Alle innlegg Sukkerforum

Jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente84 fr. 24 sep. 2010 00:58

Hvordan kan du tro det, etter en melding fra meg?

er ikke det litt raskt å avvise folk ?

Skjult ID med pseudonym Revolver fr. 24 sep. 2010 14:02

"Jeg tror dessverre ikke vi passer helt sammen. Lykke til videre!", betyr "Jeg liker ikke trynet ditt".

Brutalt, men sånn er det. Det er nettdatingens metode og natur.

Som Undercover sier; Gå videre!

Skjult ID med pseudonym trbl fr. 24 sep. 2010 14:06

Du er blitt veid og funnet for lett. Dessverre er nettdating slik. Du må ha tykk hud og ikke ta det personlig. Slike melding som kommer så fort betyr bare en ting. Person finner ikke bildene eller teksten din tiltalende. Man vil ikke bli kjent fordi den andre ikke får en god følelse av din profil. Det sier ingen verdens ting om deg som person i virkeligheten, det er bare overflaten som har blitt evaluert. Innse det og gå videre.

Skjult ID med pseudonym Myse fr. 24 sep. 2010 14:09

Hvordan skal en ellers si det, på en noenlunde høflig måte, at man ikke finner vedkommende interresant ?
Det kan jo slvfølgelig være at man ikke liker vedkommendes utseende eller andre ting som står i profilen som ikke passer, og da er det jo bare tull å innlede en kommunikasjon som ikke vil føre til noe..... Men det er ikke lett å skrive rett ut at man ikke finner vedkommende tiltalende.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 24 sep. 2010 14:17 Privat melding

Jo flere forventninger man bygger seg opp rundt det med å ta kontakt med noen, jo hardere vil kanskje et avslag føles. Jo lenger du skriver og jo mere innsats, forberedelser du legger i din profil eller dine meldinger - jo mere personlig vil du føle besøkstall, blokkeringer, interesser osv. Du har jo tross alt "lagt din sjel til blott" og kanskje finpusset og nyansert profilen din nøye.

Da blir det til at en del bruker minimalistiske tilnærminger til det med kontakt og profilbeskrivelser. Det kan kanskje virke litt feigt, akkurat som det med et standardsvar for avvisning, men man unngår da også mest mulig konflikt eller såre noen noe dypere. I enkelte sammenhenger velger noen bare å kutte ut videre kontakt, eller de blokker brukere for å unngå videre ubehag. "Ute av syne uta av sinn" ... ;-)

Selvsagt er det ikke til å unngå at noen kanskje er veldig selektive med hvem de tar kontakt med, og således opplever det ekstra tungt når man ikke opplever den forventede responsen hos de man trodde man hadde noe ordentlig til felles med. Tross alt så sier det noe om hvor mye man lever i sin egen kokong.

Dermed kan man ikke forvente all verden fra å ta kontakt med noen, og spesielt skal man vel ikke bygge seg opp altfor store forventninger, men heller ta inn over seg at man ikke kan forutse alt med hensikt, interesser og situasjon hos de man tar kontakt med.

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym sunway77 fr. 24 sep. 2010 14:37

@ts,nei jeg synes ikke det er tidlig å avvise..
men du syntes kanskje det var bedre, å ikke få noe svar?

Skjult ID med pseudonym Annerledes fr. 24 sep. 2010 15:05

Jeg synes så absolutt det er bedre med et hyggelig avslag enn ikke noe svar tilbake...

(kvinne 38 år fra Vestfold) fr. 24 sep. 2010 15:11 Privat melding

Jeg prøver å svare alle som skriver til meg, og da er det kjekt å kunne bruke standardsvaret på profiler som ikke passer meg. Det kan være det er overfladisk? Men når jeg ser en mann som bor på andre siden av landet med barn, så sier det meg litt om hvor flyttbar han er, det kan være utseende, høyde, måten han skriver på, alder... Eller at det i en periode er så mange å skrive med at noen rett og slett blir sortert vekk... Jeg mener i alle fall aldri noe vondt med et slikt avslag, prøver heller å være ærlig... Og det gjelder like mye etterhvert som man har skrevet litt og "noe" ikke stemmer... Det er ikke alle man føler kjemien med i det lange løp og da sier man det istedenfor å gjøre som noen her inn, bare stikke og slutte å svare....

(mann 48 år fra Oslo) fr. 24 sep. 2010 15:48 Privat melding

Akkurat som når man har kontakt med flere og velger "spille med åpne kort" og si i fra hvem man retter seg eksklusivt mot, eller vil prøve videre kontakt med - så kan det hende man foretrekker et hurtig avslag fremfor å ta seg tid til å forklare hvorfor man ikke er interessert.

Det å være så ærlig og rett frem at man sier hvorfor man ikke er interessert vil nok i det fleste tilfeller virke svært provoserende, urettferdig, forhåndsdømmende og sårende på den som blir avvist. Det er jo oftest slik at "man ikke får forklart seg helt" når alt baseres på litt kjapp, standardisert kontakt og tynne profiltekster.

Derimot så skader det aldri noen å ta seg tid til å være høflig og vennlig, uten at man trenger være tvetydig eller "gå rundt grøten" - slik at man dermed gir blandede signaler. Desperasjon og overivrighet klynger jo seg oftest til hvert eneste fiber og snev av håp. :-)

Uansett så koker det ned til hvor mye tid man gidder bruke, og det sier jo i seg selv en del om personlighet, temperament, erfaringer og holdninger. Oersonlig synes jeg det er greit å oppføre seg likt på internett som annetsteds, og ikke glemme at "andre er tilstede" selv om man kanskje befinner seg i sitt eget hjem, og bare trenger forholde seg til seg selv.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 24 sep. 2010 16:10 Privat melding

En annen ting er at folk er jo så ulike, og ikke alle uttrykker seg like lett eller synes noe om å kommunisere tanker, meninger som man synes er veldig private. I det man uttrykker preferanser eller ting man misliker, så kommuniserer man jo samtidig mye om seg selv. I mange situasjoner er dette noe man vil unngå.

Selv synes jeg også det er noe kulturelt betinget, der vi nordmenn synes det er beklemmende å "utlevere seg selv" og man kommer litt for tett innpå andre uten at "man har bedt om det". Vi er godt vant til godt med plass, avstand og at vi slipper menges med de vi ikke vil eller "leve tett oppå andre."

Derfor blir det enklere å ikke utlevere noe ytterligere informasjon gjennom detaljer og man slipper det man opplever som et (noen ganger stort) ubehag. Blokkering og/eller standardsvar er således et kjærkomment "verktøy" for mange ...

-Rune
;-)

(mann 29 år fra Oslo) fr. 24 sep. 2010 18:14 Privat melding

Til TS:

Har du tid til å bli kjent med alle her inne?

Skjult ID med pseudonym mann lø. 25 sep. 2010 03:06

Folk har all verdens forskjellige preferanser. Vi er da ikke her for å finne noen som er "slik passe"? Selv synes jeg det er mye bedre å få et svar med et standard avslag enn ikke noe svar i det hele tatt, men jeg skjønner at noen (menn) kverulerer på slike meldinger og derfor er det nok mange som ikke svarer i det hele tatt.

Om det er for tidlig med avslag etter en melding? Absolutt ikke, jeg blokkerer gjerne folk kun basert på profilen som jeg vet ikke er potensielle for meg, basert på MINE preferanser, men det sier jo INGEN TING om den andre personen som gjerne kan være et fantastisk menneske. Ikke ta det personlig :)