Alle innlegg Sukkerforum

Er det så skummelt at jeg har barn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym alenemor sø. 19 sep. 2010 22:21

Hei,jeg har et spm til alle dere menn der ute mellom 24 og 32 år.

Jeg er ei jente,relativt pen. Jeg får ofte komplimenter for utseende og sliter ikke med å få oppmerksomhet på byen,men her inne er det ganske stille.. Hvorfor det?? Er det at jeg har et barn den eneste grunnen til at man ikke kan snakke med meg/bli kjent med meg?

Hva bør man gjøre/skrive for å få kontakt med disse "ordentlige" mannfolka som tåler og dele meg med noen?! Sant skal sies,det er ganske ensomt å være alenemor skal jeg si dere!

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 19 sep. 2010 22:29

Grunnen til at jeg ikke ønsker en dame med barn er at jeg ikke ønsker å komme inn i en allerede etablert familie. Om jeg treffer en alenemor i en annen sammenheng er det en annen sak, men med det "utvalget" jeg har her på Sukker er jeg kynisk nok til at jeg siler dem ut.

Skjult ID med pseudonym Hasse sø. 19 sep. 2010 22:31

Opp med humøret, det finnes mange mannfolk som tar hele pakken. Skriv ting som de er og de rette tar kontakt med deg.

Skjult ID sø. 19 sep. 2010 22:34

....og samtidig vær obs om en mann plutselig har veldig fokus på barnet ditt fremfor deg..... Litt skeptisk til alle som legger ut bilde av barna sine her. Nå skal jeg ikke rope ulv ulv - overhodet ikke meninga - men enkelte "legninger" tiltrekkes av enslike mødre - pga barna....

Ok, veldig stygt sagt av meg, men dog.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 19 sep. 2010 22:37 Privat melding

Jeg ville tro at veeeldig mange mellom 24 og 32 år har huket av at de ikke ønsker å treffe damer med barn. Da er du jo utelukket uansett hvordan ser ut og hva du skriver i profilen din da de ikke ser den.

Greia er at her inne kan man sette ned kriterier for hvem man helst vil møte og må man være såpass ærlig å skjønne at å møte noen med et barn ikke er den optimale situasjonen, spesielt i den aldersgruppen du er ute etter.

Min føre dette hadde ei datter på 2,5 år når jeg traff henne. Hadde det vært her inne så hadde jeg nok mest sannsynlig ikke tatt kontakt med henne på det tidspunktet jeg var i livet, 31 og ikke så spes inteteressert i å bli reservepappa. Vi ble derimot kjent før det egentlig ble noe issue, visste hele tiden at hun hadde barn, men det ble ikke noe dealbreaker. Fantastisk jente (dattera) som jeg titt og ofte tenker på.

En annen ting er alder på barna, for meg så går det en grense på rundt 5-6 år. Eldre enn det så føler jeg at det blir noe helt annet og man kommer inn i en "satt" familie hvor man kanskje kan få det vanskelig med å passe inn...men man skal aldri si aldri ;-p

Skjult ID med pseudonym miyata sø. 19 sep. 2010 22:41

Hadde jeg vært i din årsklasse, så hadde ikke det vært noe problem. Hvorfor jeg sier det er fordi jeg traff min kone da hun var 3 uker på vei og jeg tok ansvar og han bor hos meg den dag i dag(21) men som du etterlyser så skjønner jeg hva du sikter til og kanskje er det ikke lett å få kontakt med gutter som vil forplikte seg for et barn som ikke er dens eget, ikke alle som ser barn som en berikelse på livet.
Ok jeg er 50 og har opplevd litt men da jeg traff min kjære var jeg 27

Skjult ID med pseudonym petita sø. 19 sep. 2010 22:45

Doomed altså i og med at min datter er 4 år. Hyggelige mennesker
Men særlig ensomt er det ikke da :)

(mann 36 år fra Oslo) sø. 19 sep. 2010 22:46 Privat melding

vært i et forhold med en med barn. og får å si det slik var det ikke barna som var problemet i det forholdet. mitt problem er at bruddet med ei med barn ble dobbelt så tungt da jeg hadde blitt veldig glad i et barn som ikke var mitt.

jeg er ikke redd for å falle for eller bli kjent med ei med barn fra tidligere. men det er ikke problemfritt og det skal klaffe noe mer for at jeg hopper inn i det. men ta initiativ så er det nok noen her som vil falle for deg:-)

Skjult ID med pseudonym tja.. sø. 19 sep. 2010 22:59

Har nå for første gang søkt opp lista med kriteriene "har barn". Mange søte jenter der egentlig, men kan skrive under på hoxens kommentar (selv om jeg ikke har opplevd det selv)

Jeg har krysset av for at jeg også kan treffe de med barn siden jeg ikke ønsker å utelukke barneforeldre totalt, men likevel har aldri skrevet til ei med barn..

Barn er vanskelig, man må finne en balanse mellom å ikke bli for knyttet til en unge som ikke er din (i alle fall ikke før etter et par år) samtidig som i alle fall jeg ganske fort er redd jeg ville føle et vist ansvar... litt minnefelt hele greia og jeg vet ikke helt hvordan jeg burde forholdt meg. Det er ingen god unnskyldning for å droppe noe som kunne vært fantastisk bra, men her inne feiger man fort ut av hele greia og hopper til neste...

(mann 40 år fra Oslo) sø. 19 sep. 2010 23:06 Privat melding

Jeg treffer gjerne ei relativt pen aleinemor.... på 24-32 år.... Ikke noe problem.

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 19 sep. 2010 23:27

Tja, tror nok veldig mange menn i den aldersgruppen ikke er klar for barn rett og slett.
Ihvertfall ikke de under 30. Klart det fins unntak. ;)
Du har også de som har brent seg på nettopp dette.
Et eventuelt brudd blir faktisk mye verre når det er barn involvert.
Selv om det ikke er en eget.
Et normalt menneske klarer ikke å ikke bli glad i et barn.
Dermed mister man gjerne 2 og 3 personer man har blitt glad i, ikke bare 1.
Av egen erfaring syns jeg dette var veldig tøft.
I det ene øyeblikket tar man del i oppveksten, og i det neste skal man aldri ses igjen.

Sier ikke at jeg utelukker å møte noen med barn.
I min alder er det jo nesten mer sannsynlig at dama har barn enn ikke, men får jeg valget, så går jeg heller for hun uten.
Rett og slett fordi det er mindre komplisert, og fallhøyden er mindre.

Skjult ID med pseudonym pysa30 sø. 19 sep. 2010 23:45

I den grad jeg er skeptisk til alenemødre, så er det ikke pga barna. Jeg syns det er mest kjipt at det er en barnefar/ex å forholde seg til i tilegg.
Men det skal jeg fikse lett om jeg treffer drømmedama. Stiller derfor gjerne opp på date om ei alenemor tar initativ, men jeg søker ikke etter alenemødre.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 19 sep. 2010 23:51 Privat melding

Barn er ingen dealbreaker for min del, men hvis jeg skal velge hvem jeg vil ta kontakt med denne måneden blir det ei uten barn. Utvalget av sukkerjenter i alderen 24-32 år uten barn er for stort til at jeg tar initiativ til å finne ut om ei med barn er interessert i meg. Skulle derimot ei med barn vise interesse ved å sende meg en melding spiller det ingen rolle om hun har barn eller ikke.

Skjult ID med pseudonym knudi86 sø. 19 sep. 2010 23:58

Har forsåvidt ingen problem med det, så sant hun ikke har bestemt seg for at hun ikke vil ha flere barn. Selvsagt byr det på utfordringer og restriksjoner, men det er noe man bare får ta høyde for.

Er dama drømmedama spiller det liten rolle om hun har eller ikke har barn. Dersom alt det andre klaffer så vil nok resten løse seg etter en stund.

Så bare å ta kontakt, hehe;-)

(mann 32 år fra Oslo) ma. 20 sep. 2010 21:11 Privat melding

selvfølgelig er det ikke noe problem at du har barn kjære deg.
men for noen, så er det nok et problem hvis de er ute etter en jente, eller sex eller whatever - så ønsker jo noen av gutta helst en som ikke har "baggasje"...
No offence, har baggasje selv :)

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 20 sep. 2010 21:51

Jeg har to gutter, som bor deltid hos meg. Hvis jeg treffer en mann, så kommer jeg til å gjøre det klinkende klart at de IKKE er en del av pakka. De har allerede en pappa, og trenger ikke en ny en til å forvirre dem. Jeg er på utkikk etter en å finne på ting med når guttene er hos pappaen sin, når barna er hos meg er det kun de som gjelder for meg!

Skjult ID med pseudonym Arne ma. 20 sep. 2010 22:01

Men hvordan i all verden ser du for det at "de ikke er en del av pakka" all den tid de bor 50% (antar jeg) hos deg?

Virker egentlig ikke som du trenger en fast mann/kjæreste men mer en du ønsker å leke med når du er alene.

Skjult ID med pseudonym bait ma. 20 sep. 2010 22:07

For å snu litt på spørsmålet: vil du treffe noen som ikke er interessert i barn?

(mann 32 år fra Oslo) ma. 20 sep. 2010 22:14 Privat melding

@ sooky

NYDELIG svart. men om du får deg en ny kar i livet, så betyr det jo ikke at HAN skal bli pappa....
guttene dine har en pappa fra før og ingen kan ta fra han den tittelen.
MEN, som du selv skriver...
"hvis jeg treffer en mann, så kommer jeg til å gjøre det klinkende klart.........."
nå var jo problemet at du ikke treffer så mange her inne da, pga det, så da kan du kanskje skrive det i profilen din eller.no

ikke vet jeg, men Respect.

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 20 sep. 2010 22:16 Privat melding

Helt riktig Arne, jeg ønsker en å leke med når jeg er alene.

det er jo helt klart at jeg ikke kommer til å dra en mann inn i huset som jeg knapt kjenner, og som jeg ikke vet hvor lenge blir boende. En mann jeg involverer meg med, må være tålmodig med meg, for jeg skal jammen være godt kjent med han, og vite hvor det bærer hen før jeg involverer mine gutter i forholdet. De har ikke bedt om å bli byttebarn, og jeg vil bare det aller beste for dem. Når det er sagt, så ser jeg ikke problemet med det heller.

(mann 32 år fra Oslo) ma. 20 sep. 2010 22:16 Privat melding

@ petita

tullprat, barn er inget hinder!

alle skal få, ?

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 20 sep. 2010 22:17

@bait

Jeg kunne godt tenkt meg å treffe noen som ikke vil ha barn, det er helt ypperlig for meg i den situasjonen jeg er i nå...

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 20 sep. 2010 22:23

Sooky beskriver vel egentlig veldig godt hvorfor jeg helst ikke vil gå inn i et forhold med ei som har barn. For jeg er helt enig i at det ikke er bra for barn dersom mamma eller pappa kommer drassende med en ny kjæreste annenhver måned. Men jeg vil ha et kjæresteforhold, jeg.

Skjult ID med pseudonym bait ma. 20 sep. 2010 22:30

@Sooky det var egentlig et spørsmål til TS, og jeg mente om hun vil treffe noen som ikke vil ha noe med barn å gjøre.
Jeg så derimot hva du skrev lenger ned og er enig i den tankegangen der, har selv en datter og har aldri latt noen av de damene jeg har datet eller hatt et forhold til møte henne. Jeg ønsker ikke at min datter skal knytte seg til noen før jeg vet det er seriøst nok.
Men også jenter reagerer negativt enkelte ganger når jeg sier jeg har et barn, selv om det står i sukkerprofilen min, så er det ikke så mange som får det med seg :P

(mann 32 år fra Oslo) ma. 20 sep. 2010 22:35 Privat melding

@ sooky: hadde alle kvinner tenkt som deg, så ville faen meg verden vært et bedre sted å leve i, for den neste generasjonen.

Det er kvalmende hvor "lett" det er for enkelte jenter å dra inn nye karer i livet til barnet....
Thumbs up!

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 20 sep. 2010 22:35

@qwerty

Jeg ser den, veldig! Klart det ikke er ideelt å treffe en med barn fra før, det er bagasje som byr på utfordringer tidlig i et forhold når man bare skal kose seg og bli kjent. Som en av mine mannlige venner sa til meg for ikke så lenge siden. Du er et catch, men du er føkkt fordi du er alenemor! Hehe ;)

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 20 sep. 2010 22:39

@liability

Nå er det ikke bare oss jenter som drar menn inn og ut av huset, menn med barn er også veldig flink til det! men jeg kjenner en del alenemødre som har nye menn hver gang jeg treffer på dem, og ungene er med på lasset hver gang, selvfølgelig! Lurer på hvilke relasjoner disse ungene er i stand til å gå inn i når de en gang blir voksen...

Skjult ID med pseudonym Singel:) ma. 20 sep. 2010 22:49

@TS

Skriver du med alle som skriver til deg?

Jeg er ikke redd for å "finne" en med barn, bare du er håpen for å få flere. :)
Mange av mine vnner finner seg damer med barn, og de elsker det.

Vis deg frem.

(mann 32 år fra Oslo) ma. 20 sep. 2010 22:54 Privat melding

@ Sooky

slapp av, jeg er ikke noen kvinnehater :)
SELVFØLGELIG gjør menn det også, men vi vet begge to at som oftest så er det MOREN til barnet som som regel har ungen(e) hver dag, og pappaen til barnet annenhver helg...
trist? ja.

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 20 sep. 2010 22:57 Privat melding

@liability

Hehe, hadde du vært kvinnehater ( som jeg btw IKKE anklager deg for å være) hadde du vært på fullstendig feil plass ;)

(mann 32 år fra Oslo) ma. 20 sep. 2010 23:37 Privat melding

=)

Skål for det frøken!

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 21 sep. 2010 11:58

(har ikke lest hele tråden, kun startinnlegget)

nei, barn er ingen hindring, det er bare koselig. jeg er ikke allergisk mot barn.
hund, katt eller hest er derimot en hindring! en veldig vanskelig hindring faktisk.
og det virker som det er flere alenehusdyreiere enn alenemødre her på sukker.

skulle derfor ønske jeg enkelt kunne sortere vekk samtlige husdyr-eiere, ihvertfall de som er avhengig av dyret for å leve, gjennom matchsystemet. slik at jeg slapp å gå på denne smellen hver gang.

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 21 sep. 2010 13:37

Sookey kommer til å ende opp med lekegutter, og vil ikke få etablert et varig og stabilt forhold med den innstillingen der.
En seriøs mann VIL involveres i damen sine barn etterhvert uten at han dermed skal erstatte barnas far, de useriøse vil jo nettopp UNNGÅ slike ting som åpenhet og inkludering.
Sookey er et drømmescenario for menn som av forskjellige grunner vil ha forhold i det skjulte.

:-)

Skjult ID med pseudonym kit ti. 21 sep. 2010 14:15

Barn er ingen hindring, men alt annet likt ville jeg gått for den barnløse. Fordi det er enklest. Dette selv om jeg har masse erfaring fra å få inn en ny mann til mamma og det var veldig vellykket.

Å involvere seg med noen som ikke vil la meg ta del i en vesentlig del av deres liv er ikke aktuelt. Det er tross alt ikke sexpartner jeg primært er ute etter.

Skjult ID med pseudonym popkorn10 on. 22 sep. 2010 11:36

En dame med barn er bare en superfordel synes jeg, men slike sjarmører som dette er det kanskje best å passe seg for? Jeg er def ikke en sånn en. :-)

http://www.dagbladet.no/2010/09/20/nyheter/england/utenriks/13480656/

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 22 sep. 2010 11:41

Barn ingen hindring sier enkelte, men kommer ikke det litt an på antallet?

Skjult ID med pseudonym popkorn10 on. 22 sep. 2010 11:55

@drage...
Kommer vel an på?

En dame med et barn, skikkelig drittsekk og sabotør av en eks, skikkelig uoppdragen- og frekk drittunge

En dame med 4 barn, harmonisk- og avklart forhold til eksen, veloppdragne og positive unger

Hva foretrekker den gemene hopen?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 22 sep. 2010 11:58

Sånn sett er det jo enkelt. Men det at jeg har flere, og større, barn er nok noe som trekker i negativ retning. Heldigvis har jeg veloppdratte, greie unger som folk liker, men er det nok ...

Skjult ID med pseudonym popkorn10 on. 22 sep. 2010 13:28

Hvorfor skulle flere- og store barn trekke i negativ retning? Det burde gjelde for de som er redd for at du som evt partner har hatt et liv før, eller for de som er så unge at de ønsker seg egne/flere barn. En KAN simpelthen ikke forvente at de opp i 30-årene ikke har vært i et forhold som ikke har gitt barn, selv om de seff finnes
Jeg begriper bare ikke, i alle fall ikke i dag, at unger skal brukes som et motargument. Det handler vel mye om å definere sin rolle ovenfor den andre sine barn og vice versa. Jeg begriper ikke hvorfor en skal lukke dører i stedet for å være åpen for det som kan bli veldig bra.
Egentlig lurer jeg litt på når svigermødre- og fedre skal hostes opp som et motargument, og evt hvor langt unna de skal bo dersom de lever.
En som sier "jeg synes du er råtøff og supersexy og du er HELT klart min soul mate, men du har barn så hade på badet" eller "du er uinteressant siden du har barn" burde vel heller være ærlig og si "I'm not that in to you".
Å bruke motargumenter som den andre over hodet ikke kan forsvare seg mot eller endre på, som et substitutt mot å være oppriktig liker jeg svært dårlig.

PS: jeg snakker for meg selv her.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 22 sep. 2010 13:31

Jeg bare tenker at det kan bli mye med veldig mange dine og mine barn. Jeg har tre, to som bor med meg fast og en som bor hos faren. Om jeg da treffer noen som har 2-3-4 barn så er det jo selvsagt at den samlede summen kan bli mer enn hva man har mulighet til å takle. Jeg er jo helt enig med deg i hvordan du tenker, men jeg forventer virkelig ikke at alle andre tenker sånn også.