Alle innlegg Sukkerforum

Menn nå og før

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 19 sep. 2010 21:40

Det ble sagt i en annen tråd her at en som voksen kvinne ikke ønsket å ha yngre menn fordi disse måtte "læres opp". At mannen må være MANN og ikke guttevalp.

Har dere voksne jenter her inne merket en forskjell i utvikling når det gjelder menns og guttevalpers evne til å leke?

Eksempel; jeg er 35. Jeg har alltid gått etter menn som er eldre enn meg, helst type 8-10 +. En av grunnen var at da jeg var 20-25, så opplevde jeg gutter på min egen alder som lite utviklede seksuelt sett. Det siste året, derimot, så har jeg prøvd meg ut på litt nye veier når det gjelder gutter og alder, sånn i rent leketøysmessig lys. Og jeg er imponert. Jeg kan jo ha hatt flaks, selvsagt. Men jeg er kresen når det gjelder leketøy og jeg må si at prestasjonsnivået er langt over hva det var da jeg lekte for 10-15 år siden.

Er det slik for dere gutter også? Og hva kan i så fall denne utviklingen skyldes? Større liberalisering av seksualitet?

(mann 36 år fra Oslo) sø. 19 sep. 2010 21:43 Privat melding

alder når det kommer til det og bare leke seg litt bør ikke ha så stor betydning egentlig. om det er bra eller ikke er jo som oftest kjemien som avgjør.

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 19 sep. 2010 21:46 Privat melding

http://www.dagbladet.no/2010/09/18/tema/helse/sexliv/samliv/klikk/13453602/

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 19 sep. 2010 21:48

Joa, men den der sier jo det motsatte av hva jeg opplever. Og jeg stoler på mine egne erfaringer, hehe. Og andres, mer enn en artikkel. ;-)

Skjult ID med pseudonym frkfryd sø. 19 sep. 2010 21:52

Min erfaring er at alder har ingenting å si. Kjemi, frigjorthet, og evne/vilje til å "leke" er viktigere;)
Den beste sexen har jeg faktisk hatt med menn som er betydelig mye yngre enn meg selv, og jeg har absolutt ikke hatt følelsen av å være deres lærerinne;)

Yngre menn er mere lekne, åpne og villige til å forsøke nye ting..rett og slett mere lekne. Menn på min egen alder har (desverre) en tendens til å være litt "satt"..

Jeg har aldri vært veldig interessert i menn eldre enn meg selv, og nå, etter at jeg har gjort meg disse erfaringene med yngre menn er det uaktuellt å finne en som er eldre enn meg selv!

Jeg er 42:)

Skjult ID med pseudonym skuffa!! sø. 19 sep. 2010 21:53

Vel nå er det vel og litt sånn at noen "har skjønt det" og andre forblir valper forever:P Men klart med all opplysning som foreligger nåi forhold til for 15 års siden får uttelling. Heldigvis. Selv har jeg aldri vært med noen yngre enn meg, men menn passert 30 har jo levd en stund:)

Men som cougar er vel aldersforskjellen større. En gutt i 20 åra er uaktuelt på fler plan.. Med en mann over førti,møter man gjerne andre utfordringer hehe. Kanskje man burde få med attest fra en x?