Alle innlegg Sukkerforum

Nødvendig å lyve

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurende to. 14 des. 2006 14:23

Hva er vitsen med å lyve her inne, f.eks på kroppsfasong/størrelse? Vet man ikke at man blir avslørt ved en evt. date?

Jeg har selv møtt to jenter fra sukker, begge har "gjennomsnittlig" satt opp som størrelse. Så etter en del mailing fram og tilbake, treffer jeg de, veldig spent, så er dem begge mer enn godt over "snittet". Hva med å skrive "et par kilo for mye" eller "lubben" når det faktisk er det du er?

Ja, det kan virke overfladisk, men for mange betyr det litt. Jeg er selv ingen Mr. Universe i kroppen, men lyver i allefall ikke om det.

Greit nok i mine tilfeller, hadde det nok ikke kommet lengst uansett, men man blir jo litt skuffet da, når man forventer en normalbygd jente, så kommer det ei dundre på borti hundre.. Blir skuffa da.

Skjult ID med pseudonym juliet to. 14 des. 2006 14:43

Man er vel ikke "et par kilo for mye" eller "lubben" når man veier 100 kg er man ikke overvektig da?! Eller..det kommer an på hvor høy man er og muskelmassen.. Gjennomsnittslig er vel om man har en normal BMI? Slank er under normal BMI osv... (tror jeg). Men ja det er kjipt med de som ikke tør stå for hvordan de er, man har vel kommet til der man er idag pga mye mosjon/ trening eller mye mat og lite trening!

Selv syntes jeg det var vanskelig å sette opp for hvor jeg skulle stå i den kroppsgreia der.. Om det skulle stå "slank" eller "gjennomsnittslig" Det kommer vel an på øyet som ser. Er fornøyd med meg selv og ser slank ut, men jeg er jo alikevel gjennomsnittslig? Er ikke gjennomsnittet slank? Forvirrende!!!

- Det er vel ikke overfladisk å bry seg om hvordan andre og seg selv ser ut. Er helt normalt. Det er jo utseende som er det 1. intrykket man får når man møter noen for første gang, så kommer de andre faktorene rett etterpå.

Skjult ID med pseudonym Lurende to. 14 des. 2006 14:51

Juliet, joda, selvfølgelig er borti hundre overvektig, men jeg satt det litt på spissen. Hu ene var nok nærmere overvektig enn lubben/et par kilo for mye.

Greit nok at hun selv er fornøyd med slik hun ser ut, men det må da gå an å ha litt selvinnsikt? Ja, så får jeg heller være det noen kaller litt "overfladisk", du gjør det ikke, og det synes jeg er greit. Som du sier, 1.inntrykket er viktig, sånn er det.

Med mine "par kilo for mye" vet jeg at ikke alle finner meg interessant, at noen utelukker meg pga. det, men det lever jeg med. Hvis noen vil gå glipp av en så fantastisk pakke som meg, pga. noen kilo for mye, er det opp til de;)

Skjult ID med pseudonym sara to. 14 des. 2006 15:10

Nødvendig å lyve? Tja, det er vel et generelt problem det å være overvektig. Det er IKKE akseptert i dag... At de ikke forstår at "de møter seg sjøl i døra" - er meg helt uforstående. Hva med om du ber om bilde? Jeg møter ingen uten bilde, har gjort det et par ganger - og utelukkende blitt skuffet. Har funnet ut at om man ikke tør vise fram bilde av seg selv, så er det en grunn til det.

(kvinne 58 år fra Oslo) to. 14 des. 2006 15:23 Privat melding

Det er ikke så veldig lenge siden inndelingen av kroppsstørrelser ble innført og da ble alle satt på gjennomsnittlig slik jeg jar observert det. Dermed er det nok noen som ikke har endret profilen siden det og dermed er blitt stående på gjennomsnittlig selv om de har et par kg for mye eller er slanke eller.... Det er forøvrig ikke bare damer som er "feil plassert".
For min del betyr ikke vekten så mye men det er greit å være litt forberedt. Når alt kommer til alt er det det indre, personligheten og kjemien som er avgjørende.

Forøvrig... hva bety de forskjellige kategoriene?
Jeg vil tro at gjennomsnittlig i dag er et par kg for mye, så hva er da et par kg for mye? Etter det er neste skritt stor og fyldig.... er det for alle med 5-50 kg for mye?? Så finnes det også atletisk, muskuløs og slank... eh? regner man grad av muskelutvikling da?

Hva mener andre?

Skjult ID med pseudonym oki to. 14 des. 2006 15:26

Hallo....om vedkommende har bilder (som jeg opplever de fleste her inne har) er det vel ikke noe problem å se om det er tilfredstillende i forhold til hva krav man eventuelt måtte ha. De fleste har jo opptil flere bilder og ofte i helfigur, da ser man jo lett hva man "får". Om man velger å gå på date med noen uten bilde tar man jo uansett en sjans...

Skjult ID med pseudonym juliet to. 14 des. 2006 15:26

Dere har gode poenger. Hvorfor ikke vise bilde liksom?!
Det er kanskje 10% av befolkningen som innerst inne ikke bryr seg om utseendet. Men det teller om man liker det eller ei.

Jeg er ikke overfladisk når jeg sier at utseendet teller, for det gjør det så absolutt. Om jeg f.eks. er på byen så går ikke jeg bort å begynner å prate med noen som jeg ikke synes virker tiltrekkende på meg for at de KAN ha en herlig personlighet.

Skjult ID med pseudonym juliet to. 14 des. 2006 15:30

Synes også at de forskjellige vekt-kategoriene her inne er veiledene.. I mine øyne er "gjennomsnittslig" normalvekt.. Altså der man skal ligge ifølge en BMI. Og atletisk, muskuløs og slank.. vel når man er muskuløs har man vel en del muskler.. Atletisk..vises det vel gjerne om man driver med en sport/dans osv!? Slank...så hva da...? Er så himmla vanskelig.

Skjult ID med pseudonym Lurende to. 14 des. 2006 15:31

Sara, begge jeg møtte sendte bilde, men det var typiske "head-shots", altså viste kun ansiktet. Noen kan se gjennomsnittlige ut i ansiktet, og allikevel være store/tjukke/feite (slett det som ikke passer).

Jeg har samme holdning, vil se bilde før treff, for å ikke bli skuffet. Men, det skjedde jo allikevel.

Godt mulig det ikke er akseptert å være overvektig i dag, men allikevel er flere overvektige i dagens samfunn enn for f.eks 20 år siden. Jeg har selv ingen problemer med om noen er det, men det er jo en del av totalpakka, som da kanskje blir litt dårligere om man er veldig overvektig.

Til Kreative: Gjennomsnittlig i dag er jo gjerne noen kilo for mye ja, men allikevel tolker jeg det som å være normalt slank, at man f.eks har en BMI som stemmer omtrent med der man skal være. Et par kilo for mye, ja det sier seg selv, noen for mye i forhold til høyden etc. Lubben og stor er mer enn et par kilo for å si det sånn. Artig forøvrig å se i enkelte profiler på Hei! at noen jenter søker gutter som er: "veltrente, slanke, normale eller store". Altså, lubben, et par kilo for mye er ikke akseptert, men svære gutter, helt ok. Logikk? I think not.

Om jeg skulle satt opp en fordeling, ville den sett slik ut, i forhold til størrelse: Slank, normal/gjennomsnittlig, et par kilo for mye, lubben, stor.

Skjult ID med pseudonym juliet to. 14 des. 2006 15:34

så "gjennomsnittslig" er altså noen kg for mye egentlig i de flestes syn?

Skjult ID med pseudonym Lurende to. 14 des. 2006 15:40

I mine øyne er ikke "gjennomsnittlig" noen kilo for mye i allefall.

Men, når enkelte mener at Stor er bedre enn lubben, da kan man jo lure;)

Skjult ID med pseudonym juliet to. 14 des. 2006 15:48

Jaja, så lenge man føler seg vel!?
"Norge" prøver å slanke "folket" for en grunn.. Det er for at fedme ikke er bra, man er i bedre form om man holder kroppen ved like, og er sjeldnere syke. Det reklameres jo overalt om sunn mat, slankekriger/metoder osv.
I USA er "gjennomsnittet" veldig overvektige.

Skjult ID med pseudonym undrende to. 14 des. 2006 15:52

Ja vi har det godt i Norge når slike ting blir diskusjonstema hehe..Be om bilde av hele personen neste gang så slipper du slikt ;) Hilsen gjennomsnittlig..

Skjult ID med pseudonym juliet to. 14 des. 2006 15:54

Har ikke møtt noen som ikke har svart til mine forventninger ennå, så jeg er storfornøyd med sommerfugler i magen:)

Skjult ID med pseudonym undrende to. 14 des. 2006 16:07

Så bra ;) Ønsker deg lykke til! Ny her så har ikke kommet så langt som å møte noen men er absolutt muligheter her!

Skjult ID med pseudonym juliet to. 14 des. 2006 16:11

Har bare møtt 2 da, men like morsomt hver gang! :)
Lykke til du også!

Skjult ID med pseudonym slank to. 14 des. 2006 16:30

Jeg ser på gjennomsnittlig som litt for mye ekstra å drasse på. Men som tidligere nevnt: det er nok mange som ikke har endrer profilen sin siden kroppsbeskrivelsen dukket opp, så det må ikke nødvendigvis være slik at folk tror at litt for mange kilo ekstra er gjennomsnittlig, men at de bare ikke har fått med seg at dette nå kan endres på.

Skjult ID med pseudonym Lubben29 to. 14 des. 2006 19:02

Altså, er man atletisk og på grensen til overvekt i følge BMI så bør man jo skrive atletisk (hvis pga muskler, evt muskuløs) eller gjennomsnittelig, ikke slank.. Slank=tynn, slik jeg tolker det her. Har møtt flere her IRL som nok burde satt seg selv som slank, men som har satt seg selv som gjennomsnittelig. Ikke at det er så viktig da..

JEg tror de som ikke er ærlige med kroppsfasongen og er overvektige men ikke innrømmer det er fullstendig klar over hva de gjør. D er altså ikke snakk om mangel på innsikt! Hvis man er overvektig så vet man det!! Og tenker på det HELE tiden..... Kanskje de har et behov for mer oppmerksomhet enn de vanligvis får? Kanskje de for første gang har "truffet" noen som ser mer enn for mange kilo? Kanskje de satte gjennomsnittelig bare for å se om det utgjorde noen forskjell i antall meldinger, og plutslig fikk de napp med noen de virkelig likte? Og hva gjør de da? Skal de forandre kroppsfassongen i profilen og være ærlige med den de mailer med, eller ikke si no'? Ja jeg veit det er tåpelig og dårlig gjort å ikke være ærlig, men man gjør så mye rart pga usikkerhet.....

(Jeg er derimot ærlig, selv om det betyr dårligere respons)

Skjult ID med pseudonym Gjennomsn to. 14 des. 2006 20:07

Ikke for å være ekkel eller bagatellisere det å være litt overvektig, men de som tenker på det HELE tiden... hvorfor ikke gjøre noe med det?

Høyde kan man ikke gjøre noe med, mengde hår kan man ikke gjøre noe med, men vekta si kan man gjøre noe med. Om man bruker så mye tid og krefter på å tenke på at man er overvektig burde man vurdere å løpe vekk det ekstra og leve sunnere. Snakke med veiledere på treningssentre er en god start. Sett opp et program og følg det slavisk! Ikke bare slipper man tenke på at man er overvektig hele tiden, men man blir sunnere i kroppen også, som får ringvirkninger på hele tilværelsen.

Jeg vet veldig mange er mer naturlig overvektige enn andre, og noen har sykdommer - men de aller fleste kan uansett gjøre noe med det.

Jeg var syltynn tidligere, så la jeg på meg en del og fikk litt mage og lår, men armer og kropp ellers var i dårlig forfatning. Var vel ikke mest sexy, men et mer bevisst kosthold og 2-3 turer på SATS har fått vekk magen og økt muskelmassen. Det er ikke så vanskelig!

Skjult ID med pseudonym Gjennomsn to. 14 des. 2006 20:08

2-3 turer på STATS i uken

skulle det stå ;)

Skjult ID med pseudonym Teori.. fr. 15 des. 2006 09:31

Hva er vitsen med det da? Det er jo det virkelige liv som gjelder til slutt. Skuffelser når man møtes er trist for begge parter. Det viktigste er definitivt at man må slappe av på hvordan man oppfattes av andre. Det er ikke lett, men så lenge man gjør en grei innsats for å holde seg frisk og rask så er det jo kun det som gjenstår.

(kvinne 33 år fra Finnmark) fr. 15 des. 2006 09:39 Privat melding

Hvorfor lyve? Man må man jo uansett face realiteten når man evnt. skal møtes?! Ærlighet varer lengst uansett..

Skjult ID med pseudonym sara fr. 15 des. 2006 12:09

Det er forskjell på "ærlig" selge seg selv, og å juge. Man forteller om sine gode sider, og skriver selvsagt ikke om de dårlige... Men å si mer enn det man kan stå for blir jo helt feil. Iallefall om man søker seg en kjæreste :o)

Skjult ID fr. 15 des. 2006 21:44

Alle her er perfekte i deres øyner..

Skjult ID med pseudonym Lurende lø. 16 des. 2006 13:51

Normal, tror nok ikke de jeg har datet kjenner seg igjen, det ville overraske meg mye. Bevisst har jeg unnlatt å skrive ting om de som vil være gjenkjennende. Jeg har heller ikke fortalt vedkommende jenter at jeg synes det var dumt de løy i profilen, og det var uansett andre grunner til at det ikke fungerte med disse to, men dette var kanskje noe medvirkende.

Personlig, som jeg kanskje har nevnt før, ønsker ingen tynn flis selv, jenter som er litt lubbene eller har noen kilo for mye kan være like fint det. Andre ting som kommer først. Det jeg vil til livs er "lyvingen", altså at noen sier de er en ting, også er de noe helt annet

Men, selvfølgelig, hvis noen føler seg truffet av kritikken.. tja, so be it.

Du har i allefall vært ærlig da, og skrevet at du har noen kilo ekstra fordi du er lubben. Poenget med jentene jeg møtte var at de begge skrev "gjennomsnittlig" også var de begge mer enn et par kilo for mye. Hu ene var faktisk veldig drøy.

Det finnes jo gutter som kun går etter jenter med mye ekstra baggasje. For å snu det, tenk om en fyr som har denne lysten bestemmer seg for å møte ei dame som har skrevet stor i profilen, også viser det seg at hu er supertynn. Han blir nok skuffa da tipper jeg, føler seg kanskje litt lurt. (Jada, satt på spissen, og kanskje lite sannsynlig, men allikevel).

Skjult ID med pseudonym Lurende lø. 16 des. 2006 21:24

Normal, den kommentaren var ikke rettet mot deg. Som jeg sa, du er i alle fall ærlig med hvordan du er, og trives tydeligvis med det, og det er jo egentlig det jeg personlig er ute etter her. At folk skal være ærlige i forhold til hvordan de ser ut - spesielt da de blir "avslørt" om de drar på treff.

Som jeg også sa, jeg kan godt bli interessert i ei jente som er lubben eller har noen kilo ekstra, men jeg synes ikke det er sjarmerende å lyve om det.

Skjult ID med pseudonym snau sø. 17 des. 2006 19:29

Etter en del dating her inne har jeg lært meg at "gjennomsnittlig" betyr FEIT. Ingen dame/jente som vet at hun har en slank og veltrent figur vil si at hun er gjennomsnittlig.