Alle innlegg Sukkerforum

Falsk bruker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tropo fr. 17 sep. 2010 20:46

Synes det hadde vært en ide om at personer som snakker med så kaldte 'falkse' brukere hadde fått en melding om dette fra sukker.
Har snakket med ei jente nå over lengre tid på tlf; som bare viker så alt for bra til å være sant. Brått en dag var sukker profilen hennes vekk og hvis jeg spør hvorfor hun sletta profilen så får jeg bare nølende uklare svar..
Vi skulle møtes her for litt siden, men da var hun blitt 'syk'. og vi har funnet en ny dag, men noe sier meg det samme skjer da...

Hvis sukker sletter profiler kunne det kanskje være en ide og si ifra til alle de har hatt kontakt med, dermed spart oss for mye strev..?!

Skjult ID med pseudonym k fr. 17 sep. 2010 21:06

eeh det har ikke falt deg inn at hun ikke er interessert i deg og har derfor blokkert deg?

Skjult ID med pseudonym katte fr. 17 sep. 2010 21:17

Hvis man er blokkert står det på websiden, og telefonene blir sikkert ikke besvart.
Sletter man hele profilen og melder sykdom, er det sikkert andre årsaker.
Dette ser ut som usikkerhet etc.

Skjult ID med pseudonym creative fr. 17 sep. 2010 21:22

ble kontaktet av en "17 årig "mann som hadde "ingeniør utdanning" og som jobbet i hotell/turist bransjen... og som i det hele tatt ikke så helt koslig ut... Tror disse er viktigere å være obs på enn ei som tydelig ikke var interessert i deg... Beklager.


men...Hennes loss, ikke sant ;) ?

Skjult ID med pseudonym Tropo fr. 17 sep. 2010 22:00

Hun virker rimelig interesert da men, ellers ville hun vel ikke ringt støtt og stadig? og jeg er ikke blokert for det har jeg sjekka :p

Skjult ID med pseudonym sooky fr. 17 sep. 2010 22:03

En klassisk vil, men tør ikke helt? ;)

Skjult ID med pseudonym Lady Lada fr. 17 sep. 2010 23:21

For en stund siden skrev jeg med ei jente som påsto at hun tok mastergrad i kjemi på uio. Samtidig var hun også veldig interessert i alternative ting, homeopati, krystaller osv. (Ja, særlig at en som studerer kjemi på høyere nivå tror på homeopati. :-)) Var også en del annet rart med henne skulle det vise seg, men det var ingen opplagt falsk profil, så i starten lot jeg meg lure. Litt senere så jeg henne igjen på en ny profil, og nå var hun plutselig blitt to år yngre.

Skjult ID med pseudonym katte fr. 17 sep. 2010 23:31

Det er jo endel løgner som sies når en er ute på byen og sjekker også, så hva er forskjellen?