Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Wonder fr. 24 sep. 2010 02:19

Jeg lurer på, som de fleste menn sikkert gjør...

Hvordan "sjekker" man egentlig opp en jente på nettet, når man er så ny på dette og samtidig er vandt til å møte folk ute blandt mennesker...
Jeg er en veldig utadvendt, sosial kar som lett kommer i kontakt med jenter... in real life..
Hva gjør jeg galt? er det bildene, teksten i profilen, eller hva er egentlig greia?
Hvordan kan du sjekke opp en jente ut ifra et bilde og litt tekst ?

A

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 24 sep. 2010 02:49 Privat melding

Kan du ikke bare liksom sende; Hei,-du hadde en veeeldig fin profil og virker som en hyggelig dame det hadde vært innterressangt å bli kjent med...? Lyst å bli kjent med meg eller? (også kan du sende disse setningene sammen med en kofektbit til 40 damer&se hva som skjer...hehe.. (jeg tror det er sånn det gjøres av mannfolka innpå her...)
;D Lyyykke til....

(mann 48 år fra Oslo) fr. 24 sep. 2010 04:45 Privat melding

Ja, det er greit å huske på at man ikke vet noen ting om hvordan den andre personen kommer til å oppfatte den kontakten man oppretter - fordi man rett og slett ikke vet noen ting om hva slags situasjon de befinner seg i - om det er på jobb, hjemme, alene eller med andre til stede osv.

Hvis man generaliserer da, så kan sikkert det "sikreste" være en type veldig uforpliktende og ukomplisert form for kontakt. Hvis man i tillegg viser litt høflighet, respekt/forståelse og viser at man har lest den andres profil uten å gå for mye inn på den - så legger man iallefall til rette for at vedkommende kan gjøre seg opp en mening utfra din profil, og ikke bare innholdet i meldingen du skriver.

Dette virker jo ganske feigt på én måte, og fungerer sikkert ikke for alle typer formål. Det er sikkert fint å kunne vekke interesse, humor eller sympati gjennom andre meldinger - men da risikerer man jo også mere hvis situasjonen ikke passer, eller den type kontakt ikke faller i smak der og da. Det er jo veldig mange faktorer som kan spille inn når man går "utenfor det sikre og generelle".

Uansett er det nok greit å tenke at man ikke skal være noe annerledes på internett enn noen andre steder, men kanskje at man kan prøve å være mindre "edgy" eller dømmende/negativ siden dette alltid vil oppfattes svært personlig og sterkere siden mottaker som oftest befinner seg i "sin egne personlig sone" enten hjemme eller på sin kontorplass osv.

Være seg selv er iallefall ikke noe feil, så får folk gjøre opp sin egen mening og det er jo ikke noe feil. :-)

... Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym Alfa fr. 24 sep. 2010 15:46

Nå må man huske at enkelte får mye post, og da er gjerne nøkkelen å skille seg ut litt (i positiv retning). Dette gjelder ikke alle så klart, men en hel del..

Min erfaring er at det lønner seg å ha lest profilen til vedkommende, henge seg opp i en liten ting og gjerne sende noen morsomme kommentarer rundt dette - for å initiere kontakt. Vær imidlertid varsom på at det er forskjell på å være generelt humoristisk i kommentaren, og frekk på profilens bekostning...

Mange vil kanskje si at det blir å ta kontakt på feil grunnlag osv, men det har funket for meg iallefall :-)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 24 sep. 2010 15:55 Privat melding

Jeg tror ikke det er noen fasit der.
Synes mange av de samme jentene går igjen på mange slike nettsteder. Det blir jeg ikke så tiltrukket av.

Mange av de bruker nok dette som en slags "plan B" mens de venter på det de mener er en mann som er bra nok.
Se bare på den andre tråden på forumet her, den om hvordan de velger bort de som ikke er attraktive nok.
Så kan de sitte å vente til mosen gror på at det skal dukke opp en som er kjekk nok og har høy nok status...

Selv kunne jeg godt tenke meg å treffe noen herfra, eller hvor som helst fra. Jeg har ikke tenkt å sitte på gjerdet og vente på at det gror mose på meg.
Men man velger jo selv!

Skjult ID med pseudonym skuffa!! fr. 24 sep. 2010 16:24

For å se om de er medlem på fler nettsteder så må du kanskje være medlem fler steder selv? @eivind..
Og selv om jeg liker mose, betyr det ikke at alle man ikke får positiv respons av leter etter en kjekkere mann med høyere status.. Men kanskje de leter en mann som få de til å føle seg spesiell, ikke bare valgt som motgift for mosedannelse? hehe

Synes bare det blir for dumt generalisere... jeg og mange jenter og gutter er ikke kravstor eller ser etter bare utseende og status.. men vi leter etter de med like preferanser på fler plan og la meg ikke glemme kjemi:)

Attraktivitet er en individuell oppfatning og kan inneholde så mangt. I min verden er foreksempel mennesker med høyt materielt forbruk og som bruker all tiden på jobb og opparbeideidelse status heller litt turnoff....

Men om du synes det er bedre, så skal du få lov å flire av meg når jeg sitter der fulldekt og bitter:)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 24 sep. 2010 17:42

Hva er galt med at de er på flere nettsteder, da?