Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter, hvordan oppfatter du dem?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym naiv? fr. 24 sep. 2010 19:19

Mitt elendige selvbilde gjør at det ikke kan falle meg inn å kontakte noen uten å ha opplevd noe jeg oppfatter som interesse på forhånd.
Har derfor satt hjerte på de jeg kunne tenke meg å bli bedre kjent med. Om de ikke besøker profilen min regner jeg med at de ikke er interessert. (har profilbilde) Så nå, etter to år som superbruker her inne, er jeg like langt... ikke så mye som en kaffekopp...

Så viste det seg at en jeg kjenner IRL var sukkermedlem. En jente. De fleste har vel gjettet at jeg er hankjønn...
Hun fortalte at hun hadde flere hundre hjerter, og aldri sjekker profilene bak....... hadde mer nok med å svare på brev hun fikk.
Selv har jeg aldri fått noe hjerte, og at jenter får i hundrevis har ikke falt meg inn......

Synes dette virker så sprøtt at jeg har lyst til å høre flere oppfatninger. Er det virkelig sånn at jenter faktisk kan være interessert selv om de ikke sjekker profilen etter å ha fått et hjerte???

Skjult ID med pseudonym turtle fr. 24 sep. 2010 19:25

Jeg sjekker opp profiler som har merket meg med hjerte, hvis det da et profilbilde jeg tiltrekkes av selvfølgelig.:-) Hopper glatt over ellers.=)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 24 sep. 2010 19:29

Har du allerede et dårlig selvbilde, er ikke akkurat Sukker det stedet du bør regne med å få boostet den...

Skjult ID med pseudonym Revolver fr. 24 sep. 2010 19:31

Kom deg vekk herfra hvis selvbildet ditt er dårlig!

Skjult ID med pseudonym Annerledes fr. 24 sep. 2010 19:33

Jeg sjekker også opp profiler til de som har merket meg med hjerte, og skriver gjerne til de av dem jeg har lyst til å bli bedre kjent med. Men jeg skjønner veldig godt at selvbilde kan gå ut over kontakten her inne. Er ikke noe kult å skrive til 10-20-30 stk og ikke få et eneste svar, men det er jo sånn det er her inne. Jeg for øvrig prøver å svare alle, om det så er et hyggelig avslag eller jeg vil prøve å bli kjent med de.

Hva med å bytte profilbilde? Og pass på at du har noen bilder i albumet. Vi jenter liker gjerne å se mer enn et bilde:) Synes uansett du skal prøve å ta kontakt med noen, det er ikke så ille å bli avvist på nettet som i virkeligheten;) Lykke til i hvert fall!

Skjult ID med pseudonym naiv? fr. 24 sep. 2010 19:49

Takk annerledes. Lykke til du også! :-)

Har mange bilder i albumet, men det hjelper jo lite når profilen ikke engang blir lest. (og ja, jeg har forsøkt med div. profilbilder...)
Takker ellers for svar, da er jeg kanskje ikke så på jordet som jeg et øyeblikk trodde....

@querty/Revolver: Sukker og nettdating er vel for ikke bare for I. Vollvik, vi andre må bare vite hvordan vi skal tolke signalene....

Skjult ID med pseudonym Pinky fr. 24 sep. 2010 20:34

Har også flere hundre hjerter, så skal man ha oppmerksomhet må man nok sende melding.....

Skjult ID med pseudonym plexus83 fr. 24 sep. 2010 20:38

har ca 25 hjerter på 3 uker og er mann + fått en del flørter, men noen meld har jeg ikke mottatt først, men det kan vel ha seg at jeg er vip+ samtidig som alle jenter er bare gratismedlem! haha

Skjult ID med pseudonym Stjerne* fr. 24 sep. 2010 20:43

Sjekker aldri hjerter..glemmer det faktisk.:)
Om noen skulle like meg nok til å sette et hjerte..så burde de være interessert nok til å sende en mld.
...og den ville jeg svare på selvfølgelig;)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 24 sep. 2010 20:49

Jeg fikk vite her om dagen at man skal sette hjerter i retur om man liker noen. Så blånn var jeg.

Skjult ID med pseudonym naiv? fr. 24 sep. 2010 21:11

Men Drage, er ikke det ganske opplagt da? hva ville du tenkt om du hadde satt et hjerte og ikke fått noen reaksjon tilbake?
@pinky. så du får så mye mail at du ikke har tid til å sjekke hjertene? For hvis en du synes er intr. hadde satt et hjerte på deg ville du vel gitt en eller annen tilbakemelding????

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 24 sep. 2010 21:12

Hmpfh, tenkte at besøk tilbake var tegn godt nok. Dessuten så går det an å skrive. Sånn siden vi bruker et medium der man er avhengig av å trykke på taster.

Skjult ID med pseudonym mdma fr. 24 sep. 2010 21:13

er jo ganske tragisk for en mann å lese disse postene, jenter mottar hundrevis av henvendelser, mens gutter ingenting stort, det blir feil hele greia rett og slett.....

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 24 sep. 2010 21:15

Ja, noen liker å leve i villfarelse.

Skjult ID med pseudonym naiv? fr. 24 sep. 2010 21:17

villfarelse???

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 24 sep. 2010 21:18

Villfarelse, ja. Jfr mdma.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* fr. 24 sep. 2010 21:21

Jeg lurer fælt på hvem disse jentene som får hundrevis av mail er?
Men de har vel ikke tid til å skrive på forumet for å fortelle om det heller...
Hilsen en jente som har vært her en stund;) ..og trives med det:)

Skjult ID med pseudonym naiv? fr. 24 sep. 2010 21:26

nei, har tenkt på det Stjerna. Hvordan få tilbakemelding fra jentene på Sukker, må vel regne med at svært få av har tid til dette forumet...
Hyggelig at noen er med her da, men hvordan finne dere?

Skjult ID med pseudonym mdma fr. 24 sep. 2010 21:28

svært få har ikke tid, de kan ikke for de har ikke betalt for å være medlem, ingen vits når alle menn/gutter har betalt

Skjult ID med pseudonym strandboms fr. 24 sep. 2010 21:28

Trenger ikke være no geni for å skjønne at det har noe med alder (og utseende) og gjøre. Vil nok tro at babes rundt tredve ikke har det store behovet for å henge på forumet nei....

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 24 sep. 2010 21:31

Men jeg vil vel også tro at det er de samme hundre mannfolka som sender disse samme hundre meldingene til disse samme hundre damene? Sånn omtrent?

Skjult ID med pseudonym mdma fr. 24 sep. 2010 21:32

nei, er nok ikke det........

Skjult ID med pseudonym mdma fr. 24 sep. 2010 21:32

vi har prøvd med en kvinnelig profil med stygt bilde og uten tekst, 6 meld første kveld

Skjult ID med pseudonym Stjerne* fr. 24 sep. 2010 21:35

og der røyk jeg ut med alderen...hehe
og hva mener du @ mdma?

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 24 sep. 2010 22:29

Vildu:
Og risikere at noen damer jeg skulle kunne finne interessante, eller enda verre, at noen damer som skulle finne meg interessante, leser det jeg lirer av meg her og skjønner at jeg ikke har bedre ting å ta meg til en fredags kveld? Nei takk! :-)

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 25 sep. 2010 06:19 Privat melding

Jeg har inntrykk av at (ihverfall menn for mitt vedkommende) sener hjerter som et slags kompliment til meg om at de liker min profil eller noe,-men at det ikke trenger ¨å bety noe mer enn det liksom... Hvis de virkelig er innterresserte,-sender de mail liksom...men som allt annet her på sukker ,-er jo allt ¨å flyktig...hehe... ;D Rare nettet...

Skjult ID med pseudonym Pinky lø. 25 sep. 2010 09:41

@naiv

Er ikke det at jeg får hundrevis av meldinger, men jeg sjekker ikke hjerter hver dag. Også har jeg merket at de "nyeste" hjertene ikke nødvendigvis kommer opp øverst på lista, så da må jeg driver å se over alle hjertene om det er noen jeg ikke har sett før. Kan jo fort svare noen som satte hjerte på meg for 3 mnd siden....

Er ikke ment som skryt med mange hjerter overhodet, men folk endrer profilbilder - og er ikke alltid gjenkjennelig fra det forrige, så å pugge nickene til alle som har sendt hjerter for å se om det er noen nye der er uaktuelt....

Forøvrig syns jeg det med hjerter er teit.... Har fått flere røde hjerter hvor jeg har sendt en kort hilsen tilbake - hvorpå da avsender er innom siden min igjen - uten å svare på mld, og uten å fjerne hjertet. Go figure!

Skjult ID med pseudonym Annerledes lø. 25 sep. 2010 13:24

Enig med Pinky der, hva mener gutta med de hjertene de setter når de ikke gidder å svare når vi jenter tar kontakt?

(mann 48 år fra Oslo) lø. 25 sep. 2010 18:00 Privat melding

De fleste nettsteder for bekjentskaper på internett er lagt opp slik at menn skal betale for tjenesten, og det er jo en gammel og utprøvd forretningsmodell, om enn basert på tradisjonelle rollemønstre. Mange steder opererer med ulike tilganger for menn og kvinner, der kvinner har gratis tilgang og menn går gjennom strengere kontroll av profiltekster bl.a. Slike nettsteder basert på betaling er på sterkt vikende front, siden de sosiale nettverkene enkelt tilfører samme funksjonalitet.

Det å få oppmerksomhet på nett er vel ikke stort forskjellig fra andre steder, selv om det er enklere å organisere. Derimot kan det være vanskeligere med uønsket oppmerksomhet og de som insisterer. "Det er liksom ikke så farlig, det er bare på nett." Og da synes de ikke samme adferd med alle normer, regler og begrensinger gjelder. På den andre siden kan jo internett også være litt frigjørende fra spesielt de moraliserende sidene av samfunnene vi kjenner til hverdags.

Som andre poengtere her, så er ikke nettstedene alltid gode på å tilrettelegge for ulike aktivitetsnivåer, popularitet osv slik at en del ikke finner frem til de nylige interessene, eller interessen ikke blir klar nok uten at man selv utformer og uttrykker kontakten. Det standardiserte verktøyet når ikke opp til formålet eller de ulike behovene til brukerne i å formidle kontakt. Kanskje ikke så rart heller, siden språket vårt er mye mere uttrykksfullt en det ett enkelt symbol klarer representere.

Å opprette kontakt blir således ikke forskjellig, uansett om det fins "hjerter" eller andre funksjoner. Personlig synes jeg hjertene fungerer best som en slags "listefunksjon". Om nå symbolismen som hjertene innebærer betyr forskjellige ting for ulike personer, er noe utviklerne av tjenesten kunne se på om er forenelig med den begrensede funksjonaliteten. Kanskje "stjerner" ville være mere formålstjenelig? Uansett blir det vanskelig å tenke seg hva ulike personer oppfatter hjertene som, siden man ikke vet hvor lenge noen har vært bruker, eller hvor mange interessererte de har, erfaringene de har med tilkjennegivingen av interesse.

Hvis man belager seg på standardiserte kontaktmåter, må man også regne med at reaksjonene er forskjellige fordi ulike erfaringer, bruksmåter og fartstid vil variere hvordan de tolkes, oppfattes. Da blir det jo litt av en gjettelek så lenge man ikke velger si klart i fra. Som en konsekvens av dette velger mangeetter en stund å være forsiktige i sin tolkning, ta neste steg.

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 25 sep. 2010 19:14

@mdma

Så hvis man vil ha litt fart på sakene, så legger man til et stygt bilde, og ingen tekst?

Skjult ID med pseudonym naiv? sø. 26 sep. 2010 00:05

@Pinky: Aha, så de kommer ikke kronologisk.

Det var jo teit, men hva med epostvarsel når det kommer et nytt hjerte? Det har kanskje jenter skrudd av for ikke å sprenge innboksen sin....hehe... må flire av dette for Sukker-tilværelsen varierer tydeligvis noe veldig mellom kjønnene. Begynner nesten å skjønne se som oppretter fake-profil for å sjekke hvordan det fortoner seg fra den andre siden... ;-)

Skjult ID med pseudonym Pinky sø. 26 sep. 2010 00:15

Hehehe, nå må dere slutte å tro vi damer blir overøst av meldinger her! Jeg har deaktiver epostvarslet fordi jeg ikke gidder bruke tid på å slette eposter når jeg like lett ser innom sukker. Ikke fordi jeg blir fridd til 5 ganger om dagen...... ;-)

Skjult ID med pseudonym 33 sø. 26 sep. 2010 14:00

Hmmm jeg er da jommen jente, men disse hundrevis av mailene må sitte fast i et spamfiler ellerno...
Har fått èn mail uoppfordret siden jeg ble superbruker for to uker siden og jeg har både profilbilde og bilder i album.......... Kanskje jeg er for gammal med mine 33 somre?

Skjult ID med pseudonym doofus sø. 26 sep. 2010 14:23

Lei av å bruke tid og energi på meldinger som ikke blir lest eller besvart, så nå skal jeg teste hjerteløsningen slik den egentlig er ment. Liker jeg en profil, setter jeg et hjerte "med intensjon om å skrive noe senere", dersom frøkna titter innom og setter et hjerte tilbake, skal jeg sende en førstemelding. Misser sikkert noen på dette, men velger å tro at de som får for mye oppmerksomhet til å legge merke til et hjerte er blant dem som likevel får dusinvis av meldinger og dermed neppe ville svart meg i utgangspunktet, så det kan jeg leve med. :)

Skjult ID med pseudonym Lady Lada sø. 26 sep. 2010 23:00

Jeg vil tro at de som ikke kikker tilbake på en profil etter å ha fått hjerte, eller de som ikke setter hjerte tilbake enda de liker profilen, er useriøse.

Selv for de som får massevis av hjerter hele tiden, og blir skrevet til både nå og da, så lønner det seg selvfølgelig ikke bare å la seg oppvarte. Det lønner seg selvfølgelig å undersøke hva som finnes av profiler slik at man kan velge fra et større utvalg.

Min konklusjon: Over 50% av jentene som er her er useriøse. Dette begrunner jeg med at ca. 50% av de jeg setter hjerte på ikke kikker på profilen min. Jeg har ikke bilde i profilen (bare i album) så det har ikke med utseende å gjøre, og jeg setter heller ikke hjerter på folk som ikke er på min egen alder, og jeg setter sjeldent hjerte på folk som bor langt unna.

Hvorfor er de useriøse? Kanskje de akkurat har kommet ut av et forhold og ikke egentlig vil bli sammen med noen, kanskje de er overlegne og tror at mannen i deres liv i det minste bør skrive til dem og ha bilde i profilen og ikke bare i album, eller kanskje de ikke gidder bruke så mye tid på dette.

Skjult ID med pseudonym Alfahan sø. 26 sep. 2010 23:39

Kanskje man kunne rangert damene etter hvem som fikk få e-poster slik at vi kunne kaste oss etter disse for å utvide vårt harem ytterligere :-)