Alle innlegg Sukkerforum

Daten ser litt fyldigere ut en på bildene..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kanskje? on. 22 sep. 2010 16:45

Alt stemmer så bra. Prater lett på telefonen. Gleder meg skikkelig til daten. Føler at nå endelig har jeg funnet den rette for meg...

Så kommer det en mann som er 5-10 kg tygre enn på bildet som sikkert er 3-4 år gammelt.

Men nå har jeg grunnet litt på det. Likte jo personen så godt. Hadde mange fremtidsplaner allerede...

Har sovet på det og måttet revurdere mine følelser...kanskje det er et håp alikevel?

Gir det en sjanse jeg:-)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 22 sep. 2010 16:56

Har opplevd det et par ganger (jeg er mann, så andre veien). Jeg har blitt litt skuffa fordi det føles litt som lureri, men jeg har allikevel hatt et åpent sinn til dem det gjelder. Har dog ikke blitt noe mer ut av det uansett, men av andre årsaker.

Men jeg vil nå allikevel anbefale folk å være så ærlige på dette som mulig, på bildene etc.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 22 sep. 2010 17:01

Nettopp det at du er interessert på tross av dette, tyder jo på at det kanskje er noe der...?

Skjult ID med pseudonym mdma on. 22 sep. 2010 17:23

5-10 på en mann er vel ingenting, ALT for kravstor, du er sømt til å mislykkes! :)

Skjult ID med pseudonym offpist1 on. 22 sep. 2010 17:29

Kanskje han var lubben i utgangspunktet, så legger man på 10 kg ekstra..

Skjult ID on. 22 sep. 2010 17:30

synes det er bra du gir det en sjanse.
Utseende kan man forandre og det forandres også etter hvert som man blir eldre,
men personer forandres sjelden i noe særlig grad over tid når det gjelder oppførsel.

Så fant du han interessant før dere møttes, så er det ingen grunn til å du kan gi han en sjanse :)
Lykke til!

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 22 sep. 2010 17:35 Privat melding

5-10 kg... seriøst du sliter.. Enig med @mdma!

Enten liker du han eller ikke. Men synes det er teit av han og ikke ha et oppdatert bilde da. DET skal jeg være enig i. Vi liker ikke gamle bilder som ikke man ser seg selv ut.

Skjult ID med pseudonym tameg on. 22 sep. 2010 17:38

Ikke så dramatisk med 5-10 kg . Du kan jo hjelpe han til slankingen med diverse aktiviteter ;-)

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 22 sep. 2010 17:45

Hvordan skal man være ærlig, lurer jeg litt på.
Kanskje lurt å si fra på forhånd? "det er mulig jeg er 5-10 kg tyngre enn du tror"

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 22 sep. 2010 17:47

Trikset er vel å legge inn et helfigur-bilde i skøytedrakt tredje juledag - da viser man i hvert fall hvordan man ser ut.

Skjult ID med pseudonym wolfie7 on. 22 sep. 2010 17:48

5-10 kg er jo mye det skal litt til å få de av avhengig av alder. Men ville da heller vært ærlig å si det til personen og gi han en sjanse til å rette det opp.
Det er og slik at den dagen man blir samboere så går menn litt ned i vekt og kvinner litt opp (Generelt sett)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 22 sep. 2010 18:24

Altså, jeg lurer stadig på hvordan dere ser om det er så lite som 5 for mye? Jeg kan ikke se på en mann om han veier 70 eller 80 kilo. Er dette vektsynet noe man er født med?

For syns skyld så legger jeg alltid godt på med ekstra vekt, bare for sikkerhets skyld. Det er jo litt kjipt den dagen man treffer på en skikkelig FA og så kommer man og vips er man for slank. Faen altså, kan aldri tilfredsstille alle!

Skjult ID med pseudonym Blahblah on. 22 sep. 2010 18:49

"Hadde mange fremtidplaner allerede"... woah

Skjult ID med pseudonym Arne on. 22 sep. 2010 19:51

5-10 kilo er vel ingenting! Detta fiksern hvis han vil!

Gikk ned 7 kilo på 2 uker etter siste brudd,og siden ble det en 5-6 til på et par måneder og har holdt meg der (noe opp siden pga av jernpumping). Ikke at jeg hadade så mye miste ligger på 78 nå fordelt på 180 . Er bare snakk om vilje :-D

Skjult ID med pseudonym kanskje? on. 22 sep. 2010 22:24

Han hadde bare et bilde av ansiktet på nettsiden, men på Facebook var det et flott helfigursbilde av ham, men det var da tydeligvis noen år gammelt. Men han hadde ikke lurt meg. Han kan jo legge hvilket bilde han vil på Facebook.
Men jeg tenker også som så at han sikkert kan slanke seg og da blir han jo like fin som på Facebookbildet. Jeg har selv gått ned 15 kilo på 1,5 år, så jeg skal nok få motivert ham. Men det blir nok ikke noe jeg tar opp med en gang.
Ja, vi snakket om fremtiden. Vi har sammenfallende drømmer om å pusse opp gården min. Han er kjempe handy og kom med masse fine ideer til hva vi kan bruke gården til...dette teller så mye for meg at jeg vil prøve å gi det en sjanse.

Vi får nå se hva det blir til.

Skjult ID med pseudonym LovelyMan fr. 24 sep. 2010 02:47

You go, girl!

Skjult ID med pseudonym snekkern fr. 24 sep. 2010 08:54

Vi kan være både feit og mindre attraktiv, men hvis vi tilbyr damene å pusse opp leiligheten eller huset Deres, ja da drar vi damer som bare rakkern.

Been there, done that. og aldri mer........

Dette er en datingside, og jeg er fullstendig klar over at det er billigere med en handy kjæreste, enn å sette jobben ut på anbud.
Men det får jo være grenser for hvor langt man er villig til å gå for å spare penger.......

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 24 sep. 2010 08:58

Jeg syns det er skikkelig ekkelt å skulle be den type relasjoner om sånne ting, men jeg ser jo at flere av venninner bruker menn til whatever. Til og med pøkekompiser må stille opp. Weird.

Skjult ID med pseudonym popkorn10 fr. 24 sep. 2010 09:17

Hvorfor er det så viktig at personen irl er nærmest identisk med et bilde eller to? Essensen er vel der uansett, er den ikke?

Sett at en liker det en treffer på date, er det da turn off dersom en får se et litt tidligere bilde der kroppen er 10 kg lettere? -eller en rynke el to mindre?
Jeg bare lurer...

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 24 sep. 2010 09:35

Og hva hvis daten har gått NED noen kilo siden bildet ble tatt.
Siden så mange snakker om at de føler seg "lurt", må det vel gå den veien også?
;-)

*Skjønner jeg bør ta bilder en gang i uka eller no`...*

Skjult ID med pseudonym kanskje? fr. 24 sep. 2010 11:08

@snekkern

Snakker ikke om å la typen pusse opp leiligheten min gratis. Her er det snakk om en fremtid sammen hvor han evnt. kjøper seg inn på gården med sin arbeidskraft. Slik at vi kan ha råd til dette felles prosjektet. Ikke snakk om å ytnytte noen her.

Enig med kommentarene over at det er rom for at en person går opp og ned i vekt i løpet av sitt liv. Derfor prøver jeg å se over at jeg ble litt overrasket og tenke på at jeg liker personen.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 24 sep. 2010 12:28 Privat melding

Vel, 5kg er ikke mye for de fleste menn vil jeg si. Veier 86kg selv og er 180cm, men det er ikke vanskelig å svinge 5kg oppover, og tenker mange rundt min vekt klarer det greit på 1-2 uker og spesielt i julesesongen. Trener man litt eller er i noe fysisk aktivitet så blir man kvitt disse på null tid, rundt 2 uker det også. 10kg er en del og tar nok lenger tid, men er allikevel ikke så voldsomt. Skjønner derimot poenget, at det var en synlig og merkbar forskjell - kanskje markant eller stor forskjell.

Når det derimot kommer til eldre foto, så er heller ikke 3 år så mye hvis man først er over 25 eller rundt der. Kan ikke si jeg har endret meg mye, og synes heller ikke andre gjør det - bortsett fra vekt og andre helt overfladiske trekk, hehehe - hvis man ser bort fra totale "makeover-prosesser" da ... ;-)

Hvis man synes at en person svinger fra "liker" til "ikke liker" på 3-4 år og utseendemessig på foto, så vil det kanskje være en pekepinn på at man er nokså usikker på hva man vil ha? Det er jo klart at man vil finne situasjoner, uttrykk, bekledning o.l som man finner mer eller mindre tiltalende, men såpass åpen må man jo være.

Én av tingene som nok er merkbart endret hos noen som har vært alene noen år, er at man blir mer og mer fokusert på sine egne behov, lyster og preferanser. Når man bor sammen med noen så er man vant til å dele, kompromisser og glede andre - det blir ikke kun fokus på en selv, men heller på det man har og kan oppleve sammen. Dette forsvinner jo når man er alene. På sikt så blir man fornøyd med seg selv, opphengt i egne meninger og setter disse fremst foran alt når man har privatlivet "reservert for seg selv". Akkurat som "tiden leger alle sår" og man etter noen år kommer over tidligere seriøse forhold som holdt en del år, så er det nok også slik at den omtanken og takhøyden som man har for andre og deres "feil" - viskes bort med tiden. Man blir litt mere "sær" og opphengt i sin egen verden med tiden.

Ser på meg selv som svært åpen, men jeg merker jo også på meg selv at jeg kan svinge noe i hvor mye jeg legger vekt på egenskaper, preferanser og ting som rett og slett ikke betyr så mye i det lange løp. Da prøver jeg huske på hva som faktisk betyr noe - og se litt mere gjennom hva en person forsøker formidle av personlige egenskaper.

Fysisk så vil de fleste av oss forandre oss veldig, og kvinner endrer seg absolutt mer enn menn over årene. Da er det greit at man tåler og er forberedt på disse forandringene, og ikke setter s

Skjult ID med pseudonym Glibly sø. 26 sep. 2010 10:40

@runekki. Har fundert på innlegget ditt siden jeg leste det lørdag morgen. Avsnitt fire og fem traff meg veldig, og gav meg akkurat det jeg manglet av sorteringredskap for mine "hangups". Du er ganske reflektert til å være så "ung" (etter min målestokk ) :D