Alle innlegg Sukkerforum

Hva er "galt" med "frodige" damer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hourglass fr. 17 sep. 2010 21:39

Hvorfor får jeg inntrykk av at menn med ikke fullt så trent og ribba kropp er mer akseptert enn oss jenter med noen kg ekstra.
Vi er ikke pene om vi ikke er tynne.

Jeg har noen kg ekstra.. men de er pokkern med så flott plassert, og jeg er "fast i fisken". Jeg får min andel blikk på gata, og de er ikke fordi jeg er rar el no..Ikke missforstå det jeg mener her.. Jeg synes jeg er vakker. Men er gutta (som er litt flotte og) så saueflokk infisert at de må følge standard og kun like babes og skinnys?
Jeg greier ikke å finne en ikke så tiltrekkende fyr tiltrekkende ;) (dvs ansiktet da) Men dæven disse gutta som ikke bryr seg døyten om sin manglene (kroppslige)sixpack osv, men som jeg synes tilogmed er kanskje mindre pene etter mitt vedkommene... DE til og med, fortrekker en styggere skinny dame, enn ei med former som er pen...

Kan noen i all verden svare meg hvorfor. For jeg finner meg ikke i at det er fordi "det er penere" eller musa er trangere (det stemmer ganske så ikke ;), eller at de bare liker skinny damer best. De vil jo forfalle en gang uansett... og da må du vite hun "eldes og forfalles med stil".

Jeg vet jeg er OG fordomsfull av å ta opp dette. Men jeg lurer. Fordi, når en fyr på "gata" går med dama si som er skinny, og smiler og snur seg etter meg, og glor på mine kurver... så tenker jeg.. "dæven for en tulling"...

Care to enlighten me boys????

Skjult ID med pseudonym nemo fr. 17 sep. 2010 21:43

hørtes ut som selvtillitten din er litt for god noen steder og andre plasse som den er litt for dårlig!

Skjult ID med pseudonym Hourglass fr. 17 sep. 2010 21:48

Ånei da.. Det sier mennesker som ikke kan se ting for det det er... ;)
Jeg synes jeg er råflott.. Og vet mange synes det og. Bare når det kommer til emne for "gjengen" osv.. da kommer saueflokk innstillingen.
Jeg har aldri blitt såret.. Men det er nok fordi jeg garderer meg litt når jeg ser noen visse tegn.
Jeg bare lurer på dette. Trenger ikke være et riktig svar i dette ;)

Skjult ID med pseudonym sooky fr. 17 sep. 2010 21:53

Jeg erfarer faktisk det tvert motsatte, og jeg er av den skinny typen som du kaller det!

Jeg jobber i butikk, og veldig ofte kommer det par inn hvor han er en del tynnere enn henne, hun med en passe stor porsjon med "former", og han en rimelig trent kjekkas. Og da tenker jeg at det ikke er håp for meg, når gutta er ute etter noe å ta i, for det mangler jeg rett og slett!!!

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 17 sep. 2010 21:54

Det er ett av de mange problemene med nettdating - det er kun rent målbare faktorer som lar seg formidle her. Jeg har i hvert fall til gode å se en profil som forteller noe om hvem et menneske faktisk ER.

Skjult ID med pseudonym Pinky fr. 17 sep. 2010 22:07

Hehe, må bare si meg så enig i det Hourglass skriver. Jeg får også oppmerksomhet fra menn med veldig slanke damer, men om det er kun fordi de ser pupper større en A det vet jeg ikke....(og ja, jeg vet at slanke damer også kan ha større pupper - og nei, jeg har ikke ekstreme, men de passer til resten av kroppen).

Skjult ID med pseudonym Hourglass fr. 17 sep. 2010 22:10

qwerty: åh... jeg er ærlig i større grad på hva og åssen jeg er i min.. Men for all del.. man trenger ikke å vrenge hele livshistorien sin her inne da. Da er det ikke mer å finne ut i RL ;)

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 17 sep. 2010 22:14

Kanskje du rett og slett har fått feil inntrykk...?
Desverre har det blitt slik at kvinner med normale former SELV sier at de har noen kg for mye.. Vi menn derimot overser glatt både de 4-5 kiloene vi selv har for mye og de 4-5 kiloene en kvinne har "for mye".

Problemer oppstår KANSKJE hos endel fordi definisjonen "noen kg ekstra" kan bety hva som helst.... Når man får servert "Jøss, du er jo TYNN jo!" som første setning på en blinddate, skjønner man fort at "et par kilo for mye" er et relativt relativt begrep! :D

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 17 sep. 2010 22:21

Hourglass:
Poenget mitt er at her på Sukker så vil alt det du skriver om deg selv bli subjektivt. Du kan skrive at du har god humor, ja, alle kan hevde at de har god humor, men det er ikke alle som vil oppfatte det slik. Du kan ha trekk som noen liker og som andre ikke liker, trekk som ikke kommer frem her fordi du skriver det slik du selv opplever det. Liker du turer i skog og mark? Ja, hva pokker betyr det? Betyr det at du tar deg en søndagstur i Østmarka, eller betyr det at du tilbringer hele sommerferien i Rondane? Det du derimot *kan* lese ut av en profil er hva du jobber med, hvordan du ser ut i stillbilde, hva slags kropp du har (om du er ærlig), hvor du står politisk osv. osv.

Men, selvsagt, det er jo et annet moment her, når damer som Kate Moss blir forbildene for jenter, så får du et kroppsideal der syltynn er normal og normal er feit.

Skjult ID med pseudonym bollox fr. 17 sep. 2010 22:25

@qwerty: de som gidder har mulighet til å finne ut masse "objektiv" info om meg. det er skrevet bøker om hvordan/hvem jeg er... ;o)

Skjult ID med pseudonym BB fr. 17 sep. 2010 22:34

@ TS. Jeg vet ikke helt om jeg forstår spørsmålet. Jeg oppfatter det slik at du mener du har en flott kropp med former, at menn egentlig liker "din" type kropp, men at de dessverre likevel velger tynne damer. Videre oppfatter jeg deg slik at du mener årsaken til dette er at gutta ikke følger sine innerste lyster men lar sitt valg styre av sosiale konversjoner e.l.

I tillegg oppfatter jeg at du stiller spørsmål ved hvordan en mann med slapp kropp kan tillate seg å være kresen på hvilken kroppsfasong en partner skal ha.

Når det gjelder det siste: Menn tenner nok mer på det fysiske enn jenter. Generelt er nok menn rett og slett mer opptatt at jentas kropp enn jentene er av guttas kropp. Derfor kan en mann med slappfiskkropp (men med mye vidd, sevtillit og ambisjoner) få en jente med kropp innenfor sin preferanse. Men folk er forskjellige. Menn har forskjellige preferanser.

Et annet poeng: Menn liker å titte på damer. At en mann snur seg betyr ikke nødvendigvis at han er veldig tiltrukket. Det ligger i mannens natur å ville titte på damer. På den andre side bør han jo styre seg når han går sammen med sin parter, men det er en annen sak. At menn titter på deg kan bety at de har lyst på deg eller det kan bety at de ... vel ... bare titter. Sånn er det. Vanskelig å trekke konklusjon.

Når det gjelder menns preferanser for kvinnekroppen så er vel det forskjellig fra mann til mann. For egen del så liker jeg slanke jenter. Det er slike jenter jeg trenner på. For meg er dette viktigere enn et pent ansikt. Det har ingen ting med at jeg har et undertrykt ønske om ei frodig jente - det har jeg rett og slett ikke.

(mann 42 år fra Oslo) fr. 17 sep. 2010 22:36 Privat melding

Jeg har absolutt ingenting imot jenter som ikke er snorrette - det er jo topp å ligge ved siden av en varm og myk jente. Men jeg hører stadig kompiser som snakker litt nedsettende om "tjukke" jenter. Det som er litt trist er at jenter som er litt tykkere enn normen, ofte kan ha litt dårligere selvtillit, og det er jo ikke alltid attraktivt. Forståelig er det jo likevel, når de får litt pes for kiloene.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 17 sep. 2010 22:52

Er det forståelig at man får pes for kiloene, Hakon? Hvorfor det? Hadde det vært forståelig om jeg bare MÅTTE kommentere menns små peniser, store neser, hårete ører eller whatever man nå ikke liker?

Skjult ID fr. 17 sep. 2010 22:57

Les hva Hakon75 faktisk skriver da, Dragefrukt. Du misforstod tydeligvis.....

Skjult ID med pseudonym Håkon75 fr. 17 sep. 2010 22:58

Ikke forståelig at de får pes for å være overvektige. Forståelig at noen henger litt med nebbet når de får pes.

Skjult ID med pseudonym bollox fr. 17 sep. 2010 22:58

@dragefrukt: tror han mener det er forståelig at noen kan ha dårlig selvtillit pga pes ;o)

Skjult ID fr. 17 sep. 2010 22:58

Dragefrukt ligger klar i skyttergrava ser det ut til...

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 17 sep. 2010 23:00

Da beklager jeg, om jeg mistolket deg. Carry on.

Skjult ID med pseudonym Big fr. 17 sep. 2010 23:07

Smaken er som baken! Slik lyder vel ordtaket... :-)
Vi har alle forskjellig smak, og tenner på forskjellige kroppsformer. Selv liker jeg "timeglass-formen", men kan også se med vellyst på en kvinne med et vakkert fjes og en slank kropp! Sånn er kanskje vi menn... fanges av det visuelle, men i det lange løp er flere kvaliteter enn kroppsfasongen som holder oss trofaste!

Se, men ikke røre! Slik lyder vel nok et ordtak... :-)
Når kvinnen først er valgt så betyr ikke det at det visuelle ikke fanger oss menn... Kanskje litt steinalder akkurat det...
Om en mann med følge ser langt etter deg, ta det som et kompliment! Prøver han seg på deg - gi ham en rett høyre med hilsen fra meg!! ;-)

(mann 45 år fra Oslo) fr. 17 sep. 2010 23:13 Privat melding

Nå er det så en gang at menn tenner på det visuale. Derfor er og da menn mer opptatt av utseendet en det damer er. Samtidig har jeg det inntrykk av at det mange damer kaller frodig ikke er frodig men rett og slett overvektige. Men må til det og si at jeg ser en del damer som omtaler seg som normale som gjerne kunne sagt tynne i profilen.

Skjult ID med pseudonym strandboms fr. 17 sep. 2010 23:25

Som det er blitt nevnt her...det er forskjell på frodig og frodig...

Skjult ID med pseudonym ricardinho lø. 18 sep. 2010 04:13

@TS

Folk foretrekker forskjellige typer. Sjøl så liker jeg jenter, rundt middels. Hva middels er bestemmer jeg ;) Uansett, et søtt smil veier opp for flere kilo overvekt/undervekt.

@wolfie7
Jenter tenner også på det _visuelle_. Og menn er nok faktisk mindre opptatt av utseende enn det damer er. Motbevis meg gjerne...

Skjult ID med pseudonym yyy lø. 18 sep. 2010 07:40

Frodige damer er ikke min type damer, desverre. Fjerner alltid hakene "par kilo for mye" og oppover ved søk.

Noen ganger "gjennomsnittlig" også.

Skjult ID med pseudonym Hourglass lø. 18 sep. 2010 09:37

yyy: Blir ikke fornærma jeg. Hehe.. du som liker knoker ;-p (knis)

Jeg vil jo ha en mann som liker kjøtt. MEN ikke flesk..

ricardinho: Jeg skal ikke motbevise deg. Jeg er veldig intr at fyren skal være litt opptatt av hva han har på seg på kroppen. Ikke merkevare, men stilen hans.. Den kan variere som bare det, bare fyren tenker over det.

Liker mye av responsen her. Jeg er jo fullt klar over at folk foretrekker forskjellige ting. Jeg gjør jo det.
Jeg takler ikke skinny små fyrer. Selv om jeg desverre noen ganger har blitt prøvd sjekket opp av slike. Aner ikke hva de tenker med.
Liker ikke tjukkaser heller, litt mage er ok, hengebuk og vom er NOT sexy. Og helsemessig ikke bra. Pluss knot ang sex.
Jeg er en ganske smidig frøken og jeg vil ha en fyr som kan dra nytte av det. For mye mage eller at han er liten og lav gjør det til knot.

Mulig noen synes jeg er fordomsfull her. Men igjen.. Enig med dere gutta som rett og slett har deres preferanser.
Jeg har jo mine og ;)

Skjult ID med pseudonym FattyHater lø. 18 sep. 2010 10:03

Overvekt er et stadig større problem i vesten, og Norge ligger godt oppe på listene over land med høyest andel overvektige. Nei, det er ikke naturlig for menneskekroppen å ha opptil flere håndfuller med flesk på magen. Det er bare et resultat av at vi mennesker ikke lenger trenger å bruke kroppen for å få mat.

Skjult ID med pseudonym get lø. 18 sep. 2010 10:22

@Hourglass

Ikke bare fremstår du like kritikkverdig som de menn du ønsker å "kritisere", med du kaster også stein i glasshus. Du fremstår akkurat like overfladisk som de du vil sette et søkelys på. Dette forankrer jeg i dine utsagn om at du ikke liker skinny små fyrer og heller ikke "tjukkaser", som du kaller de. Du ønsker at menn skal "tørre" å fronte sine egentlige lyster: At de mest av alt vil ha ei dame med skikkelige former framfør ei tynn dame.

Derfor oppfatter jeg tråden din som den sedvanlige sutringen fra en som føler at h*n blir oversett i nettdatingens verden.

Du har helt rett. Tråden din oser av fordommer. Du vet det. Allikevel tillater du deg å kritisere andre for det samme.

Skjult ID med pseudonym Dude lø. 18 sep. 2010 10:26

Evolusjonen gjennom millioner av år har lært oss hva som er attraktivt, og at damer bør være slanke for å ikke føde overvektige barn, kunne bevege seg i terrenget, kunne bære litt mer enn sin egen vekt og samle ved til leirbålet osv.

Det tar litt mer enn etpar tiår med potetgull og tv for å forandre nedarvede instinkter. Selvfølgelig hjelper daglige doser med Prozac og dr Phil til med å påskynde prosessen med å komme dit vi alle tenker at overvekt er normalt.

I mangel av Prozac og tv frykter jeg at jeg aldri kommer dit, mao singel forever.

Skjult ID med pseudonym mann lø. 18 sep. 2010 10:29

Som menn flest foretrekker også jeg atletiske eller normalt slanke damer, men jeg kan nok også snu meg etter ei på gata som har mer former. Men i de tilfellene er det riktignok bare puppa som pirrer stort sett, i og med at fyldigere damer gjerne har fyldigere bryster.

Og så finnes det jo også en viss andel av de som er fyldige, men som likevel_ikke_har de ekstra fyldige brystene....og de snur jeg meg aldri etter. Kort sagt er det stort sett_bare_de fyldigere brystene som trekker ved de fyldigere damene.

Støtter meg forøvrig fullt og helt til innlegget til "get" ovenfor her.

Skjult ID med pseudonym kit lø. 18 sep. 2010 11:30

Jeg har ikke noe behov for å signalisere hvilken type kvinner jeg liker her på forumet. Selv om jeg snur meg både etter pupper og sprettrumper på gata...

For meg fremstår Hourglass som mer fordomsfull og dømmende enn de mennene hun kritiserer. Det er tross alt mye lettere å endre fettprosenten enn høyden.

Men, men, hun får leve i sin glassboble der på magisk vis hennes fett har blitt til kjøtt, mens andres fett er kvapsete. Kjøtt er muskler, og legger seg ikke på hoftene eller puppene. Sistnevnte er nesten kun rent fett.

Skjult ID med pseudonym 69 lø. 18 sep. 2010 11:35

Get har det desidert beste innlegget. Som om jeg skulle sagt det selv!

Skjult ID med pseudonym sunway lø. 18 sep. 2010 12:00

godt poeng @get:)
men jeg skjønner gutta,likemye som jeg skjønner jenter som ikke vil ha en ekstrem svær fyr heller.,.

Skjult ID med pseudonym Søta lø. 18 sep. 2010 12:24

Kjenner jeg blir ganske provosert av innlegget ditt TS. Det oser av fordommer, egoisme og manglende empati for andre. Tror mange mannfolk vil unngå deg ikke først og fremst pga overvekten din, men heller det synet du har på andre og hvordan du beskriver endel menn.
Og siden du kaller sånne jenter som meg for knoklete, kan vel jeg kalle deg for ei feit dundre? Ikke særlig pent synes jeg, og ærlig talt, jeg har såpass respekt for alle mennesker at jeg ikke pleier å si sånn.

Skjult ID med pseudonym kit lø. 18 sep. 2010 13:48

Ja Mannedame. Overvektige er vår tids negrer og untermench

Skjult ID med pseudonym kgh lø. 18 sep. 2010 13:53

@kit

...akkurat som menn under 175. Vekt kan gjøres noe med....

Skjult ID med pseudonym kit lø. 18 sep. 2010 13:56

kgh, Som jeg skrev 11:30....

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 18 sep. 2010 16:51

Ja? Hva er galt med frodige damer? ;-)

Jeg lurte litt på denne jeg, sakset fra åpningsinnlegget...
"Vi er ikke pene om vi ikke er tynne."
Hva betyr det, da? Og hvem sier at det er slik?
Jeg kjenner meg ikke igjen, og jeg tenker ikke slik om andre...så hvor kommer da denne påstanden fra?
:-)

Skjult ID med pseudonym Pinky lø. 18 sep. 2010 17:11

Nå syns jeg ting begynner å bli stygge her.... Vi leser kanskje det vi vil lese. Jeg forsto det slik at Hourglass kanskje ikke fikk samme oppmerksomheten på nett som på gata....og legger det til kroppen sin. Kanskje jeg tar helt feil.....

For min del syns jeg ikke det er noe galt i å ha krav, men syns man kan legge de frem på en måte som ikke sårer noen. Jeg har venner i alle størrelser, og (som sikkert alle andre) har jeg en del utrolig nydelige venninner. Men det er ikke kroppen som gjør dem så bra. I mine øyne blir mennesker pene ettersom hvordan de bærer seg... Kan de heve haka på en dårlig dag, ha selvironi, og i tillegg litt peiling på hvordan de skal kle seg etter kropp/type, og sminke se litt mer diskret enn Marilyn Manson, så er mye gjort :)

Vi har vel alle ting vi ikke er fornøyde med, men bør vel heller fokusere på det vi er stolte av :) Ofte legger ikke omgivelsene merke til "kvisa på kinnet" før man selv kommenterer den. Så tie still om det da! ;-)

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 18 sep. 2010 17:15

Tingeling:
Slik jeg ser det, handler det om en samfunnsmessig utvikling der det å være slank representerer det å være vellykket, og at det å ikke være slank dermed representerer det å ikke være vellykket. Dette er en holdning som gjennomsyrer reklamen, musikkbransjen, filmbransjen, media osv. - Marilyn Monroe ville aldri blitt en supermodell i dag. Reklame- og filmplakater manipuleres og photoshoppes for å få damene til å virke enda slankere, mens Kate Moss går ut og sier at det er bedre at unge jenter sulter seg enn legger på seg. Det er klart dette påvirker hvordan vi ser på hverandre.

Skjult ID med pseudonym Hourglass lø. 18 sep. 2010 17:37

Dude:
"Evolusjonen gjennom millioner av år har lært oss hva som er attraktivt, og at damer bør være slanke for å ikke føde overvektige barn, kunne bevege seg i terrenget, kunne bære litt mer enn sin egen vekt og samle ved til leirbålet osv." <---- og for slanke føder for svake barn på "gamle" dager.

Det tar litt mer enn etpar tiår med potetgull og tv for å forandre nedarvede instinkter. Selvfølgelig hjelper daglige doser med Prozac og dr Phil til med å påskynde prosessen med å komme dit vi alle tenker at overvekt er normalt.
Har jeg sagt jeg er overvektig. DEFINER OVERVEKTIG..

JA nå begynner jeg å bli faktisk PISSED her.. eller sinna som man kaller det på gammalt..

Jeg har ikke sagt jeg missliker tynne folk, JEG har heller ikke sagt jeg missliker "feite" folk. Men jeg tenner jo ikke på dem, som i større grad alle andre mener om sine preferanser. (om de liker det ene eller andre)
Personlighet er alt når man skal velge noe mer varig.

Kaste stein på glasshus nei. Jeg spurte om noe rent relativt. Og dere tar meg for å være en dundre? Helt greit om dere vil det. Er jo jeg som sitter her på denne siden av datan og ser meg selv. Jeg har mer trent mage jeg enn flere av mine slanke venninner i str 38. (om det er et eksempel nok)
Om jeg skal bli kakka på fordi jeg ikke har lov til å mene noe ganske relativt, så for all del. Kom igjen. Jeg forandrer ikke meg jeg. Har ingen fiender i virkeligheten pga min personlighet eller evt annet (om det går an å ha fiender på annen måte). Tror samtlige av dere hadde lest den tråden annerledes om dere hadde brukt 10 min med meg i RL..

Er jeg provosert nå. Jah som fan.. Lei meg.. neeeh.. Dette er jo bare cyberspace.. ingenting betyr egentlig noe her.

Og joken min om knokler er den samme som om jeg blir kallt dundre, fordi jeg ikke er str supermodel.
Om noen av dere slanke ble sinna på meg ang den joken, og ikke tålte den eller skjønte jeg spøkte, beklager dette. Men ikke tro jeg ikke har selvinnsikt og medmennesklighet.

Men igjen. Jeg prøvde meg på en enkel tråd som fokuserte på en enkelt ting. Som sporet av til at jeg er visst nok uansett feit, jeg trenger å bli tynn for å bli akseptert som tiltrekkende, og feite jenter er slemme. Heh, det fikk jeg ut av svarene til 90% av alle her. Jeg er sååå glad jeg slang meg som anomym på denne.

Koz og klemzzzz og sånn ;) til alle som har svart. Godt å se dere har bena så plantet på jorden at ALLE SKAL FÅ ;)

Skjult ID med pseudonym get lø. 18 sep. 2010 17:56

@Hourglass

"Hva er "galt" med "frodige"damer" er din overskrft på denne tråden som kan tolkes som en forsvarstale for formfulle damer. Og kritikk av menn som du mener egentlig liker frodighet, men som ikke tørr å "komme ut av skapet" for å si et sånn. Det er helt fair det. Men det stopper der.

Vel, hva er galt med skinny små fyrer og tjukkaser? Det spørsmålet må jo kunne stilles til deg.

Dette motspørsmålet understreker jo hele poenget mitt med at du kaster stein i glasshus. Du går hardt ut i din forsvarstale. Samtidig faller du for eget grep ved å skrive at du på ingen måte liker tynne små menn og tjukkaser. Du stiller faktisk et spørsmålstegn ved disse guttas sosiale antenner når du opplever at de prøver seg på deg. SAMTIDIG går du langt i å antyde at menn egentlig vil ha frodige damer. Ser du ikke hva du gjør her? På den ene siden kritiserer du menn (De du helst vil skal prøve seg på deg?) for at de er sammen med tynne jenter. På den andre siden latterligjør du menn som faktisk prøver seg på deg (Tynne små menn og tjukkaser?).

Du kan bli så provosert du vil. Men du må regne med krasse tilbakemeldinger når du presterer å starte en slik tråd. Du fremstiller deg selv som offer for de samme grep du angriper andre med.

Og det er bare trist.

Skjult ID med pseudonym Hourglass lø. 18 sep. 2010 18:23

Igjen, så har du ikke lest hva jeg skal frem til. Men helt greit. Og har jeg skrevet at det er bare tynne og tykkere menn som sjekker meg opp.. Kanskje ikke..

Latterligjør jeg noen her.. Sånn helt ærlig. Eller latterligjør du bare meg. Siden du absolutt ikke kan se saken fra min side.

Jeg kan jo se saken fra andres side. Men det kommer ikke i lyset her. Jeg vet at menn og kvinner har forskjellig smak. Er ikke skutt heller. Men JEG føler at fokuset på at helse = slanke/tynne folk, er veldig i fokus når man skal i allmennhet si hva som er tiltrekkende.

Jeg sier ikke at menn har en indre sjult trang til å egentlig ville ha jenter som meg. Men mener at noen (NOEN), gir ikke meg sjangs (altså bli kjent sjangs da) fordi jeg ikke passer inn i deres "se på dama mi så lekker hun er da, fordi hun har kroppen som en modell isj noe).
Jeg får høre hele tiden jeg er så kul, grei, bra, dyktig, morsom, snill osv.. Og vakker. Og sexy. Men når det kommer til å bli kjent kjent. Min verden/versus hans verden. Det er da jeg merker mine kurver holder ikke mål.

Forsto du litt mer nå @get??? Eller er jeg like teit enda?

Skjult ID med pseudonym The One lø. 18 sep. 2010 18:35

@Hourglass

Jeg skjønner hva du tenker, men for å komme et motsvarende eksempel som endel av guttene her inne sliter med. Jeg er helt sikker på at det er flere gutter her inne som er ganske attraktive oppegående, sjarmerende og sexy, men blir diskvalifisert fordi de er "kun" 170 cm høye. Altså både menn og kvinner siler etter mer eller mindre gode grunner. Jeg er helt sikker på at det er damer som kan finne på å se etter en hot/sexy mann med den høyden på gata, men vil allikevel velge han bort som kjæreste fordi han er for lav......you see :)))

Mye av det vi mennsker setter som kriterier make no sence

Skjult ID med pseudonym sinnamann lø. 18 sep. 2010 18:53

Hadde menn flest tent på syltynne kvinner skulle vel pornobransjen vært full av dem. Men det er jo ikke tilfelle. Idealet om syltynne kvinner er skapt av homoseksuelle designere og kvinner som konkurrerer om å være tynne. Poenget er ikke antall kg ,men hvor disse er plassert. En aktiv kvinne (5 kg+) med former er utrolig flott. En dvask sofasliter er en dvask sofasliter uansett vekt! Til dere kvinner som klager over dårlig respons her inne: Jeg er 1.90 og får ofte blikk og komplimenter for utseende og kommer lett i kontakt med kvinner IRL. Jeg har derimot hatt 1 besøk på profilen på 10 dager. Slutt å klag!

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 18 sep. 2010 19:00

@qwerty
Så hva handler det da om? Hvordan er man når man er vellykket? Slank?
Hurra, sier jeg bare...dersom det er det eneste. ;-)

Holdning er noe vi alle har...i oss selv. Og vi velger selv...SELV...hva som påvirker oss.
Så sånn er det med den saken. :-)

Jeg lurer fortsatt på det jeg skrev der oppe, Hourglass...:-)
"Vi er ikke pene om vi ikke er tynne."
Hva betyr det, da? Og hvem sier at det er slik?
Jeg kjenner meg ikke igjen, og jeg tenker ikke slik om andre...så hvor kommer da denne påstanden fra?

(mann 45 år fra Oslo) lø. 18 sep. 2010 19:09 Privat melding

Er veldig vrient å skulle ta opp et touchy tema og samtidig legge inn en spøk.
Det jeg reagerer mest på er at du fremstår som anonym hadde du fremstått med profilen din med bilde og slikt ville du vel ha fått mer sympati uansett og iallefall om det er som du sier bare et par kilo extra.
Man skal være klar over at hormoner påvirker vekt og da spesielt kvinners og at kroppen kan endre seg i veldig stor grad etter graviditet og det begge veier fra tynn til feit og motsatt.
Men tilbake til det egentlige spørsmålet hvorfor vi ser. De fleste menn vil se på andre damer vi sjekker rumpe og bryst på andre damer selv om vi går med armen rundt dama. Menn gjør dette fordi vi har lyst og det er noe innstinktivt over å sjeke mulig byttedyr men og for å gjøre dama usikker så hun ikke tar oss for gitt.
Feks det beste en gutt/mann kan gjøre på en date er å sjekke ut servitørdama i datens påsyn(Undersøkelse i usa, funker her hjemme og) da damer liker å bli jaktet på men de hater å være eneste byttedyr blir for mye oppmerkshomhet og snutter av the shining kommer på storskjerm oppe i hodet hennes.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 18 sep. 2010 19:15

*Du kan med stor fordel jobbe litt med kommaene dine, Wolfie. Evt med punktum og stor bokstav også...;-)*

(mann 45 år fra Oslo) lø. 18 sep. 2010 19:18 Privat melding

Er håpløs på det når det kommer til skjerm og tastatur.

Skjult ID lø. 18 sep. 2010 20:38

Jeg er dame og jeg tenner også på det visuelle. Tror ikke jeg er noe mindre opptatt av det enn hva menn er. Derfor synes jeg det er veldig synd at mange menn her inne mangler bilder i helfigur, og bilder fra ulike vinkler etc. Bildeløse profiler er helt uinteressante, men kun bilde(r) fra halsen og opp, er ganske håpløst det også.

Veldig viktig at menn har litt muskler - både i bein og armer. Jeg snakke ikke om oppblåste boletyper, men litt muskelmasse. Jeg synes faktisk det er påfallende mange norske menn som ikke har det, særlig i beina, som om de knapt har brukt beina sine, men bare latt dem visne bort. Jeg takler ikke å ha en partner som har tynnere armer og bein enn meg.

Skjult ID med pseudonym Laughing lø. 18 sep. 2010 21:11

Hahahahahahahaha!!! Hahahahahhaha!!! Jeg ler godt av denne tråden og endel av meningsytringene her... I mange av profilene her inne så lesses det på med hva en partner bør ha av egenskaper, personlighet, interesser, verdier og jeg vet ikke hva. Men når alt kommer til alt så henger folk seg opp i det ytre hele tiden. Alt sier stopp på en måte. Når alt dette med verdier etc. viser seg kun å være "skin deep", så burde man spare seg for all jibberish, skjønt...de samme folka vil jo ikke bli tatt for å være grunne. Kan de ikke bare skrive: "Jeg er bare opptatt av utseende ditt og kroppen din." Period. Blir fort avslørt hvor grunn man er hvis man lesser på med masse vrøvl om noe man ikke er. Hvis man belager seg på utseende hos sin partner i for stor grad - ja da er man VIRKELIG ute å sykler... Sukker er har blitt mer og mer (desverre!) en tumleplass for kjøtt med sexdrift. Sjelløse twats av begge kjønn som higer etter oppmerksomhet mer enn kjærlighet og et godt liv. Livet er kun midlertidig, og gresset er for alltid grønnere på den andre siden....

Skjult ID med pseudonym BB lø. 18 sep. 2010 21:50

Det er vel mulig å være opptatt av både ytre og indre kvaliteter samtidig? Jeg har vanskelig for å se at det ene utelukker det andre. Jeg mener at man godt kan være opptatt av en partners ytre uten å være shallow av den grunn. Men, dersom man kun går etter det ytre så er man på grunna ...

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 18 sep. 2010 21:55

rotte gjerne ta hourglass i kveld

(mann 35 år fra Oslo) lø. 18 sep. 2010 22:12 Privat melding

"Evolusjonen gjennom millioner av år har lært oss hva som er attraktivt, og at damer bør være slanke for å ikke føde overvektige barn, kunne bevege seg i terrenget, kunne bære litt mer enn sin egen vekt og samle ved til leirbålet osv."

Evolusjonen har nok bare en liten del av skylden her. Både kvinner og menns idealer har alltid vært i endring, se for eksempel på kvinner i malerier fra renessansen, da frodige, til tider overvektige kvinner var idealet. Det var også inn å være blek, fordi det var et tegn på at du ikke trengte å stå ute med hodet i potetåkeren hele dagen, men hadde råd til å sitte inne (og spise =D). Etter den industrielle revolusjonen, når arbeiderklassen begynte å jobbe i fabrikker, ble det motsatt. Skjønnhetsidealet endrer seg med andre ord i takt med hva som til en hver tid symboliserer rikdom og tilgang på tid og ressurser.

Det finnes imidlertid en del forskning som viser at jenter vektlegger attributter som trygghet, inntekt og sosial status mer enn gutta gjør, og dette har nok helt sikkert evolusjonspsykologiske forklaringer. Dette gir seg blant annet utslag i at jenter ofte søker en partner som er noen år eldre, mens gutta gjør det motsatte, og dette er vel kanskje også noe av forklaringen på TS spørsmål om hvorfor det er "greit" for gutta å være lubben, men ikke motsatt.

Merk at dette er statistikk, det handler med andre ord ikke om *deg*! Ikke skyt meg om du føler deg truffet av forrige avsnitt, dette er trender målt i veldig store datasett :)

Skjult ID lø. 18 sep. 2010 22:24

@Laughing:

Jeg er helt enig med BB her: At man må finne en kjæreste fysisk tiltrekkende, utelukker på ingen måte at man også må finne vedkommende personlighetsmessig/mentalt tiltrekkende. At man også stiller krav til hvordan vedkommende er som person, er da på ingen måte vrøvl, som du sier. Det blir bare for dumt å sette dette opp mot hverandre.

Det sier seg da egentlig selv at hvis man skal være fysisk intim med noen, må man finne personen tiltrekkende? Hva i all verden er "overfladisk" ved det?

PS: Når jeg snakker om fysisk tiltrekkende her, snakker jeg ikke om "standardpene" mennesker, men en som er i ens egen smak. Jeg f.eks. faller for menn med litt spesielle trekk. Det samme gjelder for øvrig det å være personlighetsmessig tiltrekkende. Jeg har aldri falt for en "A4"-type.

Skjult ID med pseudonym Hourglass lø. 18 sep. 2010 22:40

Veldig enig _dundermix!!!

Er arti noen mennesker som svarer her må kritisere meg og evt andre for å utseendemessige ønsker på en fyr. Eller en dame. Det er jo det tråden handler om. Ikke hva jeg vil ha i hue til fyren. Det er et heeelt annet tema. OG SÅ MYE STØRRE. ..

Jeg er 173, str 44 (som forøvrig samme str som Marilyn Monroe) med ut og inn på riktige steder og ganske bra trent. Poenget når jeg skriver jeg vil helst ønske en fyr som er høyere enn meg, er fordi jeg og ønsker å føle meg lita iblandt og.. (henger vel igjen med gamle instinkter det at mannen skal passe flokken osv) . Jeg kan ikke korte ned på høyden min for å føle meg lita. Og veldig lite på vekta, uten å måtte bli anorektiker og det som værre er. Jeg er ikke str 44 fordi jeg eter drit og er uaktiv. Jeg er slik fordi hele slekten min er slik. Jeg kaller det bondekonegenet. Eller vikingdame. Jeg har store pupper, smal midje og en rumpe som matcher fint til resten. Men min lille provokasjon her inne, er at jeg føler noen menn (de som ikke tar så godt vare på seg selv engang) kun fokuserer på den heite slanke dama, og ikke ser mannfolket av heite damer som går rundt i gatene osv. Jeg ser skjønnhet i alle fasonger. Men jeg ser ikke sex i alle fasonger. Men jeg mener jeg har mye større spenn på hva jeg kan finne tiltrekkende, enn mange menn har. Som litt mer seriøse emner.
Skulle jeg bare hatt meg en elsker eller engangsbruk, hadde jeg selvsagt plukket "mr dum og deilig".

Men må være mer substans enn utseende totalt sett om jeg skal vurdere enn mann skikkelig. Og er han 173. Og han får meg til å skli av stolen av forelskelse. Så er jo det helt rett da...

Skjult ID med pseudonym Hourglass lø. 18 sep. 2010 22:42

Skriveleif "kun fokuserer på den heite slanke dama, og ikke ser mannfolket alle de andre heite damene som går rundt i gatene og osv"

Skjult ID med pseudonym sinnamann lø. 18 sep. 2010 23:20

@hourglass. Jeg fatter ikke hva som er problemet ditt. Har du virkelig den kroppen du beskriver får du garantert en haug med oppmerksomhet. De aller fleste menn liker kvinnelige former. Store pupper og fin rumpe betyr "god til å føde barn" i følge evolusjonen. Vi er programmert til å tenne på det.

Skjult ID med pseudonym Hourglass lø. 18 sep. 2010 23:58

sinnamann:

Hehe.. jeg får jo kjeft her fordi jeg skriver "at mange menn er programmert til å like kurver" Og så kjefter du på meg fordi jeg ikke tror det..

Skjønner du/dere hvorfor er frøken (flere av oss) kan bli forvirret. Som jeg sier igjen og igjen.. Greit at folk har forskjellig smak. Men ikke ditch ei bra dame (seriøse emner) fordi hun ikke hadde kroppen "gjengen" forventer du skal komme "hjem" med. Når du kanskje selv liker den svært godt. Det jeg skriver ang om saueflokk tendensen i starten av tråden.

Bare det altså ;)

Skjult ID med pseudonym Hawiha sø. 19 sep. 2010 00:14

Jammen Hourglass da.... Hvor i all verden har du fått for deg at "gjengen" vil ditche meg fordi jeg finner ei sexy dame med former??? Sannheten heller jo MYE mer i retning at dama med former ikke vil ha meg, fordi jeg er for lav/tung/tynn for langt hår/for kort hår/for tynne/tykke bein/ for mye/lite muskler for HENNES venninnegjeng.... Vi gutter LIKER jenter med former vi. Men endel setter naturlig nok en grense for hvor mye mer hun skal veie enn det HAN gjør, og det gjelder nok sikkert andre veien også... Helt til man møter en person som man bare "klikker" med momentant, og så hiver man badevekta i restavfallskurven.... :D

Skjult ID med pseudonym Hourglass sø. 19 sep. 2010 00:18

Hawiha:
Badevekt, hvilken badevekt.. Skal jeg absolutt måle meg, så er det målebåndet, og en tur på shopping.. helst etter lekkert undertøy, lårstrømper og lign tilbehør ;P

Skjult ID med pseudonym Hawiha sø. 19 sep. 2010 00:39

men atte altså....For all del, stryk badevekta.. Skjønner du resten av det jeg skrev...? Det ER noe med at de fleste, og da snakker jeg om begge kjønn, ikke helt greier å se for seg at man skal gå rundt sammen som Helan & Halvan... SELV om det hender at det skjer fordi det bare plutselig "sa klikk" for dem... De fleste finner seg faktisk en på omtrent samme størrelse, og fordi de fleste kvinner av og til "vil være litt liten og få følelsen av å bli passet på" er de fleste kvinner på jakt etter en som er LITT større og høyere enn henne.. Og menn jakter på ei som de føler de klarer å bære i sikkerhet om det trengs.... :D

Skjult ID med pseudonym Hawiha sø. 19 sep. 2010 01:04

Det slo meg plutselig at jeg nå faktisk har funnet årsaken til at kvinne-idealet blir tynnere og tynnere.... De mest ambisiøse og vellykkede menn idag har mindre muskelmasse og er MYE mer puslete enn det menn var før, og siden kvinner fremdeles ønsker å bli båret og beskyttet av sin mann innimellom, MÅ de rett og slett være så tynne at det blir mulig for mannen å løfte dem...... : )))))

*dukker og løper*

Skjult ID med pseudonym Hourglass sø. 19 sep. 2010 01:21

Dæven.. jeg må finne meg en tømmerhogger. De har er ofte ganske manndige.. Eller brannmenn.. OIOIOIOIOIOI.. *drømmer seg bort*

Skjult ID med pseudonym Hawiha sø. 19 sep. 2010 01:28

Still deg i køen av kvinner Hourglass.. ALLE jenter fantaserer om brannmenn og tømmerhuggere. Problemet oppstår når de i tillegg til fantasiene begynner å stille krav til barnevogntrilling, rødvinskvelder med dype samtaler og weekendtur for 2 til Paris for å kose seg sammen og kanskje shoppe litt sko "når vi først er her liksom".... ; )))

Skjult ID sø. 19 sep. 2010 01:49

Hahaha, Hawiha kl. 01:28, jeg tror du har rett! Jeg var tidligere inne på dette med manglende muskelmasse hos menn. Klart dameidealet blir tynnere og tynnere når flere og flere menn ser ut som kroppen ikke blir brukt som noe annet enn påheng til hodet...Ja, jeg har ikke akkurat statistisk belegg for å si dette, men jeg har bare begynt å legge særlig merke til at mange menn har veldig tynne bein. Skjønner godt at de ikke har lyst til å se ut som Halvan ved siden av Helan når de er ute med dama si... Eller bli fysisk skviset av henne når de har sex.

Skjult ID med pseudonym Hawiha sø. 19 sep. 2010 01:56

Hvis jeg skulle være VELDIG stygg nå, så kunne jeg jo spørre om menn FAKTISK har fått tynnere bein, eller om det er beinet man sammenligner med som har blitt større.... Men SÅ stygg skal man ikke være på en lørdag kveld.... : ))))

Skjult ID sø. 19 sep. 2010 02:22

Jeg synes heller det er en del damer som har samme "problem" som menn - for lite kjøtt og muskler i beina...Synes det er fint på begge kjønn om man ser ut som kroppen er i bruk og har en funksjon. Uansett kjønn, skjønner jeg ikke hva som er så attraktivt med pipestilker.

Skjult ID med pseudonym Laughing sø. 19 sep. 2010 14:52

Det ene utelukker selvfølgelig ikke det andre. Det er ikke det som var mitt poeng heller, men folk vil nå gjerne projisere ett og annet i forhold til det man skriver her inne. Og med full rett selvfølgelig! Poenget mitt er at det spiller ingen trille hvis man enten a) ser ut som en gresk gud, men ikke ivaretar sitt intellekt, eller b) motsatt, ser ut som et takras, men dyrker sitt intellekt med stor påpasselighet. Alt det som kommer imellom disse "ytterpunktene" finner vi hos folk på sukker. Men jeg tror vi likevel føler oss mer sikre på empiri enn teori her. Man kan stole på hvorvidt man liker symmetrien i et ansikt i form av om det intuitivt eller ei, appellerer til en selv. Mer usikre blir vi på de litt mer uhåndgripelige gjenstandene ved en person, som f.eks egenskaper ved et menneskes personlighet. Dette er også veldig mye mer vrient og krevende å finne ut av gjennom et nettsted, og litt paradoksalt er jo det, i og med at det meste av kommunikasjon her inne foregår semantisk. Det synes derfor litt skjevt at vi derfor tillegger profiler med bilder av mennesker som vi liker av utseende, større interesse (jmfr. de naturprogrammerte kriteriene til evolusjonsteoretikeren over her) enn de som vi ved første øyekast ikke får interesse av. Kjemi, som er et begrep det flittig vises til blant brukerne på sukker, ligger til en viss grad også forankret i utseende, men i større grad er det forankret til andre sider ved et menneske enn hvordan personen ser ut på et bilde. Dermed blir det ofte mange dater på folk som gjør seg til spesialister på "å skue hunden på hårene", for så å oppdage etterhvert at personen er helt "feil" å gå videre med, et vakkert ytre til tross. Jeg ser godt ut selv og er fornøyd med kropp og sjel, men har etterhvert blitt veldig obs på dette med å ikke la meg forlede av vakre mennesker med som "reiser lett" for å si det pent. Undertegnede finner nemlig grenser for hvor interessant det er å glo på et glansbilde nemlig. Og det vil jeg tro de fleste sier seg enig i her inne. Men likevel går vi mennesker i den samme "bjønnefella" gang, på gang, på gang. Den som ikke lærer av historien er dømt til å gjenta den. Dette er ofte blitt emner for artikler om hvorfor man finner den samme typen mann/kvinne gjentakende ganger, og hvorfor man ender opp med svarteper, salte tårer og hjertesmerte-situasjoner. Et vakkert ytre kan dermed også vise seg å være et sosialt handicap for noen, ved at folk ikke våger å sjekke de opp/avvisning.

Skjult ID med pseudonym brainiac sø. 19 sep. 2010 15:48

ikke bare utseende som teller vel....kansje du har en ufordragelig væremåte =)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 19 sep. 2010 18:46 Privat melding

Gått gjennom tråden og det er jo et par ting som ikke henger på greip her. Men for vel ta det med engang, liker damer med former (men så var det hva former egentlig er da) ;-p

Hourglass skriver;
"""Skjønner du/dere hvorfor er frøken (flere av oss) kan bli forvirret. Som jeg sier igjen og igjen.. Greit at folk har forskjellig smak. Men ikke ditch ei bra dame (seriøse emner) fordi hun ikke hadde kroppen "gjengen" forventer du skal komme "hjem" med. Når du kanskje selv liker den svært godt. Det jeg skriver ang om saueflokk tendensen i starten av tråden.""""

Altså vi (menn) skal IKKE ditche et bra dame fordi hun ikke har kroppen "gjengen" forventer. Menregner med at der greit å ditche etter egne interesser/turn ons?

Hourglass skriver også;
""Liker mye av responsen her. Jeg er jo fullt klar over at folk foretrekker forskjellige ting. Jeg gjør jo det.
Jeg takler ikke skinny små fyrer. Selv om jeg desverre noen ganger har blitt prøvd sjekket opp av slike. Aner ikke hva de tenker med. Liker ikke tjukkaser heller, litt mage er ok, hengebuk og vom er NOT sexy. Og helsemessig ikke bra."""

Hourglass synes det altså er helt greit å ditche fyrer som hu ikke liker, eller som hennes gjeng ikke liker.

Er det sånn at når damer med former ikke får "gjennomslag" hos gutta så er det på grunn av gruppepress, mens når gutt ikke får gjennomslag hos damene så er det et bevisst valg fra kvinnens side basert på hennes egne interesser. Det er altså ikke noe form for gruppepress hos kvinner...??

Ser hvor TS vil og kan til en viss grad se at dette kan være et problem, men da kan det ikke være forskjellige regler for gutta og damene.

(mann 29 år fra Oslo) sø. 19 sep. 2010 19:02 Privat melding

@TS

Det er en ørliten forskjell på "frodig" og begrepet "kvapsete."

Skjult ID med pseudonym Get ma. 20 sep. 2010 13:09

Tazoslo!

Du har sett akkurat det samme som jeg og noen andre i dette svadaet til Hourglass. Hele hennes argumentasjon faller fullstendig sammen. Nettopp fordi hun krever SIN rett til å ignorere menn som ikke inngår i HENNES preferanser. Og det er jo nettopp en slik adferd HUN kritiserer menn for i sine innlegg. Derfor faller hun for eget grep. At hun ikke evner å se dette i det hun skriver, men fortsatt prøver å ro et synkende skip er jo totalt uforståelig.

Og en annen ting jeg stusser på er den svært nedlatende holdningen hun gir uttrykk for ovenfor tynne damer og korte menn. Hun nærmest avseksualiserer de. Hvorfor det? Er det fordi "frodige" jenter ser på seg selv som et offer og føler dermed at de kan rettferdigjøre en slik holdning? Man får ikke sympati ved å tråkke på andre.

Hourglass!

Jeg er enig i budskapet ditt. At vi må være rause nok til å gi folk en sjanse. Men budskapet ditt drukner i selvmotsigende svada.

Ser du nå at du kaster stein i glasshus??

Skjult ID med pseudonym Z ma. 20 sep. 2010 14:30

Ingenting er galt med verken frodige damer eller frodige menn. De er som de er, og har sin vakkerhet på sin måte!

Dessuten er mange av mine venner litt frodige, inklusive meg selv. Men de er jo verdens mest rause, snille, dyktige, hardt arbeidende, kreative, omsorgsfulle, samvittighetsfulle, morsomme, sjarmerende, empatiske, varme, livlige, intelligente og kloke mennesker! Jeg ville ikke byttet dem ut for alt i verden!

Det eneste som er synd med mange av mine venner, er at de ikke er single. Elles hadde jeg jo hatt et fantastisk lite knippe mennesker å anbefale til både menn og kvinner.

Meeeeen jeg kunne jo ikke anbefale noen til mennesker i denne tråden, for slike egenskaper faller jo helt igjennom. Midjemålet er nemlig ikke som Dronning Mauds var :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 20 sep. 2010 14:36

Jeg er vel ikke enig med Hourglass i bunn og grunn heller. Hun har som Get sier, sine preferanser og disser andre som ikke møter sine egne.

Men hun toucher innom et emne som mange større kvinner opplever; nemlig menn som egentlig vil ha, men som av diverse årsaker ikke tør/vil. Det er menn som liker frodighet i diverse former, selv om akkurat du (som i hvem som helst som leser her) ikke gjør det selv og kanskje ikke engang kan forstå det. En del av disse mennene er likevel kun i forhold med slankere jenter. Hvorfor? Tja, som en sa til meg en gang; jeg kan jo ikke vise deg frem til kameratene mine. Ikke det at jeg ville hatt han heller med en slik tankegang, men det gir et lite innblikk inn i at det finnes menn, og sikkert kvinner også, som velger annerledes enn preferansene sine fordi det er hva samfunnet (løst brukt) sier om hva som er akseptabelt. Ja, noen syns det er flaut å si at de digger feite damer (selv om Hourglass sier hun ikke er det, men jeg er det iallfall) og jeg syns det er litt synd at det er slik. Mest av alt for dem selv. For tenk å alltid trakte etter noe man ikke har, fordi man ikke har ryggrad nok til å stå for sine valg.

Så dagens moral er; jeg håper alle er går etter hva de ønsker og er ærlige mot seg selv. Om det er smått eller stort, høyt eller lavt, brunt eller hvitt; om man velger noen å leve livet med, så er det jo viktig at vi kan våkne og kikke over på andre siden av senga med et smil, er det ikke?

Skjult ID med pseudonym Arne ma. 20 sep. 2010 15:10

Alle bør følge sin egen sti, men ikke si at man har preferanser her inne for da får man bare diss tilbake fra forsmådde mennesker ;-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 20 sep. 2010 15:19

Arne
Du har sikkert rett, men jeg mener du har litt feil også :-)

Verden er full av mennesker som ikke føler seg bra nok av en eller annen grunn. Trenger man å bruke f.eks et forum til å utdype at disse "manglene" er noe man skyr? Jeg vet for egen del mye jeg ikke kunne tenke meg å ta i med en ildtang. Men holder det ikke, kun for å ta litt hensyn, å skrive om sine preferanser som KAN såre andre, i profilen?

Eller mener du at det er helt flott å si at noen er for stygge, for feite, for dyslektisk, for liten penis, for spinkel, for pinglete, for hva som helst må tåle å få dette debattert og brettet ut til enhver tid når som helst eller hvor som helst?

Skjult ID med pseudonym Arne ma. 20 sep. 2010 15:26

Z - er jo helt enig med deg. Jeg synes folk til tider kommer med utsagn her inne som er totalt unødvendig å komme med. Ting jeg selv aldri kunne tenke meg å si. Unskyldningen om at "det er jo sant så det er greit å si det" er bare piss. Det er snakk om også ha visse sosiale antenner.

Når det er sagt så er det samtidig en kjennsgjerning at vi alle har forskjellige preferanser, av en eller annen grunn og uansett hvordan man formidler det her inne så vil man lage bråk. Ta det med "frodige" damer. En tråd fra en mann som lovpriser frodige damer, for alle de måter han verdsetter disse, ville raskt få en del positive tilbakemeldinger fra først og fremst kvinner og noen menn. Det vil derimot ikke ta lang tid før hele tråden overgår til drittslenging.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 20 sep. 2010 16:23

Sosiale antenner og en ørliten dæsj empati og omsorg i hverdagen, Arne. I alle fall for meg.

Så må jeg le! En tråd som lovpriser en frodig dame eller en som skriver som en tulling har jeg enda tilgode å se :-)
Mitt poeng er vel at man trenger ikke med ord å ekskludere eller kritisere personlige ting på et offentlig forum. Jeg ser ikke hvorfor det er nødvendig i det hele tatt. Hvorfor ikke booste andres mening, følelse, tanke og DIGGE litt? Rett og slett skape supergod stemning som alle kan delta på og fryde seg over?

Selvsagt har jeg mine preferanser, og selvsagt kunne jeg annonsert disse høylytt! Det tror jeg ikke ville såret så mange. Men om jeg annonserte alt jeg synes var forferdelig turn off, så skaper det bare negativ energi. Blir ikke det litt slitsomt og ekstremt langtekkelig og nedbrytende å lese om i lengden da om alle skulle gjøre dette?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 20 sep. 2010 16:44

HDV - hvilke skavanker synes du at jeg avsørte? :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 20 sep. 2010 17:53

En liten historie fra virkeligheten, nærmere bestemt lørdag:

Dragefrukt tusler ut fra stedets sykehus etter litt omsorg fra de hvitkledde. Jeg var ikke akkurat kledd så veldig ok, som man gjerne ikke er når man må fort avgårde og ikke engang er påkledd i utgangspunktet. Joggis, genser og attpåtil ingen BH.

Eldre dame: ute og lufter deg?

Dragen: nja, jeg skal hjem, venter på drosje.

Eldre dame: er du ikke gravid?

Dragen, i ærlig modus: nope, jeg er bare feit.

Eldre dame: må du se til å slanke deg! Du kan ikke gå rundt å se sånn ut! Jeg røyker og jeg vet hvor helseskadelig ting kan være! Du ser jo ikke ut slik du er nå!

Jeg så nok litt måpende ut der jeg sto. Drosjen kom akkurat da og jeg tuslet videre.

Hva har jeg gjort for å fortjene at folk tar seg slike friheter?

Skjult ID med pseudonym petita ma. 20 sep. 2010 17:56

Ingenting har du gjort, kjære drage. Det var damen som ikke hadde sin folkeskikk på plass :)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 20 sep. 2010 17:56

Etter at Dagbladet i 20 år har kjørt overskrifter som sier "Slik kan DU bli slank," så er det ikke rart at enkelte andre også tar på seg bedreviterhatten sin.

Skjult ID med pseudonym rosenpool ma. 20 sep. 2010 18:00

Ikke noe galt med frodige jenter for meg heller tvert i mot . Mye å ta i mye å være glad i;)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 20 sep. 2010 18:11

Leser det Dragefrukt skriver........

....did I make my point?

Synes det er både triste å lese om, - og ille at noen opplever og utsettes for slike kjølige mennesker!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 20 sep. 2010 18:29

Ja, nettopp. Poenget er ikke hva man syns. Poenget er hva man ytrer. Det ER lov å ikke si alt som faller seg inn. Jeg liker for eksempel pene tenner. Ikke alle har det. Det er ikke min plass å fortelle folk at de bør gå til tannlegen for de blir så jævla stygge når tennene ikke er pene. Ikke det at jeg syns de er jævla stygge, men bare sånn for poengets skyld.

(mann 42 år fra Oslo) ma. 20 sep. 2010 18:53 Privat melding

ikke alle som syns det er noe galt i det. liker bedre naturlige jenter. vil heller ha litt for mye en for lite:)
og mange av de jeg kjenner syns også det

Skjult ID med pseudonym Z ti. 21 sep. 2010 09:55

Du har nok rett, SteinR. I alle fall når det gjelder brorparten av norges mannlige befolkning.

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 21 sep. 2010 09:58

Stein R..

Nei, det er vel typisk at du ikke tror på Volkel og hans oppfatninger.... Det er typisk, fordi hva som er attraktivt henger sammen med hva som er in i den kultutren man befinner seg. Blant hans venner og for ham er det på den måten. For deg og de du kjenner, er det annerledes.

Han er også 10 år eldre enn deg, det har nok litt med saken å gjøre... Da er man mer vant til at mange kvinner har fått barn og ikke er ment å se ut som de har rette ungpike-kropper lenger. Og noen, tro det eller ei, SteinR, finner det sexy...

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 21 sep. 2010 10:55

Så da koker det hele ned til at alle menn lyver. Evt alle lyver...punktum.
Det er jo et glimrende utgangspunkt. ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 22 sep. 2010 12:48

Her er også en form for ærlighet. Den nakne sannhet...
Jeg liker den bedre, jeg. :-)

http://www.dagbladet.no/2010/09/22/tema/det_nye/klikk/mote/slanking/13508697/

*Og Tingeling tror fortsatt ikke på at alle går rundt og lyver. Sånn er det med den saken.*

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 22 sep. 2010 13:26

@SteinR
Om jeg synes min venninne ser ut som et takras, kan det være MINE øyne det er noe galt med.
Om min venninne synes hun ser bra ut, GJØR hun det.
"Min sannhet" er en subjektiv oppfatning...og gir meg ingen rett til å trø den i huet på andre.
Så jeg vil selvfølgelig fortelle henne hun ser fantastisk ut!
:-)