikke hva de egentlig VIL ha...? Man vil bare ikke ha det samme en gang til, liksom...
De fleste profiler her inne sier mer om hva grunnen til forrige brudd var, enn om hva man ønsker i fremtiden....

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 18 sep. 2010 02:27

Thats my point exactly. :-)

Og hvorfor sjalte folk ut? Altså...dersom elimineringsmetoden er å foretrekke...hvorfor er folk her inne så lenge da? Hva er årsaken til at det oppleves så vanskelig å finne den man vil ha? Noen man liker?
Dersom det oppleves lett å ha fokus på hva man ikke vil ha, sier det kanskje mer om hvordan man tenker...og hvordan man setter seg mål, generelt?

Jeg tror selvinnsikt kommer av å gå runden med seg selv, og innse at de endringene man ønsker må man gjøre selv. Så enkelt...og så vanskelig.
De som påstår de har selvinnsikt og fortsatt henger i fortiden (for man gjør vel reellt det når man har fokus på de tingene man ikke vil ha?)...vil jeg påstå ikke har selvinnsikt.
:-)

*Og nå er jeg visst veeeeeeeldig åff-tåpikk...men disse temaene henger nok sammen uansett, da.*

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 18 sep. 2010 02:36

@Tingeling
Ikke rart folk blir her evig når eliminasjonsmetoden brukes. Det kommer jo flere nye profiler hver dag enn man rekker å eliminere!

Skjult ID med pseudonym ricardinho lø. 18 sep. 2010 03:56

@FrkFryd

Nei ,det er ikke feil av deg å søke en fyr med ambisjoner. Du kan søke hva pokker du vil, og det blir ikke feil av deg. Bare ikke forvent at alle er som deg, eller at at de som sier de er det på sukker, faktisk er det.

Sjøl så bryr penger meg midt på ryggen, så lenge jeg har råd til å spandere på dama ;)

Skjult ID med pseudonym FrkFryd lø. 18 sep. 2010 09:56

ricardinho:
Må du alltid spandere føler du? Jeg har litt hetta får å bli spandert på (er vel noe derfor jeg søkte en godt betalt jobb)
Jeg blir litt irritert på jentene som forventer det jeg.. Er jo hyggelig iblandt. Men skal godt gjøres å overbevise meg når ting er ferskt...
Jeg er vel en type jente som vil ha en litt gammeldags gentleman, men som lar seg bli påspandert iblandt eller la meg hvertfall betale for meg. Men holde dørene DET er viktig på en date det.. hehe Og kommunisere