Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan gjør dere det når det er på tide å avslutte daten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym '_' fr. 17 sep. 2010 19:48

Daten gikk bra, samtalen fløt lett, vi tok en øl og etter ca en time sa han at han måtte komme seg hjemover fordi han han hadde en avtale med noen kompiser. Han fulgte meg til bussen og når vi skulle ta farvel var det ingen som sa noe om hvordan det var gått eller om vi ev. skulle ses igjen (noe jeg virkelig kunne tenkt meg). "Vel, det var vel det. Hadet så lenge da" var det han sa. Hva betyr det? Dette var på onsdag, og jeg har ikke hørt noe fra han. Har brent meg på å være for "på" før, så nå vil ikke jeg ta kontakt før han eventuelt ggjør det.

Hva er gjengs kotyme for dette? Oppsummerer dere før dere avslutter? Sier dere klart fra om dere ønsker eller ikke ønsker å møtes igjen? Eller tar dere det på melding etterpå? Er det vanlig å bare ikke ta mer kontakt om man ikke er intressert?

Dating er vrient.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 17 sep. 2010 19:52

Vil jeg treffe henne igjen sender jeg en SMS senere samme dag, eventuelt dagen etter om det har blitt sent, og lodder stemningen. VIl jeg ikke treffe henne igjen? Har nesten aldri skjedd, faktitsk - er som regel jeg som blir dumpa.

Men én ting har jeg lært meg - det som sies som avskjed skal man aldri stole på. Har flere ganger fått høre at dette må vi gjøre igjen, for så å få kontrabeskjed når jeg faktisk tar kontakt igjen.

(mann 45 år fra Oslo) fr. 17 sep. 2010 20:00 Privat melding

Synes det er kleint å få det spørsmålet men det kan nok bare være meg. Har svart dette i en tråd før.
Men jeg trenger å bearbeide litt ting i hodet først.
Men en god natt melding er en fin ting da sier jo at man er interesert og så kan en av partene ta kontakt etter en dag eller 2. En gammel dating regel jeg fant i et blad for mange år siden sa 3 dager og jeg må ærlig innrømme at den har funket.
Vel det kommer an på hvis det blir klinings på første date sier det seg jo selv at en vil treffes igjen iallefal for meg.

Skjult ID med pseudonym Pinky fr. 17 sep. 2010 21:05

@ wolfie7

Hadde det med klinings bare stemt.... Jeg var på date med en kar som var så på´an . Litt for mye for mitt vedkommende, så jeg måtte be han roe litt ned - med et smil. På andre daten snakket han varmt om romantikk og i det hele tatt. Da jeg skulle gå spurte han om jeg ville ha et kyss. Joda, selvsagt med på det. Fyren var jo søt og hyggelig, om enn litt merkelig.

Hørte ikke noe fra han, men siden han var så på´an sendte jeg mld etter noen dager og spurte om han ville treffes igjen. Det ville han, så vi avtalte middag hos meg. 4 timer før middagen fikk jeg en sms hvor han skrev at han trodde ikke det kunne blir noe langt og seriøst forhold - men at vi kunne holde kontakten....

Var nok like greit, for en mann med så små baller trenger ihvertfall ikke jeg. Daten var avtalt 8 dager i forkant, og han hadde hatt plenty av tid å si ifra på før jeg gikk og handlet inn til middagen.

(kvinne 38 år fra Hordaland) fr. 17 sep. 2010 22:23 Privat melding

Det hørtes ikke ut som om han var videre interessert da, når han stakk etter en time, og du ikke hørte mer fra han?

Men på sukker er det mange biter i skålen å ta av ;)

Skjult ID med pseudonym katte fr. 17 sep. 2010 22:35

Det bare ser ut som sukkerbiter, men er egentlig salt.

Skjult ID med pseudonym toohey fr. 17 sep. 2010 23:03

@ TS
Jeg er enig med deg, dating er ikke alltid lett. Begge parter møter opp med ulike forventninger og som ikke alltid, eller sjelden blir innfridd.
Det er ikke lett å vite hva en skal gjøre etter en date, ta kontakt, vente, se om han event tar kontakt, være ivrig, ikke for ivrig mm
I forhold til din date kan det virke som han ikke er videre interessert i og med at han stakk etter en time og du ikke har hørt noe etterpå. Men du har kanksje lite å tape på å ta kontakt, dersom du ønsker å vite hva om han vil treffe deg igjen. Det værste du får er nei eller ikke noe svar.
Om det er vanlig å ikke høre noe etter en date tror jeg varierer. Har opplevd det også. Det er en enkel måte å kutte på, selv om det er frustrerende å være utsatt for det :-)

Jeg var selv på en date forrige helg og er fortsatt i tenkeboksen i forhold til om jeg ønsker å treffe han igjen :-)

Skjult ID med pseudonym Thea fr. 17 sep. 2010 23:04

Kanskje mest vanlig å utveksle tanker om det etterpå... (om det ikke åpenbart er full klaff og en har vert på date i flere timer). Ofte greit å få litt tid til å tenke over møtet etterpå før en bestemmer seg for om en vil treffe den andre igjen eller ikke.

Om en ikke hører noe er den andre ikke interessert (det er helt vanlig å ikke ta mer kontakt da ja - det er et svar i seg selv). Det er dessverre et dårlig tegn at daten bare varte i en time og en ikke har hørt noe etter 2 dager. Men gi det et par dager til og glem det om du ikke har hørt noe til da....

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 17 sep. 2010 23:09

Noen ganger kan det faktisk bety at man håper den andre tar kontakt, men det kan nok vel så ofte bety at man ikke er interessert. Men det jeg ikke forstår er hvorfor folk etter både kommunikasjon her og endog en date ikke sier fra om de ikke er interesserte. Jeg er selv blant dem som ikke uffer meg over folk som ikke svarer på kontakt, men har man møttes, så har man jo kommet et skritt lenger.

Jeg har ingen vonde følelser overfor damer som dumper meg etter en date, jeg ønsker dem alt godt og lykke i kjærlighetslivet, men hvis de bare ikke lar høre fra seg er jeg ikke like positiv.

(mann 45 år fra Oslo) fr. 17 sep. 2010 23:20 Privat melding

@ Pinky
Det er forskjell på menn og gutter og han her må da sies og tilhøre site kategorien da det virker som nervene har tatt han.
Er jeg ute på en date og ksla møte kamerater så driter jeg i de hvis daten går bra og de har full forståelse for det fordi de er kamerater.
Det var en som spurte når en gikk fra gutt til menn og det er når du står for hva du sier. En mann går aldri tilbake på sitt ord. Har han sagt han skal komme på en date hjemme hos deg så vet jo alle hva det innebærer og menn skylder aldri på mensen selv om det virker som amnsen har blitt inn i det siste.

Skjult ID med pseudonym Petiti fr. 17 sep. 2010 23:25

Hei

Jeg tenker at han ikke er interessert, desverre. Har opplevd nesten det samme selv, at han plutselig ikke tok mer kontakt. Jeg sendte rett og slett en melding å spurte om han var interessert i å ha mer kontakt, etter å ha gått noen dager uten å ha hørt noe fra han. Fikk ikke svar på den meld heller, desverre. Tok hintet og slettet han fra telefon og alt som var. Ikke noe å samle på, og helt klart ikke den rette. Som et lite ftips kan det være lurt å fokusere på de negative sidene hans/hennes. Ikke fokuser på det som var bra. Ikke gå inn i analyser og tolkninger av hvordan og hvorfor, du vet faktisk ikke hva som er årsaken hvis du ikke spør direkte.
Ønsker deg uansett lykke til med jakta. Hold hodet hevet. Man må fiske mange fisker for å finne den rette vettu, selv om det innimellom føles endeløst og håpløst. Men det må vi ALDRI gjøre. :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 17 sep. 2010 23:36

Jeg pleier å si hva jeg tenker, jeg. Og om jeg har veldig lyst til å bli mer kjent, sier jeg det...gjerne der og da. Hva er hensikten med å vente? Jeg er nok veldig dårlig på taktikeri...:-)

@Petiti
På hvilken måte kan det være lurt å fokusere på de negative sidene til den man dater?
Slikt har jeg aldri forstått. For å kunne si til seg selv at: "Nuvel...nå hadde denne personen så mange negative sider, så jeg skal være glad det ikke ble noe av...?"

*Tingeling har stor tro på å fokusere på de positive egenskapene hos andre mennesker. Det har med innstilling å gjøre, date eller ikke.*

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 18 sep. 2010 01:05

"Vel, det var vel det. Hadet så lenge da"
høres ut som at han er oppgitt over å ikke ha sett noen tegn til at du er interessert i noe mer med ham. Han tar altså ikke kontakt fordi han tror du er uinteressert.

Skjult ID lø. 18 sep. 2010 01:59

Tror ikke han er noe videre interessert. De som er interesserte lar som regel høre fra seg senere på kvelden evt dagen etter. Sorry, men det er fortsatt mange igjen før man har tømt sukkerskålen :) Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 18 sep. 2010 02:04

Men hvis du lurer, send ham en melding, da vel. Da får du et mye bedre svar enn noen her kan gi.

Skjult ID lø. 18 sep. 2010 03:40

HAN ER IKKE INTERESSERT ! Sorry, men man stikker ikke fra date etter en time hvis man er en smule interessert. Ikke noe poeng i å ta kontakt. Han valgte den feige veien ut. Move on. Han var tydeligvis ikke rett for deg. Lykke til videre !

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 18 sep. 2010 03:49

Hvis man føler at alt er feil, er vel det beste å si at "parkeringen min går ut nå" og takke pent for seg. Den er ikke til å misforstå.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 18 sep. 2010 14:10

Skjult ID:
Hvordan kan du si det så sikkert? Jeg hadde en gang en lunsjdate med ei jente, da hadde vi ikke muligheten til å sitte en time en gang. Betyr det at jeg måtte gå på jobb igjen at jeg ikke var interessert? At jeg valgte den feige veien ut?

Skjult ID med pseudonym fest lø. 18 sep. 2010 15:21

veldig bra diskusjon dette.

dere sier at folk ikke er interessert hvis man ikke hører noe dagen etter, men samtidig er det mange som kjører 3 dagers regelen. i tillegg til dett er det folk (les jenter) som tror at de er billige om de tar kontakt. Jeg har brent meg på å være for ivrig mange ganger. og skal på date 2 i morra med ei dame, og når jeg sa vi kunne gå tur var det greit, men hun sa vi måtte ta det rolig når eg spurte om jeg kunne by på pizza etterpå. antagelig er det vel kjørt allerede, men tror man må ha litt is i magen, og ta det man får til og begynne med så man ikke framstår så himla desp.. Framstår man desp så har man tapt tror eg..

jaja, min erfaring iallfall..

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 18 sep. 2010 16:31

Jeg synes det er dumt å prøve å gjette seg til hva andre tenker og føler og mener, selv om det faller seg helt naturlig for oss å gjøre det, og jeg gjør det selv. Man plukker fra hverandre og analyserer den lille infoen man har, og bygger opp et bilde. Men man har ingen bevis for det. Kanskje han du var på date med har lest seg frem til at han bør vente med å ta kontakt, kanskje han tenker at du skal ta kontakt og tror DU ikke er interessert, kanskje han ikke er interessert.... men ikke noe av dette kan du VITE før du hører det fra ham.

Send ham en melding, det har gått såpass mange dager. Ingen vits i at du kaster bort tid på å håpe at han kanskje er interessert. Men hold den ihvertfall litt 'nøytral', altså ikke overivrig. Da får du ihvertfall vite. Får du ikke svar må du jo uansett vente en stund da, men over tid er jo det også et svar.

Skjult ID lø. 18 sep. 2010 20:49

@TS:

Enten er han ikke interessert, eller så er han tafatt. Og ingen av delene gjør ham interessant for deg, vel?.